- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.301
Ben resimleri görmedim arkadsş değilizzzz çünküm
arkadaş isteği gönderiyorum o zaman cnm facebook adresinde varsa verebilirisin sehracım benim serap bahadır Berkay bilbey :)
Kizlar gecmisi okudum ama kafam dolu biraz pek bisey aklimda kalmadi moralim bozuk birkac gundur esimle uzlasamiyoruz pek tam hersey yoluna girdi derken bir sozle hersey altust oluyorikimiz de birbirimizin mukemmel olmasini istiyoruz esim koc burcu ben hakliyim ben ben ben der hep offf offf evlilik kurumu zor bi kurum
Bugun sabahtan yemekti ev isiydi ugrastim aksam 18.00 gibi nasil aciktim ama patlican musakka yapmistim sicak sicak tam yicem zil caldi esimin kuzeni ve tamirci( esimin isi var diye kuzeni getirmis bizim markette calisiyor zaten kendisi neyse)
Eltim tasinmisti evinde sohben yokmus biz de dogalgaz baglaninca termostatli sohben oyle duruyodu onlar istedi verdik onu sokmeye gelmisler
Kova falan istediler icindeki suyu bosaltmak icin dura dura hava birikmis sanki boru patlsmis gibi banyoyu su basti her yer su oldu onlarinda ustleri basi batti
Neyse gittiler saat 18.45 gibi yemek yedim once bayilcaktim cunku is yapmistim acikmistim sonra banyoya girdim 1 saatte anca ciktim.
Bu arada jillian mi ne ondan bahsetmissin ebru bir topikte okumustum yapanlar maf olmuslar cok zorluyomus nelsonun dedigi hibi set set daha da zorlasiyomus ama kesin sonuc yani cok etkiliymis bak bakalim dayanabilirsen super olur etkisini gorursun
menüm sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 1 porsiyon salatalık ve domates yarım kk peynir 3 zeytin 2 fincan şekersiz ay 2 çay kaşığı nutella malum regli oldum
ara nescafe
öğle arkadaştaydım 2 küçük ohaça ikiside farklıydı ondan yedim 2 tane 1.5 dilim pasta 1 küçük kase patates salatası bol yeşillikli ve limonlu 6 çay bardağı şekersiz çay
ara türk kahvesi
akşam yarım tabk çubuk makrna
ara sprite içtim karnım şişti 2 gündür onu içer içmez ii geldi valla
su 1 litre
spor bugün azcık yürüdüm az öncede 3 makine üülencekler vardı onları ütüledim 2 saatimi adı
M nm
6
Kurukayısı ılık su
9
4etimek
Kk peynir
Yumurta
6zeytin
İki ceviz
Domates
Salatalık
Biber
Çay ara ara yedim bunları
12buçuk
İki avuç sarı leblebi ayran
Uyudummm yineee yaa epruuuu hep senin uüzünden
3
2dolma
3çavdar
Az karpuz peynir
Az yoğurt
Ara
Beş badem
2avuç beyaz leblebi
6buçuk
1kase tarhana çorbası
9da dolma kabuğu bi lokma ekmek bi kaşık yoğurt
Adet oldum bugün şişim patlıcak gibinnn
jillian videolarından bir kaç tane buldum uygulamak isteyene:
1- Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
2- Jillian Michaels 30 day shred level 2 - YouTube
3- Level - 3.Jillian Michaels.30 Day Shred. - YouTube
4- Jillian Michaels 30 day shred. FULL VIDEO [HD] - YouTube bu sanırım hepsinin bulunduğu video
yavrucum bu nasıl face adresi ya merak ettim bakacam vallaarkadaş isteği gönderiyorum o zaman cnm facebook adresinde varsa verebilirisin sehracım benim serap bahadır Berkay bilbey :)
canım her evlilikte olan şeyler bunlar dert etme,bu arada bende eşimde koç'uz bide bizim evdeki inadı düşün
bugün biraz kalori almış gibisin ama 2 saat ütüde baya efor harcamışsındır.bu arada benim evdeki ütüyü bir gör
menün güzel canım sadece 9 gibi bir lokmada olsa bi şeyler yememeni öneririm.çok acıktıysam ben o saatlerde yeşil çay içiyorum sıcak sıcak anında kesiyor,olmadı uyuyorum
bende senden link istiycektim,uygun bi saatimde bakıcam çok teşekkürler
yavrucum bu nasıl face adresi ya merak ettim bakacam valla
hahahha mevcan işte arkadaş bulucudan yazıyosun çıkyo işte ad soyad :)) bu kadar uzun olması da serap benim adım bahadır büyük oğlum Berkay küçük oğlum bilbey de soyadımız :)
Özgecim ve papatyacığım ikiniz icinde bir şeyler yazıyordum daha yazım bitmeden elektrikler gitti.. ama ben yeniden aklımda kaldığı kadarı ile yazayım..
