Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ösgecim her evlilikte oluyo böle seyle kafana hiç takma bizde çok tartışırız eşimle ama çözeriz bende senîn gibi aglarım ama agladığımla kalırım o yüzden yavaş yavaş kendini değiştiriyorum ve işe yarıyo inş hayatta hepimiz îçin en iyisi olur tatlımm:))

nell menünü beğenmedim yine 2gündür kötü diyim
bt bugünkü yemeni doktora de test mest yapmaz sana
epruu altına büyük tuvaletini yapan insan yok hadi küçüğü duyduda büyüğü duymadım yani burdan çıkaracağın sonuç şu ki..çişini öğrenen yawrun en kısa zamanda diğerinide öğrenecek sadece sabır hemi...bak şöyle söylimm ben unuttum bile nasıl alıştı halbuki eski evimizde yaptığı köşe hala aklımda
ösgecim..sana bi terapi yapimmi..
gözlerini kapat ve düşün...eşin seni aldatıyor..geceleri kavga için bile eve gemiyor..geldiği zaman hiç bir ihtiyacını karşılamıyor..sana şefkat göstermiyor..itip kakıyor..alkol içiyor..sarhoş ..çocuğuna şiddet uyguluyor..seni ailenle görüştürmüyor..aç gözünü aç..ay ben bile bunalıma girdim...

halbuki..
hiç unutmuyorum ...senin eşin yavrunu sütten kestiğin ilk gün..gözleri dolarak yawrunu kucaklamıştı..bide bişiler demişti hatırlayamadım...git sarıl kocana..hayat çok kısa..

6da
kurukayısı eşliğinde ılık su(her sabah yapıyorum bunu 3tane falan kayısı)
9da
5etimek
kk peynir
yumurta
iki ceviz
domates
salatalık
kırmızıyeşilbiber
acısos
1poça ya da poğaça ya da poaça (herbirimiz farklı bişey diyoruz)tdk ya bakim bi..ama tahminim poğaça
ara ara yedim bunları

13.30.
iki dolma
bir çavdar
iki kaşık yoğurt
iki kare karpuz
yarım kk peynir
uyudum yineee
1saat epruu senin masallar bana geliiiiii

16.30 bir kase kavun
18.30 bir but bir kanat yoğurt
bo su yeşilçay spor yok malesefff.yeşilçay

nasıl

menun güzel.. ne demeli harikasın sen ve sen formuna geri dönmüşün.. yarın da senden ümidim var..

mesajlarına bak sehra.. sana bir önerim var..

Son düzenleme:
blue canım rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah...
kübra çok geçmiş olsun...
kızlar menüm gelecek şimdi ve ben çok mutsuzum...
07:00 bir kuru kayısı
07:30 10 adet çilek, 2 dilim sucuk, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çavdar, yeşilçay
10:30 bir avu. leblebi
12:00 4 adet köfte, 2 yk piyaz, yeşillik, bir dilim ekmek, ayran
17:00 2 küçük dolma
18:00 bir dilim karpuz...
6 km yürüdüm bugün dışarıda. 65 dakika tuttu.
buraya kadar herşey iyi bence....peki sonra ne oldu...
saat 22 de oğlum uyuduktan sonra ocağın üstündeki tencereyi boşaltayım dedim. başka bir kaba kaldırıp tencereyi makineye koyacaktım. içinde 2 adet dolma vardı. dolmalar o başka kaba giremedi....tezgahın balında kendimi kaybetmişimmm.....
arkasından da hırsımdan, sinireimden 1 koca tabak antep fıstığı yedim...
kızlar bu mod bana göre değil. son zamanlarda yatağa girerken hep tok oluyorm ki ben eskiden yemekten sontra bir şey yemzedim ve bu doğal bir süreçti. şimdi yememke için zorluyorum kendimi.
yarın + çıkacağım biliyorum...
az önce şunları düşünürken yakalaaım kendimi.
öğlemn ne yesem ki pide mi güveç mi tantuni mi...
akaşam ne yaspam ki kıymalı börek yapayım bari...
offfffff sinirlerim çok bozuk......

