Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum

10.30
1/2 gevrek
Kk peynir
2 zeytin
2 banim recel
Roka maydanoz yesilcay
13.30
Nescafe
2 isirik albeni
15.25
1 tabak ayranli corba( kizimla ictik)
1/2 gevrek kalanini yedim
1 catal peynir
17.00
1 nektarin
1 kayisi
18.00
3 y.k taze fasulye
2 catal makarna
1 bardak ayran
Ara yesilcay leblebi

merhaba kızlar;
bu aralar üzerimde bir can sıkıntısı var. elim kolum hiçbirşeye kalkmıyor. hem çok şey yapmak istiyorum hem de yan gelip yatmak...neden böyle oldum bilmiyorum. üzerimde bir umursamazlık var. herşeye amannnnn ne olursa olsun gözüyle bakmaya başladım...
menüm de pek iyi değil haliyle
07:00 7-8 adet fındık, 3 kuru kayısı
07:30 1,5 dilim çavdar, 2-3 adet zeytin, 1 kk peynir, 1 salatalık, yeşil çay
10:30 yarım avuç beyaz leblebi,
12:00 bir kpçe mercimek, bir adet balık, bol salata, 2 yk kadar irmik helvası
16:00 bir kayısı
17:30 10 adet çilek
18:30 iki adet baget, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk nohut yemeği
spor yapıcam bugün inşallah...
özgecim senin menünü beğendim ben ama aynı şeyi Nelson için söyleyemeyeceğim..ekmek arası kavurma ve kola...olmamış......

Papatyacim menun cok kotu degil bence oglen cok gibi gozuksede 12 de yemissin o yuzden problem yok can sıkıntinda bir an once gecer ins.

beğenmedim menünü ben yaa üzgünüm senin adınayarım ekmek saç kavurma kola sen bu saç yolumunu görmedin galibaaayanınada kola

kızlar haklısınız menüm iyi değil.ama bir daha ki güne daha özen göstereceğim... ben o öğlen saç kavurmayı yiyeceğim diye gündüz başka öğünlerde ekmek yemedim ki! ve halen açımmmm

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
11:00=1dl.beyaz ekmek,4-5 çatal omlet,2 zeytin,saltalık,yeşilçay
12:30=türk kahvesi
13:30=ogluşula parkta balık krakr yedik
15:15=1 tabak kıymalı bezelye yemegi,1.5dl.çavdar,1 bardak ayran
17:15=nescafe,2 sade bisküvi(misafrlerle)
19:40=1 kepçe çorba,2 y.k.zeytinyaglı taze fasulye,2yk.pilav,1 bardak ayran

Spor:2 cam silmece
1 saat parkta ogluşun peşşinden koşmaca
250 mekik
25 alt karın hareketi

Yatmadan size bakarken yeşilçay içerim o kadr.Bu akşam sıcacık el açması arnavut böegi getirdiler.Eşime verdm hakkımıYinede menüm güzel degil.İnş. yarın daha iyi olacakBakalım listenin 1.cisi ilk 3 kim olacak

nell olsun yinede bi anda fazla yüklenmişsin sonuçta yarım ekmek hadi diyeim ki demiyorum kola diyetmiydi de banaolmaz kızçe yarın daha dikkat et bakalım
papatyacım öncelikle sana bir özür borcum var benim sana söz vermiştim ama o hafta yoktum çünkü hastanede yattım bel fıtığı başlangıcım ayrı ama kanımda mikrop çıkmıştı düşün..ilk ken başıma gelen bişey allah sağlık sıhhat versin amin..o gün bazayı bi kaldırayımda nevresimleri düzelteyim falan dimiştim kaldımsonrası malum..
canım spor ve çiko mutluluk hormono salgılatıyor biliyosun sende bir haftadır yapmadığına göre böle hsissetmen normal hadi lesie yap kendine gelllll

menüm

6da
ılıksu kurukayısı
9
3 etimek çeyrek simit
iki kk peynir
1 yumurta
6zeytin
domates
salatalık
biber
çay
iki kayısı
birbuçuk ceviz

ara
iki kayısı
(pasta vardı yemedim tazecikmiş ama ağzıma sürmedim

12
bir çatal peynir bir kare karpuz
uyudum epruuuu

3te
birbuçuk alabalık
2dilim ekmek
salata(Az yağlı)

