- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.481
Önemli değil canım.Akşamı güzel kspatmışsın.Ama son 3gün dikkat edelim ve cuma günü sevinelim!Ebrucum yazmayi unutmuwum kardesine cok g3cmis olsun ins on3mli biseyi yoktur.. canimm incelirsem ilk eize yazicam :))
Ozgecum menun guzel magnuma bisey demicem cunku o tarz bi ciss bendede var
Bluee sanada yazamamistim wc egitimine baslamissiniz Allah kolaylik versin
kizlar herjesin yazdigini okuyorum ama unutuyorum kusura bakmayin:)
walla millet menüleri okudum, keteler, bazlamalar, sabah şekerpare yemişsin nelson birde kurabiye bol bol ohh. herkes cıss yemişcumaya az kaldı coşmayın artık.
bende hafta sonu kıtlıktan çıkıp 2 lahmacun, üstüne hemen hamburger menü yedimartık cumaya kadar erir mi bilmem. olmazsa listeye 1. sıraya kendimi yazarım moral olsun ahaha, nelsonu da sona atarım
Geçmiş olsun canım.Bugün kardeşimin başınada bu olaylarla ilgili biişii geldi çok moralim bozuk.Ülkemi çok seviyorum ve hiç bir insan evladının başına bişi gelmesini istemiyorum
saol canım inş. cumada yüzüm güler.Çok üzüldüm tel ama saglık olsun.Haber verdigin iyi oldu merak ederdik.İnş. çabuk tamir edilir sıkma canını
Bizde sabahladık canımEmzirirken bende çok acıkıyor ve susuyordum.Ama ekmek yerine ne yiyebilirsin önce onu düşünelim.Hııım mesela galete ye,bol salata,sütün olsun diye kk helva birebir yiyebilirsin.Yogur gaz yapablir:44:Aklıma gelince yazarım tekrar canım sıkma canını çok stres yapma yavaş yavaş gidecek merak etme:13:
Bu Bu hafta cidden birinci benim:))sabah tartı öyle güsel bi sayı gösterdiki..aynada aynı şekilde:))ay ben eski formuma kavuşuyorum inş hiç öyle içime ayı kaçmış gibin dolanmıyorum ortalıktaaaa
Epruuu uyumasam manken gibin olurdum hep senin yüzünden victoria secret benden mahrum kalıyor ekmeğiylen oynuyosun insanların vicdansız kızçeee
Sehracim dun yolda nasil uzuldum dedim ulkemiz bu gencleremi emanet herseyi siddetle cozer olmuslar her meslek dalindan okumus insanlar dahi olsa var malesef yanlis dusunce ve davranista bulunanlar
Bu arada esimde cips yiyor ben bakiyorum
Bu arada oglunun fotosunu silemezsin artik album hic yapmadim ama sadece ark acik herkese acik yapanilirsin kendine kalmis ve silenilirsin onlari
Kizlar menuler guzel masallah ben de yazim simdi
Menum
10.00
1/2 gevrek
3 catal lor( tereyag pulbiber karabiber koydum kavurdum)
2 zeytin
2 catal salatalik, domates
3 banim recel Yesilcay
12.30
Nescafe
3 bitter
14.30
2 catal makarna
1 kasik barbunya
16.00
1 minik seftali
2 kayisi
18.00
3 kasik barbunya
Salata
Diet kola
1 mini magnum
BUGÜN:
12:15=2 ince dl.ekmek,1dl.peynir,1 zeytin,bal,ıhlamur
15:30=1 tabak çorba
17:15=activia tahıllı kahvaltı keyfi
18:45=1 tabak kıymalı bezelye,1 tahta kaşık pilav,1.5 bardak ayran
20:30=çay,4 biskrem,nescafe
Spor:
ev temizligi
200 mekik
40 alt karın hareketi
Annevigim sütlaç yapmıştı ama yemedimBi sürü şey koydu önüme ama anne yarış var 1. olacak kızın dedim
Zor atlatıyor yazacagıma kolay atlatıyor yazmışım.
