- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.321
zuzu canım fotoların herkese açık face de...
evet tatlım birçok şeyin sahibiyiz.ne güzel bak herşey rayına girmiş hayatında..en önemlisi canım sağlığımız yerinde..
.. bize rahat batıyor değil mi?.ee mutlu olmamak için sebebin ne peki..yok değilmi.. hani derya analarımız nerde eski bayramlar,, bayramlar aynıda alınan tat ayrı..
papatyacım elimizde değil insanlara güveniyoruz değer veriyoruz haklısın..ama unutma insanız ve onlar da insan,, benim gözümde insan demek hata yapar demek..seni üzen kişileri ayırt et hayatından.. yada daha temkinli ol.. konuş sohbet et ama sonsuz bir güven duyma..ben herkesle iyi olmak istiyordum.. cok dost gibi olmasakta kimse ile küs kalmak istemezdim.. hatalı ben oluyum yada olmayım illaki barışmalıydımm.. ama öyle değilim... kin ğütmüyrum ama barışmak icin de çaba sarf etmiyorumm ve rahatım..seninde kendini rahat hissettiren kişiler illaki vardır ama senin yanında bir ömür kalmayacaklar.. yanındaki kişiler illaki değişicektir.. gelenleri selamla ğidenleri uğurla..
kız o senin dediğin jillien mi neyse onun videosundan 10 dak yaptım.. her yerim ağrıyor..
kızlar patronum gelir birazdan,ne diyim ben adama ya bi akıl verin,mesaj attınız felan derse nasıl cevap vereyim off ya..
ilk seferde ağrıması normaldir ama ısınma hareketleri yapıyorsun dimi ilk önce..
bende yürüyüşe ilk başladığımda 5 gün tuvalete oturamamıştım
kızlar patronum gelir birazdan,ne diyim ben adama ya bi akıl verin,mesaj attınız felan derse nasıl cevap vereyim off ya..
Yine güne geç başladıkOglumu bugün uyutmasam durur mu acaba?Akşam erken yatıperkn kalksın diye:44:Akşma haber bekliyorum misafir gelebilir.Geçende kv orda yaptıgım yalancı mantıdan istemiş canları eşi hamile Ona göre pazara markete gidicem.Dün temizlk yapmıştm zaten üstten bi geçerim.
Papatyam,ara ara bende o ruh halinde oluyorum.Ama ogluma bakıp saglıklı akıllı ve bi kere beni öp diyorum ve hemen o moddaan çıkıyorum
Mevcan ,diycek bişi bulamadım canımizah etsen durumu:26:Çok zor bi durum:18:mENÜNü begendim bu arada
Nelsonum, saol canım indrmişsin linkleriValla geçen gün ki alt karın egzesizi ve akşamki leslie karın kasların kaslarım agrıyor B u kadar zor ise herkes ordakiler nasıl yapıyor level atlıyr:44:Gözüm korktu şincik:18:
Ebrucum gene persembe gene misafirDikkat et elinden geldigince canim bu arada akisina birak kaka olayini elbet ogrenicek oglusun korkuyor demekki yoksa coktan oturup yapardi
Bluedaisy canim gercekten cok sansliyiz hepimiz bukadar kisinin kimyasinin tutmasi ve hos sohbet edip dertlesmemiz cok hos Allah bozmasin
Baksana bana reelde gidip bir kisiye derdimi acmadim ama burdaki arkadasliga guvendigimden derdimi yaziverdim
Sizin icin de Allah hakkinizda hayirlisini versin canim ins. Kisa zamanda duzen kurarsiniz zor olucak elbet ama mecbur sonucta Allah kolaylik versin
Nelson yiyip yiyip kilo veriyosun yolcam sacini basini amabide utanmadan Bugun gordugum kilodan asagi dusersem yazmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?