Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar sabah size tam msj yaziyodum piknige gidecektik ya onun icin aradilar geldik diye yarim kaldi gittik piknige cok yoruldum valla ayaklarim sizliyor resmen cok guzeldi eglendik
2 3 gundur menu yazamiyorum bugun de yazamiycam cunku oturup dogru duzgun yiyemedim git gel atistirdim alan cok buyuktu kizim yordu bugun esimle ikimiz yegenleri halalari hepsini kosturttu pesinden
O nedenle sanirim bi miktar fazla yemis olabilim git gel yiyince cok gibi gelmesede daha cok yeniyo
Bluedaisy teyzemne yaslanmasi kiz bir bayanin en guzel yaslarini yasiyosunuz bence
Kizlar menuler cok guzel hele ki haftasonu olmasina ragmen begendim ebru bu tarz menuyle 1. Olursun sen cidden cok guzel menun
Kizlar coook yorgunum gozlerim kapaniyor artik ins. İyi bir hafta olur bizler icin herkes kilo vermis olur ins.
Yeni bir ark. Katilmis hosgeldin canim zamanla oturcaktir menudeki yanlislar istedigin kiloya ulasacaksin insallah en kisa zsmanda

150mekik çektim
45alt karın hareketi
30dk spor duş ve şimdi uyku:)Çok yoruldum acıktım ama çok mutluyum:))

Oğlum 2buçukta uyandı:/Çişini yaptırdım Lazımlıga öksürüğü arttı.Ayaklatçtom koptu2saattşr

Özgecim c.teside biz gidicez kısmetse!Koştursun oynasın rahat rahat:)

Haklisiniz kizlar. Ben de bu yuzden burdayim. Fakat ekmegi kesersem doymuyorum ve sutum olmuyor. Ekmek zaten 40 kalori. Denge light olanindan aldim.
Spor yapamiyorum yapiyorsam da 15 dk filan. Onceden aksam 5 den sonra yemek yemezdim gunde 2 saat spor yapardim. Bebekle birlikte dunyam degisti.

db55 aramıza hoşgeldin güzelim..

kızlar yazddıklarınzı okudum

ebruli tatlım benim çok hareketli bir yaşatım var .. yorucuda diyebiliriz.. iki kızım bile beni mahvediyorlar 3*4 saatte.. ondandıd kilo vermem,, bu haftaya iiyi başlamışşın ebruli.. hadin verelim şu kilolarııı,,,ve spor var harikasınn sennn

sehraa sana meydan okudum 1. olacam diye cevap bile yazmamışşın,, cuma olsunn sen görürsünmü diyon yoksa :)) sehra hadi 1. olmak istiyorsan spor yapmalısınnn.. haydi sehra haydi sehra haydiii.. tam zamanı şimdiii..

özgecim insan piknikte yiyor ama çok hareket ettiği için çoğunuda ğeri yakıyorr..

BlueDaisy evet canım bana birinin nazarı değdi ama bilmem o kişi sen misin :)) tablo için ayrıca teşekkürlerr..

mevcan benim için mantı yedinmmii merak ettim bakk..

papatyam sehra haklı.. vucüt tek düze yeme şekline alışıyor ve ona göre kaloi harcıyor savunmaya geçiyordurr.. benim yeme düzenim aynı şekilde ğitmediği için kilo veriryor olabilirimm.. sen çok karbonhudrat alma ama biraz değiştir bakalımmm.. faydasını görürsünn eminimm.çok da iyi yürümüşşünn..sporda istikrarına hastayımmm..

btlkubra seni yormuş miniğinnn menunnu de beğendim canımm..

dün menü yazamadımm çünkümm doğru düzğün yemek yiyemedimm.. bol bol pasta börek yedimm.. ve sabah çok çok artılarda olurum sanılordumkiii +300 çıktımm.. beklediğimden az .. buda bana moral oldu.. hamur işini az yedim heralde deyip sabak bir şekerpare ve 3 kurabiye attımm.. ve şimdii su içme zamanıııı....

günaydın çıtırlar.....
slm vermek istedim,çok yoğunum bugün uğrayamazsam affola......

