- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.461
Ne masajı canım bu ?Bende araştırıyorum ama nereye güvenecegimi bilemedim.Lipo kavitasyon felan mı?Kizlar nasilsiniz bugun yine yogun bu gun gecirdim hemen anlatayim sabah kalktim kadin geldi utu yapmaya o utylri yapti bende evi topladim mutfagi yerlestirdim kizim uyudu o sira bende kizimin cantasini hazirladim kendim hazirlandim kizim uyandi emzirdim ustunu degistim utude bitmisti o sira evden ciktim masaja basladim kizlar vucut yaglarini eritiyo ve ilk seansta belden 5 basende 4 bacaktan 3 cm gitti masaj bittikten sonra eve geldim dus aldim kuzenime goz aydina gittim orda oturduk bir saat oldu eve geleli kizim uyudu utuleri kaldirdim yemek yapicam simdi aksam menumu yazarim
Menün yine çok güzel canımmevcan kuuzum merak ettim patronun sonradan bişey dedi mi msj ınabu arada 3o lu yaş grubumuz hepimiz 400 gr vermişiz, yaşlanınca böle oluyo sanırım. papatya haftaya sende katıl aramıza.
arkidişlerim kızıma bugün çiş, kaka eğitimine başladımwalla beni en iyi bu smile anlatıtor şu an. lazımlık harici heryere işedik. gelişmeleri yazarım. ebruli senin oğlan nasıl kakasını tutuyor mu, alıştı mı?
menüm
Sabah : 2 dilim ekmeğe yumuşak peynir sürdüm, zeytin 8 tane, çeyrek domates.
Ara : dut, nescafe (o arada oturup size yazacaktım ama kızım altına işeyince kahvemi kafama diktim)
Akşam : az somon, makarna, salata
Gece :erik, kiraz ve kefir bide çay içerim.
sehra senin canın neye sıkıldı okulda?
ebru tatlım bu olaylar hepimizin canını sıkıyor, kardeşin nasıl inş. çok üzücü bi durum yoktur?[/QUOTE
Eşimi beklyorum.Gelince anneme bırakacak ama annem bacaklarında izler var dedi.Karakola gitmişler.Dha yaşı çok küçük bi kaç arkadaşına uymuş.Hiç bizden habersiz böyle şeyler yapmayı bıraak markete gitmezdieRKEK çocuk yetiştirmek daha zor sanırım Rabbim ileride benimde yardımcım olsun(amin)
Kizlar esim tlf balkona gunese koy bakalim kurur belki duzelir dedi bende koydum calismayan tusu calisti ama ekran Hala cok kotu tam duzelmis degil
Ebrucum sen kizimin uykusuyla ilgili soru sormustun cvplayamadim aklima gelmusken cvplayim.
Kizim normalde 22.00 22.30 gibi uyuyor ancak bu aralar cok disardaydik hep birsey cikti ve gece 1 de dahi uyuttugum oldu malesef sabah uyumasina gore kalkiyor cok cok erken uyanmiyor zaten en erken 9 gibi uyanir.
Mesela bugun ogle uykusuna 12.30 da yatti 45 50 dk uyudu ( zile uyandi)21.30 gibi uyur bu aksam
Kardesin icinde gecmis olsun canim dun bizde ucuz atlattik cok korktum.
Btlkubra ayy ne guzel masaja cok ozendim bende
Bluedaisy kolay gelsin.canim ins. Kisa surede ogrenir kuzucun
valla canım pek tutarsız bir menü olmuş. özellikle öğlen fazla yemişsin sanki...ebrucum geçmiş olsun umarım kardeşinde birşey yoktur..
ben tutarsız menümü yazayımm (buğün çok eleştiri alır bu menu)
6,50: küçük bir şekerpare
8,15:3 adet kurabiye
12,00:bir kepçe çorba,1 dilim kaşar, 1 zeytin,domates ,salatalık,biber,2tane mercimek köfte,2 dilim ekmek,2 lokma kek
17,00: bir kurabiye
akşam:az çorba, az tavuklu güveç,turşu (daha yemedim ama yiyeceğim)
canım kardeşine ne oldu. kaçırmışım ben orayı...Kızlar kardeşimle ilgili canım çok sıkkınÖglenden beri yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum.Sinirimi hıncımı temizikten çıkardım.Daha yeni oturuyorum.Geçmişe bi bakayım.