6buçukta
6 -8kare karpuz
9da
yaptığım biber dolmanın kabuğu yarım kaşıkta içi vardı bir lokma ekmek bir kaşık salata

ösge nasıl kızlar nası:26:

Ebrucum ben menunu begendim canim bence kotu degil ayrica boregi yemedigin icin ayrica tebrik ederim
Sehraa menun guzel canim pasta yememissin supersin aksam yemegi yememissin heralde uyumaktan yemek yapmaya vakit kalmadi yemek yapip pisene kadar da saat gec oldu sen de tadina bakabildin sadece sanirim.

Papatya menüm iyi bence
Nelson akşam fazla kaçmış
Ebru
Ösge sizin menülerde güzel

Benim menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 6 zeytin, domates , salatalık, 1 dilim uno denge, maydanoz
Öğlen 1 tabak türlü, 1 dilim uno 1 kase cacık
Ara 5 badem, 5 fındık, 1 elma
Akşam bol salata
Ara 1,5 avuç beyaz leblebi
2 fincan yeşil çay, 2,5 lt su 40 dk pilates

Kızlar az önce ogluşun balık krakerlerinden tırtıkladım.:26:Sonrası 50 tane daha alt karın hareketi ve 100 mekik daha çektim.
Hawarım, en güzel menün senin ve 1. olmaya yakınsın
Özgecim senin menünde güzzel canım
Papatyam fazla degil ben begendim menünü
Nelsonum,yarın daha iyi olacagına eminim
VEEEE sehracıkkkk veya uyuyan güzel mi desem Uyusunda büyüsün nenni göbüşüde büyüsün emiiiiiUYu canım uyu sonra da özgeye çok güldüm yemek geçe kalmışAyy özge ne güldüm kıss yazdıgını hala gülüyorum

sabah kalkınca 1 fincan kahve 1 tabak kiraz :) çokseverm meyveyi aç aına :)

kahvaltıda 3 zeytin 1 dilim ekmek zorla yedim ya içim almadı 3 fincan çay
ara oğluşuma yedirdiğim kekten 2 çatal 2 çatal mücver 1 bardak portakallı-mangolu bi içecek çıkmış onu içiyorum kola yerine 2 gündür
öğle misaifrlerim vardı 1 dilim kek 1 dilim mücver yedim 3 bardak çay şekersiz
ara türk kahvesi
akşam 1 tabak makarna
ara 2 çilek 2 kiraz
spor 20 dakika yürüyüş
su 1 litre kadar

papatyacım adaş mı sayılırız acaba bende papatyayım. menünü çok beğendim, çok dengeli. özellikle nohut yada kurunun yanına beyaz pilav yapılır ama en sağlıklı ve doğru olanı bulgurdur. proteinde alıyorsun, senin kilolar yağdan gidecek kesin.

nelsonun kavurmasını canım çekmedi desem yalan olur, yaşasın kavurma ama çok ekmeğe ve kolaya hayırrrr!!!

ay walla kaç gündür kızım öğle uykusuna yatarken 'anne sende yat' diyor yatoyorum o uyuyana kadar ama nasıl zor kalkıyorum bir bilseniz, bende uyusam ahh ahh. hem öğlen az uyumak güzellik verir :115: neyse kalktım bi sürü iş bekliyor diye evi sil süpür 1 tane camım kalmıştı yine silemedim onu. kızım uyurken yapmaya çalışıyorum herşeyi, o uyanıkken sevmiyorum iş yapmayı vaktimin çoğunu ona ayırmak istiyorum ama işler yetişmiyo. walla biri gelse temizliği yapsada bizde yatsak, gezsek..

