Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

papatyacımm yazıanları ve özellikle yazdıklarını tabiki okuyorum ama uçup gidiyor çok şey olunca yaw:44:ama sen istikrarlı menü çıkarınca gıcık ouyorum diyim az biraz yeme akşam k.hidrat biraz sıradışı bişikr yap ne bileyim bir güncük bile olsa sabah sadece yum ye mesela k.fleks ye akşam bir kez çorbayla lapat salata yoğurt la ne bileyimm şaşırt şu bedenini.yarın yap bunu lütfen ya..bi kilo vermeni 60 olmanı çok istiyorum bennnn

kızçelerr beni iyice gaza getirdiniz ama cidden bana da ben birinci ocem gibin geliyor inşş yarebbim amin
epruuuuu cidden uyuyıodum saat üçte:)napim kafam davul not girmekten malum karne yaklaşıyorrr
nell yuh diyorum sana..kazan kazan su içsende ben birinci olcemmm yaşasınn
yaw bide cuma kilo almış olursam taksimde yakıcam kendimi heeveya kesilmeden asarım kendimi ağaçlaraaaherkes provake ediyor nasılsa nirden bilcekler kilo aldımda yaktım kendimi deyü..her yer direniş her yer taksim yazarım bide olduda bitti maşallah

dtll menün iyi
ösge hayırlı olsun canım
epruu ben olsam yerdimyok valla yemezdim çünkü 1.omak ve tablonun en nezih yerinde yerimi almak istiyorum
papatyaaaaaaaaaaaaaa moraini bozma..sana gülmek çok yakışıyor hani gemideki resmin vardıya arkada deniz..ordaki gibin hep gül dişlerinde çok güsel bu arada:)

kandiliniz mübarek olsun duanızı eksik etmeyin...ben bolca kuran okuyup namaz kılcam bu gece..alllah kabul etsin amin..
yarında oruç tutcam malum 8buçukta istanbullda iftar ve ertesi günde cumaa...yarın ne yesemde iftarda vücudum depo etmese ve cuma sabah yüzüm gülse..bu hafta içinde hep yüzüm güldü cuma ağlamak istemiyorummm

Deluu sehra neler yazmis yaKizlar en son 15.30 gibi yedim profiteolu sonra 18.00 gibi eve geldik hicbirsey yemedim buraz once 1 avuc leblebi yedim ve yesilcay icicem simdi 2 saat temizlik yaptim yeni oturdum simdi kizimi uyutup kuran okuycam Allah kabul etsin dualarimizi(amin)

Mnm
Sabah
Ilık su ile dört kayısı
9da
3etimek
Yumurts
Kk peynir
6zeytin
İki tam ceviz
İki kayısı
Çarli
Kırmızı biber
Domat
Sslatslık
Morlahana
Maydonoz
Çay12ye kadar yidim bunları okulda
Velime gittim yemedim bişi sade çay !!
2bıçukta
El kadar kuzu etli keşkek(1tabak dolusu)
3bardak ayran
Az yağlı salata
Uyudum ama az!!
birbuçuk avuç beyaz leblebi
7buçukta
3kk peynir

9buçukta
3tane yaprak sarma(
Şimdide sütlü kaffe orta şekerli uykum kaçsın deyü

ahaha sehraaaaa çok güldüm çok yaşa emi.

ösgee pasta yemedim diye artislendim ama sen görmüşün hemen ekmekle pilavı, senden de hiç kaçmıyo kıss, eprucuum sende öle walla, şimdiki gençler böle zehir gibi maaşallah okuyup da aklında tutuyo. bende de hemen ayy kim ne yidiydi diye kalıveriyorum, kafam karışıyo ahaha yawrucuklarım aferin size.

bugünki mücadelemi hemen paylaşayım: sabahtan akşama kadar wc ye azıcık eve bol bol çiş yaptık, ben kilot yıkamaktan yıldım. akşam markete gittik orda hiç yapmadı. sonra kızımı adamımı eve atıp spora gittim. döndüğümde kızım kaka yapmış babasıda yeni wc ye döküyodu gördüm çok mutlu oldum. walla şu mubarek kandil günü bana en büyük sevinç kızımın kakasını görmek oldu

arkadaşlar geçmiş kandiliniz mubarek, tüm dularınız kabul olsun. ben gündüz hiç oturmadım, buraya bakmayada hiç fırsatım olmadı o yüzden şimdi yazabiliyorum kusuruma bakmayın.

