Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sehraa hayalimdeki sen ince uzun saclari kivircik kabarik havali duruyo ya oyle ve yuzunde surekli gulumser bi ifade olarak dusundum seni
Bu arada uzun zamandan sonra nerdeyse kusursuz bir menu cikarmissin 1 hafta bu sekil gitsen 1 1.5 kilo gider yanii

arkadaşlar listemiz. nelson tekrar tebrik ediyorum.

teşekkür ederimm.. çok mutlu oldum çok.. lisede sınıf birincisiydim.. ve yıllardan sonrada burada birinci oldum.. özlemişim birinc,liği..

kız sehra hadi bakalım. 1, liğin tadını almışken sana kaptırmayı düşünmüyorum.. beni geçmen için çok aç kalman çok.. ben yer donrada zıplarım verriiirim kiloları..

neysemm buğün istediğim gibi gitmedi işler.. ütümü yapamadım.kızma bisikklet alamadım.kuaförede gidemedim.. çünküm eltimin oğlunun gösterisi varmış akşam altıda ama ben saat ikide bir çıktım evden dönüşüm saat 21 di..ve bir kaç parça hamur işi yaptım ve yeni oturdum.. yaş pastam fiaskoyla sonuçlandı.. yarın hazır alacamm..
. ama geriye kalanları yaptım sayılır..
.menu yazayım ama akşamı bilmiorum..

8,30:1 elma
9,30: peynirli yarım por omlet,domates , salatalık
11,30: neskafe(hasta ziyaretine gittim)
13,00: bir por nohut
15,00:artık evden çıktım ya vay halime : büyük bir dilim pizza, bir dilim kek
17,30: yarım puğaca
ve gece hamur işi yaparken tavuk gögsümün tadına baktım- kurabiyemin tadına baktım
23,30: 1 dilim börek

aman buda diyet menusü ise.. bende nelson değilim.. pazarda munü bakımından ölü benim için...
buğün jilie sporumu yapamadım.. ama çok yorgunum.. yarın akşama bir umut yapabilirim ama tabi çok yorgun olmazsam..

sabah hemencik çarşıya gidip yaş pasta almalıyım ve uğrayabilirsem de kuaföre uğrayacam..yarın doğum günü kutlayacam hazırlık yapayım demi? ya

sabaha salatam kaldı hazırlayacağım.. ve ev temizliği, balon şişirme işim ve ütüleyemediğim çamaşırları saklama işim..eh bitti sayılır ..

acaba şimdimmm ütülerimimi yapsam kii.. biri kaldırsın şu sandalyeden de yapayım şu ütüleriii.. üff bu ne iş yaaa bitmek bilmiyorrrr kii

Son düzenleme:
ütü yapacak halim kalmamışş. gözümü bile zor tututyorum. gideyim bir iki haber kanalına bakayım.. sonrada yatayımççyarın çok yorucu olacak benim için...

nelsoncum sana kesin benim nazarım değdi, yetişmemiş bak işlerin :26:

sehraacım ben oğlun küçük sanıyordum maaşallah kocaman yakışıklı oğlun var, Allahım hayırlı, sağlıklı evlat olmasını nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. amaaa sen yine yumurtanın yanına peynir yemişsin

papatyaa haydi moral bozma, hırslan tablo seni gaza getirsin

ösgee napıyon kıss bıcırık, seni böle çocuk gibi sevesim geldi walla. ayy ben yaşlanıyorum sanırım. geçen bana spor salonunda arkadaşlar güldü. yeni hoca gelmiş genç çocuk 'temiz yüzlü, düzgün çocuğa benziyo' dedim, teyze gibi konuşuyosun dediler.

mevcan pazar mantı yiyecekkk, hain.

ben menü yazmıcam, pztsi yazıcam çok saçmaladım, bide akşam piknik gibi yaptık arkadaşın annesinin bahçesinde, ekmek yedim baya sıcaktı dayanamadım, salataya bandım bol bol. açık hava yedik de yedik yani tek artım tatlı yoktu.

Kızlar ben geldim.Sehracım oglunun geçmiş dogum günü kutlu olsun.Kusura bakma nete giremedim bugün uyudumÇok yakışıklı ve zeki bakışları var maşallah!Sonra avm sonra kv gittik.Anca oglumu yıkadım uyutuum geldim.Bu arada sonran 2. olmuşum:26:Ama bu hafta 1. benim peki ya 2.kim
Menüm:
10:00=1 simit,yarım poça,2 çatal(sürme peynir,zeytin ezmesi,reçel),ıhlamur
12:00=türk kahvesi
13:30=1 avuç kiraz,1 kayısı,2 erik
15:30=1 kase çorba,1 kase cacık
19:00=1 kepçe çorba,2 köfte,1 taahta kaşı pilav

Spor:200 mekik
45 dk yüüryüş
kv 3 bardak çay içtim.Az öncede k kraker yedimSözümü tuttum ve bugün ögle akşa ekmek yemedimMutluyum huzurluyum kendimden umutluyum.

