Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Destegin icin sagol nelsoncum Esimin isi cok stresli sorunlar evimize de yansiyo bazen malesef cok uzuluyorum umarim en kisazamanda uzlasiriz

ösge canımmm sıkma canını dediğin gibi bazen üst üste geliyor zor bu işler zorrrr, ama zamanla insan takmamayı yada daha pozitif olmayı öğreniyorr, o yüzden elinden geldiğince yapıcı olmaya çalış, takma kafana sorunları menünü beğendim sehranın dediği gibi ben asla 3 tane ile kalamam bütün paket biterrr

nelson akşamkii, o gül tatlıları olmasaymış iyiymiş
sehraaa beğendim canım menünü, sende bu aralar sporu bıraktınn, yapma canımcımm kaldır totoyu
zuzu sen sanki bu gün karbonhitratı fazla kaçırmışsın gibime geldi bu arada bende görmedimm resimleriiii

ebru spor yapta hangisini yaparsan yapp, hepsi işe yarıyorr ama jilyann bayağı iyimiş deiye duymuştum

kızlar bu gün doğum öncesi gömlekerimden birini giydim benim pazılarım kalındır o gömleğin kol kısımları sıkıyordu önceden bu gün gayet rahat giydim, yani şöyleki hamile kaldığımda 63 kilo idim ve o gömleğin kalları sıkıyorduu, sporla inceldi bence pazılarımmm

menümü yazayımm
sabah 2 dilim uno denge 1 kaşık tulum peyniri,
yarım domates, maydanoz, 5 zeytin

ara 1 elma

öğlen 1 tabak etli kuru fasulye, 2 cin biber, 1 dilim uno denge

akşam bol salata, 1 tane içli köfte kızartmaydı

ara 1,5 avuç sarı ve beyaz leblebi karışık

2,5 lt su, bolca şekersiz çay, 5 mil leslie

kızlar pilatesimiz bu cuma bitiyor, üzülüyorum malzwemeleri alıp evdemi yapsam ne yapsam

bu arada elff uzun zamandır yoksunn umarım iyisinidir

herkese iyi gecelerrrrr

Hawarcim dogru diyosun pozitif olup yapici davranmak gerek.
Bu arada sporun etkisini gormene sevindim canim ins. Hedefinede ulasicaksin inaniyorum sana

Özge,çocuk olmadan önce çok inatlaşırdım.Aglardım saatlerce!Oglum oldugundan beri daha relaks oldum!Oglumla ilgileniyorum o beni güldürüyor takmıyorum bile:)Ya sen önceden kızardın şimdi vurdumduymaz oldun unursamıyosın bile beni diyo:)
Nelsonum,Gül tatlısı olmasaymış!
Zuzum yine makarna öğlen yine gezmeler ve mamacıklar:)
Sehracıkk,Oğluma öğlen söylediğim masalımı duyuyorsun oralardanda uyuyorsun:)Listenşn sonuncusu olucam uyan artık:))
Hawarım harikasın yine! :)
Papatyam nerdesn ? Sanki menün yoktu yada ben mi atladım?
Btlkbra ,menün güzel canım!

Kızlar anneme gittim bu akşam.Döner yaptırmış yemedim.Hemen k ve y biber közleyip salata yaptık.Fırına tavuk attık ve karpuz kestik haliyle geç oldu bu akşam yineOğlum pırtlayıp duruyor:)Ama tık yok bu saat oldu bekledik ama yapmadı.Şindi ayaklarımda yetine yatırıcam.Nasıl yapıcak nasıl öğrenecek bu kka olayını bilmiyorumBugün temizlik yaptım ama spor yokŞimdi mekik çekincem biraz.Menümü sonra yazarım.

Günaydın arkadaşalar.Eşime ütü yaptım.Çamdşırları astım.Uyuycam oğlum uyuyor kalkıp ne yapayım.Karnım bacaklarım ağrıyor.Gece 5mil yaptım sonra uyku tutmadı 4 e yakın uyumuşum.

günaydın kızlar:
bu aralar çok mutsuzum. geçenlerde de yazmıştım. kendimi çok defresif hissediyorum. kilo fvermişim vermemişim umrumda değil. yada başka birşey. düşünün ki iki gündür akşam 21:30 da uykum olmamasına rağmen oğlumla beraber uyuyorum. uyumak için zorluyorum kendimi.
dün çok abartılı yemedim. akşam da yürüyşe çıktım dışarıya. telefonuma bir program indirmiştim. oradan tuttum. 50 dakika yürüdüm. tam 4,5 kilometre. evdeki leslieye hiç beznemiyor. dışarıda oldundan terlemiyorsun ama heryerim ağrıdı vallahi. ki ben yaklaşık 3,5 aydır spor yapıyorum.
özgecim zaman zaman tüm evliliklerde oluyor bu durum. ben hatırlıyorum da ilk yıllarımızda o kadar çok kavga ederdik günlerce küs kalırdık. kaç kere ayrılmayı düşündüm. ama şimdi ayrı kalamıyoruz birbirimizden. zamanla aşarsınız umarım.