anaaamm kızz hem beyaz ekmek yiyosun, hem gül tatlısı, kuru pasta, yaş pastaa hemi de yarın sabah ta pastalardan yiyecen hee sana başka bişey demiyorum

aman kızlar ne oldu bize böyle yaa kıymalı pide, tulumbişler, kornet.

walla size kızıyorum ama bende bugün çok kötü beslendim, nerdeyse hiç protein almadım. sabah komşularım vardı 5 akıtma yedim bende artık yarın hesaplaşırız kilolarımızla. ben bu hafta çok çalıştım sporda ona güveniyorum biraz ama tartı haindir hiç belli olmaz.
bugün spora gidemedim eşim ankaradaydı geç geldi. bir ay sonra hiç gidemiycem eşim gidecek bende kızımla artık evde jilian yaparım, mekiğimi çekerim. eşimin gitmesinin tek artısı o yokken canım bişey istemiyor, abur cubur kızımdan azıcık ısırıp bırakıyorum.
papatyam birkaç hafta önce bende iştah patlaması yaşadım, tam 2 hafta sürdü. sonra silkelendim vee dur dedim. hee şu an nasıl, yine canım herşey istiyor ama ay sonu malum eşim maaş alınca geçer inşallah aşermelerim. ay hamile gibiyiz wallaa.

Nelson sen pazar gunu gene olculu davranirsin ama ben soz veremiyorum icim de doymak bilmeyen bir ayi bir okuz bir su aygiri var var da varrrrrr
Btlkubra cidden baya yogun bi gun olmus ama cok yememissin cok cok tebrik ederim
Sehraa terapin ise yaradi ben esimin dedigi gibi simarik ve mutlu olmayi bilmeyen biriyim ama dun milatti benim icin artik degisicem insallah
Esim de sutten kestigim gun ne alayim kizima yeter ki aglamasin demisti masallah baba kiz bir ask icindeler ki sorma.
Papatyacim ayni durumdayiz canim benim bu aksam beyaz kremali meyveli pasta aldik bilerek onu aldirdim( esim ailesi onu sever ben hic sevmem ) sevmedigime ragmen gene gittim 3 catal aldim .
Gene eskisi gibi olalim dur diyebilelim tam duzene girmisken hersey altust olmasin kaldi ki sen spor yapiyosun ben de o da yok

Ayyy kendime cok guldum
Bluedidy btlkubrayi elestirmis cok yedi diye ben de kendimle kiyaslayip az yedin deyip tebrik etmisim
Menu paylasmiyorum cunku ne yedigimi dahi hatirlamiyorum dk basi attim agzima birsey bilincsizce futursuzca yedim yedim
Yarin listenin en altinda olurum bana domates atilan adam smile falan koyun mustahak bana
Ama sizlere soz en gec 2 3 gune duzelicem

sehraaa sana bi önerim var yumurtanın yanına peynir yeme. ikisinden birini tercih et yada diğerini birkaç saat sonra ye. birde uyumuşsun ne güzel, kilonu bilmem ama güzellikte 1 numarasındır eminim, öğle uykusu yapanların cildi ayrı bir ışıldıyor.

ösgeee bahçeli ev işiniz ne oldu?

Yorgunum adelelerim agrıyor sanki kilometrelerce koşmuş gibiYok yok oglumu geçte kalksa uyutucam.Hem iş hem oglum hiç oturamadım kendime vakit eyıramadım(vakit dedigim arkadaşlarla gezme tek başıma yürüme vs degil haaa kk ya girmek )Uyutunca biraz oturuyrum nette bişiler araştırıp okuyorum felan.Dünkü menümü yazacaktım sözde ama unuttum.Bugünde iyi degil ama yazıcam.

BUGÜN:Aç karınla su
11:30=1dl.kızarmış çavdar,yarm kk kaşar,kk peynir,3 zeytin,yeşilçay
13:00=türk kahvesi
15:15=1 sütaş kaysılı yogurt
16:00=1dl.yalancı mantı
17:30=2 ısırık muz
20:00=1 kepçe çorba, 1 kaşık kapama,1 kase cacık,1dl.yalancı mantı

1 bardak kola ve 2 çay içtim.