bu nasıl bir masaj böyle....Kizlar nasilsiniz bugun yine yogun bu gun gecirdim hemen anlatayim sabah kalktim kadin geldi utu yapmaya o utylri yapti bende evi topladim mutfagi yerlestirdim kizim uyudu o sira bende kizimin cantasini hazirladim kendim hazirlandim kizim uyandi emzirdim ustunu degistim utude bitmisti o sira evden ciktim masaja basladim kizlar vucut yaglarini eritiyo ve ilk seansta belden 5 basende 4 bacaktan 3 cm gitti masaj bittikten sonra eve geldim dus aldim kuzenime goz aydina gittim orda oturduk bir saat oldu eve geleli kizim uyudu utuleri kaldirdim yemek yapicam simdi aksam menumu yazarim
Zor atlatıyor yazacagıma kolay atlatıyor yazmışım.Dün akşam tahminim gibi gece kalktı ve malum sabah uyudu.Demekki 10:30 dan önce uyutmamam lazımBugün öglen uyukusuna geç yattı.Muhetemelen geç uyuyacak.Öyle böyle ahla vahla büyüecekler inş.Kardeşim için de saol canım.Tam ergenlik dönemi ve erkek çocukalrı bu dönemi kolay atlatıyor sanırım
Hey 1. noliii sana tamam ben 1. olcam bu seferde ama bari 2. olmak için ugraşebrucum geçmiş olsun umarım kardeşinde birşey yoktur..
ben tutarsız menümü yazayımm (buğün çok eleştiri alır bu menu)
6,50: küçük bir şekerpare
8,15:3 adet kurabiye
12,00:bir kepçe çorba,1 dilim kaşar, 1 zeytin,domates ,salatalık,biber,2tane mercimek köfte,2 dilim ekmek,2 lokma kek
17,00: bir kurabiye
akşam:az çorba, az tavuklu güveç,turşu (daha yemedim ama yiyeceğim)
Kusursuz papatyamvalla canım pek tutarsız bir menü olmuş. özellikle öğlen fazla yemişsin sanki...
ama akşam dengelemişsin....
canım kardeşine ne oldu. kaçırmışım ben orayı...
bu nasıl bir masaj böyle....
nerde yaptırıyosun adı ne...
sehracım inşallah görebilirm 62 li bişiler. yarın yada çarşamba bekliyorum regli...
sehra azıcık peynirle nasıl duruyosun ya...
ben gündüz ki menünü de beğendim...
blue sen de pek bir şey yememişsin be ncanım...
menüm gelsin kızlar:
07:30 2 dilim sucuk, 2 çatal peynir, 5 adet çeri, 1 salatalık, yarım dilim kek, 1 dilim çavdar,
10:30 4 adet kayısı
12:00 bir kase yayla çorba, bir porsiyon tavuk salata,
14:00 bir avuç kiraz
16:00 yarım avuç beyaz leblebi
17:00 bir dilim karpuz
18:30 3 yk taze fasülye, çokça salata ve yoğurt, 1 dilim çavdar, 1 çatal sıpagetti (oğlumun tabağından kalan)
1,5 saat dışarıda yürüyüş.....
Aaaa hadi bakalım canım ölçülerinde degişim olursa haber verirsin bizede.Özgecim gel canin sanada yaptiralum masaj)
Ebrucum yok ole bisey degil bi kadin var bunun egitimini almis deniz tuzu ve saf zeytin yagiyla 45 dk masaj yapiyo ama bildigin yaglari kiriyo ins ii sonuclar alirim
Sehracim dun yolda nasil uzuldum dedim ulkemiz bu gencleremi emanet herseyi siddetle cozer olmuslar her meslek dalindan okumus insanlar dahi olsa var malesef yanlis dusunce ve davranista bulunanlar
Bu arada esimde cips yiyor ben bakiyorum
Bu arada oglunun fotosunu silemezsin artik album hic yapmadim ama sadece ark acik herkese acik yapanilirsin kendine kalmis ve silenilirsin onlari
Kizlar menuler guzel masallah ben de yazim simdi
Menum
10.00
1/2 gevrek
3 catal lor( tereyag pulbiber karabiber koydum kavurdum)
2 zeytin
2 catal salatalik, domates
3 banim recel Yesilcay
12.30
Nescafe
3 bitter
14.30
2 catal makarna
1 kasik barbunya
16.00
1 minik seftali
2 kayisi
18.00
3 kasik barbunya
Salata
Diet kola
1 mini magnum
kıss Allah iyiliğini versin çok güldüm, öğlen 1 kaşık barbunya, 2 kaşık makarna yemişsin. doydun mu bari. menün güzel ama şu magnum mini ah ahh. bende arada kızıma numara yapıyorum ' dur akmış ver düzelteyim' diyorum. sonra bizimki bağırıyorr anneeee veeerrrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?