Sehracıkkk , seni cidden çok merak ediyorum.Bi foto koyda hafızamıdaki hayalinle aynı mısın:98:
Nelsonum,kız bunca karbonhidrat ve 1.oldun.Yok anam ya senn metobolizman hızlı yada fazlla zıplıyon oynuyonBende zıplıycam artık

Canım emegine sağlık tablomuzu yapıyosunBahçede ne güzel yeniliyor sorma kv bahçeli evi.Sdece salataya ban yetiyor

sehracım oğlunmaşalllahh çaok tatlı.. yakşıklı çocuk olacak ilerde cok canlar yakmasın..

hep sağlıklı olsun.. evet canım senide merak ediyoruz.. isteriz isteriz foto isterizz .. isteriz isterizz foto isterizzz.

kızlar son bir kez bakayım dedim size.. ütümün yarısını da yaptım.. şimdi benim koşturma zamanım başladı.(umarım buğün çok kaçırmam.. daha 1. olacağım.. sehra hadin bakalımmmm..tüm kızlarla ayrıca senle de yarışım var..... öpüyorum hepinizii...

anladım canım ne demek istediğini. ben hayatımnda ki herşeyde çok düzenliyim sanırım. bir de yemeğimi yardımcım yaptığından hafta içi genelde aynı yemekler yapılıyo. farklı yemekleri ben hafta sonu kendim yapmaya çalışıyorum. o da her zaman olmuyo...
aslında yoğurt ve salata her öğünümde oluyor.
sanırım bu aileden gelen bir alışkanlım aynı zamanda. bir tencere yemeği yanında da makarna yada pilav...

dün akşam belki 10 km yürümüşümdür..
sabah kalktığımda heryerim ağrıyordu.
evde spor yapmayı bıraktım artık. her akşam dışarıda en az 5 km yürüyorum. telefonuma bir program yükledim oradan ölçüyorum kaç km yürüdüğümü....

Kızlar nasılsınız ayy bugun neler oldu anlatıyım hemen sabah yedide kızım uyandı emmek için aldım kucqgıma ( bu arada gogsumun ucu olmadıgı için kızım silikon başlıkla emyo) bi baktım başlık yok ara ara ara yok kızım biyandan aglıyo eşim bi yandan arıyo yok nese eşim işe gitti bende kızıma mama yaptım içti hazırlandık çıktık evden nöb eczane aramaya bir sat sonunda eczane buldum aldık geldik eve ama aldıgım başlığın ucu küçük kızım hiç begenmedi gönülsüz emdi ve uyudu bende biraz uyudum sonra uyandım görümcemle kaynımı kahvaltıya çağırdım kv izmire gittî onlarda evdeysi liseye gidyo ikiside nese beraber kahvaltı yaptık ben kızı görümceme braktım avm ye gittim her zaman kullandığımız başlıktan almaya nese bu arad görümcemin arklar geldi başlığı ldım markete ugradım eve geldim kızımı emzirdim kızlar eve indiler onlara waffle yaptım gönderdim mutfagı topladım evi süpürdüm akşam yemegini hazırladım kızıma mama yedirdim sonra emzirdîm uyudu ben duşa girdim işlerini hallettim ve şimdi oturdum kızlar bu arada ben qaffle yemedim :)) işte bmle kızlar şimdi menümü yazayım

Sabah
Yarım dilim ekmek
Bir galete
Üç zeytin
Bir liğt üçgen peynir
Yarm dilim peynir
Bir buçuk dilim helva
Çay
Domates yeşil soğan

Ara
Türk kahvesi
İki bitter
İki çilek çeyrek muz

Öğle
Bir dilim tam bugday ekmeği
Bir dilim peynir
Domates
Soğan

Ara
Yarım bardak süt
Üç kepekli galeta

Akşam
Bir tavuk but
İki yk pilav
Bir kase yoğurt

Ac kalmadan zayiflamak cok zor. Yine basladim gunluk tutmaya. Hadi bakalim hayirlisi. Beni de araniza alirsaniz sevinirim.
3 ay one dogum yaptim 7,5 kilo fazlam var.

Sabah
3 dilim denge light ekmek: 120 kcal
Krem peynir: (3,4) 170 kcal
Zeytin ezmesi: (3) 150 kcal

Ara
Humana cay: 150kcal

Ogle
Mercimek corbasi: 300 kcal
Yogurt: 150 kcal
Marul: (2) 10 kcal
1 dilim ekmek: 40 kcal

Ara:
2 kuru incir (40) 80 kcal

Ara:
Actfry da patates kizartmasi 210
3 dilim ekmek: 120 kcal
Zeytin ezmesi 170
Krem peynir 150

Aksam
Haslama tavuk gogsu 300 kcal
Pirinc pilavi(350) 700 kcal
Yogurt 150 kcal
Marul 10 kcal

Toplam:3000 kcal
150 kcal egzersiz.

