Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

harika bir menü... darısı bana....

Günaydın arkadaşlar.Nolcak bizim bu geç yatıp geç kalkma hallerimizBaşım agrıyor böyle uyanınca.Akşam oglum yine 12 civarı pırtlamaya başladıBi yandan da anne kaka yok pırt yaptım diye endişeli endişeli altına bkıyor.Bekledim bende oturaga otutturup ha yapar ha yaptı derken çok geç oldu uyuttum.
Btlkbra,bence menün güzel canım.Ekmek yerine yarım dl. börek yemişsin.1 dl.yememişsin ve onca güzel tatlılra hayır demende ayrı bi azim
Mevcan,önceleri 18-18:45 kapatırdım akşamı.Ama sabah yalnız ögle yalnız akşam yalnız tat almaz oldum.Hem eşimde beraber yemek istedigni söyleyinceOnu bekliyorum 2 aydır felan
Nelson, yapıyorum ben canım ve her gün degişik bişiler yapıyorum.Leslie mekik alt karın hareketi.....vb..

daha erken ama ben akşam yiyeceğiemi de kafamda tasarladım.. şimdiden menumü yazayım da daha fazla abartmayım

6,50 de; iki kayısı
8,15: iki çatal kuru peynir, 1 dom,1salatalık,nane,1 dilim tam buğday ekmği
12,00:bir tabak içli mantı,2 dilim ekmek bol yeşillik
13.00:soda
akşam:közlenmiş patlıcan salatası yiyeceğim

2 litre su-250 mekik-30 dakika yürüyüş yapacağım

1 tane cam sildim. Oğlumu yıkadım şimdi uyutup yerleri silicem.Şu jillian sporu topigini okudum.Leslie gibi sıkıcı değil nasıl bitiyor anlamıyorsun ve 1ay sonunda gözle görülür değişim var vs. die yazmışlar.Biraz daha oğlumu uyutunca okuyacağım ve ona geçiş yapabilirim spor olarak?

Kizlarbugunku menum

Sabah
%75 bir top cicek ekmek
bir dilim peynir
bir dilim kasar peynir
bir dilim helva
uc zeytin
Domates
dun annemlerde yemedigim bir adet seker pare tatlisi
Bir catal recel

Ara
turk kahvesi
iki cilek
ceyrek muz

Ogle
yarim porsiyon yagsiz tuzsuz makarna
bir kase pulbiberli yogurt

Ara
bir bardaktan az sut
uc galeta

Aksam
bir tabak kabak yemegi
bir kase yogurt

5 cilek 3 yeni dunya
3lt su

tatlım ben o kilo verdiğim zamanlarda birkaç kez bu kadının videolarını yapmıştım.. hergün plates yapmama rağmen o kadının videolarını ilk yaptığım günden sonra bir kaç gün kaslarım hamladı.. farklı kasları çalıştırıyor video - hatta tüm kasları çalıştırıyor diyebilirim.. ağrımayan yerim kalmamıştı.mediven inerken sızlana sızlana iniyordum düşün halimi...güzel spor ama dayanabilirsen(ben bir kaç günden sonra dayanamamıştım)

menumde küçük bir değişiklik oldu: hemen ekleyeyim
16,30:3 tane küçük gül tatlısı
19,00: normal salata
gecede ,bir elma yerim muhtemelen

