Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

yaww zuzu sen ne boy yazdın ne yaş. menünü yazıp çıkıyorsun, eskileri okumuyorsun sanırım. hatta listeden de haberin yok galiba.

arkadaşlar liste tamamlansın en çok kilo vereni 1. sıraya yerleştirme formülünü eşim biliyor, o da onu yapar sonra sizinle paylaşırım. hedef kiloyuda ekle demişti sehra canım bu hafta onunla uğraşamadım ama haftaya eklemeye çalışıcam.

oyy çıtırlarım menümü yazayım size...
cuma günleri çoşuyoruz biz o yüzden yuhh demeyin...

haftasonu evdeyim netim yok biliyorsunuz

sabah:2 tane form bisküvi+yeşil çay
öğlen:sebzeli börek,az pirinç pilavı,yoğurt
ara:erik yedim (yanımda muz vardı arkadaşıma verdim)
ara:1 tane çikolatalı puding ve bir börek daha

dahada bi şey yemeyim dimi

şimdi yeşil çay içiyorum

ha bide 1 tabak güllüoğlu baklavam ve bir pudingim daha var onlarıda dolaba koydum yarın kahvaltıda yiycem..

kız sen yarın mantı yemicek misin? bugünden başlamışsın maaşallah, hem pilav hem börek aynı anda hadi güllüoğlu diyice akan sular durur onu ye ama aaaa yarın baklava ve mantı dışında başka bişey yeme bence. sen nasılsa akşam dayanabiliyorsun.

yok tatlım mantı pazar akşamı

bugün börek
yarın güllüoğlu baklavaları

off gelde kilo ver

bak şaka bi yana ben bunları her zaman yiyorum ama az öncede yazdığım gibi çok çok erken saatlerde ve o gün 5 gibi ağzımı kapatıp akşamda spor yapıyorum.misal az önce böreğimi yedim ölsem bi şey yemem artık.çalışıyorum eve git ev işi,spor derken bu yediklerimi rahat yakıyorum

yarın baklavayı sabahtan yerim
artık akşama kadar sebze ile idare ederim

pazar günü akşama kadar meyve ile günü geçiririm akşamda mantıyı yerim ha o mantı akşam yeneceği için pazartesi sabah + kilom olmuş olur ama haftaya onu dengelerim.

başlama 67.7
geçen hafta 59
bugün 58.3(adetliyim 3.günüm yoğun)
giden 700gram
gellen yok şükür..
kilo veren ve koruyan herkesi yürekten tebrik ediyorum

arkadaşlar tebriklerinizde dolayı teşekkür ederim(kendimi paşalar gibi hissettim buğün)

menum gelsin
8,15: domtes salatalık,2yk tulum peyniri,2 dilim ekmek
11,00:2 dilim ekmek arası yarım salatalık
12,00:tarhana çorba,1tane küçük kuru biber dolma,3 zeytin,4yk menemen,3 dilim ekmek,domates ,salatalık
17:00: yarım bardak meyve suyu, bir baklava diliminin yarısı(geçmiş olsuna gitmiştik)
18,00: salata-4yk makarna yiyeceğim
gece: meyve ama ne yerim bilmiyorm

spor yok ama kızımın okuluna 20 dak yürüdüm
150 tane ip atlama
birazdanda müzik açıp zıplayacağım.8hem motive ediyor hem stres attıryor, hem mutluluk hormunu saşgılatıyor, hemde kızlarım mutlu oluyor) özge sende zıpla
su:3 litre
çok şekersiz çay

ve kilo vermemin sebebi sadece su: 3 litre (özge sırrıımı açıklıyorum: su sende iç)

Son düzenleme:
Kizlar saat 2 gibi kv geldim yarin misafir gelcek diye temizlik yaptik kucuk gorumcemle.
Nelson bugun su icmeye dikkat ettim keske hergun duzenli icsem bence kilo almam bile o zaman ger wc cikis 30 50 cal yaktiriyormus.
Ebrucum kvdesin heralde bildirim yapmamissin

Jillian Michaels 30 day kızlar topikçe bu kadını 30 gün yapsakmı ki.. ölçülerimizi alsak bir hafta denesek baktık inceliyoruz devam etsek.. ne dersinizzz.cevaplarınızı bekliyorum.. yapan olursa beraber yapalım mı?
hatta buğünden başlayabilriiz olur mu?

abarttım ama yazcam yinede

sabah yarım ekmek halk ekmek
karpuz
peynir
bolca..

