- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.381
oyy çıtırlarım menümü yazayım size...
cuma günleri çoşuyoruz biz o yüzden yuhh demeyin...
haftasonu evdeyim netim yok biliyorsunuz
sabah:2 tane form bisküvi+yeşil çay
öğlen:sebzeli börek,az pirinç pilavı,yoğurt
ara:erik yedim (yanımda muz vardı arkadaşıma verdim)
ara:1 tane çikolatalı puding ve bir börek daha
dahada bi şey yemeyim dimi
şimdi yeşil çay içiyorum
ha bide 1 tabak güllüoğlu baklavam ve bir pudingim daha var onlarıda dolaba koydum yarın kahvaltıda yiycem..
kız sen yarın mantı yemicek misin? bugünden başlamışsın maaşallah, hem pilav hem börek aynı anda hadi güllüoğlu diyice akan sular durur onu ye ama aaaa yarın baklava ve mantı dışında başka bişey yeme bence. sen nasılsa akşam dayanabiliyorsun.
Kizlar doktirdan moralim bozuk dondum trioidlerimde sorun yok sukur ama kilom ayni yag oranim artmis d vitamini eksikligi ve kilo vernezsem iki uc yila seker ve tansiyon hastasi olcam doktorum emzirdigin icin ilac veremiyorum ama kizin sutten kesilince venim dediklerimide yaparsan sana 15 kilo verdiririm dedi suan niye veremiyorum dedi biliyosunuz insulin direncim var ve vucudun cok direniyi ilac icmeden kiramazsin dedi zaten ilac kullaniyodum ama emzirdigim icin o ilaci icemiyorum kizlar kilo verme konusunda hevesum kirildi yine size menulerimi yazarim dikkat ederim ama kilo verirmiyim bilmiyorum bide gunluk 1 saat yuruyus dedi dr iste bole kizlar ben ne zaman sizin gibi citir olurum bilmiyorum
Kizlar doktirdan moralim bozuk dondum trioidlerimde sorun yok sukur ama kilom ayni yag oranim artmis d vitamini eksikligi ve kilo vernezsem iki uc yila seker ve tansiyon hastasi olcam doktorum emzirdigin icin ilac veremiyorum ama kizin sutten kesilince venim dediklerimide yaparsan sana 15 kilo verdiririm dedi suan niye veremiyorum dedi biliyosunuz insulin direncim var ve vucudun cok direniyi ilac icmeden kiramazsin dedi zaten ilac kullaniyodum ama emzirdigim icin o ilaci icemiyorum kizlar kilo verme konusunda hevesum kirildi yine size menulerimi yazarim dikkat ederim ama kilo verirmiyim bilmiyorum bide gunluk 1 saat yuruyus dedi dr iste bole kizlar ben ne zaman sizin gibi citir olurum bilmiyorum
Jillian Michaels 30 day kızlar topikçe bu kadını 30 gün yapsakmı ki.. ölçülerimizi alsak bir hafta denesek baktık inceliyoruz devam etsek.. ne dersinizzz.cevaplarınızı bekliyorum.. yapan olursa beraber yapalım mı?
hatta buğünden başlayabilriiz olur mu?
abarttım ama yazcam yinede
sabah yarım ekmek halk ekmek
karpuz
peynir
bolca..
öğle
N**** (Siyahi) bir paket
kakaolu eti 1paket(baktım 1000lari ediyor toplam)yedim napim adetliyim zaten krizim tuttu
ikindi
duble çikoatalı magnum
dahada su içicem bolca......
yarın oğlumun doğum günü..ama devam diyete....
bugün 3000kalori almışımdır toplamdaolsun ben 55olcam sonuçta...
Yok canım oglumu akvaryuma ordan anneme geçtim.Kv il dışında 3 gündür.Kizlar saat 2 gibi kv geldim yarin misafir gelcek diye temizlik yaptik kucuk gorumcemle.
Nelson bugun su icmeye dikkat ettim keske hergun duzenli icsem bence kilo almam bile o zaman ger wc cikis 30 50 cal yaktiriyormus.
Ebrucum kvdesin heralde bildirim yapmamissin
Çok agrılı ve zor dendi benimde gözüm korktu açıkçası:18:Jillian Michaels 30 day kızlar topikçe bu kadını 30 gün yapsakmı ki.. ölçülerimizi alsak bir hafta denesek baktık inceliyoruz devam etsek.. ne dersinizzz.cevaplarınızı bekliyorum.. yapan olursa beraber yapalım mı?
hatta buğünden başlayabilriiz olur mu?
Geçmiş olsun canım.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki(amin)Kizlar doktirdan moralim bozuk dondum trioidlerimde sorun yok sukur ama kilom ayni yag oranim artmis d vitamini eksikligi ve kilo vernezsem iki uc yila seker ve tansiyon hastasi olcam doktorum emzirdigin icin ilac veremiyorum ama kizin sutten kesilince venim dediklerimide yaparsan sana 15 kilo verdiririm dedi suan niye veremiyorum dedi biliyosunuz insulin direncim var ve vucudun cok direniyi ilac icmeden kiramazsin dedi zaten ilac kullaniyodum ama emzirdigim icin o ilaci icemiyorum kizlar kilo verme konusunda hevesum kirildi yine size menulerimi yazarim dikkat ederim ama kilo verirmiyim bilmiyorum bide gunluk 1 saat yuruyus dedi dr iste bole kizlar ben ne zaman sizin gibi citir olurum bilmiyorum
zaten canım sıkkındı daha da sıklıdı...
tabi ki kimse de değil bu işin çözümü bende....
ben eskiden gece birşey yenmezdim. şimdi de yemeyeyim dedikçe kedi gibi kendimi mutfakta buluyorum.
koca boğazımı tutamıyorum. içimde oturmuş koca bir ayı var. bana hadi ye hgadi ye diyor. kendimi sıktıkça yiyecekler daha da cazip gheliyor.
gelelim bildirime...
dün gece yediğim o fıstıklar bana + 800 gram olarak dönmüş...
ben bu hafta 62 li rakamlar görmüştüm. biliyom bu sabah ki 63,8 kilo değil. dün gece yediklerimden kaynaklanıyor ama insanın yine de canı sıkılıyor. yaptığım en iyi şey spora devam etmek. dün 6 km yürüdüm. bugün de yürücem. leslieyi bıraktım dışarıda yürüyorum. hhem oğlumda geliyor benle. o da bisikletle dolaşıyor peşimde.
daha önce oğlum uyuduktan sonra spor yapıyordum. şimdi oğlum uyuyunca zaman bana kalıyor.
nelson seni çok tebrik ederim....darısı başımıza inşallah...
kızlar bugünü es geçiyorum ve yarın 1 haziran.
ben 1 temmuza kadar 60 kilo olmazsam kendime en büyük cezayı vericem sizden ayrılacağım...
çünkü sizi çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?