Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yorgunluktan nasil yazmisim yaa ben bile okudugumdan birsey anlamadim kusura bakmayin arkadaslar
Bu arada sehraa oglusun d.gunu kutlu olsun saglikla huzurla basariyla nice mutlu yillara( o da benim gibi ikizler burcu)

dün ben jili mi ne olnu yaptım .. özge ebru sadece 25-30 dakika sizde bebeklerinizuyuyken yapabilirsiniz.. hadi kaldırın popoları kaldırın.. yapın şu sporu..

şimdi bir elma yedim. çamaşırı makinaya attım ve neti açtım size yazıyorum..

buğünkü proğramımı arz ediyorum.benim bir hafta sonum naasıl mı işte:

1- balkonlarımı yıkayacağım
2-kızlara kahvaltı hazırlaycağım
3-ütü yapacağım(2-3 saat sürer)
4- bir ara mutfaktaki bulaşıkları makineye atacağım
5-şimdi yıkanan çamaşırları asacağım
6-kendime bir çay demler içerim sanırım
7-evi tpolarım öyle yüzeysel
8-kızalara yemek yedrdim ha bende yerim canım
9-kızıma bisiklet almaya çarşıya gidecem.. ha gitmişken bir de kuaföre uğrarım
10-eve gel dinlen.. kızlarla ilk bisiklet denemelerine yardımcı ol
11- kızlara bir şeyler yedirir uyuturum
12- asıl iş şimdi başlıyor,, yaş pasta ve birkaç tane pasta böreğimi hazırlayacağım..(kalanına da sabah devam ederim),

tabi aralarda faceye- kk ne takılırım.. arkadaşlarla eş dostla telde konuşurum. komşumla bir kahve içerim..ve tabiki su da içeçeğim,, menumü bilmiyorum akşama ne yediğim bellil olur..

tatlım oğlunun doğum günü kutlu olsun.. nice sağlıklı mutlu hzurlu yıllar yaşasın..

Gunaydin Kizlar
Nelson baya yogun bi program seni bekliyor kolay gelsin canim
Bunca isin icinde birde komsularla kahve icicem yazmissin bravo valla.
Calisan kadinlar zamani daha iyi degerlendirmeyi biliyor sanirim
Spor konusunda hak veriyorum sana istedikten sonra yapabiliriz ama ben emin olmadigim seye soz vermem bir kere denerim zaten evde pc yok tlf yapicam ilk firsatta deniycem dedikleri kadar zormuymus bakalim

Günaydınnn57.5çıktımmmmm adetliyim vedeee du vakalım cuma nolcek

Kızlar desteginiz için hepinize teşekkürederim kilo vericem çok karalıyım bu konuda haa 12 kiloyu 5 ayda degilde 10 ayda veririm ama vericem bu halimden memnun değilim bide bugun yürüyüşe başlcam günlük bir saat yürümeyi istiorum kızı kv ye bırakırım zaten aynı binada oturuyoruz inş îşe yarar :))

Kızlar sabah tartıda 55i gördümBen bu iradesizlikle koca göbekli kalmaya mahkumumAma pes etmiycem üzerinede gitmiycem.Her +aldıgım tartı günleri aldıgım kararlar gibi yine yeni kararlar aldım.Ama onlrı uygulayamadıgım gibi bunlarda fos çıkmaz inş.Listenin ssonuncusu oldugumu görmek istiyourm tabloda biran önce ki utanayım

1=Hergün illa bir spor yapılacak(leslie,mekik,alt karın,kol hareketi)
2=k fleks kraker,sütaş kayısılı yogurt,activia gevrekli kahvaltı yogurdu,meyveli soda(kola içmek yerine)almam gereknler marketten yarın.
3=bol meyve yycem.
4=Sadece sabahları ekmek tüketicem!
5=7 den sonra bol bol çay vs. içicem karnımı doldurucam.

Şimdlik aklıma gelenler bunlar.Tabi demekle olmuyor uygulamak gerekiyor.İşlere koyulayım ugrarım yine kızlar.Oglum gece yine ara ara uyandı ama şükürki öyle bi atei olmadı.

