- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.261
beğenmedim menünü ben yaa üzgünüm senin adınayarım ekmek saç kavurma kola sen bu saç yolumunu görmedin galibaaa yanınada kola
merhaba kızlar;
bu aralar üzerimde bir can sıkıntısı var. elim kolum hiçbirşeye kalkmıyor. hem çok şey yapmak istiyorum hem de yan gelip yatmak...neden böyle oldum bilmiyorum. üzerimde bir umursamazlık var. herşeye amannnnn ne olursa olsun gözüyle bakmaya başladım...
menüm de pek iyi değil haliyle
07:00 7-8 adet fındık, 3 kuru kayısı
07:30 1,5 dilim çavdar, 2-3 adet zeytin, 1 kk peynir, 1 salatalık, yeşil çay
10:30 yarım avuç beyaz leblebi,
12:00 bir kpçe mercimek, bir adet balık, bol salata, 2 yk kadar irmik helvası
16:00 bir kayısı
17:30 10 adet çilek
18:30 iki adet baget, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk nohut yemeği
spor yapıcam bugün inşallah...
özgecim senin menünü beğendim ben ama aynı şeyi Nelson için söyleyemeyeceğim..ekmek arası kavurma ve kola...olmamış......
merhaba kızlar;
bu aralar üzerimde bir can sıkıntısı var. elim kolum hiçbirşeye kalkmıyor. hem çok şey yapmak istiyorum hem de yan gelip yatmak...neden böyle oldum bilmiyorum. üzerimde bir umursamazlık var. herşeye amannnnn ne olursa olsun gözüyle bakmaya başladım...
menüm de pek iyi değil haliyle
07:00 7-8 adet fındık, 3 kuru kayısı
07:30 1,5 dilim çavdar, 2-3 adet zeytin, 1 kk peynir, 1 salatalık, yeşil çay
10:30 yarım avuç beyaz leblebi,
12:00 bir kpçe mercimek, bir adet balık, bol salata, 2 yk kadar irmik helvası
16:00 bir kayısı
17:30 10 adet çilek
18:30 iki adet baget, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk nohut yemeği
spor yapıcam bugün inşallah...
özgecim senin menünü beğendim ben ama aynı şeyi Nelson için söyleyemeyeceğim..ekmek arası kavurma ve kola...olmamış......
akşam olmasa menün çok iyiymiş ama olsun o pastaları geri çevirmek bile harika benceKizlar dünkü menum genelde herjesu menusu guzel ama benimki biraz cisli oldu aksam annemlerde yemekteydik ondan oldu aslinda
Sabah
2 dilim uno denge
bir dilim peynir
Bir dilim helva
uc zeytin
bir yumurta cok az yagda yaptim
domates
sogan
Ara
turk kahvesi
2bitter
Ögle
bir kase kuru fasulye
bir barfak ayran
bir kase salata
ara
bir bardak sut
3 galeta
Bir kedi dili
iste geldik aksama
bir kase borek corbasi
Bir servis kasigi tavuk sote ama hepsini yemedim
yarim dilim borek
annenler cayin yaninda mizaik pasta köstebek pasta ve tatli yediler ama ben yemedim kizlar
3 lt su
Kızlarsayfalar çok ilerlemiş.Hızınıza yetişemedim.Unuttum gitti herşeyi Dün kv gittim.Sbah normal kalvlatı sonrası türk kahvvesi tabiki.4 gibi ben börek arkadaşta kısır yaptı ve kv hçede agız tadıyla yedik.Ve sonra ben bişi yemedim.Ama yediklerim cıs oldugu için yazmadım gece menümü.Bulgurlar içimde şişti mi yoksa korse sıktgı için tok hiss mi verdi bilmiyorum acıkmadımda yemekte yemedim.Gece tam oglumu uyutucam 12 gibi bi baktım kkasını yapmış kiloduna ve kımıldamıyor bir suçlu edasıyla Ve aglamaya başladı altını temizlemek isterken.Kkasından korkuyor mu anlamadım.:44:Önce onu yıkadım sonra bol çamaşır suyuyla banyo wc tıkandım.Eşim zehirleceksin bigün dedi yogurt getirdi saolsun.Küçük bi kase yogurt yedim.Sonra ogluşu uyutup uyudum bende.Gece 1 de uyuyup 11 de benim zorumla kaldırdıgım onca saat çişini tutmuş deyin teyzeleri.Hmen oturagına oturdugu gibi çişini yaptı.Kahvaltı faslı kave derken yine çişimizi yapıp.Parka gittik 1 saat koşturdu kaydı felan.Uyutup 2 cam sildim.Yemegidimi yedim.Şimdi silebilirsem 1 cam silicem.Sporu bırakmıycam.Papatyam nelsonum kızlar hergün mutlaka bi hareket bir spor yapalım.Bu göbegimle yaşamaya alışmak zorunda kalmak istemiyoru.Dün avmye gittik eşimle ne güzel bikiniler vardı iç geçirdim sadece yanaşamadım bile Dün cıss yedim diye baya yürüdüm bu arada.Ayy konudan konuya atlıyorum.Ama napim çok birikti herşey Bu arada bugün gün var.Tualet egitimi nedeniyle gidemedim.İnş. kaçamaksz atlatırım bugünü.
Nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr bol suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nell olsun yinede bi anda fazla yüklenmişsin sonuçta yarım ekmek hadi diyeim ki demiyorum kola diyetmiydi de banaolmaz kızçe yarın daha dikkat et bakalım
papatyacım öncelikle sana bir özür borcum var benim sana söz vermiştim ama o hafta yoktum çünkü hastanede yattım bel fıtığı başlangıcım ayrı ama kanımda mikrop çıkmıştı düşün..ilk ken başıma gelen bişey allah sağlık sıhhat versin amin..o gün bazayı bi kaldırayımda nevresimleri düzelteyim falan dimiştim kaldımsonrası malum..
canım spor ve çiko mutluluk hormono salgılatıyor biliyosun sende bir haftadır yapmadığına göre böle hsissetmen normal hadi lesie yap kendine gelllll
menüm
6da
ılıksu kurukayısı
9
3 etimek çeyrek simit
iki kk peynir
1 yumurta
6zeytin
domates
salatalık
biber
çay
iki kayısı
birbuçuk ceviz
ara
iki kayısı
(pasta vardı yemedim tazecikmiş ama ağzıma sürmedim
12
bir çatal peynir bir kare karpuz
uyudum epruuuu
3te
birbuçuk alabalık
2dilim ekmek
salata(Az yağlı)
6buçukta
6 -8kare karpuz
9da
yaptığım biber dolmanın kabuğu yarım kaşıkta içi vardı bir lokma ekmek bir kaşık salata
ösge nasıl kızlar nası:26:
papatyacım adaş mı sayılırız acaba bende papatyayım. menünü çok beğendim, çok dengeli. özellikle nohut yada kurunun yanına beyaz pilav yapılır ama en sağlıklı ve doğru olanı bulgurdur. proteinde alıyorsun, senin kilolar yağdan gidecek kesin.
nelsonun kavurmasını canım çekmedi desem yalan olur, yaşasın kavurma ama çok ekmeğe ve kolaya hayırrrr!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?