canım her evlilikte olan şeyler bunlar dert etme,bu arada bende eşimde koç'uz bide bizim evdeki inadı düşün

bugün biraz kalori almış gibisin ama 2 saat ütüde baya efor harcamışsındır.bu arada benim evdeki ütüyü bir gör

menün güzel canım sadece 9 gibi bir lokmada olsa bi şeyler yememeni öneririm.çok acıktıysam ben o saatlerde yeşil çay içiyorum sıcak sıcak anında kesiyor,olmadı uyuyorum

bende senden link istiycektim,uygun bi saatimde bakıcam çok teşekkürler
arkadaş isteği gönderiyorum o zaman cnm facebook adresinde varsa verebilirisin sehracım benim serap bahadır Berkay bilbey :)
yavrucum bu nasıl face adresi ya merak ettim bakacam valla

kızlar malum çalışıyorum o yüzden sürekli pc de deilim yazmadıklarım varsa affola..

ebrulim kaka sorunu erkek çocuklarda daha sık görülüyor,benim çevremde oğlu olan herkeste aynı problem oldu ve halende devam ediyor,nasıl çözülür bilemiyorum ama allah yardımcın olsun..

papatyacım ruh halin umarım gelip geçicidir.ara ara bende deprosyona girer hayat ne boş demeye başlarım..havalar güzel ev işini bi kenara bırakıp gezmek iyi gelebilir.değişik ortamlar değişik insanlar

kızlar hafta içi bir gün akşam geç saatte dışarda yemenin cezası + 300 olarak dönmüş bulunmakta

sabaha gider diye umut ediyorum.

dünkü menüm

sabah:4 tane tutku bisküvi+yeşil çay
öğlen:2 tane dolma biber+yoğurt+az makarna
ara:erik bir avuç dolusu
ara:biraz fındık+badem
saat 6 ya doğru:1 elma
saat 8 de :1 kase cacık (üzerine az nane yağ yok )

dün spora gidemedim ama ev işi yaptım.

hahahha mevcan işte arkadaş bulucudan yazıyosun çıkyo işte ad soyad :)) bu kadar uzun olması da serap benim adım bahadır büyük oğlum Berkay küçük oğlum bilbey de soyadımız :)

Son düzenleme:
Özgecim ve papatyacığım ikiniz icinde bir şeyler yazıyordum daha yazım bitmeden elektrikler gitti.. ama ben yeniden aklımda kaldığı kadarı ile yazayım..

Özgecim ben 11 yıla yakın süredir evliyim.. neler yaşandı neler.. en kötü dönemimimz eşimin sendika dönemi idi… o kadar stresli idiki anlatamam.. artık diyordumki Allah bizi bu sandikadan kurtarsın.. benim için dua olan bu sözler eşim icin betdua gibiydi..neyse koskaca zehir zembelek ğecen 3 yılın ardından kurtulduk.. işten ayrılmak zorunda kaldı.. yani işiz kaldı.. ama inan hiç üzülmedim . çünkü sendikaya devam etse idi ikimizde eşiz kalacaktık..

Neyse.. anlat anlat bitmez.. kavgaların tartışmların ardından kendimi parçalardım.. ayakta duracak gücüm olmazdı.. buda kundimi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramadı..11 yılda ne değişti,, kendima değer vermeye başladım.. önceliklerim de kendimi koydum ilk sıraya.. ben mutlu olmazsam ne önemi vardı ki hayatın.. ama bunu bencillik olarak algılamayın.. bencil istesemde olamam,,

Eskiden küçüçük bir kavğanin ardından bir haftayı eşimede kendimede zehir ederdim şimdi kavgamı ediyorum gece mışıl mışılmda uyuyorum.. çünkü ben sabaha kadarda ağlasam sabaha kadarda uyusam sonuç aynı.. hatta kendine değer verince eşinde sana değer veriyor.. seni konunla alakalı değil yazdıklarım ama benden sana nasihat kendini yıpratmadan yaşa ne yaşayacaksan..

Önc söz söylemeye çekinirdim icim den geçirirdim sunları desemmi demesemmi diye.. dersem insanlar kırıyır diye tedirğin olurdum.. şimde öyle içimde biriktirmiyorum.. önemsiz ayrıntıları es geçiyorum ama icimi yaekanları söylüyorum.. böyle oluncada icimde biriktirdiklerim olmuyor..