mantımı yedim şiştim bacım şiştim.cumaya kadar aldıklarımı anca veririm bu gidişle

off bu nasıl geçmiş jet hızıyla okumaya çalıştım bazılarını,listemiz harika olmuş bende 3. olmuşum,daha bi motivemi ediyor bu liste sanki beni.

kızlar bu arada cmt günü toplantı vardı geç çıktım,kızılaydayım ben çıktığımda göz gözü görmüyordu,polis çok kötü biber gazı attı bizim sokağa ama bizim sokakta ne eylemci vardı nede bi grup (okul,dershane olan bi sokak) nefesim kesildi,bayılacak gibi oldum,ufacık dershane öğrencileri ağlama krizleri geçirdi.çok sinir bozucuydu,2 gün baş ağrısı çektim ya..

Nasılsınız arkadaşlar?Sabah 6 da uyudu oglum ve sonuç 12 de kalktıBugün yine uyutmasam mı?Demekki benim oglum erken yatınca gece kalkıcak.1 saatte olsa uyuturum yada oyalarım 10:30 gibi uyuturum off bilemedi şimdi.hiç böyle geç uynmazdı:44:Tartı sabah yüzümü güldürdü2 gün dikkat ettim demekki cumaya kadar böyle gidersem olcek bu işBen 1. olacagım bi kere neolsonum sehrayla sende 2.3. olun ama sondan Gaza getireyim sizi birazSeviyorum sizleri

Mevcan gecmis olsun canim dunde piknikten sonra eve geldik dus falan aldik annemlere gittik donuste bi baktik yolu kapatmis insanlar onumuzdeki taksinin kapisini acti genc bi cocuk kavga ediyo adamlarla gecirtmiyorlar arabayi nasil korktum esimde cok sinirlidir oda kavga eder diye korktum sobra baktilar arabada kizim var yol verdiler burasida cok karismis 2 gundur
Ebrucum cok sevindim tartida yuzunun gulmesine bu hafta boyke git bak kendin yemek istemiceksin tartida - ciktikca giderek daha da motive olcaksin
Bana gelirsek kizim sabah tlf ustune su dokmus ben mutfaktayken renkler falan birbirine girmis ve ortadaki yuvarlak tus(iphoneda) calismiyo kapatip acip yapiyorum size bile zor girip yaziyorum tlf tamire giderse yarin oburgun haber veremezsem diye yazim dedim cok uzuldum ama yaa tlfsuz zor olcak benim icin

Slm kizlar bugun biraz daa ozendim menume. Simdiden desteginizi gordum tesekkurler. Cuma sonuncu olmaya adayim hic umudum yok.
Menumu aksam paylasicam. Emziren anne olunca herseyinyiyemiyorum. Bebisde gaz yapiyor. Dunku mercimek corbasi bizi uykusuz birakti.

sen baştan kabullenmişşin sonuncu olacağına.sen böyle düşünürsen vucudun da senin dediklerine uyar ne kadar az bile yersen kilo veremezsin... ve benden sana tavsiye önce inan kilo vereceğini..sonrada yeme düzenine ve içtiğin su miktarına özen göster bak nasıl veriyorsun kiloları.. ama kendine inan.. 3-4 ğünde 2 kg bile verdiğimiz anları çok yaşadıkk..neden sende yaşamayasınn..

sen baştan kabullenmişşin sonuncu olacağına.sen böyle düşünürsen vucudun da senin dediklerine uyar ne kadar az bile yersen kilo veremezsin... ve benden sana tavsiye önce inan kilo vereceğini..sonrada yeme düzenine ve içtiğin su miktarına özen göster bak nasıl veriyorsun kiloları.. ama kendine inan.. 3-4 ğünde 2 kg bile verdiğimiz anları çok yaşadıkk..neden sende yaşamayasınn..

Cunku emzirdigim icin cok acikiyorum.:44: spor da yok. Bu hafta sonuncuyum haftaya daha iddiali olurum.

