Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

6,30:yarım salatalık
8,15: 2yk kuru peynir,2 dilim kadar ekmek.marul, dere otu, maydonoz, salalalık, domates
12,00: sebzeli türlü,pirinç pilav(ekmek yemedim ama ekmek kalorisinden çok yedim),domates-salatalık-marul
13,30:soda
16,30:türlü, 5-6 yk yoğurt, bir incirli kurabiye
birazdan koca bir kase salata yapacağım git gel gece onu yiyeceğim.. yoksa açıkırımmm

spor yok(yorgunum ebru yapamayacağım jiliien)
100 mekik
su:3 litre içtim daha ne içersem

Bende h.sonu çok su içtigim için araada öyle bi sıkıştımki anlatamam.Hemn durduk bi ayakkabı magazına ayakkabı bakar gibi yaptık ve işimi hallettimOglum da sandelet getirmiş ama çok pahalıydı.Ama yüzünde öyle bi tebessüm anne bak bu güzel bu küçük dedi babasıda kıyamadı.Aldık begendigi sandaletiBenim çiş pahalıya mal oldu anlıycanız Evet bi tamamasak şu egitimi rahat edicem inş.
Oglun kac yasinda? Bir seferlik bir seydir o.
Spora nasil vakit buluyorsun cocukla. Calisiyor musun?.
9 unda 27 aylık olucak canım.Çalışmıyorum canım.Oglum uyurken yanımda tv izlerken felan yapıyorum canım.Bu arada yeni gördüm seninde bi günlügün varmış.

Ohh kahvenide içmişsin afiyet olsun.Du bende bi türk kahvesi yapıp içeyim.Bende oglumu uyutunca yemegimi koydum,duş aldım yüz bakımlarımı yaptım ve meyve yiyoruz kardeşim geldi şimdi.kENDİME dinlenme ayırdım.Biraz ütü yaparım sonra belki

Kafa kalmadi ki bende. Menumun son seklini yazmamisim

Sabah
Ispanakli gozleme 400 kcal
Domates 20 kcal
Zeytin 30 kcal

Ara
Kuru incir 40 kcal

Ogle
Sehriye corbasi 160 kcal
Yogurt 100 kcal
Marul 10 kcal

Ara
Karpuz 140 kcal

Aksam
Pilav 300 kcal
Mantar sote 150 kcal
Yogurt 100 kcal
Yarim dikim ekmek 20 kcal

Toplam 1470 kcal
Menumde degisiklik oldu son menum boyle....

Hamilelikten once diyete girmistim. O zamandan bu gunluk. Diyorum ya emzirmesem azimli kizimdir. Gecerdim hepiizi.

Kizlar bugunki menun
sabah
bir dilim tam bugday ekmegi
Yarim domates
bir dilim peynir
bir haslanmis yum
uc zeytin

Ara
bir avuc kiraz bir erik
nescafe express

Ara
bir bardak meyve suyu

aksam
bir kase corba
8 10 yaprak sarmasi
bol yesillik
azcik ev yufkasi
kiraz 4 5 erik
nescafe express
2 lt su
kizlar aksam yemegi yedigimde 5.30 du

merhaba kızlar:
canım nasıl sıkkın anlatamam...okulda olan saçma sapan şeyler sinirimi inanılmaz bozuyor. koskoca insanlar ne gereksiz şeylerle uğraşıyor. bu durum çalışma performansımı da etkiliyor. sinirlerim bozuluyor.
geçmişe bakamadım. oğlan uyusun sonra bakarım diye düşündüm. zaten canım sıkkın old. için okusam da konsantre olamam.
menüme gelirsek:
07:30 her zaman ki kahvaltım bir dilim ekmek ile
10:30 4 adet kayısı
12:00 4 adet kuru köfte, yoğurt, bir dilim karpuz, bir dilim ekmek
arkasından nescafe
16:30 bir avuç kiraz
19:00 bir adet küçük karnıyarık, 6-7 sıkım çiğ köfte, marul, yoğurt
şu anda form çayı
başka da bir şey yemem artık....