öğle
N**** (Siyahi) bir paket
kakaolu eti 1paket(baktım 1000lari ediyor toplam)yedim napim adetliyim zaten krizim tuttu

ikindi
duble çikoatalı magnum
dahada su içicem bolca......
yarın oğlumun doğum günü..ama devam diyete....

bugün 3000kalori almışımdır toplamdaolsun ben 55olcam sonuçta...

Kizlar doktirdan moralim bozuk dondum trioidlerimde sorun yok sukur ama kilom ayni yag oranim artmis d vitamini eksikligi ve kilo vernezsem iki uc yila seker ve tansiyon hastasi olcam doktorum emzirdigin icin ilac veremiyorum ama kizin sutten kesilince venim dediklerimide yaparsan sana 15 kilo verdiririm dedi suan niye veremiyorum dedi biliyosunuz insulin direncim var ve vucudun cok direniyi ilac icmeden kiramazsin dedi zaten ilac kullaniyodum ama emzirdigim icin o ilaci icemiyorum kizlar kilo verme konusunda hevesum kirildi yine size menulerimi yazarim dikkat ederim ama kilo verirmiyim bilmiyorum bide gunluk 1 saat yuruyus dedi dr iste bole kizlar ben ne zaman sizin gibi citir olurum bilmiyorum

ttalım moralini bozma üzülme.. kimse doğuştan kilolu doğmuyor..ve kimse ömür boyu kilolu yaşar diye bir şey yok.. sen menulerine dikkat et ve strese girme bak nasıl vereceksin kilolarını..
geçmiş olsun ama bence çok üzülme.. birde stresten kilo alma..

o jiilian mı neyse o kadının 1 videosunu yaptım 25 dakika..2-5 dak dans ettim müzikle beraber..
gece gece ü tane sade gofret bir şeftali birde kayısı yedim.. ve şimdide uyuyacağım..

canım hiç moralini bozma, ben şeker hastasıyım. hamileyken hiçbirşey yiyemedim 10 kilo ile bitti hamileliğim. doktor gözetiminde geçti hep. hatta doktor bana insülin yazmamak için ne diyetler yaptırdı sorma. öncesinde de 20 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum (glup... diye bi ilaç). bende çok zor kilo veriyorum ama pes etmek yok. senin durumun kiloya bağlı geçici bu yüzden sevinebilirsin, kilo verince şeker problemin bitecek çok şükür. ama şu gerçekten şart spor yapmalısın. ben 4 aydır spor yapıyorum inanılmaz dercede faydasını görüyorum. 190 - 200 lere çıkan şekerim spora düzenli gidince 150 yi geçmez oldu. sende şimdi buna odaklan, tempolu yürüyüşünü yap, jilian yap ne yapabilirsen insülin direncin düşecek ve kilo vermen hızlanacak. hadi bizde sana destekçiyiz moral bozmak yookk

evet bugün bende baktım ona baya hoşuma gitti. hatta internetten cd sine baktım 12 lira falan, gerçi youtube dada var. siz başlayın takip ederim sizi, 1 ay sonra eşim gidecek, bende spora gidemiycem. o zaman başlamayı düşünüyorum, dambıl da alıcam inşallah. aranıza katılırım.

ahaha sehraa senin çizelgeni yeni farkettim karpuz var çok hoşuma gitti resmen tatlı patlaması yaşamışsın adet krizindesin ve bu haftada 700 gr verdiğin için bişey demiyorum amaa haftaya affetmeyiz basarız fırçayı

kızlar yarın sabh yazıcam kilo bidirimimi unutmuşum
2 günlük menüme gelince biraz karışık oldu o yüzden yazamıyorum :)

Kilo Bildirimi

Başlangıç:63
Geçen hafta54.3
Bu hafta:54.8
Gelen:500
Giden:yok
Hedef:51(hiç bi zaman göremeyecegim hedefim )

Kızlar yorgunum uykusuzum.Ama bildirim yapamadım hem merak etmişsinizdir diye yazıp yatayım dedim.Nerden başlayayım bilemedim.Sabah 51.9Olmaz dedim bi daha çıktım 54.8Sonra yine 51.9Sonra 54.8 ve hüsran51.9 olamam çnkü aman aman menülerim cısssız günlerim geçmedi.Wc problemide varOlamazdı ve digeri dogrudur eminimki.Ama yalandan da olsa 51.9 u görmek ne mutlu vericiymiş yawKeşke gerçektende görebilsem offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffMoral bozuk tabi yegenim aradı akvaryuma gidelim diye.Hiç canım istemiyordu ama sırf oglum iiçin gittik.Ordan anneme geçtim.Oglumda bende sersem gibiyizNeden mi gece oglum aglayarak uyandı ve öküsürüyor ve burnu tıkalı.Ayklarımdaydı hep.Sabah karşı yatagına yatırdım biraz uyumuusz.Erken uyandı.Saglık ocagına gittik.Şuruplarımızı aldık.Haiff bogazları kızarıkmış.İnş. bu gece ateşlenmez uyur yavrum.İşte benden böyle kızlar.Siz ne alemdesiniz kim 1. oldu meraktan çatlıyorum

