Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtırlar

geçmişi okudum sonuna gelince beynim döndü

off muhabetinize hastayım valla..

aklımda güzel menüler ve çişci anneler kaldı bir tek kızlar sabır ve zaman çok küçükler daha

akşam spora gittim gitmez olaydım bir fırtına bir yağmur koşarak döndüm ama totom buz kesti ya...

bu arada beslenmeme çokkk dikkat ediyorum dün sabah + 500 deydim bu sabah + 200 e düşmüşüm

dün yediklerim,

sabah: 2 tane çikolata kaplı form bisküvi,yeşil çay
öğlen:1 kase şehriye çorbası,fırında kıymalı patates yanına az bulgur pilavı,cacık
ara:kavrulmamış fındık ve badem,yeşil çay
ararobiyotik yoğurt
ara: erik bir avuçtan fazla
akşam : (19.30) 2 salatalık,1 domates

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar.Kandiliniz mübarek olsun.Dualrınızda bana ve evladımada yer ayırın

Kilo vermisim kizlar 200 gr gitmis
Çok sevindim canımİnş. cumaya kadar daha da verirsin ama 1. ben olcam ona göre

Menün çok güzel canım.Hiç ekmek tüketmiyoun peki acıkmıyor musun?Bende 3 gündür sabah hariç tüktmiyorum artık. Eksilmene sevindim 500 cumaya kadar verirsin erak etmeBenimde baya kişi olduk aklımda kalmıyor.Ne yazacagımı unutuoyrum.Ama özgecim bizi yerimie ayrıntılı ve çok dogru şeyler yazmış

Kİzlar gunaydin hayirli kandiller
1. Kim olcak bilemem ama sonuncu belli oldu(BEN )Sabah + 700 ciktim

Kızlar sabah + çıktım niyekiMigde kazınıyrdu uyurke sabahı siz düşününAma moralimi toparlayaıp devam edicem.1. sırayı size bırakacagımı sanıyosanız yanılıyorsunuzOglum kuru kalktı saglıgımız sıhatimiz iyi daha ne olsun dimiOkuyorum ama aklımda kalmıyor malum çogalldıkÖzge çok güzel yorum yapmış.Menüler güzeldi.Fakat zuzumm ,çok karbonhidratlı besleniyor.Öglen günde yedin bari akşam salata çorba kapatabilridin.Şu akşamki makarnayı bırak artık canımBludaisy bencede öglen yeseydin keşke akşam hem pilav hem ekmek yiyecegine öglen bikaç bişi yeseydin akşama yakardın en azından.Ama olsun bugün hepimiz daha da güzel cıss sızzz menüler çıkartalım.Ama menülerde kandil simiti olur kesin bende yiycemGece yapaaktım üşendim valla

çok saol canım benim ekmekle aram pek yok,yani uzun yıllardır bu şekildeyim,öğlenleri sevmediğim yemek varsa doymak için çorbanın yanına bir dilim tahıllı ekmek yerim o kadar,zaten sevdiğim yemekler varsa ekmeği aramam,bazen sabah sandviç yaparım kendime tahıllı ekmekle,pazar günleri 1-2 dilim beyaz ekmek yerim sadece..
anlıycan o günkü menüme göre ekmeği ararım
ha gerçi ekmek yemiyorum ama pastaları börekleri löp löp götürüyorum valla

Canım ya öyle deme akşam geç yedin ee gece uyudun yakamadın.Bugün iyi beslen cumaya kadar dikkat et 700 gder kilo korursun en azından

tatlım moralini bozma bak ben dün sabah + 500 çıktım ve dün yediklerime dikkat ettim,akşam spor yapamadan döndüm ama ev işi yaparak onu dengelemeye çalıştım ve bu sabah + 200 kalmıştı üzerimde ,moralini bozduğun an gitmiyor kilolar buna inan cumaya 2 gün var + kilonu versen yeter

tatlım bende tüm msjları okuyorum ama cevap yazamıyorum,hem çokluktan kafam karışıyor,hem bi taraftan çalışıyorum bende okuduğumu anlasınlar diye beğen yapıyorum.oğluşunu yerim bu arada aferin ona zamanla dahada alışıcak annesi,

akşam bende kandil simiti alıcam eve götürcem ama yemem sabah buraya getirir onunla kahvaltı yaparım

Nasılsınız arkadaşlar.Ogluşu uyuttum.Bi süpürge tuttum evi topla çamaır as yemek ye Kuran okudum.Şİmdi size bakayı dedim.Oglum uyanınca kv gitmeyi planlıyorum ordan anneme.Siz neler yapıyonuz bakimSehra kesin uyuyordur

bende topiğe bakıyorum kimseler yok,mesai bitip eve giidiyorum,sabah bi geliyorum ki gece kuşları doldurmuş sayfaları..

okuyorum okuyorum kafa allak bullak oluyor:44::44:

patronlarım erken çıkıyor eylem var yollar kapalı diye ama biz amele takımı mesai bitsin diye bekliyoruz..

erik yedim az önce,vakit geçsinde yoğurt yiyim diye bekliyorum..