Özgecim ben 11 yıla yakın süredir evliyim.. neler yaşandı neler.. en kötü dönemimimz eşimin sendika dönemi idi… o kadar stresli idiki anlatamam.. artık diyordumki Allah bizi bu sandikadan kurtarsın.. benim için dua olan bu sözler eşim icin betdua gibiydi..neyse koskaca zehir zembelek ğecen 3 yılın ardından kurtulduk.. işten ayrılmak zorunda kaldı.. yani işiz kaldı.. ama inan hiç üzülmedim . çünkü sendikaya devam etse idi ikimizde eşiz kalacaktık..
Neyse.. anlat anlat bitmez.. kavgaların tartışmların ardından kendimi parçalardım.. ayakta duracak gücüm olmazdı.. buda kundimi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramadı..11 yılda ne değişti,, kendima değer vermeye başladım.. önceliklerim de kendimi koydum ilk sıraya.. ben mutlu olmazsam ne önemi vardı ki hayatın.. ama bunu bencillik olarak algılamayın.. bencil istesemde olamam,,
Eskiden küçüçük bir kavğanin ardından bir haftayı eşimede kendimede zehir ederdim şimdi kavgamı ediyorum gece mışıl mışılmda uyuyorum.. çünkü ben sabaha kadarda ağlasam sabaha kadarda uyusam sonuç aynı.. hatta kendine değer verince eşinde sana değer veriyor.. seni konunla alakalı değil yazdıklarım ama benden sana nasihat kendini yıpratmadan yaşa ne yaşayacaksan..
Önc söz söylemeye çekinirdim icim den geçirirdim sunları desemmi demesemmi diye.. dersem insanlar kırıyır diye tedirğin olurdum.. şimde öyle içimde biriktirmiyorum.. önemsiz ayrıntıları es geçiyorum ama icimi yaekanları söylüyorum.. böyle oluncada icimde biriktirdiklerim olmuyor..
Ama tatlım rahat olmak olayların üzerinde çok durmamak daha iyi.. hayat güzel.. hayat yaşadığımız her şeyle güzel…
Papatyacığım.. bende cok sık olurum senin o ruh halınde.. koşturuyorz çırpınıyoz ama elmizde koca bır sıfır var gibi ğelir..önceleri bu halimden kurtulmak için caba sarf ederdim.. şimdi bunu sorun yapmıyorum.. icinden bir şey yapmamak geliyorsa yapma…birkaç ğgün sona ya da bir iki hafta icinde normale dönersin.. ha çok da kaptırma kendini bu halini.. mutlu olmak icin sebepler arama.. sağlıklıyız ya mutluyuz.. mutlu olmak zorundayız.. bence mutlu olmak icin başka sebebe gerek yok..
Çoğu kişinin hayallerine sahibiz..
kesinlikle çoğu insanın hayal ettiği şeylere sahibiz...
ben aslında maddi ve manevi anlamda zamanında hayalini kurduğum herşey sahibim...
1 çocuğum var. rabbim 2. ye izin vermedi ama bu biler yetiyor artık bana...
çok iyi bir kariyerim, iyi kazancım var..
evim var arabam var...
ailem de herkes sağlıklı...
annem babam çok şükür hayatta...
daha ne olsun dimi..
ama işte ara sıra geliyorlar bana...benim aslında tek sıkıntım insan ilişkileri...
insanlara gereğinden faza değer veriyorum ve onlardan da sanırım aynı şeyi bekliyorum...
özgeye gelince sabaha kadar ağladığım geceleri bilirim ben saçma sapan şeylerden dolayı...
işe gözlerim şiş geldiğim de çok oldu...
çok şiddetli kavgalarımız olurdu eşimle kv yüzünden, para yüzünden..
günlerce küs kalırdık.
şimdi herşey oturdu. küs bile kalamıyoruz artık...
sanırım yaş ve zaman insanı olgunlaştırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?