3000 cok fazla hedefim 1700 kcal u asmamak

Son düzenleme:

Aramıza hosgeldin benimde 6 aylık kızım var emziriyorum sende inş istediğin kiloya düşersin gelir gelmez eleştirmek gibi olmasın ama günde 7 dilim ekmek ve pilav çok olmuş bence bîde zeytin ezmesi yerine normal zeytin yesen daha ii olur gibi sanki son bîşey daha söliim canım ara öğünün sanki öğle yemeği gibi olmul ama daha yenî oldugun içîn adaptasyon süreci diyelim :)

db aramıza hoş geldin. umarım en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun.
menüm gelsin kızlar:
10:30 6-7 adet fındık,5 adet parmak uzunluğunda girssini
12:30 1 kk peynir, domates, salatalık, zeytin, 2-3 dilim sucuk, 1 adet orta boy haşlanmış patates, 1 dilim çavdar, 1 çatal nutella
14:00 biri dilim karpuz
15:00 bir dilim kek
16:00 bir avuç kiraz
18:30 bir kase şehriye çorbası, 3 yk taze fasülye, bol salata, bol yoğurt
20:00 7-8 adet erik
1 saat 50 dakika yürüyüş yaptım bugün dışarda...

Kızlar özledim sizi nasılsınızBugün geç uyandık gezmeye ordan kv gittik.Şimdi geldik.Hemen pc balına geçtim yeşilçayımla beraber:126:1.olacagım inş. motivasyonum süperİnanıyorum ve inanmak başarmanın yarısıdır.Bi de oglum 09:45 dedesiyle yandaki avm ye gitmişti süt almaya.Bugün geç uyandı diye uyutmadım çok yürüdük gezdik.Oyzden dedesinin kucagında uyaya kalmışAcaba gece uyanır mı?Özgecim senin kızçe erken uyuyordu yanlış hatırlamıyosam.Peki kaçta kalkıyor.?Bunu öglen uykusu sanıp 2 saat sonra uyanmasın:18:

BUGÜN:
12:45=1 parça simit ekmek,ince 1dl.ekmek,kk peynir,1 çatal omlet,bal,çay,2 zeytin
16:45=1 tabak kuru fasulye,1dl.ekmek,bolca çoban salata
19:00=1 activia tahllı yogurt,1 avuç kiraz,2 minik taze şeftali
20:00=çay,2 kepekli bisküvi

Spor:
1 saat yürüyüş

Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Acıkırsam k krakerimden yiycem.Onu yerken chetoss yedigimi düşünüyorum mutlu oluyorumHani ögle akşam ekmek yok demiştim.Ama bugün geç kahvaltı yaptıgımız içiçn çok acıktım.Pilav daha fazla cal. olgugu için 1d.ekmek yedim.Ama yarın yine ögle akşam ekmek olmıycak inş.Şimdi leslie yapıcam.Alt karın hareketi ve mekkik yapıcam.Ne kadar hangisini yaptıgımı yazarım sonra.Geçmişe bi göz atıp sporlarımı yapıcam.Hafifim hafif

Ppaatyam , menün herzamanki gibi kaçamaksız saglıklı ve güzel
Btlkbra ,okurken ben yoruldumKıyamam minik kuzuya nasılda koşturmuş spor yaptırmış annesineMenünü begendim canım ve waffle(ben dayanamam çok severim ) yemedigin için ayrı bir tebrik
db55 , aramıza hoşgeldin canım.Ama blu arkadaşımıza katılıyorum.Araların ögün gibi olmuş.Ama zamanla azaltırsın yavrunun rızkını kesmedenSaglıkla büyüt yavrunu.(amin)

Mnm
11
Birbuçuk yum
2çavdar
1kk peynir
6zeytin
1dilim karpuz
Domates
Salatalık
3te
iki kase çorba
Az yağlı salata
Bir kase yoğurt
Altıbuçuk
iki top kakolu bitterli dondurma
8de
İki kaşık etli kurufasülye
Bir kase kıymalıkurusebze yemeği(patlıcan biber fasülye kurusu)
Az yağlı salata
İki kaşık yoğurt
İki lokma beyaz ekmek

Bol su yeşilçay spor yine yok malesef(

Blueeeeeee canım çok haklısın sabah yum yiceksen peynir yeme peynir yiceksen yum yeme diyosun bana iki seferdir ilkini görmezden gelim didim ama yine didin)ya ben yumurtaya ve peynire aşığım ikisinden biri olmayınca aşk acısı çekiyormuşum gibim hissediyorum ((ama bunu aslında başarabilirim ana ferhat gibin Senin yaşadığın şehrin dağlarını oyabilirim(
Kızçelerr resmimi görceksiniz döz cesaretimi toplamama az ksldı ösgeer saçlarım kıvırcık değil dalgalı ve omuzlarımı geçgin ve mütebessimim doğruinceyim yalanesmerim ama koyu değil çok doğrugöbeksizim yalangamzeliyim doğruiri siyah göslerim var:)

uzun zamandır ilk defa akşam karnım acıkıyr. insan acıkınca mutlu olur mu vallahi ben oluyormuşum şimdi anladım...bu hafta vericem zaten azıckta olsa. regl olmam lazım salı yada çarşamba...karnım hamile gibi...keşke gerçek olsa...
ebrucum ne az şey yemişsin beğendim ben menünü...
sehra kız o nasıl bir yemek kuru sebzelerden...
menün güzel...
ben de yumurtayı hiç sevmem...
yiyemem mümkün değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…