Yok canım oglumu akvaryuma ordan anneme geçtim.Kv il dışında 3 gündür.
Çok agrılı ve zor dendi benimde gözüm korktu açıkçası:18:
Geçmiş olsun canım.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki(amin)

Ayrılmayı unuttuk ilk önce.Bak gözlerim kapanıyor daha akşamdan uykusuz okudum yazmadan geçemedim seni.Böyle dostken nereye gidiyon bakim

Nelsonum tebrik ederim ama bu işi nasıl yapıyosun.H. içi çok cısslar yedin.Hemde akşam yatmadan öncede biişiler yemştin yanlış hatırlamıyosam.Yinede hemide 1.300 bravoAma suyla olacak iş degil.Ben hamileligimde kazandıgım su içme alışkanlıgı emzirme döneminde artırarak devam ettim.Hala gece kalkıp 4 bardak suyu bi anda içtigimi biliyorum.Sucu bile abla git gel yorma beni alırken 3-4 bidon al bari diyorEşim şeker mi ne var sende su içiyon çok fazla diyor.Gce bile bi su içmeye bi wc ye kalkıyorum.Nedir senin formül bilemdim:44:

Kilo veren herkesi tebrik ederim.Kızlar.Sayfalar fazlacana birikmiş ama gözlerim kapanıyor.Oglum mıkırdanıyor anne anne sayıklıyor.Bu gecede nöbetçiyim sanırımBi sürü alıntı yaptım ama net gitti geldi üşendim bi daha.Allah muhabbetimizi daim kılsın ben okuyamamaya razıyım(amin)

Kizlar d.gununden geldik ve sozumu tutup lokma yemedim 2 cesit pasta kucuk birer dilim aldim sabah yemek icin menude pogaca 2 cesit borek 2 cesit ve makarna salatasi vardi 1 pogaca aldim birde.
Saklama kabimi evden goturdum esim cikardi gosteriyo herkes nasi guluyo.
Diyo 7 den sonra karim gittigi yerlere sefer tasi goturuyo sabah yiyor dedi artik iyiden iyiye herkes ogrendi istedemde 7 den sonra yiyemem artik
Yarin gene sabah erkenden uyancsm ve aksama kadar kosturcam pazarda sabah erkenden gidilcek kahvalti piknikte .yapilcak
.baya bi yorucu olcak benim icin
Nelson spor icin malesef soz veremiyorum ip dahi atlayamiyorum cunku kizim biraz buyuyp uslanirsa ilk isim spor olucak yapsam cok guzel olur sıkılasir vucudum ne guzel
Ebrucum ne diyim ne soyliyim teselli etmek istemiyorum bu seni kandirmak olur bak takvim 1 hazirani gosteriyor yani artik yaz aylarindayiz ve gezmeler articak uzun yaz aksamlari sohbetler sonra zaten ramazan ayinda kilo verirmisin bilemiyorum benim bunyemde kilo yapiyo cok yiyorum cunku o ay dengeleyebilirsem deniycem bu yil bakalim sonuc olarak en azindan biraz spora agirlik verip bir muddet 7 den sonra birsey yemezsen tartida hedefini gorebilirsin yoksa butun yaz kilo vermek ugruna hep suclulukla yemek yiyceksin keyfini cikararsk degil bak ben 51,500 gordum bi salar gibi oldum aninda 52.500 oldum buraz istikrarli olsak kilomuzu da koruyabilcez
Btlkubra canim tvye bi adam cikmisti seker hastasiymis insulin kullaniyor sonra bi adam var adini unuttum ( kilo vermekle ilgili calismalari var) ona gidiyo terapi aliyo ve adam diyo seker hastasi oldugunu unut beynine bunu dikte etme adam beslenmesini duzeltiyo tabi aradan zaman geciyo dr gidiyo dr sasiriyo diye seker fakan kalmamis insuline gerek yok simdi ilac bile kullanmamis ben tam snlatamadim adam ebru sallida anlatmisti cok etkilenmistim
Sen de bunu unut moral bozma beslenmene aynen devam yuruyuse cikanilursin hareketi arttir evde bi de bol su ve sekerli gidalari mumkun mertebe cok az ye yemedikce istemicek vucut zaten pes etme sen basaricaksin buna tum kalbimle inaniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…