BtBtl kübra
Canım üzme kendini,can boğazdan gelir ve gider sağlıklı beslen spor yap stres yspma moralini yüksek tut ne şeker ne direnç ne bişey kalır sen seneye çıtırsın diyim burdan ayrılma fikrini aklına bile getirmezsen eğerrr
Papatyaaaaa duydunmuuuu sakın gştme

merhaba kızlar:
sehracım oğlunun doğum günü kutlu olsun...
nice yıllara inşallah...
kubracım çok geçmiş olsun.
Nelson kolay gelsin canım..
ben de akşama taze fasülye yapıyorum...sabah normal bir kahvaltı ettim. az önce de 5-6 adet fındık ve 2 adet kuru kayısı yedim. akşama kadar meyveyle idare edip akşam da taze fasülyeyi yicem. yanında belki azcık makarna yada bulgur pilavı yerim. pirinç pilavı yapmıcam...
kızlar ben gerçekten kilo aldım ya...
acilen vermem gerek...
nasıl olacağını biliyorum ama uygulaması çok zor geliyor çok zor..

sehracım oğluşunun doğum günü kutlu olsun tatlım, nice mutlu sağlıklı günlere inşallah.

Nelson bugünki programını okudum da, sabah 9 a doğru yazmışsın, erkenden kalkmışsın. seni teprik ediyorum walla. sen kadınsan ben neyim acaba. ben hayatta bukadar eşyi 1 günde yapamam. sanırım biz yaşıtız birde. :26: walla kendimden utandım. helede arada arkadaşlarla telde konuşurum, face ye falan bakarım demişsin.. sen varya hiç yaşlanmazsın bu tempoyla

arkadaşlar listemiz. nelson tekrar tebrik ediyorum.

Eklentiler

• $Kilo.webp
    25 KB · Görüntüleme: 45
Ay ben 2.de olurmuşummm:)acayip gaza getirdi bu liste beni haftaya birinci olcem inşallah amin:)papatya akşsma fasülye yanında yeme k.hidrat hep aynısın biraz şaşırt şu bünyeni ya..bu kadar düzenli olmak zorunda mısın yiwrumm??
Kızlar oğlum için iyi dilekleriniz için çok teşekkürler allah hepimizin yawrularına dsğlık sıhhat sviyet versin varsna millete hahırlı evlatlar olsunlar inşallah amin

allahım bu nasıl utanç verici bir tablo. tabi kendim açısından...tabloyu görünce moralim daha da çok bozuldu.
sehracım maşallah oğluşuna. pek tatlıymış..
ne yiyeyim peki anlamadım ben ne demek istediğini....

sağol canım oğlum hakkındaki yorumun için
diyeceğim o ki sen çok standart birisisin yeme şeklin yani..vücudun hiç şok olmuyor...yani ben hep tahmin edebiliyorum senin menünü anlatabildimmi..hiç heyecanla okumuyorum..vay be bugün pilav yemedi akşam görüyor musun kızı demiyorum..hep yiyorsun..öğlen veya görüyomusun bak et yedi ama avuç içi kadar pideyi bu sefer yemedi demiyorum hep yiyosun hep yiyosun..az belki ama yiyosun yani...yeşil fasülye yanınada yoğurt ye iki kaşıkta pilav yeme ne var yani

Kizlar sabah 2 kucuk dilim pastayla acilisi yaptim oglen az borek az patates salatasi 1 dilim kek sarma yedim aksamda kapanisi mini magnumla butirdim daha tukkani kapattim gunum bol karbonhidratli gecti malesef
Sehraa oglun cok yakisikli kiz sanami benziyo babasina mi?
Koy sende fotonu cok merak ediyorum seni naz yapma artik1.5 yil oldu bak hayalimdeki gibimisin acep

bugün bi niyetlendim koyim diye..sonra oğlumla açılışı yapim dedim..yok kız ne nazı:)nasıl tahmin ediyorsun de bana

10
2 çavdar
2 tavada yumurta
6 zeytin
bir kk peynir
bir dilim karpuz

1de
tarhana çorbası
3te
oğlumun pastasından tırtıkladım çok ısrar etti
akşam 7de
tavuk göğüs iki el kadar yoğurt

spor yok ama uyumadımda bugün spor yerine geçmesini umud ediyorum metaboizmamı düşünürsek eğerhergün uyumaya alışınca otursam bile şoka girer vücut

dahadada yemem bişiyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…