Kizlar bugun esim icin alisverise ciktik kizimi anneme biraktim hem onunla zor oluyor malum cok hareketli hem de oglen uykusunu alsin diye neyse esime takim elbise ayakkabi gomlek falan aldik terzi isleri olurken vitrin baktik bluz ve pantolan aldim bende yazlik sandaletlerde vardi cok hos sonrada onlara bakarim.
Esim soguk birseyler icelim diye ozsute girdi ben de profiterol yedimve sutlu nescefe ictim ondan oncede ev yemegi yedim saat 12.00 de ama masum bi ev yemegi degildi daha meyve yer gunu kaparim bu hafta kilo korursam buyuk basari haftaya ins. 1.lige Motive olup az yerim

güle güle giyinin yeni cicilerinizi..

afiyet olsun canım,sana tavsiyem kalori almışsın yeterince bu saatten sonra meyve deilde,yoğurt,salatalık felan yemelisin baya acıkırsın ama sabah kilo aldığını görüp mutsuz olmaktan iyidir..

kızlar ben çıkıyorum erkenden,
kızılayda eylem var her yer kapanmış
gaz bombaları eşliğinde eve gitmenin bir yolunu bulmam lazım 10 santim topuklu ayakkabılarımla tıkkır tıkkır

rica ediyorum az mesaj yazın sabah beynim dönüyor

kızalar nasılsınız.. ilk defa menum özge tarafından .. çok mutlu oldum...ama buğün ojkul pikniği vardı.. yedimde yedimm.. bu hafta 1. olamam mümkün değil.. bir türlü eksi çıkamadım... 2 gün kaldı.. eğer kilo almazsam ne mutlu bana..

sabah:2 lokmalık kek
öğle: bol bol ızgara kanat bağet, bilmem kaç porsiyon (hatırlamıyorum) patlıcan salata. yarım ekmek, 1 plastık bardak kola ve 1 bardak fanta (yedim valla.. daha karnım şiş... :))
16,00:soda
17,30: 2 tane kurabiye..

birazdan bir türk kahves içebilirim..
spor: pinikte bayağı hareketli 40-60 dak kadar voleybol maçı yaptık..20 dak kadar paslaşma yaptık.. daha spor yapacak halim yok..

gece tarçınlı çayımdan içip metobalizmamı çalıştırayım diyorum..

yazdıklarınızı okudum ama yorgunluktan beynim durdu..

bu hafta sehra sen birinci olacan belli.. ben şimdiden yenilgimi kabul ediyorum (her ne kadar sen benle yarışmasan ebru ile yarışşsan da :))

cumada ertelenen karedeniz turumuza gideceğiz..buğün çamaşırları yıkayacam.. yarında hafta sonu için eve yemek hazırlayacağım..

Nelsonum çok üzüldüm :)Afiyet bal şeker olsun:)Şaka bi yana annemdeyim yemek yerine şimdi kandil simiti ve çay içicem.Kötü haber eşim geç çıkacağı için önce annene git sonra anneme geçeriz defi.Kv önce ona gideceğimi bildigi için kıymalı börek poça yemekler ve tatlı yapmışOlsun kızım10 gibi koyarım çatı bahçede yer içeriz dediSaolsun kadın erken ona gidicem diye yapmış ama onda yemezsem annemde yedim onda yemedim diye üzülecek. 1 tane yerim çayla herhalde.Yürürüm mekik feln eritmeye çalışırım napim.Kandil bugün herkesin gönlü olsun

Özge,güle güle giyin.Profiterol erken saatlerde ise akşamı hafif kapatırsın.
Mevcanım,ank arkadaşım okuuor.Gözlerimiz yanıyor dediAllah kolaylık versin.İşin rahat anladığım kadarıyla doğru mu?

Merhaba kızlar gerçekten sayımız artınca mesajları okusak da herşeyde cevap yasamaz olduk ama olsun maşallah diyeyim topiğimize mesela ben dün sehraya yazdım ama o cevap yazmadı.
Okulda kötü birşey oldu canım çok şıkkın.
Gençlerle uğraşmak bazen gerçekten zor. Cevap yazacağım şeyleri unuttum. Az sonra pc sen menümü yazarım

sabah
2 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal)80 kcal
1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
5 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
1 Adet Ispanaklı Gözleme (360 kcal)360 kcal
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal

ogle

1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal)98 kcal
2 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal)80 kcal
5 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)10 kcal

ara
2 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)114 kcal

aksam
3 Adet Kandil Simiti (80 kcal)240 kcal :18:
2.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)92 kcal

Alınan Kalori Toplamı1208 kcal

15 dk Bisiklet Sürmek 160 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…