Hey 1. noliii sana tamam ben 1. olcam bu seferde ama bari 2. olmak için ugraşKek,kaşar,şekerpare,kurabiye.... Bu arada saol canım geçmiş olsun dilegin için
Kusursuz papatyamKardeşim bize haber vermeden taksime gitmiş
Aaaa hadi bakalım canım ölçülerinde degişim olursa haber verirsin bizede.
Magnum olmayaymış güzelmiş özgecim
Sehracim dun yolda nasil uzuldum dedim ulkemiz bu gencleremi emanet herseyi siddetle cozer olmuslar her meslek dalindan okumus insanlar dahi olsa var malesef yanlis dusunce ve davranista bulunanlar
Bu arada esimde cips yiyor ben bakiyorum
Bu arada oglunun fotosunu silemezsin artik album hic yapmadim ama sadece ark acik herkese acik yapanilirsin kendine kalmis ve silenilirsin onlari
Kizlar menuler guzel masallah ben de yazim simdi
Menum
10.00
1/2 gevrek
3 catal lor( tereyag pulbiber karabiber koydum kavurdum)
2 zeytin
2 catal salatalik, domates
3 banim recel Yesilcay
12.30
Nescafe
3 bitter
14.30
2 catal makarna
1 kasik barbunya
16.00
1 minik seftali
2 kayisi
18.00
3 kasik barbunya
Salata
Diet kola
1 mini magnum
sehra kızz ben senin menünü sadace diyet tabağıma hazırlarken ayakta atıştırıyorumm.. kola ve mağnum da yemesen zatan ayakkta duramazsınn.. kuş gibi yiyorsunn.. yoksammm benimmm 1. lik tahtıdıma göz dikttiinnn de ondan mıı azıcık atıştırmalık gibi yiyon :)))
Gunaydin kizceler 1. Yarisi kizismis bakiyorum ne guzel motive olunmus ben de bugunden itibaren elimden geleni yapicam belki son anda bi atak yaparim sabah tartildim ayni kilodaydim.
Nelson sorun degil canim ben anladim zaten sehrayla cok ugrasinca onun adi kalmis aklinda
Mevcan cok gecmis olsun canim bu olanlarin ulkeye maddi ve manevi inanilmaz zararlari oldu bir protesto boyle mi yapilir cevrecilik adi altinda yapiyorlar birde yazik cok yazik bu kadar gaza gelen bir genclik cok tehlikeli herkesin kendi akli fikri yokmu anlamiyorum ve cok uzuluyorum
Bu Bu hafta cidden birinci benim:))sabah tartı öyle güsel bi sayı gösterdiki..aynada aynı şekilde:))ay ben eski formuma kavuşuyorum inş hiç öyle içime ayı kaçmış gibin dolanmıyorum ortalıktaaaa
Epruuu uyumasam manken gibin olurdum hep senin yüzünden victoria secret benden mahrum kalıyor ekmeğiylen oynuyosun insanların vicdansız kızçeee
Bende zor dayandım tatsam devamı gelir diye korktum ve senle sehra 1. olur diye korktum yemedimebruuu aferin kız sana sütlaca ben hiç dayanamammm yememeşşsinnn.. ammaaa 1. lik konusunda sana söz verememm.. bugu jillie mi neyse o kadının sporunu yacamm ve tüm şeker perelar ter olup akacak ğidecekkk.. hadi sende spor yapp yoksa vayy halineeee
günaydın kızlar..
dün kızılay karıştı yine,otobüsler iptal olunca hepimiz erken çıktık ama kızılaydan uzaklaşana kadar öldüm,basıyorlar biber gazını,çocuğu var yaşlısı var bu nasıl bi insanlıktır ya..mesai günü insanlar iş başı yapmış biraz vicdan olsun iki taraftada bi ara tansiyonum düştü yürüyemedim yığılıp kalacaktım yolun ortasında..