Mnm
Uyanınca
Dört kayısı ılık su eşliğinde
9da
Bir buçuk haşlanmış yum
2kk peynir(blueeeeee(
6zeytin
İki tam ceviz
Çeyrek simit
1dilim çavdar
Acısos
Domates
Salatalık
Kırmızıbiber
Çarliston
Çay
Öğle uyudum okulda moralim bozuldu bişeye
3te
Bir porsiyon kuru fasülye
İki kaşık yoğurt
Az yağlı salata
İki öavdar
5te
Dört dilim kavun(yarım kavun yani)
6.25de
Bir kase kurusebzeli yemeğim
Yoğurt

Papatyacım annem vermişti kurupatlıcan biber ve fasülye kaynar suda bekleyip yumuşuyor sonra standart kıyma soğan salça kavur üstüne onlar ve sıcak su kendimi oktay usta gibin hissettim)
Blueee ben seni sevdim cancazım ya tatliş bi esinti alıyorum sendenkuzçelerrr hepicinizi seviuorum iyili varız varsınızzxz

ye anacım ye, bende yımırtasız, peynirsiz yaşayamam. benim şekerim yüksek, hamileyken dr söylemişti ikisini birarada yeme diye. hem kan şekerini çabuk yükseltir hemde yumurtadaki demirin vücüda alımı zor olur diye. sonra alıştım ayrı ayrı yemeye. kıss bende sevdim seni yüzden kızıyorum zaten, yoksa yiyin yiyin oh oh löp löp yağ olsun dirim.

Kızlar kardeşimle ilgili canım çok sıkkınÖglenden beri yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum.Sinirimi hıncımı temizikten çıkardım.Daha yeni oturuyorum.Geçmişe bi bakayım.

Kizlar nasilsiniz bugun yine yogun bu gun gecirdim hemen anlatayim sabah kalktim kadin geldi utu yapmaya o utylri yapti bende evi topladim mutfagi yerlestirdim kizim uyudu o sira bende kizimin cantasini hazirladim kendim hazirlandim kizim uyandi emzirdim ustunu degistim utude bitmisti o sira evden ciktim masaja basladim kizlar vucut yaglarini eritiyo ve ilk seansta belden 5 basende 4 bacaktan 3 cm gitti masaj bittikten sonra eve geldim dus aldim kuzenime goz aydina gittim orda oturduk bir saat oldu eve geleli kizim uyudu utuleri kaldirdim yemek yapicam simdi aksam menumu yazarim

Geçmiş olsun canım.Bugün kardeşimin başınada bu olaylarla ilgili biişii geldi çok moralim bozuk.Ülkemi çok seviyorum ve hiç bir insan evladının başına bişi gelmesini istemiyorum
saol canım inş. cumada yüzüm güler.Çok üzüldüm tel ama saglık olsun.Haber verdigin iyi oldu merak ederdik.İnş. çabuk tamir edilir sıkma canını

Bizde sabahladık canımEmzirirken bende çok acıkıyor ve susuyordum.Ama ekmek yerine ne yiyebilirsin önce onu düşünelim.Hııım mesela galete ye,bol salata,sütün olsun diye kk helva birebir yiyebilirsin.Yogur gaz yapablir:44:Aklıma gelince yazarım tekrar canım sıkma canını çok stres yapma yavaş yavaş gidecek merak etme:13:

mevcan kuuzum merak ettim patronun sonradan bişey dedi mi msj ına bu arada 3o lu yaş grubumuz hepimiz 400 gr vermişiz, yaşlanınca böle oluyo sanırım. papatya haftaya sende katıl aramıza.

arkidişlerim kızıma bugün çiş, kaka eğitimine başladım walla beni en iyi bu smile anlatıtor şu an. lazımlık harici heryere işedik. gelişmeleri yazarım. ebruli senin oğlan nasıl kakasını tutuyor mu, alıştı mı?

menüm

Sabah : 2 dilim ekmeğe yumuşak peynir sürdüm, zeytin 8 tane, çeyrek domates.

Ara : dut, nescafe (o arada oturup size yazacaktım ama kızım altına işeyince kahvemi kafama diktim)

Akşam : az somon, makarna, salata

Gece :erik, kiraz ve kefir bide çay içerim.

sehra senin canın neye sıkıldı okulda?

ebru tatlım bu olaylar hepimizin canını sıkıyor, kardeşin nasıl inş. çok üzücü bi durum yoktur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…