Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

çok şükür hayatımda herşey yerinde...ahhh bir de kilo verebilseydim...
bende eskiden kimseyle küs kalmak istemezdim. bana trip yapanın üstüne üstüne giderdim. ama şimdi öyle değilim. işyerinde küs olduğum insanlar var. umrumda da değil...
ben asıl ne küs olduğum ne de konuştuğum insanlardan rahatsızım.
son cümlen çok anlamlı...

kız o senin dediğin jillien mi neyse onun videosundan 10 dak yaptım.. her yerim ağrıyor..

Son düzenleme:
kızlar patronum gelir birazdan,ne diyim ben adama ya bi akıl verin,mesaj attınız felan derse nasıl cevap vereyim off ya..

Yine güne geç başladıkOglumu bugün uyutmasam durur mu acaba?Akşam erken yatıperkn kalksın diye:44:Akşma haber bekliyorum misafir gelebilir.Geçende kv orda yaptıgım yalancı mantıdan istemiş canları eşi hamileOna göre pazara markete gidicem.Dün temizlk yapmıştm zaten üstten bi geçerim.

Papatyam,ara ara bende o ruh halinde oluyorum.Ama ogluma bakıp saglıklı akıllı ve bi kere beni öp diyorum ve hemen o moddaan çıkıyorum

Mevcan ,diycek bişi bulamadım canım izah etsen durumu:26:Çok zor bi durum:18:mENÜNü begendim bu arada

Nelsonum, saol canım indrmişsin linkleriValla geçen gün ki alt karın egzesizi ve akşamki leslie karın kasların kaslarım agrıyorB u kadar zor ise herkes ordakiler nasıl yapıyor level atlıyr:44:Gözüm korktu şincik:18:

kızlar patronum gelir birazdan,ne diyim ben adama ya bi akıl verin,mesaj attınız felan derse nasıl cevap vereyim off ya..

ayy canım ya kötü olmuş da yapacak birşey de yok. patronun sana mesaj atmışsın falan derse kusura bakmayın bir yanlışlık oldu de bence. kendini çok savunmaya gitme. sonuçta eşinle mesajlaşman gayet normal bir durum...
yada salağa yatıp efendim ben size mesaj atmadım, bir yanlışlık olmasın falan de...
allah yardımcın olsun...

kızlar geldi patronum,gazetesini alıp çıktım yanına,adamın yüzüne bakamadım ya,bi kaç soru sordu işle ilgili,bide kahve söylermisiniz dedi :18::18:

offf şükür, mesaj attınız dese yerin dibine geçerdim,zaten babamla yaşıt patronum utandırmamak için bi şey söylememiştir.

ayy nasıl rahatladım anlatamam.bi daha çok dikkat edicem msjlarıma..

ilk seferde ağrıması normaldir ama ısınma hareketleri yapıyorsun dimi ilk önce..

bende yürüyüşe ilk başladığımda 5 gün tuvalete oturamamıştım

ısınma hareketi yapmadım canım..yapsamda birkaç gün alışmam lazım sanırım..

papatyanın 2. maddesini uygula.. o sorarsa size atmadım falan de..yeni duymuş gibi saşır.. daha kolay olur sanki öyle..

daha mantıklı..

evet canım biraz bakmıştım dün bir iki link buldum ama tam 30 seansını bulamadım.. buğün zamanım olursa gene bakarım..yapabilirsem 10--20 dak yapacağım..

Son düzenleme:
Kizlar ne kadar sansliyiz bu topikte kac kisiyiz ve hepimiz de birbirimizden dusunceli birbirimizden iyi niyetli insanlariz masallah diyeyim
Ben esimle ilgili sorunumu kimseyle konusmam annem kizkardesimle bu zamana kadar(2 yil flort 3 yil evlilik)tek kelime etmedim dert yanmadim cunku biz esimle sorunlari hallederiz ama ailem onu kotu bilsin kafslarinda oyle yer etsin istemedim.
Ee burda konusacak bi ark. Yok malesef .en iyi arkadasimla ayni sehirde degiliz cok yogun calisiyor artik eskisi gibi degiliz onu da aramiyorum.
Size yazmak geldi icimden iyi ki de yazmisim hepiniz ayri ayri ilgilendiniz moral verdiniz cok tesekkur ediyorum
Dun gece 12den sabah 4 e kadar konustuk esimle benim simarik oldugumu dusunuyor ve bsna sen civi cakarken ayy parmagima geldi diye uzuluyosun sorun cikariyosun ama vurcak bi parmagim var en azindan olmayabilirdide diye dusunmuyosun dedi.
Maddi olarak Allah'a sukur hicbir sikintim yok hatta iyi sartlarda yasiyoruz ne istesem oluyo yapiliyo esim cok comert bi insan bana cok sadık sagligimiz yerinde mutsuz olmak icin cok gecerli bi sebebim yok.
Esim markete ne insanlar geliyor kocasi cocugunun sut parasini ickiye vermis kadin evde sagdan soldan buldugu 10 20 kurusu getirip ustunu sonra versem diyip sut aliyo cocuguna diyo neleri var sen simariklik yapiyosun diyo
Baya konustuk esine cok hak verdim cogu konuda kendime kizdim Allahim bana duzelcek guc versin ve bi bayan olarak esimi ve cocugumu cok mutlu edebileyim ( amin)
Biraz karisik yazdim sanirim kusura bakmayin artik hepinizin yazdiklarini uyguluycam cok guzel seyler yazmissiniz tesekkurler tekrar

kızlar ben akşamları yemiyorum biliyorsunuz son lokmamı az önce ağzıma atmış bulunuyorum.eve gidince sadece salatalık yada cacık yiycem..