Ama tatlım rahat olmak olayların üzerinde çok durmamak daha iyi.. hayat güzel.. hayat yaşadığımız her şeyle güzel…

Papatyacığım.. bende cok sık olurum senin o ruh halınde.. koşturuyorz çırpınıyoz ama elmizde koca bır sıfır var gibi ğelir..önceleri bu halimden kurtulmak için caba sarf ederdim.. şimdi bunu sorun yapmıyorum.. icinden bir şey yapmamak geliyorsa yapma…birkaç ğgün sona ya da bir iki hafta icinde normale dönersin.. ha çok da kaptırma kendini bu halini.. mutlu olmak icin sebepler arama.. sağlıklıyız ya mutluyuz.. mutlu olmak zorundayız.. bence mutlu olmak icin başka sebebe gerek yok..

Çoğu kişinin hayallerine sahibiz..

Son düzenleme:
hahahha mevcan işte arkadaş bulucudan yazıyosun çıkyo işte ad soyad :)) bu kadar uzun olması da serap benim adım bahadır büyük oğlum Berkay küçük oğlum bilbey de soyadımız :)

istek gönderdim canım bende c..k görürsün,bu arada fotoların herkese açık haberin olsun.

albümüme bakarsan 72 kiloluk halimle 60 kiloluk halimide görürsün

kesinlikle çoğu insanın hayal ettiği şeylere sahibiz...
ben aslında maddi ve manevi anlamda zamanında hayalini kurduğum herşey sahibim...
1 çocuğum var. rabbim 2. ye izin vermedi ama bu biler yetiyor artık bana...
çok iyi bir kariyerim, iyi kazancım var..
evim var arabam var...
ailem de herkes sağlıklı...
annem babam çok şükür hayatta...
daha ne olsun dimi..
ama işte ara sıra geliyorlar bana...benim aslında tek sıkıntım insan ilişkileri...
insanlara gereğinden faza değer veriyorum ve onlardan da sanırım aynı şeyi bekliyorum...

özgeye gelince sabaha kadar ağladığım geceleri bilirim ben saçma sapan şeylerden dolayı...
işe gözlerim şiş geldiğim de çok oldu...
çok şiddetli kavgalarımız olurdu eşimle kv yüzünden, para yüzünden..
günlerce küs kalırdık.
şimdi herşey oturdu. küs bile kalamıyoruz artık...
sanırım yaş ve zaman insanı olgunlaştırıyor...

evet tatlım birçok şeyin sahibiyiz.ne güzel bak herşey rayına girmiş hayatında..en önemlisi canım sağlığımız yerinde..
.. bize rahat batıyor değil mi?.ee mutlu olmamak için sebebin ne peki..yok değilmi.. hani derya analarımız nerde eski bayramlar,, bayramlar aynıda alınan tat ayrı..
papatyacım elimizde değil insanlara güveniyoruz değer veriyoruz haklısın..ama unutma insanız ve onlar da insan,, benim gözümde insan demek hata yapar demek..seni üzen kişileri ayırt et hayatından.. yada daha temkinli ol.. konuş sohbet et ama sonsuz bir güven duyma..ben herkesle iyi olmak istiyordum.. cok dost gibi olmasakta kimse ile küs kalmak istemezdim.. hatalı ben oluyum yada olmayım illaki barışmalıydımm.. ama öyle değilim... kin ğütmüyrum ama barışmak icin de çaba sarf etmiyorumm ve rahatım..seninde kendini rahat hissettiren kişiler illaki vardır ama senin yanında bir ömür kalmayacaklar.. yanındaki kişiler illaki değişicektir.. gelenleri selamla ğidenleri uğurla..

Son düzenleme:
yerin dibine girmek istiyorum şu an rezil oldum ya

dün önemli bi fax bekledik dangalaklar atmayınca patronum şantiyeye gitti fax gelince skenn et bana mail at sonrada ara dedi.mesai bitimi geldi fax bende hemen mail atıp patronu aradım.kaç kez aradım açmayınca bende çıkıyordum cebine mesaj attım.(patronum asla cebimi arayıp bi şey istemez ofisi arar hep)

akıllı telefonları biliyorsunuz kapatsanız bile en son menü ekranda kalır.bizde eşimle sürekli mesajlaşırız.eşim az önce çok güzel bi mesaj atmış bende karşılığında " aşksın sen seni çok ama çokk sefiyorum" yazdım ve gönderdim ama eşime deil patrona

çok kötüyüm kızlar utancımdan ölüyorum adam ofise gelince ne diycem ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…