Spor:
ev temizligi
40dk yürüyüş

ah kızlar ne olacak bu geç yatma derdimiz, ösgeee, epruuuu. ben biraz yalnız oturup kafa dinlemedim mi kendimi iyi hissetmiyorum, yorgunluk atıyorum sanki böyle. :118:

ösgecim bugün sana benden eleştiri yok duygusal durumun yüzünden. amaaa yarın basarım fırçayı haberin olsun. ay biride bana bassın fırçayı yaww

Son düzenleme:
merhaba kızlarr
ösge eminim konuşmanız seni biraz rahatlatmıştırr, arkadaşlar güzel şeyler yazmış, herkesin iyi kötü tecrübeleri varrr ve abır ve özverisiz bişey olmuyor güzelimmm

papatya umarım sende en kısa zamanda iç sıkıntından kurtulursunn, belki değişik bişeylerle uğraşmak sana iyi gelir yada kısa bir gezi ailecek, örneğin hafta sonu

nelson sen hem çok kaçırmışsınn hemde kocana sendika konularında kızma diyecem ama eşin bırakmış zaten sendikacılığı, örgütlü olmak iyidirrr

ebru kolay gele canımm, her cocuk değişk tepki veriyor bu olaylara ama kaksından korkan cocuklar çok oluyormuş, sabır buda geçecek sütten kesme zamanlarımızı hatırlasana, üzülmüş dertlenmiştik geçti gitti buda biraz daha zor ama öğrenecek canımm

kübraa geçmiş olsunn, bende bu gün tıroid için dahiliyeye gittim kan verdim ama öğleden sonra gidip sonuçları alamadımm, yarın gidebilirsem ilacımıda yazdıracam bakalım artıkk

sehraa yaw sen bu hafta hiç spor yapmadınnn, tembelliği bıraksan artıkk

menümü yazayım

sabah biraz geç oldu kan vermeyte gittiğim için
2 dilim uno , 1 kaşık tulum peyniri, maydanoz domates, 5 zeytin

öğlen adana dürüm yarım bardak ayran

ara bir avuç kuru elma

akşam bol salata, 1 avuç beyaz leblebi

2 lt su 5 mil leslie

bu arada yarın ve cumartesi günü misaifrlerim var yani hafta sonu yine tıkınacammm

herkese iyi gecelerrr

Bluedaisy vucudum alisti artik bak 5 saatlik uykuyla duruyorum ve butun gun kosturdum hic oturmadim(sadece .kizimi uyuturken oturdum15 20 dk) ama uykum gelmiyo 2 2.30 tan once uyuyumaz oldum zorluycsm uyucam simdi kizim uyuyunca bende kkya takiliyom tv izliyom gunun yorgunlugunu atmaya calisiyom kafami bosaltiyom iyi geliyo valla
Bu arada beni yarin elestirme yarin aksam d. Gunu varrr bi guzellik yap.
Canim bu arada ev isini sormussun o is olmadi esim vazgecti oturmak icin degildi zaten haftasonlari kafa dinlemek mangal yskmak icin kizim eglesin oynasin rahatca diye dusunmustu nasip degilmis benim gonlum oturcagim bahceli buyuk bi evden ysna onun icinde daha vakit var zaten

Son düzenleme:
bu hafta çok farkli kilo farkları yaşadım. 61 lere kadar gördüm sabahları.. ve başladım su içmeye ve sonuççç

geçen hafta : 59,8
bu hafta : 58,5
giden : 1300
gelen :yok
toplam giden : 6,4
başlangıç : 64.9
hedef : 55

ah kızlar ne olacak bu geç yatma derdimiz, ösgeee, epruuuu. ben biraz yalnız oturup kafa dinlemedim mi kendimi iyi hissetmiyorum, yorgunluk atıyorum sanki böyle. :118:

bende senin gibiyim.. coçuk sesleri kesileecek.. gece sesizliğe bürünecek ve bende rahat bir nefes alacağım..

Son düzenleme:
kızlar napıyorsunuz siz gece gece,anacım benim uyuduğum saatte siz muhabbetin dibine vuruyorsunuz..

mesajları tek tek okudum ama o kadar çokki hangi birini alıntı yapayım...

en son nelson kilosunu yazmış onu burdan tebrik ediyorum..süpperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…