ay çok konuştum yine menümü yazayım

Sabah : 2yum,1 taze soğan ve 1 tutam maydanozla omlet, 1 dilim ekmek

Ara : türk kahvesi vee dut

Öğle :3 köfte, 4 dilim patates, 4 kaşık domatesli makarna (köfte ve patatesimi fırında pişirdim, kızartmaya hayır!!)

ara yok ev işi var

Akşam : yeşil mercimek

Gece :4 erik, 1 avuç kiraz, kefir

bu akşam spora gittim, hoca 'göbeğin niye gitmiyor senin yaaww' dedi yeni program yazdı. bakalım yarın görücez ne yazmış.

Bludaisy, menünü çok beğendim !Bende işe güce dalıyorum bazen ve sonra oğlumun vaktinden çaldığımı ve bu bebeklik günlerini bi daha geri gelmeyeceğini düşünüp pişman oluyorum iş güç yaptığıma!Keşke yapan olsada bizde onlara daha çok zaman ayırsak uyusak beraber:)

Zuzum, Akşam 1 tabak makarna olmasaymış keşke

topiğe can ğelmiş mutlu oldumm.. herkes kendine ğelmiş.. menü eleştirileri de harika.. özlemişşim bu eleştirileri...

ve eleştirilecek birşey daha yedim ama yazmalıyımmm .. yoksa vicdan azabı çekeceğim sizden sakladım diye..

hani şu bir karton kutu gofretler vayya eşim almış küçük kızım yerken dayanamadın bende yedim 3 tane,, bir neysede üç tane ya.. o kadar hızlı yemişimki
gece 12 dede bir kayısı

günaydın çıtırlar

dün çok çok geç bi saatte yenmemesi gereken bi şeyler yedim,hep eşimin yüzünden

sabahta tartıda + kilo tokat gibi çarptı yüzüme

2 gün boyunca çok ama çok dikkat edicem kendimede sizede söz veriyorum..

Kizlar dünkü menum genelde herjesu menusu guzel ama benimki biraz cisli oldu aksam annemlerde yemekteydik ondan oldu aslinda

Sabah
2 dilim uno denge
bir dilim peynir
Bir dilim helva
uc zeytin
bir yumurta cok az yagda yaptim
domates
sogan

Ara
turk kahvesi
2bitter

Ögle
bir kase kuru fasulye
bir barfak ayran
bir kase salata

ara
bir bardak sut
3 galeta
Bir kedi dili

iste geldik aksama
bir kase borek corbasi
Bir servis kasigi tavuk sote ama hepsini yemedim
yarim dilim borek

annenler cayin yaninda mizaik pasta köstebek pasta ve tatli yediler ama ben yemedim kizlar
3 lt su

kızlar menüleriniz gayet güzel,dikkat ettim de sizde erken saatlerde yeme faslını kapıyorsunuz..

ebrulim yanılmıyorsam sen akşam 8 e doğru yemişsin canım çok geç yatıyorsan sorun deil ama,yemek saatini az daha öne çekebilirsin

havarcım sen kuş diyeti yapmışsın galiba dün arada bi iyidir darısı bana

başım kalabalık,mesajlar birikmiş,mümkün mertebe okuduğum mesajları beğenmeye çalışıyorum atladığım varsa affola

akşam olmasa menün çok iyiymiş ama olsun o pastaları geri çevirmek bile harika bence

ebruli ben spodra başladım sende başla,, yaz ne sporlar yaptığını ..

Nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr bol suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

su içmeden olmuyor sehraa.. bende suyu çoğalttım..canım kola diyet değildi..ekmek mağlum beyaz ekmekti..

tatlım sanada yapalım ğell.. buralara..

kızlar buğün arkadaşlara kayseri mantısı pişireceğimm.. öğle yemeği için.. küçük bir porsiyon ekmeksiz yiyeceğimm... cumaya da az kaldı ama istedilerrr ne yapayımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…