Kizlar yol 1.5 saat surdu gec cikildi yola Daha yemek gelecek ben de kurt gibi acim benim 1. Hayal oldu artik

BUGÜN:
11:45=yagsız tost,5 zeytin,ıhlamur
14:45=1 tabak kıymalı bezelye,yarım kase yogurt
16:45=1 avuç kiraz,4 kayısı,türk kahvesi
18:30=1 tabak kabak yemegi,1 kaık yogurt,1 tahta kaşık arpa şehriye pilavı
19:30=4dl.karpuz

Spor:
100 alt karın hareketi
150 mekik

Şimdi çay demliyorum .Birazdan içeriz.Yeşilçayımıda gece yatmadan önce içerim.Oglumu uyutunca inş. sporlarıma spor eklerim.Kzılar 3 gündür ögle akşam ekmek yemedigim için sanırım b.wc ye çıkıyorum sürekli afedersiniz(sehralaştım ) Yeşilçay içmeme gerek kalmıyorBu arada ogluşum az önce çişini yasın diye lazımlıga oturttum bi geldim kkasını yapmışİnsan anne olunca nelere sevinirmiş rüyamda görsem inanmazdım

ebrucum menü kusursuz maşallah...
insan olur olmaz herşeye ağlıyor anne olunca....kakaya bile seviniyor..annelik hem en zor hem de en mutluluk verici bir duygu...
hadi bakalım kolay gelsin size...maşşalllah oğlun iyi gidiyor...
özgecim benim de bugün menümde çiğ köfte yoktu. eşim getirmiş ki dayanamam...
cumaya daha 3 gün var diyerek teselli ediyorum kendimi ki benim 1. olma gibi bir umudum ve hayalim yok...1 kilocuk versem pek sevindirik olurum...
sen de o kadar yol gitmişsin eşinin de içinden gelmiş çok kasmadan ve çok abartmadan ye bence. yarın dengelersin....

Uyanınca
Ilık su ile beştane kurukayısı
9buçukta
Yumurta
İki kk prynir
4etimek
6zeytin
Acısos
Salatalık
Domates
Çarliston
Mor lahana
Maydonoz
Çay
Öğle
5badem
Bir avuç beyaz leblebi
Uyudummmmm ama 1.olcam epruuu
2buçukta
İki dolma
1kk peynir
1dilim karpuz
2çavdar
5te
3hurma
Mor lahana
Maydonoz
6buçuk
Bir kase çorba
İki kaşık yoğurt
Üç kaşık oturtma

Bol su

Uyanınca
Ilık su ile beştane kurukayısı
9buçukta
Yumurta
İki kk prynir
4etimek
6zeytin
Acısos
Salatalık
Domates
Çarliston
Mor lahana
Maydonoz
Çay
Öğle
5badem
Bir avuç beyaz leblebi
Uyudummmmm ama 1.olcam epruuu
2buçukta
İki dolma
1kk peynir
1dilim karpuz
2çavdar
5te
3hurma
Mor lahana
Maydonoz
6buçuk
Bir kase çorba
İki kaşık yoğurt
Üç kaşık oturtma

Bol su

sehracım sen sabahları ne çok şey yiyon ya...ama kötü niyetle demiyom. sabah çok yiyosun sonra akşama doğru giderek azaltıyosun...
bir de bu aralar beni özel ilginden mahrum bırakıyon...
diyim sana...

Menüm

Sabah : 2yum, 2 sivri biber, maydanozlu omlet, 1dlm ekmek

Ara : nescafe

Ara : 1 servis kaşığı kısır, çay

Akşam : 1 tabak kıymalı bezelye yemeği, yarım tabak pilav, çoban salata, 1 dlm ekmek

Gece : 1 mısır

arkadaşlar kızım bugün resmen azıtmış durumda, saatlerce wc durup çıkıar çıkmaz eve çiş yapıyor, bu arada 2 gün oldu kaka yapmadı. mızmızlanıyor, sebepli sebepsiz ağlıyor. sabrımın son noktasındayım. bütün gün kilot yıkadım. bi tarfatan da korkmasın diye hep şarkı oyun.. ama bezdim walla. komşumuzun oğlunun doğum günü vardı bahçede kutlayalım dedik çıktık sanki evde azıtan 2 de bir çiş kaçıran benim kız değil inanamadım, 2 saate yakın oynadı çişini kaçırmadan. bu arada doğum günü menüsünde kıymalı börek, elmalı kurabiye, kısır, vee pasta vardı ama ben sadece azıcık kısır yedim ve çay içtim. beni tebrik edin lütfen. çok yorgunu uykusuzum, kızım kakasını yapmadı üzgünüm. çok karmaşık şu an duygularım bu arada elmalı kurabiyeleri görünce aklıma nelson geldi, şekerpare ve kurabiye güzeli. epruu biskrem yeme sakın. spora da gidemedim bu akşam, iyi oluyor stres atıyorum orda, evden hariç değişik ortam rahatlatıyor beni. bütün gün çocuk çok daralıyorum bu ara.

sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda arkadaştaydım 1.5 dilim köy ekmeği sıcacık ve üstü yağlı 1kk peynir 6 zeytin çeyrek tahınli pohça 4 bardak şekersiz çay 3 yarım ceviz
ara türk kahvesi
öğle gündeydm çok şey vardı ben sadece yediklerimi yazıyorum 5 sarma yarım dilim revani 4 dilim börek ama hani hazır satılan börekler varya kıymalı börekçiklerde o dilim büyüklüğünde 4 dilim yedim o kadar diğerlerini yazmıyorum bile 4 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi sütlü
akşam yarım tabak makarna 1 tahta kaşık filan
su 1 bardak
spor çok yürüdüm bugünn

Kizlar 00.30 da evdeydim hemen elimizi yuzumu yikadik ustumuzu degistik kizimi uyutuyorum simdi yol baya uzundu 100 km yol gidip geldik.
Nelson menunu begendim canim aksami hafif kapatmak en dogru karar
Ebrucum cok sevindim masallah oglusuna az kaldi canim gitgide alisicak wcye
Menun guzel bu arada sadece aksamki pilav gozume takildi ha ekmek ha pilav farkeden bursey yok hatta pilav daha tehlikeli oglenleri ye 1 kasikta olsa inan farkediyo canim.
İstedigin kiloya geldiginde arada gene yersin.
Db55 canim fazla yorum yazamadim ben sana denk gelmedik bir turlu oncelikle bebegini Allah bagislasin. Oncelikle bebisin beslenmesi onemli tabi bende kizim 6 aylikken baslamistim diyete simdi 23 aylik oldu hala diyet modundayim.
15 kilo verdim ( evlenirkenki kiloma kadar dustum)sonra azcukkkk simarip 5 6 kilo aldim son 2 kilom kaldi zaten ins. Vericem onuda
Menune gelirsek ekmegi kes diyemem ama .pilavla ayni anda yeme bu sutten cok kilo yapar ve sabahlari .sutunu balini( 1 t.k) .yumurtani ye ama aksam daha tek tip beslen cok cesit yeme 21.00 gibi 1 porsiyon meyve de yiyebilirsin canim
Btlkubra menun guzel canim sadece gunde 2 .nescafe fazla olmus aksamki olmasaymis daha iyiymis
Pspatyam cigkofte haric cok iyiymis ahhh bu esler ahhh
Sehraa menu guzel canim sabah cok cesit oluyo kahvaltinda ama erkenden yedigin ve salata tarzi( sebze)oldugundan sorun yok
Bluedaisy oncelikle Allah sabir versin kendimi dusununce derinnn bi offf cekiyorum zor nediyim ama bosuna cennet analarin ayaklari altinda demiyorlar iste
Menune gelirsek ben olsam pastaya dayanamazdim cok tebrik ederim canim
Ama keske oglen pasta kurabiye yeseydinde aksam yarim tabak pilac ustune ekmek ve misir yemeseydin daha az zarar olurdu gibime geldi kilo yapan sey aksam yediklerimiz halbuki
Zuzu gunun hep karbonhidratla gecmis ama az yemeye calismissin gene de.

Menum
10.00
1 yumurtali ekmek( esim de bizimle kahvalti ediyor cogunlukla degisik seyler istiyor kahvaltiya)
Kk peynir
2 zeytin
2 catal domates
2 banim recel
2 kayisi
Yesilcay
14.00
Nescafe
3 bitter
16.00
1 kayisi.
1 erik
21.45
1 porsyon cop sis
Salata
2 bardak ayran
Yarim lavas ekmegi

Oğlumu parka götürdük.Bende bisiklete bel ve iç bacak aletlerine bindim.Çok uykum var.İyi geceler arkadaşlar geçmişe kısmetse yarın bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…