- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.501
Bende h.sonu çok su içtigim için araada öyle bi sıkıştımki anlatamam.Hemn durduk bi ayakkabı magazına ayakkabı bakar gibi yaptık ve işimi hallettimNelson az yesem de istikrar yok yani suyu hergun duzenli icemiyorum evde olmam gerek cok sık wc cikiyorum disarda bu mumkun olmuyor.
Ve de sporun eksikligi de hissediliyor
Bak bugunku planim aksam salata ve tonbaligi idi fakat biraz once esim aradi sozu vardi bizi copsis yemeye goturcekti bugun musaitmis gidicez 18.00 gibi hazir olun dedi yol 1 saat falan suruyomus gidip siparis ver masaya geldin 19.45 20.00.
Yaz geldi ya menumu bozucak hep birsey cikiyor malesef tatile gitmeme tam 4 hafta kaldi oysaki.
Ebrucum insanin morali bozulmazmi bozulur tabi haklisin ama belki cok yorgundu derin uykudaydi farkinda olmadan yapmistirmutlakaki kaza olucaktir yani nazarda olabilir tabi bu kis rahat ediceksin yazken olsun kazalar bosver akli daha da erdikce sorun da kalmiycak nasilsa
9 unda 27 aylık olucak canım.Çalışmıyorum canım.Oglum uyurken yanımda tv izlerken felan yapıyorum canım.Bu arada yeni gördüm seninde bi günlügün varmış.Oglun kac yasinda? Bir seferlik bir seydir o.
Spora nasil vakit buluyorsun cocukla. Calisiyor musun?.
ebrucum moralini bozma canım, dediğin gibi bişey olmuştur. daha çok küçükler çünki, minicik canları var. bende dün öldüm yorgunluktan birde üstüne uyuyamadım. sabah kalktığımızda çiş yoktu kuruydu ama öğle uykusuna kadar lazımlığı hariç her yere işedi. lazımlığa azıcık damlatıyor korkuyo sanırım ağlayıp tutuyo kalanını. halbuki kızmadım da hiç wc de yaşıyoruz sürekli, şarkılar söylüyoruz, oyun oynuyoruz. bende oturup yapıyorum :26: gerçi beni hep görürdü wc de ama. anne sendee diyo eşşek, otur otur hemoroid oldum. sabah kalktık kahvaltı bile yapamadık uzun süre, ben biara bayılacaktım açlıktan, birde iyi uyuyamadım. neyse öğle uykusuna yattıda temizlik yemek bitti biraz size bakayım derken kahve bile içtimbirazdan mesaim başlar.
Bende h.sonu çok su içtigim için araada öyle bi sıkıştımki anlatamam.Hemn durduk bi ayakkabı magazına ayakkabı bakar gibi yaptık ve işimi hallettimOglum da sandelet getirmiş ama çok pahalıydı.Ama yüzünde öyle bi tebessüm anne bak bu güzel bu küçük dedi babasıda kıyamadı.Aldık begendigi sandaleti Benim çiş pahalıya mal oldu anlıycanız Evet bi tamamasak şu egitimi rahat edicem inş.
9 unda 27 aylık olucak canım.Çalışmıyorum canım.Oglum uyurken yanımda tv izlerken felan yapıyorum canım.Bu arada yeni gördüm seninde bi günlügün varmış.
Ohh kahvenide içmişsin afiyet olsun.Du bende bi türk kahvesi yapıp içeyim.Bende oglumu uyutunca yemegimi koydum,duş aldım yüz bakımlarımı yaptım ve meyve yiyoruz kardeşim geldi şimdi.kENDİME dinlenme ayırdım.Biraz ütü yaparım sonra belki
Db55 canim menunu begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?