Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Önemli değil canım.Akşamı güzel kspatmışsın.Ama son 3gün dikkat edelim ve cuma günü sevinelim!

Biri 1.mi dedi:)Buyrun benim:))Uyusunda büyüsün sehra sondan 1.olsun sehra eee:)Oğlumda uyumuş ayaklarımda yatırayım yatağına:)

Kızlar13:30 2dl karpuz yemiştim şimdi aklıma geldi!Bu arada sabah kaç çıkıcam çok merak ediyorum!

Ins cnm. Salata yerine marul yiyorum. Tmm diyorum az yedim bugun birden acikiyorum. Emzirmesem acliga alisigim ama sutumu etkiliyor. Kuruyemisle cok kilo vermistim. Acligimi bastiriyordu. Badem ozellikle. Ama gaz yapiyor bebegime.
1000 kcal azalttim yediklerimi bugun biraz daha azalticam. Bu hafta uyum haftam. Haftaya gorun siz beni.

Dun yazamadim menumu simdi yazayim
Sabah
2 dilim ekmek 80 kcal
1 yumurta 80 kcal
Light kasar 100 kcal
Domates 20 kcal

Ogle
Menemen 150 kcal
2 dilim ekmek 80 kcal
3 zeytin 30 kcal
Light kasar 100 kcal
Yufka 100 kcal
Cay 70 kcal
Cilek 26

Ara
2 kuru incir(40) 80 kcal

Ara
5 yk pilav 300 kcal
Yogurt 100 kcal
Domates 20 kcal

Aksam
3 yk pilav 250 kcal
Yogurt 100
Tavuk 200 kcal
Meyve 100 kcal

2000 kcal oldu yarin daha da azaltirim.

Bu Bu hafta cidden birinci benim:))sabah tartı öyle güsel bi sayı gösterdiki..aynada aynı şekilde:))ay ben eski formuma kavuşuyorum inş hiç öyle içime ayı kaçmış gibin dolanmıyorum ortalıktaaaa
Epruuu uyumasam manken gibin olurdum hep senin yüzünden victoria secret benden mahrum kalıyor ekmeğiylen oynuyosun insanların vicdansız kızçeee

canım sanırım pes edeceğimmm.. ben daha cumadan eksiye düşümedim bile.. ama belli olmaz son gün senin moralin bozulur kendini yemeğe verirsin.. bir sürü cısslar yersinn.vucudun su toplarr. ve ben birinci olurummm..(ne kadar kötüyümm demiiii) :))

sehra kızz ben senin menünü sadace diyet tabağıma hazırlarken ayakta atıştırıyorumm.. kola ve mağnum da yemesen zatan ayakkta duramazsınn.. kuş gibi yiyorsunn.. yoksammm benimmm 1. lik tahtıdıma göz dikttiinnn de ondan mıı azıcık atıştırmalık gibi yiyon :)))

ebruuu aferin kız sana sütlaca ben hiç dayanamammm yememeşşsinnn.. ammaaa 1. lik konusunda sana söz verememm.. bugu jillie mi neyse o kadının sporunu yacamm ve tüm şeker perelar ter olup akacak ğidecekkk.. hadi sende spor yapp yoksa vayy halineeee

günaydın kızlar..
dün kızılay karıştı yine,otobüsler iptal olunca hepimiz erken çıktık ama kızılaydan uzaklaşana kadar öldüm,basıyorlar biber gazını,çocuğu var yaşlısı var bu nasıl bi insanlıktır ya..mesai günü insanlar iş başı yapmış biraz vicdan olsun iki taraftada bi ara tansiyonum düştü yürüyemedim yığılıp kalacaktım yolun ortasında..

protestolara asla karşı deilim ama yıkarak vurarak olmaz olamaz bu şekilde..kızılay savaş alanı ama mahalleler panayır alanı gibi...

birileri sağduyu çağrısı yapsa kışkırtmak yerine eee güzel ülkem..

neyse çok doluyum kızlar boşverelim en iyisi..

dün erken çıkmama rağmen eve ulaşmam baya sancılı oldu,ev işi yaptım,pazara uğradım,spora gittim

sabah tartıldım + 500 fazlam var,eee yersem haftasonu mantıları,baklavaları olacağı bu...

neyse cumaya kadar + 500 ü geri versem kafi..

