- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.341
İyî akşamlar kızlar nasılsınız bugün baya yoğun geçti sabah kaltım fakülteye gidp kan verdim trioid için sonra eve geldim kahvaltı yaptım evi süpür kızı uyut toz al sonra elmalı turta yaptım hem amcamın kızı hem halamın kızı doğum yaptı onlra götürdüm turtayı sonra eve geldim kızımı uyuttum yemek yaptım bugun yığenımin doğum günü kızm uyanınca hazırlandık hediye almaya gittik ordan ablama geçtik orda pasta kes resim çekin derken bu saat oldu yeni geldim eve bugün baya yoğundu kızlar bu arada endokrin doktoruma kilo çok zor veriyorum dedim süt hormonları etkiliyodur kilo vermeni dedi....gelelim menüme
Sabah
Bir top çicek ekmek
Bir dilim helva
Bir dilim peynir
Bi tane liğt üçgen peynir
Üç zeytin
Domates
Ara
Bir bardak süt
Üç galeta
Öğle
Bir bardak çay
Bir küçük gül tatlısı
Bir küçük tuzlu kuru pasta ( kuzenimdeydim kızlar)
Ara
Türk kahvesi
İki bitter
Akşam
4-5 yaprak sarması
Bir dilim yaş pasta
Akşam yemek yemeden gittim ablama ve bunları yedim ama daha ağlayan pasta üç renkli börek poğaça vardı ver ben yemedim üstelik canım bile istemedi ama eve getirdim hepsinden yarın sabah yerim :)) kızlar çokmu tatlı yemişim bugün(
6,30. 2 kayısı
8,15:salatalık domates tulum peynir yarım dilim tam buğday
11:00 1 elma
12,00. bir tane kıymalı pide-6 tane minik tulumba
15,10:bir kornet
akşam: daha yemedim ama acıkırsam bol salata yada meyve yerim
daha ne yeyim demi.. iş güç spor birşey yapmadım.. 100 mekik çekerim her yerim ağrıyor..
su 2 litre
çay şekersiz çok içtim
buğün cıslarım var farkındayımm.. sabah ola hayrola buğün gördüğüm kilodan aşağıya düşersem harikayım bennn....
Ayyy kendime cok guldum
Bluedidy btlkubrayi elestirmis cok yedi diye ben de kendimle kiyaslayip az yedin deyip tebrik etmisim
Menu paylasmiyorum cunku ne yedigimi dahi hatirlamiyorum dk basi attim agzima birsey bilincsizce futursuzca yedim yedim
Yarin listenin en altinda olurum bana domates atilan adam smile falan koyun mustahak bana
Ama sizlere soz en gec 2 3 gune duzelicem
ah kızlar ne olacak bu geç yatma derdimiz, ösgeee, epruuuu. ben biraz yalnız oturup kafa dinlemedim mi kendimi iyi hissetmiyorum, yorgunluk atıyorum sanki böyle. :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?