Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bakın şimdiden yazıyorum,malum haftasonu yazamıyorum pazar akşamı mantı partimiz var yiğenlerle toplanıcaz.hemde yalancı mantı deil bildiğiniz halis mulis kayseri mantısı

bir sürü yiycem haberiniz olsun.

zaten canım sıkkındı daha da sıklıdı...
tabi ki kimse de değil bu işin çözümü bende....
ben eskiden gece birşey yenmezdim. şimdi de yemeyeyim dedikçe kedi gibi kendimi mutfakta buluyorum.
koca boğazımı tutamıyorum. içimde oturmuş koca bir ayı var. bana hadi ye hgadi ye diyor. kendimi sıktıkça yiyecekler daha da cazip gheliyor.
gelelim bildirime...
dün gece yediğim o fıstıklar bana + 800 gram olarak dönmüş...
ben bu hafta 62 li rakamlar görmüştüm. biliyom bu sabah ki 63,8 kilo değil. dün gece yediklerimden kaynaklanıyor ama insanın yine de canı sıkılıyor. yaptığım en iyi şey spora devam etmek. dün 6 km yürüdüm. bugün de yürücem. leslieyi bıraktım dışarıda yürüyorum. hhem oğlumda geliyor benle. o da bisikletle dolaşıyor peşimde.
daha önce oğlum uyuduktan sonra spor yapıyordum. şimdi oğlum uyuyunca zaman bana kalıyor.
nelson seni çok tebrik ederim....darısı başımıza inşallah...
kızlar bugünü es geçiyorum ve yarın 1 haziran.
ben 1 temmuza kadar 60 kilo olmazsam kendime en büyük cezayı vericem sizden ayrılacağım...
çünkü sizi çok seviyorum...

Günaydın
Bildirimimi yapayım
Başlangıç: 70
Geçen hafta : 61.5
Bu hafta : 61.1
Giden : 400
Toplam giden : 8.9
Hedef : 55

Cepten yazıyorum o yüzden beğeni yapamıyorum, kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Nelson süpersin

canım bi kere ayrılma lafını bi daha duymayalım senden.. +800 elbetteki kilo deildir.bak buraya defalarca yazdım sabah tartıda yüzünüz gülsün istiyorsanız akşam bitki çayı dışında asla ve asla bir şey tüketmeyin.

bak ben dün sabah 61.2 kilo çıkmıştım.dünkü menümüde yazdım buraya,okursan öğleden sonra sadece ara öğün yaptığımı görürsün akşam 8 gibi 2 tanede salatalık yedim..salatalık kalorisiz bunu biliyorsun ve 1 saat de spor yaptım.bom boş bir mide ile yattım ve sabah 60.5 kiloyu gördüm.bir günde 700 gram vermem imkansızzzzz

çünkü ben spor yaparken haftada o kadar kiloyu veremiyorum.

bu vücudumuzun bize oynadığı bir oyun.

bak sana bir tavsiye tartı gününden önce yemeği çok çok erken kes,bak sabah yüzün nasıl gülüyor

papatyam tartıda gördüğün rakamın kilo olmadığını sen bizden iyi biliyorsun ki o kadar ğeç saaatte yemek yemenin seni sabah üzeceğinide biliyordun.bunu bizde yaşadık dönem dönemmm. biraz ğerçekçi olalım tatlım sen kilo veren birisin.. iki hafta önce 1400 gramı sen vermiştin hatırlatmak istedim.

yani iki hafta menüne dikkat etsen 3 kg hayli hayli verirsin.. spor konusundaki azimini de takdir ediyorum.. bizi bırakmakda neyin nesi.. silkin toplan ve tam gaz yola devammm tatmammı güzelim sen bizi bırakırsan gelir senin bacaklarını kırarrım.. cebren ve hile ile seni buraya geri ğetiririm haberin olsun...

Kilo Bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:51.900
Bu hafta:52.100
Gelen:100 gr
Hedef:51
Kizlar bildirim yapayim dedim gec olmadan yorum ve begenilerimi kizimi uyutunca yapicam rahat vermiyor cunku

Kilo Bildirimi
Kizlar bildirim yapayim dedim gec olmadan yorum ve begenilerimi kizimi uyutunca yapicam rahat vermiyor cunku

200 gramı kilo olarak görmem ben bile bi çişş yapsan gider o kız

sen kilo korumuşsun bu hafta tebrikler

ah be mevcanım ben de biliyorum da bilmek yetmiyor işte bazen. ben yazdım ya az önce eskiden akşamları birşey yemezdim. yani yemediğimin farkında olmazdım. şimdi yememem gerek dedikçe kedi gibi mutfakta dolanıyom...
ben giderim derken kendime ceza vermek için diyom. motive olurum belki. sonuçta ayrıkmak istemiyorum buradan. belki kenimi motive edebilirm diye...
1 ayım vra. ve ben o bir ayda 60 olucam işte...

evet biliyordum bile bile yedim o fıstıkları. dikkat edicem bundan sonra...
artık sen her türlü getirirsin düştüm eline nasılsa...
sağolun kızlar..
zaten mutsuz ve depresifim bugünlerde...

papatyam bana mutsuzum deme depresifim hiç deme..benim mutsuz olmak için o kadar şey var ki hayatımda.. ama ben bir o kadar hayat doluyum ki..en ğüzeli de umutluyum..artık karalar bağlamıyorum.. bir sorun varsa üzerine üzerine gidiyorum.. ve çözüm bulmak icin değişik yöntemler deniyorum..sende diyet konusunda hatanın nerede oldugunu biliyorsun ve bir zahmet tut boğazını ve yeme,, beni düşün elimde sopa ile mtfağının kapısında beklediğimi hayal et.. yeme dürtünü kontrol et .. bir iki kez kendine hayır dersen devamı ğelir bunu sende benden iyi biliyorsunn..

