- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.241
Adet olmak üzereyim ama yinede tartıda güsel şey gördüm bugün
selam sevgi006, sen 50-59 arası topiğinden geldin sanırım, orada görüyordum seni. hoşgeldin. burda herkes anne o yüzden herkes biribirini çok iyi anlıyor. bebişini Allah bağışlasın, kız mı erkek mi?
merhaba arkidişler bende yapayım bildirimimi
boy: 1.62
kilom hedefim yazıyordu zatennn
Ösgeciğimmm ev işi umarım olur bende hep bahçeli bir evim olsun istiyorummm
ebru canım umarım en kısa zamanda akak işinide halledersiiz, bende seneye başlıyacam tuvalet eğitimine
hafta sonu arkadaşlardaydık kızlar arkadaşım döktürmüş, bayağı yedim dün akşama kadar artık bu hafta yine toparlamaya çalışacammmm
çıtırlar bi şey sorucam
günde 1 kez ara öğün olarak şu prebiyotik yoğurtlardan yesem meyveli nasıl olur??
kalorisi fazlamı acaba onların.hani şu activya kabızlığa iyi geliyor felan diyorlarya..
ne dersiniz??
evet ordayım ama orda bı toplanma olmuo bı gelen bı daha gelmıoo maleseffff:)))) bebegım erkek canım mete alp kucuk bı yaramazım var evde:))))
yaşadığımız şehirde eşim bir spor salonunda akşam sattlerinde 5-8 arası tekvando hocalığı yapıyor..
ama ben spora gidecek zaman bulamıyorum.zaman bulsam 2 çoçugu bırakacak yer bulamıyorum.. çocuklarla gitsem durmuyorlar. işten eve 4 de geliyorum.. yemek coçuklar derken of yaa..saat 18 gibi aorobik var yaklaşık iki saatimi alacak gidersem...off ya anne olmak zorrr. . boğuldugumu hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?