10 dak spor yaptım. yürüyüş tamam. mekikler tamam

Kizlar gecmisi okudum ama kafam dolu biraz pek bisey aklimda kalmadi moralim bozuk birkac gundur esimle uzlasamiyoruz pek tam hersey yoluna girdi derken bir sozle hersey altust oluyor ikimiz de birbirimizin mukemmel olmasini istiyoruz esim koc burcu ben hakliyim ben ben ben der hep offf offf evlilik kurumu zor bi kurum
Bugun sabahtan yemekti ev isiydi ugrastim aksam 18.00 gibi nasil aciktim ama patlican musakka yapmistim sicak sicak tam yicem zil caldi esimin kuzeni ve tamirci( esimin isi var diye kuzeni getirmis bizim markette calisiyor zaten kendisi neyse)
Eltim tasinmisti evinde sohben yokmus biz de dogalgaz baglaninca termostatli sohben oyle duruyodu onlar istedi verdik onu sokmeye gelmisler
Kova falan istediler icindeki suyu bosaltmak icin dura dura hava birikmis sanki boru patlsmis gibi banyoyu su basti her yer su oldu onlarinda ustleri basi batti
Neyse gittiler saat 18.45 gibi yemek yedim once bayilcaktim cunku is yapmistim acikmistim sonra banyoya girdim 1 saatte anca ciktim.
Bu arada jillian mi ne ondan bahsetmissin ebru bir topikte okumustum yapanlar maf olmuslar cok zorluyomus nelsonun dedigi hibi set set daha da zorlasiyomus ama kesin sonuc yani cok etkiliymis bak bakalim dayanabilirsen super olur etkisini gorursun

Berbat menum
11.00
Yarim sandvic ekmegi
Kk Peynir
2 catal recel
Yesilcay
13.00
Nescafe
3 benimo
15.00
1 dilim beyaz ekmek
3 kasik corba
3 catal menemen
19.00
2 tahta kasik patlican musakka
1 bardak light kola
2 dilim beyaz ekmek
Arada git gel 2 kayisi 5 kiraz yedim
21.30
1/2 avuc leblebi
2 bardak sekersiz cay
Bu sabah 52.200 ciktim bu seferde 52 lere takildim onceki gunler 52.500 falandim sinir stres duzensiz yemek sistim kaldim iyice suda icemiyorum 2 gundur 1 lt anca

menüm sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 1 porsiyon salatalık ve domates yarım kk peynir 3 zeytin 2 fincan şekersiz ay 2 çay kaşığı nutella malum regli oldum
ara nescafe
öğle arkadaştaydım 2 küçük ohaça ikiside farklıydı ondan yedim 2 tane 1.5 dilim pasta 1 küçük kase patates salatası bol yeşillikli ve limonlu 6 çay bardağı şekersiz çay
ara türk kahvesi
akşam yarım tabk çubuk makrna
ara sprite içtim karnım şişti 2 gündür onu içer içmez ii geldi valla
su 1 litre
spor bugün azcık yürüdüm az öncede 3 makine üülencekler vardı onları ütüledim 2 saatimi adı

M nm
6
Kurukayısı ılık su
9
4etimek
Kk peynir
Yumurta
6zeytin
İki ceviz
Domates
Salatalık
Biber
Çay ara ara yedim bunları
12buçuk
İki avuç sarı leblebi ayran
Uyudummm yineee yaa epruuuu hep senin uüzünden

3
2dolma
3çavdar
Az karpuz peynir
Az yoğurt
Ara
Beş badem
2avuç beyaz leblebi
6buçuk
1kase tarhana çorbası
9da dolma kabuğu bi lokma ekmek bi kaşık yoğurt

Adet oldum bugün şişim patlıcak gibinnn

Nel o tatlı olmayaydı iyiydi
Zuzu beğenmedim
Ösge benim o biscolars bitter öyle sempatik yazıyorsunki kızamıyorum çocuk gibinben öyle üç tane ile asla yetinemem almıyorum hiç o yüzden

özgecim biraz rahat ol.. herşey geçyor.. bizde bir tartışmaya başlayınca art arda bayağı gidiyor..küçüçük sebepler yüzünden uzun tartışmalar yaşıyoruz..sen olumlu olursan herşey daha çabuk eski düzenine girer..

gelelim menune: sadece ben,molar fazla geldi gözüme.. eğer 51 leri görmek istiyorsan yarın en az 3 litre su iç inan bu verdiğin kiloların basküle yansımasını sağlayacak..

Sehraa guldurdun beni yaaa yazarken utana sıkıla yaziyorum ondan kizamiyon heraldeBugun annem vardi kahve icerken onla yedik kizimda 1 tane yedi yoksa paketi ben git gel bitirirdim
Menunu begendim canim bu arada

iyi geceler kızlar.. yarın öğlen de cıslı birşeyler yüyeceğim yine akşamı hafif tutacağım (kendimce dengelemeye çalışyorum işte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…