Son düzenleme:
Kilo Bildirimi

özgecim 200 gramı kilodan saymıyoruz biliyorsun..(gelen kilona 200 yaz tatlım.. yanlış çıkarma işlemi yapmışşın) tebrik ederim canım.. kilonu korudun.. haftaya daha güzel olacakkk,, hepsini haftaya vereceksin ben sana ğüveniyorum..

mevcan---hawar tebrikler ğüzelim..benim verdiğimin hepsi kilo değil.. gecen cumu ğünü reğl döneminden bir ğün öncesiydi.. şişkinliğim çoktu,, sanırım 500-600 ğramı kilodur..diye düşünüyorum.

mevcan hafta sonu yiyeceğin mantılardan benim yerimede ye..

Son düzenleme:
inanmak başarmanın yarısıdır.her şey bizim elimizde boğazımızı az tutsak 60 da oluruz 50 de..

diyeti kafandan at,akşam mutfağa her gittiğinde burası gelsin aklına,şimdi ben bi şeyler yesem kızlar sabah bana kızar diye düşün..

hatta ve hatta ben bu saatte fıstıkları yiyip kilo alırken,mevcan spor yapıyor o zayıf olacak ben şişko diye hırs yap bak nasıl işe yarıyor

bundan sonra diyet modunda değilim. öyle kendimi sıkmıcam yemicem de yemicem diye...
sporada devam edicem tabik ki..
yürümenin şu göbek ve mide kısmına faydası var mıdır acaba...

cümleyi okur okumaz gözümde canlandın sen ve elinde bir adet sopa...
tutcam tutcam bu kör olmayasıca boğazımı...
aslında ben genel olarak mutsuz bir insan değilim. ama bu aralar depresifim. işimde biraz tembellik yapıyorum. bu da bana yaramıyo. ben çalışmadan duramam...
bu aralarda pek çalışamıyorum. bu da beni mutsuz yapıyor...
senin sıkıntıların nedir bilmiyorum ama allah yardımcın olsun...

Kizlarrr dunku pastalarin cezasi bide adetimin 5 gunu off moralim bozuldu nese kilo bildirimim kizlar
baslangic 83.600
gecen hafta 81.600
bu hafta 81.900
gelen 300
hefed 70

Aaa sİmdi farkettim yanlis yazmisim kizim rahat vermedi yazarken 2 diye 1 e basmisim okumadan gonderdim farketmemisim
Nelson senin sirrin ne kiz cabuk soyle su icmekmi ( ben su duzenli ictigim hafta 1.1 kilo vermistim )cookk tebrik ederim canim devamini dilerim
Kilo veren herkesi tebrik ederim bu arada
Papatyacim bu hafta duzelicez bak bu aksam d. G var sizlere soz veriyorum agzima lokma koymucam emin olun bundan
Yarin kv misafir var tatli yaptim simdi yarinda burseyler yapicaz yanina oglen diye az yiycem
Pazar pikniktede abartmiycam ve haftaya tekrar 51 li birseyler girucem tartida:13:
Papatyacim yurumenin karina etkisi var kaslari calistiriyo ama mekikle destekleyebilirsin
Btlkubra uzulme birgun fazla karnonhidrat alinca + cikman dogal 2 gune gider o

Son düzenleme:
Nelson tebrik ederim canimm
mevcan bak ne guzel eksi ciktin tartida sen aksam yemiyosun ya o cok hosuma gidiyo canim ya tebrik ederim
ozgecim dedgin gibi dun daha besleyici seyler yeseydim bugun eksi cikabilirdim bu hafta cok su icicem ve haftaya kilo veririm ins sende takma kafaba 200 gr kilo degil nasi olsa :)) kizlar unuttuklarim var kusura bakmayin ama kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde ben dahil moralimizi bozmuyoruz onumuzdeki hafta sıkıyiruz krndimizi kizlar beni bu hafta elestirin bluee senin dun elestirin hosuma gitti okurken kizardim resmen kendime kizdim ii oldu yani :))

Son düzenleme:
nelson seni çok çok tebrik ediyorumm süpersin , mevcan sende canım amaa hafta sonu yapacağın kaçamak için seni şimdiden kıskandım. bendee istereeemm. en iyisi sen çok abartmadan bizim içinde ye.

papatyaa asıl burdan ayrılır, menülerini yazmazsan daha da çok kilo alır, iyice depresif olursun. sakın bu düşünceyi birdaha aklından geçirme

hawarcım senide teprik edorruuumm btlkubraa, ösgee kızlar moral bozmak yokk bişey almamışsınız arada olur bölee. bak hafta sonu sakın kaçırmayın ama çok pis çatarım sizee haberiniz olsun.

bende yaziiim

geçen hafta :53

bu hafta :52,6

giden :400 gr

hedef :50

başlangıç :55 (ya hep 55 yazıyorum ama ben doğumdan sonra 63 tüm. son 1 senedir 55 im o yüzden)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…