Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar esim tlf balkona gunese koy bakalim kurur belki duzelir dedi bende koydum calismayan tusu calisti ama ekran Hala cok kotu tam duzelmis degil
Ebrucum sen kizimin uykusuyla ilgili soru sormustun cvplayamadim aklima gelmusken cvplayim.
Kizim normalde 22.00 22.30 gibi uyuyor ancak bu aralar cok disardaydik hep birsey cikti ve gece 1 de dahi uyuttugum oldu malesef sabah uyumasina gore kalkiyor cok cok erken uyanmiyor zaten en erken 9 gibi uyanir.
Mesela bugun ogle uykusuna 12.30 da yatti 45 50 dk uyudu ( zile uyandi)21.30 gibi uyur bu aksam
Kardesin icinde gecmis olsun canim dun bizde ucuz atlattik cok korktum.
Btlkubra ayy ne guzel masaja cok ozendim bende
Bluedaisy kolay gelsin.canim ins. Kisa surede ogrenir kuzucun

slm kızçeler nasılsınız ben cumartesi akşamı kumlayagittim çocuklar deniz istiyodu ne zamandır şansımıza pazar günü ava kapalıydı ve yağışlıydı giremedik maalesef bugün kü menüm
sabah aç karnına 3 kayısı ve koca bi bardak su wc sorunum var 5 gündür
kahvaltıda 3 zeytin 1 dilim ekmek 2 dilim rulo pasta 2 bardak çay şekersiz 2 çatal peynir
ara 7-8 tane pizza kraker nescafe
öğle 2 kepçe mercimek çorbası yarım dilim ekmek
türk kavesi
akşam ymedim yemiycem de kv ler yanımda ve patlıcan patates biber kabak kızartması yapıcam gelde yeme çok severim yarın sabah yersin demeyin sakın yarın sabah arkadaşıma kahvaltıya gidicem yine yiyemicem off ama akşama belki tadına bakarım bi yerlerim şişmesin ama dimi :))
kiloma gelince aynıyım 62.300 geçen haftayla aynı maalesef....

Ne masajı canım bu ?Bende araştırıyorum ama nereye güvenecegimi bilemedim.Lipo kavitasyon felan mı?
Menün yine çok güzel canımEğitiminiz hayırlı olsun.Bugün 14.günümüzdü.Mutfaktaydım aglama sesi duydum.Bi baktım oturagın kapagını açamamış tualete çömelir gibi (ki bizim alafranga bu otutruş şeklini nerden ögrendi )Yanına oturmuş ve 'anne kaka yaptım.Anne oturaga yapamadım kakamı diye aglıyor Üzülsemm mi (benden korkuyor bu konuda sanırım)oturataga yapılması gerekip kiloduna yaptıgını anladıgı için sevinsem mi bilemedim.Ama bu bile bi gelişme.Sanırım 1. ayımıza kadar kakamızıda oturagıma yapmayı ögrenicez inş. Canım sormak istedigin bişi olursa sor gerçi tecrübeli sayılmam pek ama olsun.

Dün akşam tahminim gibi gece kalktı ve malum sabah uyudu.Demekki 10:30 dan önce uyutmamam lazımBugün öglen uyukusuna geç yattı.Muhetemelen geç uyuyacak.Öyle böyle ahla vahla büyüecekler inş.Kardeşim için de saol canım.Tam ergenlik dönemi ve erkek çocukalrı bu dönemi kolay atlatıyor sanırım

ebrucum geçmiş olsun umarım kardeşinde birşey yoktur..

ben tutarsız menümü yazayımm (buğün çok eleştiri alır bu menu)

6,50: küçük bir şekerpare
8,15:3 adet kurabiye
12,00:bir kepçe çorba,1 dilim kaşar, 1 zeytin,domates ,salatalık,biber,2tane mercimek köfte,2 dilim ekmek,2 lokma kek
17,00: bir kurabiye
akşam:az çorba, az tavuklu güveç,turşu (daha yemedim ama yiyeceğim)

bluee cüm okulda ne mi oldu..son olaylar mesele...ya ben kimse şiddet görsün istemeyen bir insanım..çocuğuma dahi vurmam dövmem kesinlikle..çok dayanamazsam poposuna ya da azcıkın cimcik atarım içim acır öperim sonra defalarca..şiddetin her türlüsüne karşıyım..polisin orantısız güç kullanması veya bu protesto sonucu onca esnafın insanların haksız yere zarar görmesi benim psik çok etkiliyor..ben çok korkarım böyle şeylerden ya...ve üzülürüm etkilenirim..birileride birilerinin tarafında olunca sinirim bozuldu....kimseyle tartışmadım ama aynı mesleği yaptığım nesil yetiştiren insanların bu kadar şiddet yanlısı oması ve benim o ortamda bulunmam sinirimi bozdu biraz..bende uyudum epruuu..ama kalbim hızlı hızlı çarparak uyudummu uyumadımmı bilemedim...