yediklerim ise:
sabah:2 tane ev yapımı poğaça (küçük)
öğlen:yarım kase şehriye çorbası,bulgur pilavı üstü sebze güveç ve bir kase yoğurt
ara:erik yedim (olmazsa olmazım)
ara:2 tane form bisküvi ve taze fındık
az öncede:elmamı yemiş bulunmaktayım..

2 kupa yeşil çay içtim 1 litreden fazlada su şimdilik tabii.

spora gidicem bugün 1 saat tempolu yürürüm..

öğlenleri iş yerimde yediğim için full karbonhidrat alıyorum,bilerek her çeşitten yiyorum ki çabuk acakmayım ara öğünlerle günüm bitsin diye..

arkadaşlarım dün giremedim, oku oku bitiremedim. baya dertleşmişsiniz. topiği zayıflamaktan öteye, birbirimize her konuda yardımcı, toparlayıcı, destekleyici olmuşuz, dost olmuşuz. böyle konuları çoğumuz yakın arkadaşımızla bile konuşamıyor. ama şu da bir gerçek ki okuduğum her insanın belli dönemlerde yaşadığı şeyler. ösgecim ne mutlu ki konuşabiliyorsunuz, çözebiliyorsunuz. her evlilik buna benzer durumlar atlatır. evlenince sorunlar çoğalır, dışarıdan içeriden, maddi, manevi.. yıkıcı olmaktan ziyade yapıcı olununca ilerisi güzel olur, zamanla oturur. bizde eşimle 4 sene çıktık, 7 senedirde evliyiz. 4 sene sevgili olmamıza rağmen evliliğimizin ilk yıllarında hiç ummayacağımız konularda tartışmalarımız olurdu, saygı bozulmadığı sürece evlilik yıpranmaz ileriki yıllarda daha da güçlenir. eşim benden bikaç gün ayrı kalsın 'endimi pazarda ennesini kaybetmiş çocuk gibi hissediyorum' der, aynen bende.

bu arada papatyam benimde ruh halim bikaç gündür değişik. birazda ben dertleneyim. eşim iş değiştirecek bugün görüşmesini yapıyor, yurt dışına gidecek ve bize uygun bi düzen kurana kadar ayrı kalıcaz. benim için farketmiyor ben ailemle her yerde yaşarım, ama bi garibim, böyle ağlamaklı, düşünceli... aslında artık çocuğum var diye daha bi düşünür oldum sanki. eşimde yanımda yokken çok bunalıyorum, bütün işler bana bakıyor çünkü, zaten çocuğun peşinden bütün gün yorucu oluyor. bilemiyorum artık zor geliyor herhalde yer değiştirmek, çok şükür diyeyim. insanız sonuçta dert biterse hayat bitermiş. evde dert yoksa arkadaşta dert oluyor, yada işte, yada başka. dermansız dert vermesin Rabbim.

gelelim kilo problemimize bugün 2 komşum kahvaltıya geldi, biraz geçe kaldım o yüzden düzensizim, dün giremedim menümüde yazamadım ama şunu söyliyeyim dün iyi beslendim balık falan yedim ama geecee cııss yedimm. 2 minik browni yedüüümmm.

kayserili kızlarr ben mantıyı çok severim (sevmeyen var mı acaba) nelson ve btlkubra çookk özendim size, alışıksınızdır minik minik mantılar yapıyorsunuzdur. benim elim mantıda ve sarmada çok ağır maalesef, her zaman yapamam o yüzden. helede 2 yıldır 1 kere yapabildim yaşasın matı yemekkk..

Kızlar daha yeni oturdum size bakıp yine işlere koyulucam.Akşama yemege gelicek misafirlerim.Kapama çorba yalancı mantı yaptım.Oraya burayı tola toz al markete pazara gittik belim koptu.Bi yandan da oglum sürekli evin içinde düştü.11.30 DA UYANDIRDIMuyutmayayım akşama yine geç yatmasın dedim.Ama çok mızırdanıyr herşeye aglıyorİnş. erken uyur ve erken uyanır düzene girer.Bugün 3.gün hala kkasını yapmadıNapıcaz bu kka olayını okuyrm ama her çocuk farklı tepki gösteriyor.Geçmişe bakıp yemeklerime devaam edeyim.

