- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.361
zaten canım sıkkındı daha da sıklıdı...
tabi ki kimse de değil bu işin çözümü bende....
ben eskiden gece birşey yenmezdim. şimdi de yemeyeyim dedikçe kedi gibi kendimi mutfakta buluyorum.
koca boğazımı tutamıyorum. içimde oturmuş koca bir ayı var. bana hadi ye hgadi ye diyor. kendimi sıktıkça yiyecekler daha da cazip gheliyor.
gelelim bildirime...
dün gece yediğim o fıstıklar bana + 800 gram olarak dönmüş...
ben bu hafta 62 li rakamlar görmüştüm. biliyom bu sabah ki 63,8 kilo değil. dün gece yediklerimden kaynaklanıyor ama insanın yine de canı sıkılıyor. yaptığım en iyi şey spora devam etmek. dün 6 km yürüdüm. bugün de yürücem. leslieyi bıraktım dışarıda yürüyorum. hhem oğlumda geliyor benle. o da bisikletle dolaşıyor peşimde.
daha önce oğlum uyuduktan sonra spor yapıyordum. şimdi oğlum uyuyunca zaman bana kalıyor.
nelson seni çok tebrik ederim....darısı başımıza inşallah...
kızlar bugünü es geçiyorum ve yarın 1 haziran.
ben 1 temmuza kadar 60 kilo olmazsam kendime en büyük cezayı vericem sizden ayrılacağım...
çünkü sizi çok seviyorum...
zaten canım sıkkındı daha da sıklıdı...
tabi ki kimse de değil bu işin çözümü bende....
ben eskiden gece birşey yenmezdim. şimdi de yemeyeyim dedikçe kedi gibi kendimi mutfakta buluyorum.
koca boğazımı tutamıyorum. içimde oturmuş koca bir ayı var. bana hadi ye hgadi ye diyor. kendimi sıktıkça yiyecekler daha da cazip gheliyor.
gelelim bildirime...
dün gece yediğim o fıstıklar bana + 800 gram olarak dönmüş...
ben bu hafta 62 li rakamlar görmüştüm. biliyom bu sabah ki 63,8 kilo değil. dün gece yediklerimden kaynaklanıyor ama insanın yine de canı sıkılıyor. yaptığım en iyi şey spora devam etmek. dün 6 km yürüdüm. bugün de yürücem. leslieyi bıraktım dışarıda yürüyorum. hhem oğlumda geliyor benle. o da bisikletle dolaşıyor peşimde.
daha önce oğlum uyuduktan sonra spor yapıyordum. şimdi oğlum uyuyunca zaman bana kalıyor.
nelson seni çok tebrik ederim....darısı başımıza inşallah...
kızlar bugünü es geçiyorum ve yarın 1 haziran.
ben 1 temmuza kadar 60 kilo olmazsam kendime en büyük cezayı vericem sizden ayrılacağım...
çünkü sizi çok seviyorum...
Kilo Bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:51.900
Bu hafta:52.100
Gelen:100 gr
Hedef:51
Kizlar bildirim yapayim dedim gec olmadan yorum ve begenilerimi kizimi uyutunca yapicam rahat vermiyor cunku
ah be mevcanım ben de biliyorum da bilmek yetmiyor işte bazen. ben yazdım ya az önce eskiden akşamları birşey yemezdim. yani yemediğimin farkında olmazdım. şimdi yememem gerek dedikçe kedi gibi mutfakta dolanıyom...canım bi kere ayrılma lafını bi daha duymayalım senden.. +800 elbetteki kilo deildir.bak buraya defalarca yazdım sabah tartıda yüzünüz gülsün istiyorsanız akşam bitki çayı dışında asla ve asla bir şey tüketmeyin.
bak ben dün sabah 61.2 kilo çıkmıştım.dünkü menümüde yazdım buraya,okursan öğleden sonra sadece ara öğün yaptığımı görürsün akşam 8 gibi 2 tanede salatalık yedim..salatalık kalorisiz bunu biliyorsun ve 1 saat de spor yaptım.bom boş bir mide ile yattım ve sabah 60.5 kiloyu gördüm.bir günde 700 gram vermem imkansızzzzz
çünkü ben spor yaparken haftada o kadar kiloyu veremiyorum.
bu vücudumuzun bize oynadığı bir oyun.
bak sana bir tavsiye tartı gününden önce yemeği çok çok erken kes,bak sabah yüzün nasıl gülüyor
papatyam tartıda gördüğün rakamın kilo olmadığını sen bizden iyi biliyorsun ki o kadar ğeç saaatte yemek yemenin seni sabah üzeceğinide biliyordun.bunu bizde yaşadık dönem dönemmm. biraz ğerçekçi olalım tatlım sen kilo veren birisin.. iki hafta önce 1400 gramı sen vermiştin hatırlatmak istedim.
yani iki hafta menüne dikkat etsen 3 kg hayli hayli verirsin.. spor konusundaki azimini de takdir ediyorum.. bizi bırakmakda neyin nesi.. silkin toplan ve tam gaz yola devammm tatmammı güzelim sen bizi bırakırsan gelir senin bacaklarını kırarrım.. cebren ve hile ile seni buraya geri ğetiririm haberin olsun...
ah be mevcanım ben de biliyorum da bilmek yetmiyor işte bazen. ben yazdım ya az önce eskiden akşamları birşey yemezdim. yani yemediğimin farkında olmazdım. şimdi yememem gerek dedikçe kedi gibi mutfakta dolanıyom...
ben giderim derken kendime ceza vermek için diyom. motive olurum belki. sonuçta ayrıkmak istemiyorum buradan. belki kenimi motive edebilirm diye...
1 ayım vra. ve ben o bir ayda 60 olucam işte...
evet biliyordum bile bile yedim o fıstıkları. dikkat edicem bundan sonra...
artık sen her türlü getirirsin düştüm eline nasılsa...
sağolun kızlar..
zaten mutsuz ve depresifim bugünlerde...
Kilo Bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:51.900
Bu hafta:52.100
Gelen:100 gr
Hedef:51
Kizlar bildirim yapayim dedim gec olmadan yorum ve begenilerimi kizimi uyutunca yapicam rahat vermiyor cunku
bundan sonra diyet modunda değilim. öyle kendimi sıkmıcam yemicem de yemicem diye...inanmak başarmanın yarısıdır.her şey bizim elimizde boğazımızı az tutsak 60 da oluruz 50 de..
diyeti kafandan at,akşam mutfağa her gittiğinde burası gelsin aklına,şimdi ben bi şeyler yesem kızlar sabah bana kızar diye düşün..
hatta ve hatta ben bu saatte fıstıkları yiyip kilo alırken,mevcan spor yapıyor o zayıf olacak ben şişko diye hırs yap bak nasıl işe yarıyor
papatyam bana mutsuzum deme depresifim hiç deme..benim mutsuz olmak için o kadar şey var ki hayatımda.. ama ben bir o kadar hayat doluyum ki..en ğüzeli de umutluyum..artık karalar bağlamıyorum.. bir sorun varsa üzerine üzerine gidiyorum.. ve çözüm bulmak icin değişik yöntemler deniyorum..sende diyet konusunda hatanın nerede oldugunu biliyorsun ve bir zahmet tut boğazını ve yeme,, beni düşün elimde sopa ile mtfağının kapısında beklediğimi hayal et.. yeme dürtünü kontrol et .. bir iki kez kendine hayır dersen devamı ğelir bunu sende benden iyi biliyorsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?