Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

dünkü menümü yazayım bende

sabah:2 kepekli bisküvi,2 tane bitter madlen ve yeşil çay (dün yerken iyiydi ama yazınca biraz saçma geldi)
öğlen:1 kase mercimek çorba,az bulgur pilavı üstü nohut ve cacık
ara:kuru kayısı ve yeşil çay
ara:badem,fındık,kaju bir avuç
ara:az erik ve 1 elma (saat akşam 6 ya geliyordu)

ev işi+1saat yürüyüş

bol su 2 litreden fazladır
3 kupa yeşil çay

saat 10 gibi az erik

selam sevgi006, sen 50-59 arası topiğinden geldin sanırım, orada görüyordum seni. hoşgeldin. burda herkes anne o yüzden herkes biribirini çok iyi anlıyor. bebişini Allah bağışlasın, kız mı erkek mi?

evet ordayım ama orda bı toplanma olmuo bı gelen bı daha gelmıoo maleseffff:)))) bebegım erkek canım mete alp kucuk bı yaramazım var evde:))))

herkese gunaydın kızlar... dün yedıklerım

sabah kepek ekmek arasına peynır domaetes ve salatalık

ogle corba ve patlıcan yemegı cok cok azz
ara 6-7 tane maleseff fındıklı cıkolatalı drajelerden :)))
aksam corba mantar yemegı arada karpuz yedım 1 ınce dılım

bugun sabah bır dılım kepek ekmegı ve 1 kk peynır 5 kucuk yesıl zeytınn
bol bol su ıcmeye devammmm:))))))

günaydın kızlar:
ne yapıyormuş benim kuzucuklarım...teyzeniz ben teyzeniz...
sevgi aramıza hoşgeldin....
sabahtan beri canım inanılmaz sıkkın. ne zaman şehir dışına çıksam günlerce toparlayamıyorum kendimi. sabah tartıdaki rakamı görünce ben aynen
geçen haftadan beri sproruda bırakmak zorunda kalmıştım. bu akşam başlayacağım hemen...
özgecim ev işiniz hayırlı olur inşalah.

çıtırlar bi şey sorucam
günde 1 kez ara öğün olarak şu prebiyotik yoğurtlardan yesem meyveli nasıl olur??

kalorisi fazlamı acaba onların.hani şu activya kabızlığa iyi geliyor felan diyorlarya..

ne dersiniz??

yaşadığımız şehirde eşim bir spor salonunda akşam sattlerinde 5-8 arası tekvando hocalığı yapıyor..
ama ben spora gidecek zaman bulamıyorum.zaman bulsam 2 çoçugu bırakacak yer bulamıyorum.. çocuklarla gitsem durmuyorlar. işten eve 4 de geliyorum.. yemek coçuklar derken of yaa..saat 18 gibi aorobik var yaklaşık iki saatimi alacak gidersem...off ya anne olmak zorrr. . boğuldugumu hissediyorum...

Son düzenleme:
Kızlar 2 tane cam sildim.Çok acıktım.Şimdi yemegimi yiyip gelicem.Sizleri özledim.Çok yazmak istedigim şeyler var.Geçmişide merk ediyorum okuycam AZ SONRA

mevcan kalorisini bilmiyorum ama yoğurt ara öğün olarak iyidir, bence yesen sorun olmazzz
papatya sıkma cnını canım toprlarsın sen hiç olmazsa başka bir yere gidince düzenin bozuluyor, ben hafta sonları evdeyken bozuyorum düzenii
nelson canım spora vakit ayıra bilirsen süper olur, bence çocuklardan birini eşin götürsün birini sen , nasıl olsa hergün olmaz aerobik, bu şekilde 2-3 gün idare edebilirsiniz belki, sen aerobiğe giderken gelen bayanlardan da çocuğunu getiren olursa oynar beraber orda çocuklarrr

ben sabah biraz temizlik yaptım, okula gidip geldim, birazdan pilatese gidecem, yemeğim var sadece pilav ve salata yapacam akşama oda spordan gelince yaparımm

akşama görüşürüz kızlarr

Saol canım.kka işi birz zor görünüyorSeneye burda olursak tecrübelerimi anlatırım canım

Kizlar arada girip okudum ama birsey yazamadim hic isim coktu yemek ev temizligi utu derken anca oturdum
Aklimda kalanlara yorum yapim masallah topigimizde sayfalar ilerliyor yetisemiyorum bazen
Nelson malesef anne olmak kadin olmak zor hep kendinden odun veriyosun spora cozum bulamasanda eskisi gibi evde plates yap ip atla mutlaka faydasi olcaktir
Mevcan yogurdu 1 kere aldim activanin begendim ama surekli yenince bi zarari olur mu bilemem

