- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.521
Çok sevindim canımKilo vermisim kizlar 200 gr gitmis
günaydın çıtırlar
geçmişi okudum sonuna gelince beynim döndü
off muhabetinize hastayım valla..
aklımda güzel menüler ve çişci anneler kaldı bir tekkızlar sabır ve zaman çok küçükler daha
akşam spora gittim gitmez olaydım bir fırtına bir yağmur koşarak döndüm ama totom buz kesti ya...
bu arada beslenmeme çokkk dikkat ediyorum dün sabah + 500 deydim bu sabah + 200 e düşmüşüm
dün yediklerim,
sabah: 2 tane çikolata kaplı form bisküvi,yeşil çay
öğlen:1 kase şehriye çorbası,fırında kıymalı patates yanına az bulgur pilavı,cacık
ara:kavrulmamış fındık ve badem,yeşil çay
ararobiyotik yoğurt
ara: erik bir avuçtan fazla
akşam : (19.30) 2 salatalık,1 domates
Günaydın arkadaşlar.Kandiliniz mübarek olsun.Dualrınızda bana ve evladımada yer ayırın
Çok sevindim canımİnş. cumaya kadar daha da verirsin ama 1. ben olcam ona göre
Menün çok güzel canım.Hiç ekmek tüketmiyoun peki acıkmıyor musun?Bende 3 gündür sabah hariç tüktmiyorum artık. Eksilmene sevindim 500 cumaya kadar verirsin erak etmeBenimde baya kişi olduk aklımda kalmıyor.Ne yazacagımı unutuoyrum.Ama özgecim bizi yerimie ayrıntılı ve çok dogru şeyler yazmış
Kİzlar gunaydin hayirli kandiller
1. Kim olcak bilemem ama sonuncu belli oldu(BEN )Sabah + 700 ciktim
Kİzlar gunaydin hayirli kandiller
1. Kim olcak bilemem ama sonuncu belli oldu(BEN )Sabah + 700 ciktim
Kızlar sabah + çıktım niyekiMigde kazınıyrdu uyurke sabahı siz düşünün Ama moralimi toparlayaıp devam edicem.1. sırayı size bırakacagımı sanıyosanız yanılıyorsunuz Oglum kuru kalktı saglıgımız sıhatimiz iyi daha ne olsun dimi Okuyorum ama aklımda kalmıyor malum çogalldık Özge çok güzel yorum yapmış.Menüler güzeldi.Fakat zuzumm ,çok karbonhidratlı besleniyor.Öglen günde yedin bari akşam salata çorba kapatabilridin.Şu akşamki makarnayı bırak artık canım Bludaisy bencede öglen yeseydin keşke akşam hem pilav hem ekmek yiyecegine öglen bikaç bişi yeseydin akşama yakardın en azından.Ama olsun bugün hepimiz daha da güzel cıss sızzz menüler çıkartalım.Ama menülerde kandil simiti olur kesin bende yiycem Gece yapaaktım üşendim valla
Nasılsınız arkadaşlar.Ogluşu uyuttum.Bi süpürge tuttum evi topla çamaır as yemek ye Kuran okudum.Şİmdi size bakayı dedim.Oglum uyanınca kv gitmeyi planlıyorum ordan anneme.Siz neler yapıyonuz bakimSehra kesin uyuyordur
Kizlar bugun esim icin alisverise ciktik kizimi anneme biraktim hem onunla zor oluyor malum cok hareketli hem de oglen uykusunu alsin diye neyse esime takim elbise ayakkabi gomlek falan aldik terzi isleri olurken vitrin baktik bluz ve pantolan aldim bende yazlik sandaletlerde vardi cok hos sonrada onlara bakarim.
Esim soguk birseyler icelim diye ozsute girdi ben de profiterol yedimve sutlu nescefe ictim ondan oncede ev yemegi yedim saat 12.00 de ama masum bi ev yemegi degildi daha meyve yer gunu kaparim bu hafta kilo korursam buyuk basari haftaya ins. 1.lige Motive olup az yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?