bluee allah kolaylık versin canım sabretmen gereken bi süreç epruu üstesinden geliyor maşallah...
epruu kardeşinde umarım bi sıkıntı yok
nelll sabahı umarım eritmişsindir..akşam güsel

jojoppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp nerdesin
elffffffffffffff yoksunnn
hawarrr gittinmi kuzummm
zuzu az sık dişini yaa

papatyaa bu cuma 62li bişiy gör tartıda aama adet olcaktın demi

bu arada akşam menüm değişti kızlar ya......

sadece peynir yedim iki kk kadar..çünkü bi öğrencim var..sbs ye girecek o geldi ona anlayamadıı soruları anlattım(çok başarılı ailesinide çok severim)
bu arada resim yükleyip silmek istiyorum ama
oğlumunkini silemem artık demi
kendime albüm hazırlayıp silebiiliyormuyum nasıl olucak aydınlatın beni bi bakim

valla canım pek tutarsız bir menü olmuş. özellikle öğlen fazla yemişsin sanki...
ama akşam dengelemişsin....
Kızlar kardeşimle ilgili canım çok sıkkınÖglenden beri yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum.Sinirimi hıncımı temizikten çıkardım.Daha yeni oturuyorum.Geçmişe bi bakayım.
canım kardeşine ne oldu. kaçırmışım ben orayı...
bu nasıl bir masaj böyle....
nerde yaptırıyosun adı ne...
sehracım inşallah görebilirm 62 li bişiler. yarın yada çarşamba bekliyorum regli...
sehra azıcık peynirle nasıl duruyosun ya...
ben gündüz ki menünü de beğendim...
blue sen de pek bir şey yememişsin be ncanım...
menüm gelsin kızlar:
07:30 2 dilim sucuk, 2 çatal peynir, 5 adet çeri, 1 salatalık, yarım dilim kek, 1 dilim çavdar,
10:30 4 adet kayısı
12:00 bir kase yayla çorba, bir porsiyon tavuk salata,
14:00 bir avuç kiraz
16:00 yarım avuç beyaz leblebi
17:00 bir dilim karpuz
18:30 3 yk taze fasülye, çokça salata ve yoğurt, 1 dilim çavdar, 1 çatal sıpagetti (oğlumun tabağından kalan)
1,5 saat dışarıda yürüyüş.....

Özgecim gel canin sanada yaptiralum masaj )
Ebrucum yok ole bisey degil bi kadin var bunun egitimini almis deniz tuzu ve saf zeytin yagiyla 45 dk masaj yapiyo ama bildigin yaglari kiriyo ins ii sonuclar alirim

az evel oğlum karpuz peynirvekmek yedi bende bir lokma ekmek ve peynir attım minicik ağzıma bir çatalda karpuz..şimdide rufles ketçaplı yiyorrr koca boy oğluuuumm sen onu tek başına bitiremessiiinnnnn diyesim geliyorr:18:

Sehracim dun yolda nasil uzuldum dedim ulkemiz bu gencleremi emanet herseyi siddetle cozer olmuslar her meslek dalindan okumus insanlar dahi olsa var malesef yanlis dusunce ve davranista bulunanlar
Bu arada esimde cips yiyor ben bakiyorum
Bu arada oglunun fotosunu silemezsin artik album hic yapmadim ama sadece ark acik herkese acik yapanilirsin kendine kalmis ve silenilirsin onlari
Kizlar menuler guzel masallah ben de yazim simdi
Menum
10.00
1/2 gevrek
3 catal lor( tereyag pulbiber karabiber koydum kavurdum)
2 zeytin
2 catal salatalik, domates
3 banim recel Yesilcay
12.30
Nescafe
3 bitter
14.30
2 catal makarna
1 kasik barbunya
16.00
1 minik seftali
2 kayisi
18.00
3 kasik barbunya
Salata
Diet kola
1 mini magnum