protestolara asla karşı deilim ama yıkarak vurarak olmaz olamaz bu şekilde..kızılay savaş alanı ama mahalleler panayır alanı gibi...
birileri sağduyu çağrısı yapsa kışkırtmak yerine eee güzel ülkem..
neyse çok doluyum kızlar boşverelim en iyisi..
dün erken çıkmama rağmen eve ulaşmam baya sancılı oldu,ev işi yaptım,pazara uğradım,spora gittim
sabah tartıldım + 500 fazlam var,eee yersem haftasonu mantıları,baklavaları olacağı bu...
neyse cumaya kadar + 500 ü geri versem kafi..
şimdi kaçmam lazım işlerim çok birikti.bugünde erken çıkıcaz galiba,öğlen sendika eylemi var..
mesajları bi ara toplu olarak okuycam..
sanırım nelson patronuma attığım aşk mesajımın sonrasını sormuş
sağolsun hiç lafını açıp beni utandırmadı...
Moralim bozuk arkadaşlar.Oglum gece aglayarak anne çiş yaptım dedi.İnanmadım ama bi baktım her yer ıslakNazar mı oldu ne?Sonra üzerii degiştirip uyuttum.Acaba bişiden mi korktu?Çünkü çişini yaptı ve hemen uyutmuşum.Acaba üşüttü mü ayaklarını? İnş hergüne daha iyi daha umutla uyanıyorum.İyi düşünüyorum ki iyi olsun herşey. Tartıda biskremlerin izi vardı Sevinmeyin bugün yine güzel menü ve bol spor yapıcam
Nelson az yesem de istikrar yok yani suyu hergun duzenli icemiyorum evde olmam gerek cok sık wc cikiyorum disarda bu mumkun olmuyor.
Ve de sporun eksikligi de hissediliyor
Bak bugunku planim aksam salata ve tonbaligi idi fakat biraz once esim aradi sozu vardi bizi copsis yemeye goturcekti bugun musaitmis gidicez 18.00 gibi hazir olun dedi yol 1 saat falan suruyomus gidip siparis ver masaya geldin 19.45 20.00.
Yaz geldi ya menumu bozucak hep birsey cikiyor malesef tatile gitmeme tam 4 hafta kaldi oysaki.
Ebrucum insanin morali bozulmazmi bozulur tabi haklisin ama belki cok yorgundu derin uykudaydi farkinda olmadan yapmistirmutlakaki kaza olucaktir yani nazarda olabilir tabi bu kis rahat ediceksin yazken olsun kazalar bosver akli daha da erdikce sorun da kalmiycak nasilsa
Moralim bozuk arkadaşlar.Oglum gece aglayarak anne çiş yaptım dedi.İnanmadım ama bi baktım her yer ıslakNazar mı oldu ne?Sonra üzerii degiştirip uyuttum.Acaba bişiden mi korktu?Çünkü çişini yaptı ve hemen uyutmuşum.Acaba üşüttü mü ayaklarını? İnş hergüne daha iyi daha umutla uyanıyorum.İyi düşünüyorum ki iyi olsun herşey. Tartıda biskremlerin izi vardı Sevinmeyin bugün yine güzel menü ve bol spor yapıcam
Sabah
Ispanalli gozleme 400 kcal
Domates 20 kcal
Zeytin 30 kcal
Ara
2 kuru incir 80 kcal
Ogle
Sehriye corbasi 160 kcal ya da tarhana corbasi 300 kcal
Yogurt 100 kcal
Marul 10 kcal
Aksam
Pilav 300 kcal
Mantar sote 200 kcal
Yogurt 100 kcal
Marul 10 kcal
Toplam 1410 kcal
db cim menünü beğendim, emziriyorsun çünki. bana ayran ve ananas çok süt yapardı. bak sanırım moralin yerine geldi, aynen devam. sabah yumurta yersen daha iyi olur, yanına bol yeşillik ve domates. protein biraz az oluş çünkü listende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?