6,30. 2 kayısı
8,15:salatalık domates tulum peynir yarım dilim tam buğday
11:00 1 elma
12,00. bir tane kıymalı pide-6 tane minik tulumba
15,10:bir kornet
akşam: daha yemedim ama acıkırsam bol salata yada meyve yerim

daha ne yeyim demi.. iş güç spor birşey yapmadım.. 100 mekik çekerim her yerim ağrıyor..

su 2 litre
çay şekersiz çok içtim

buğün cıslarım var farkındayımm.. sabah ola hayrola buğün gördüğüm kilodan aşağıya düşersem harikayım bennn....

Herşey hazır ama misafirler ve eşim henüz yokSize yazarken bi baktım Oglumla göz göze geldik.Gözleri kıpkırmızı ve suçlu edasıyla bakıyordu.Kaka mı yapıyorsun dedim ve bağırmaya başladı korktu.Bi daha ki sefere inş lazımlıga tuttururuz:)

Kizlar gece 4 te uyudum sabah 08.30 da uyandim daha yeni oturdum sabah kahvaltidan sonra yemeklerimi yaptim sonra supurge kizimin odasinin tozunu aldim camasir topla yerlestir sonra kizimla alisverise gittik ( bugun gorumcemin yarin esimin yegeninin dogumgunu) hediyeleri aldik eve geldim kizimi uyuttum mutfak banyo toz aldim tam vileda yapicam esim aradi bana domates soslu biber kizartirmisin isleri biraktim onu yaptim kizim uyandi ortalik oyuncak esim yemek yedi mutfak burbirine girdi sil bastan tekrar sildim 3 odayi vileda ysptim yemek yedim yeni oturdum bugun iyi baslamistim ama nerdeyse bir butun paket ciko yedik kizimla su da icemedim iyice saldim arkadaslar ve kafam daginik oldugundan diyete konsantre olamiyorum galiba strese girdim yine biraz rekax olmaya iht var cunku canim tatli istemiyo ama sirf yemek icin git gel ciko yiyom hirsimi yiyecekten aliyom sonra bir dunya ugrasicam vermek icin ama
Bu aksam pasta alip gorumceme gircez pasta yersem sabah tartida cok moralim bozulcak yemicem ins.
Yarin aksam yegenin d.g belki yerim cumartesi kv ye misafir geliyor oglen 4 5 cesit yapicaz
Pazar sabah piknige gidicez daha sayayimmi.

Ebrucum gene persembe gene misafirDikkat et elinden geldigince canim bu arada akisina birak kaka olayini elbet ogrenicek oglusun korkuyor demekki yoksa coktan oturup yapardi
Bluedaisy canim gercekten cok sansliyiz hepimiz bukadar kisinin kimyasinin tutmasi ve hos sohbet edip dertlesmemiz cok hos Allah bozmasin
Baksana bana reelde gidip bir kisiye derdimi acmadim ama burdaki arkadasliga guvendigimden derdimi yaziverdim
Sizin icin de Allah hakkinizda hayirlisini versin canim ins. Kisa zamanda duzen kurarsiniz zor olucak elbet ama mecbur sonucta Allah kolaylik versin
Nelson yiyip yiyip kilo veriyosun yolcam sacini basini ama bide utanmadan Bugun gordugum kilodan asagi dusersem yazmissin

Son düzenleme:

akşam oldu ve ben bir domates bir salatalık 2 adet yaprak sarma ile duruyorum.. gündüz yedim diye yemiyorum ama dayanamayacağım sanırım .. birşeylere saldırmadan uyusam.. ah erken uyumak için uykumda yok..
güz<elim bende pazar günü kızlarıma yeniden doğum günü yapacağım komşularla kutlayacağım.. 5-6 çeşit yapacam.. birde mesajlarını kontrol et..

Son düzenleme:
İyî akşamlar kızlar nasılsınız bugün baya yoğun geçti sabah kaltım fakülteye gidp kan verdim trioid için sonra eve geldim kahvaltı yaptım evi süpür kızı uyut toz al sonra elmalı turta yaptım hem amcamın kızı hem halamın kızı doğum yaptı onlra götürdüm turtayı sonra eve geldim kızımı uyuttum yemek yaptım bugun yığenımin doğum günü kızm uyanınca hazırlandık hediye almaya gittik ordan ablama geçtik orda pasta kes resim çekin derken bu saat oldu yeni geldim eve bugün baya yoğundu kızlar bu arada endokrin doktoruma kilo çok zor veriyorum dedim süt hormonları etkiliyodur kilo vermeni dedi....gelelim menüme
Sabah
Bir top çicek ekmek
Bir dilim helva
Bir dilim peynir
Bi tane liğt üçgen peynir
Üç zeytin
Domates

Ara
Bir bardak süt
Üç galeta

Öğle
Bir bardak çay
Bir küçük gül tatlısı
Bir küçük tuzlu kuru pasta ( kuzenimdeydim kızlar)

Ara
Türk kahvesi
İki bitter

Akşam
4-5 yaprak sarması
Bir dilim yaş pasta

Akşam yemek yemeden gittim ablama ve bunları yedim ama daha ağlayan pasta üç renkli börek poğaça vardı ver ben yemedim üstelik canım bile istemedi ama eve getirdim hepsinden yarın sabah yerim :)) kızlar çokmu tatlı yemişim bugün (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…