şimdi kaçmam lazım işlerim çok birikti.bugünde erken çıkıcaz galiba,öğlen sendika eylemi var..

mesajları bi ara toplu olarak okuycam..

sanırım nelson patronuma attığım aşk mesajımın sonrasını sormuş

sağolsun hiç lafını açıp beni utandırmadı...

tatlımm özge yazacağıma sehra yazmışım kusura bakmaa

Gunaydin kizceler 1. Yarisi kizismis bakiyorum ne guzel motive olunmus ben de bugunden itibaren elimden geleni yapicam belki son anda bi atak yaparim sabah tartildim ayni kilodaydim.
Nelson sorun degil canim ben anladim zaten sehrayla cok ugrasinca onun adi kalmis aklinda
Mevcan cok gecmis olsun canim bu olanlarin ulkeye maddi ve manevi inanilmaz zararlari oldu bir protesto boyle mi yapilir cevrecilik adi altinda yapiyorlar birde yazik cok yazik bu kadar gaza gelen bir genclik cok tehlikeli herkesin kendi akli fikri yokmu anlamiyorum ve cok uzuluyorum

o kadar az yiyorsunki nasıl eksiye düşmüyorsun anlamıyorum.. neden özge.. nerde hata yapıyorsun sencee??????

Nelsonumun dedgigi gibi ben son günü bekliyorum Dayanamazsın yersin yatana kadar
Bende zor dayandım tatsam devamı gelir diye korktum ve senle sehra 1. olur diye korktum yemedimJillan mı bende yapacaktım sözde

İnş. cumaya kadar dikkat edersen verirsin canım

Moralim bozuk arkadaşlar.Oglum gece aglayarak anne çiş yaptım dedi.İnanmadım ama bi baktım her yer ıslakNazar mı oldu ne?Sonra üzerii degiştirip uyuttum.Acaba bişiden mi korktu?Çünkü çişini yaptı ve hemen uyutmuşum.Acaba üşüttü mü ayaklarını?İnş hergüne daha iyi daha umutla uyanıyorum.İyi düşünüyorum ki iyi olsun herşey.Tartıda biskremlerin izi vardıSevinmeyin bugün yine güzel menü ve bol spor yapıcam

Sabah
Ispanalli gozleme 400 kcal
Domates 20 kcal
Zeytin 30 kcal

Ara
2 kuru incir 80 kcal

Ogle
Sehriye corbasi 160 kcal ya da tarhana corbasi 300 kcal
Yogurt 100 kcal
Marul 10 kcal

Aksam
Pilav 300 kcal
Mantar sote 200 kcal
Yogurt 100 kcal
Marul 10 kcal

Toplam 1410 kcal

Nelson az yesem de istikrar yok yani suyu hergun duzenli icemiyorum evde olmam gerek cok sık wc cikiyorum disarda bu mumkun olmuyor.
Ve de sporun eksikligi de hissediliyor
Bak bugunku planim aksam salata ve tonbaligi idi fakat biraz once esim aradi sozu vardi bizi copsis yemeye goturcekti bugun musaitmis gidicez 18.00 gibi hazir olun dedi yol 1 saat falan suruyomus gidip siparis ver masaya geldin 19.45 20.00.
Yaz geldi ya menumu bozucak hep birsey cikiyor malesef tatile gitmeme tam 4 hafta kaldi oysaki.
Ebrucum insanin morali bozulmazmi bozulur tabi haklisin ama belki cok yorgundu derin uykudaydi farkinda olmadan yapmistirmutlakaki kaza olucaktir yani nazarda olabilir tabi bu kis rahat ediceksin yazken olsun kazalar bosver akli daha da erdikce sorun da kalmiycak nasilsa

Oglun kac yasinda? Bir seferlik bir seydir o.
Spora nasil vakit buluyorsun cocukla. Calisiyor musun?.

ah ösge ahhh, siz şimdi çöpşiş için selçuk a mı gidoorrrsunuz yoksam neyse yi bakalım yiwrucum. çok ekmek yeme sakın bideee çok kola içmeee

ebrucum moralini bozma canım, dediğin gibi bişey olmuştur. daha çok küçükler çünki, minicik canları var. bende dün öldüm yorgunluktan birde üstüne uyuyamadım. sabah kalktığımızda çiş yoktu kuruydu ama öğle uykusuna kadar lazımlığı hariç her yere işedi. lazımlığa azıcık damlatıyor korkuyo sanırım ağlayıp tutuyo kalanını. halbuki kızmadım da hiç wc de yaşıyoruz sürekli, şarkılar söylüyoruz, oyun oynuyoruz. bende oturup yapıyorum :26: gerçi beni hep görürdü wc de ama. anne sendee diyo eşşek, otur otur hemoroid oldum. sabah kalktık kahvaltı bile yapamadık uzun süre, ben biara bayılacaktım açlıktan, birde iyi uyuyamadım. neyse öğle uykusuna yattıda temizlik yemek bitti biraz size bakayım derken kahve bile içtim birazdan mesaim başlar.

db cim menünü beğendim, emziriyorsun çünki. bana ayran ve ananas çok süt yapardı. bak sanırım moralin yerine geldi, aynen devam. sabah yumurta yersen daha iyi olur, yanına bol yeşillik ve domates. protein biraz az oluş çünkü listende.

Tesekkur ederim
Menumun son sekli asagida. Aksam yemegimi de yedim. Evet protein bakimindan az olmus. Her gun yumurta yerdim nugun fazla olmasin diye yememistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…