BUGÜN:
12:15=2 ince dl.ekmek,1dl.peynir,1 zeytin,bal,ıhlamur
15:30=1 tabak çorba
17:15=activia tahıllı kahvaltı keyfi
18:45=1 tabak kıymalı bezelye,1 tahta kaşık pilav,1.5 bardak ayran
20:30=çay,4 biskrem,nescafe

Spor:
ev temizligi
200 mekik
40 alt karın hareketi

Annevigim sütlaç yapmıştı ama yemedimBi sürü şey koydu önüme ama anne yarış var 1. olacak kızın dedim

kızlarr
canlarım ben geçmişi okuyamadımmm,bir ara müsait olunca okuyacam
yazılı kağıtları ile boğıuşuyorum, menülerim hiç iyi değil, saldım yine kedinmi, bana kızdığınızı duyar gibiyim
en kısa zamanda toparlanmaya çalışacam, 2-3 gün misafirlerim vardı bu akşam gitti sonuncu misafirim bende yedim onlarla

öptümm hepiniziiii

Zor atlatıyor yazacagıma kolay atlatıyor yazmışım.
Hey 1. noliii sana tamam ben 1. olcam bu seferde ama bari 2. olmak için ugraşKek,kaşar,şekerpare,kurabiye....Bu arada saol canım geçmiş olsun dilegin için
Kusursuz papatyam Kardeşim bize haber vermeden taksime gitmiş
Özgecim gel canin sanada yaptiralum masaj )
Ebrucum yok ole bisey degil bi kadin var bunun egitimini almis deniz tuzu ve saf zeytin yagiyla 45 dk masaj yapiyo ama bildigin yaglari kiriyo ins ii sonuclar alirim
Aaaa hadi bakalım canım ölçülerinde degişim olursa haber verirsin bizede.

Magnum olmayaymış güzelmiş özgecim

kıss Allah iyiliğini versin çok güldüm, öğlen 1 kaşık barbunya, 2 kaşık makarna yemişsin. doydun mu bari . menün güzel ama şu magnum mini ah ahh. bende arada kızıma numara yapıyorum ' dur akmış ver düzelteyim' diyorum. sonra bizimki bağırıyorr anneeee veeerrrrr..

Kizlqr menunu yazip yaticam ama menym hic guzel degil bugun
sabah
iki dilim tam bugday ekmegi
bir ligt ucgen pernir
iki bardak cay
bir dilim helva
uc zeytin
domates
bir yumurta

Ara
turk kahvesi

Ogle

Yarim kete
Ceyreginde yarisi bazlama
5 yaprak sarmasi
bir catal gul tatlisi
Bir kucuk tuzlu kurabiye
turk kahvesi

Ara
mini nugger

Aksam
iki bardak ayran
iki yk bulgur pilavi
salata

sehraa ösgee sakın çıps yimeyin haaaa, ben spordayken benim adam açmış koca paket doritosu, uzun süre bakıştık mutfakta ama kıızım evin çeşitli köşelerine işediği için temizliğe girişip cipsle olan aşkımıza bi süre ara verdik.

ah papatyacım bugün wc de yaşadık, kalan vakitlerde de hızlıca yemek yapıp, bizim hanımın işediği yerlerle boğuştum. yine yemişim çok şükür.

btlkubraa ayyy sana hiçbirşey demiyorum çünkü çok kıskanıyorum şu an seni, masaj falan. hıııımmmm

Oglen kizima yedirdim onlari yemedi fazla tabakta kalanlari yedim ondan oyle oldu canim

walla millet menüleri okudum, keteler, bazlamalar, sabah şekerpare yemişsin nelson birde kurabiye bol bol ohh. herkes cıss yemiş cumaya az kaldı coşmayın artık.
bende hafta sonu kıtlıktan çıkıp 2 lahmacun, üstüne hemen hamburger menü yedim artık cumaya kadar erir mi bilmem. olmazsa listeye 1. sıraya kendimi yazarım moral olsun ahaha, nelsonu da sona atarım

Ebrucum yazmayi unutmuwum kardesine cok g3cmis olsun ins on3mli biseyi yoktur.. canimm incelirsem ilk eize yazicam :))
Ozgecum menun guzel magnuma bisey demicem cunku o tarz bi ciss bendede var
Bluee sanada yazamamistim wc egitimine baslamissiniz Allah kolaylik versin
kizlar herjesin yazdigini okuyorum ama unutuyorum kusura bakmayin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…