- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.441
Aramıza hosgeldin benimde 6 aylık kızım var emziriyorum sende inş istediğin kiloya düşersin gelir gelmez eleştirmek gibi olmasın ama günde 7 dilim ekmek ve pilav çok olmuş bence bîde zeytin ezmesi yerine normal zeytin yesen daha ii olur gibi sanki son bîşey daha söliim canım ara öğünün sanki öğle yemeği gibi olmul ama daha yenî oldugun içîn adaptasyon süreci diyelim :)
db aramıza hoş geldin. umarım en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun.
menüm gelsin kızlar:
10:30 6-7 adet fındık,5 adet parmak uzunluğunda girssini
12:30 1 kk peynir, domates, salatalık, zeytin, 2-3 dilim sucuk, 1 adet orta boy haşlanmış patates, 1 dilim çavdar, 1 çatal nutella
14:00 biri dilim karpuz
15:00 bir dilim kek
16:00 bir avuç kiraz
18:30 bir kase şehriye çorbası, 3 yk taze fasülye, bol salata, bol yoğurt
20:00 7-8 adet erik
1 saat 50 dakika yürüyüş yaptım bugün dışarda...
Ppaatyam , menün herzamanki gibi kaçamaksız saglıklı ve güzel
Btlkbra ,okurken ben yoruldumKıyamam minik kuzuya nasılda koşturmuş spor yaptırmış annesine Menünü begendim canım ve waffle(ben dayanamam çok severim ) yemedigin için ayrı bir tebrik
db55 , aramıza hoşgeldin canım.Ama blu arkadaşımıza katılıyorum.Araların ögün gibi olmuş.Ama zamanla azaltırsın yavrunun rızkını kesmedenSaglıkla büyüt yavrunu.(amin)
Slm kizlar bugun biraz daa ozendim menume. Simdiden desteginizi gordum tesekkurler. Cuma sonuncu olmaya adayim hic umudum yok.
Menumu aksam paylasicam. Emziren anne olunca herseyinyiyemiyorum. Bebisde gaz yapiyor. Dunku mercimek corbasi bizi uykusuz birakti.
Slm kizlar bugun biraz daa ozendim menume. Simdiden desteginizi gordum tesekkurler. Cuma sonuncu olmaya adayim hic umudum yok.
Menumu aksam paylasicam. Emziren anne olunca herseyinyiyemiyorum. Bebisde gaz yapiyor. Dunku mercimek corbasi bizi uykusuz birakti.
sen baştan kabullenmişşin sonuncu olacağına.sen böyle düşünürsen vucudun da senin dediklerine uyar ne kadar az bile yersen kilo veremezsin... ve benden sana tavsiye önce inan kilo vereceğini..sonrada yeme düzenine ve içtiğin su miktarına özen göster bak nasıl veriyorsun kiloları.. ama kendine inan.. 3-4 ğünde 2 kg bile verdiğimiz anları çok yaşadıkk..neden sende yaşamayasınn..
Geçmiş olsun canım.Bugün kardeşimin başınada bu olaylarla ilgili biişii geldi çok moralim bozuk.off bu nasıl geçmiş jet hızıyla okumaya çalıştım bazılarını,listemiz harika olmuş bende 3. olmuşum,daha bi motivemi ediyor bu liste sanki beni.
kızlar bu arada cmt günü toplantı vardı geç çıktım,kızılaydayım ben çıktığımda göz gözü görmüyordu,polis çok kötü biber gazı attı bizim sokağa ama bizim sokakta ne eylemci vardı nede bi grup (okul,dershane olan bi sokak) nefesim kesildi,bayılacak gibi oldum,ufacık dershane öğrencileri ağlama krizleri geçirdi.çok sinir bozucuydu,2 gün baş ağrısı çektim ya..
saol canım inş. cumada yüzüm güler.Çok üzüldüm tel ama saglık olsun.Haber verdigin iyi oldu merak ederdik.İnş. çabuk tamir edilir sıkma canınıMevcan gecmis olsun canim dunde piknikten sonra eve geldik dus falan aldik annemlere gittik donuste bi baktik yolu kapatmis insanlar onumuzdeki taksinin kapisini acti genc bi cocuk kavga ediyo adamlarla gecirtmiyorlar arabayi nasil korktum esimde cok sinirlidir oda kavga eder diye korktum sobra baktilar arabada kizim var yol verdiler burasida cok karismis 2 gundur
Ebrucum cok sevindim tartida yuzunun gulmesine bu hafta boyke git bak kendin yemek istemiceksin tartida - ciktikca giderek daha da motive olcaksin
Bana gelirsek kizim sabah tlf ustune su dokmus ben mutfaktayken renkler falan birbirine girmis ve ortadaki yuvarlak tus(iphoneda) calismiyo kapatip acip yapiyorum size bile zor girip yaziyorum tlf tamire giderse yarin oburgun haber veremezsem diye yazim dedim cok uzuldum ama yaa tlfsuz zor olcak benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?