Kızlar sayfalar çok ilerlemiş.Hızınıza yetişemedim.Unuttum gitti herşeyiDün kv gittim.Sbah normal kalvlatı sonrası türk kahvvesi tabiki.4 gibi ben börek arkadaşta kısır yaptı ve kv hçede agız tadıyla yedik.Ve sonra ben bişi yemedim.Ama yediklerim cıs oldugu için yazmadım gece menümü.Bulgurlar içimde şişti mi yoksa korse sıktgı için tok hiss mi verdi bilmiyorum acıkmadımda yemekte yemedim.Gece tam oglumu uyutucam 12 gibi bi baktım kkasını yapmış kiloduna ve kımıldamıyor bir suçlu edasıylaVe aglamaya başladı altını temizlemek isterken.Kkasından korkuyor mu anlamadım.:44:Önce onu yıkadım sonra bol çamaşır suyuyla banyo wc tıkandım.Eşim zehirleceksin bigün dedi yogurt getirdi saolsun.Küçük bi kase yogurt yedim.Sonra ogluşu uyutup uyudum bende.Gece 1 de uyuyup 11 de benim zorumla kaldırdıgım onca saat çişini tutmuşdeyin teyzeleri.Hmen oturagına oturdugu gibi çişini yaptı.Kahvaltı faslı kave derken yine çişimizi yapıp.Parka gittik 1 saat koşturdu kaydı felan.Uyutup 2 cam sildim.Yemegidimi yedim.Şimdi silebilirsem 1 cam silicem.Sporu bırakmıycam.Papatyam nelsonum kızlar hergün mutlaka bi hareket bir spor yapalım.Bu göbegimle yaşamaya alışmak zorunda kalmak istemiyoru.Dün avmye gittik eşimle ne güzel bikiniler vardı iç geçirdim sadece yanaşamadım bileDün cıss yedim diye baya yürüdüm bu arada.Ayy konudan konuya atlıyorum.Ama napim çok birikti herşeyBu arada bugün gün var.Tualet egitimi nedeniyle gidemedim.İnş. kaçamaksz atlatırım bugünü.

Nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr bol suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

değiştireyim ne güzel 57idim 59 yapim...ama bugün yine 57li bişilerdimmmm

mevcan teyzem ben kefir içiyorum, kefirimi de kendim yapıyorum. fırsatın oluyorsa sanada tavsiye ederim. hem kalorisi düşük, hem ev üretimi hemi deeee kabızlaığa pek bi iy geliyor.

bu arada oku oku çok oluyor demişsin, ayy ne iyi işte şenlikli topiğimiz var.

evet ordayım ama orda bı toplanma olmuo bı gelen bı daha gelmıoo maleseffff:)))) bebegım erkek canım mete alp kucuk bı yaramazım var evde:))))

canım o topik bi ara çok güzeldi, ama bazen yanlış anlamalar falan oluyor, alınanlar falan hoş şeyler yaılmıyor. ben uzun süre takıldım oraya ama sonra herkes soğudu sanırım o topikten. maaşallah canımm mete alp i öp bizim için. boy, kilo, yaş, başlangıç kg, ve cuma günü de kilo bildirimi yaparsan listeye eklerim seni. bu arada geçen cuma kilonuda yazarsın.

ah canım yaa bende cocuğum daha yaşına basmamışken çok bunalırdım, eşim yurt dışında çalışıyordu bende kızımla birlikte daha emeklemeye başlamadan 2 ay power plate e gitmiştim. şimdi akşam eşime bırakıp spora gidiyorum 4 aydır. ama bu ara yine iş değiştirme yurt dışına gitme durumu var. bende düşünüyorum nasıl olacak bu spor işleri diye. kızımı artık zaptedemiyorum, beraber gidersek beni bi daha almazlar herhalde spora. bende evde yaparım artık diye düşünüyorum. bikaç bişey duydum lesli, mesli bişeyler var onlara bakıcam internetten. sende araştır istersen.

hawarcım eşim o spor salonunda hocalık yapıyor mağlum benim kızalrımda çokmu çok hareketli.. bir ara hafta sonları büyükk kızımı tekvandoya çalıştırmak için götürmiştü ama eşime rahat vermemiş..yinde bir kaç hafta sonu götürdü ama durmadı.. en son pes etti götürmüyor.. benim spora gideceğim salonda eşimin hocalık yaptığı salon olacaktıki ben kızalrımı düşünemiyorum.. bir oraya bir buraya dur demekten yoruluyor insan..

BlueDaisy tatlım çocuk bakımı için eşler müsait olmayınca tüm yük üzerimize kalıyor o da insanı çok yoruyor.. o boğulmak insanı daha çok yoruyor.. yapacak birşey yok.. bırakacak kimse yok.. hem birilerine bıraksan ne olacak .. keyfine spora gitmiş sayacaklar.. kötü ve zor bir konum...

özgecim sanrım yine evde spora devam

buğün sıkıldığımdan nette neler araştıdım neler..
diz kapağımda ve dirseğimde kararmalar vardı..çözüm aradım limonu buldum.. sürdüm dizime..

saçlarım bakımsızdı evde maske hazırladım sürdüm saçıma..

cildim için bitkisel toniğimide hazırladım duş sonrası toniğimi sürüp üzerine yüz maskesi yapacağım...

eh 30 dak civarında platesimi de yaptım.. birazdan duş alıp evimi süpüreceğim..

ve menummm

sabah. bir kase çorba
ara. kek
öğle: yarım ekmek arası saç kavurma, bir bardak kola
akşam: 5-6 tane kuru biber dolması(küçük küçüklerdi), bir salatalık,bir kase çorba..

su 3 litre oldu sanırım..şişkinliğim azaldı.. daha kilo vermeye başlamadım ama başaracağımmm..

Son düzenleme:
beğenmedim menünü ben yaa üzgünüm senin adınayarım ekmek saç kavurma kola sen bu saç yolumunu görmedin galibaaayanınada kola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…