çiş yüzünden sekteye uğrasa da, kötü beslensemde menümü yazıyorum

Sabah : special k

Öğle : 1 kase makarna, az haşlanmış tavuk göğsü, 4 tane minik acı biber turşu

Akşam : çeyrek kavun, 2minik kepekli ekmeğe yumuşak peynir sürdüm, hazır erişte çorba (minik kutuda)

sehraaa bende uyucam yarın kızımla öğlen :18: kiloda da güzellikte de 1. olcem.

aa kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz. 7 yılı geride bırakıcaz. cıs bişeyler yapıcam ama evdeyiz nasılsa çok yemem olmazsa

BUGÜN:
09:30=T.b 4 dl.sucukla yagsız tost,yeşilçay
12:00=türk kahvesi,yarırm ogluştan kalan gofret(çikonun tadını unutmuşum )
14:15=1 tabak şehriye pilavı(makarna gibin)yarım kase yogurt,3 dl.karpuz
18:45=5 kandil simiti,çay

Böyle yine idare ederdi.Akşam yemegi yemedim kardeşim tam yiycekken'abla yemek yemeyimi düüşünüyosun kilo aldın yine dediBende yemege oturmadımKv gedince ordaki komşularla kandileşmeye çıktım.Ve hepsinin meşhur oldugu mamacıklar ikram ettiler
21:30=5 sarma (çok meşhurdur fatma ablanın) (biksüvi mozaik pastayı yemedim)çay
21:45=3 sıkım un helvası(komuşunun ablası taa trakyadan geldi ve hep un helvası yapar meşhurdur 1 borcam yapmış koydu önüme)

Kv yaptılarına hiç dokunmadımAma o biliyo diyet yaptıgmı anlayışla karşıladı saolsunŞimdi spor netten baktım 40 dk onu yapıcam sonra hemen uyuycm.Geçmişe yarın bakarım kızçeler.
Not:sehra sevinme nelsonu eledim senide eledim diye güldügünü duyar gibiyim

yiyin gari. sehraa domat, çarli sen çok yiyomuşsun gibi duruyo liste uzun ya ama okuyunca bişi yok.

bayanlar menüler güzel. db55, papatya, nelson, mevcan, ösgee, ebruu.

hawar nerdesin?

nelson pikniğe gitmişsin oh oh

Heheytttt haheyyyyyy haheyy lelelele(zılgıt)
Artık gözlerimi huzurla yumabilirim taksimdeeeeepruu boşver sporubattı balık yan giderr

günaydınnnnn

dün akşam aldığım ama kilo yapar diye yemediğim sıcacık kandil simitlerinden 2 tanesini az önce hüpletmiş bulunuyorum.

veeee tüm + larımdan kurtulmuş olarak güne başlıyorum.200-300 gram yarın eksik çıkarsam değme keyfime

Sahurda yarım ekmekten fazla kaşarlı tereyağlı tost ve 5kesmeşekerli çay içtim nolcak bilmiyorum)

nelson cum şimdiden iyi gezmeler sana,

ebrucummm işim yoğun ama ortam bi o kadar rahat,odamda işimi yapıp,bir yandan nete takılıyorum..

blue dünde yazmıştın okuldaki sıkıntını,gençlere laf anlatmaz,deveye hendek atlatmak gibi allah kolaylık versin canım,7.yılınızda kutlu olsun canım...

ösgecim akşam meyve yememekle iyi yapmışsın tebrik ederim seni..

başka başkaa bak yine beynim döndü bi daha okuyum geçmişi

bacım geç olmuş sarma yemek için ama,neyseki 3 tane ile durabilmişsin ben olsam kesin 30 tane yerdim

3 bardak ayran içersen uykum kaçsın diye kahve içersin elbet üstüne..

Gunaydin kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun dun annemdeydim hic giremedim form a aksamda esim geldi yemek yedik kuran okudum sonrada yattim menu paylasmicam kizlar cok guzel degil cunku

Bu arada bakiyorumda kizlar birincilik yarisi kizisiyo bende olabilseydim bu yaristi ama bilmiyorumki

Sahurda yarım ekmekten fazla kaşarlı tereyağlı tost ve 5kesmeşekerli çay içtim nolcak bilmiyorum)

yediğin ekmek seni bayaaa tok tutar ama kilo olarak dönüşü nasıl olur bilemedim,bide üstüne 5 şeker ha

insan tok kalmak için ne yiyeceği konusunda bocalıyor ama menünde kökten bi değişiklik yapsan iyi olur gibi

şimdiden söyleyeyim kızımın sene sonu gösterisi var,yarın öğlene kadar yokum,ben gelmeden liste yaparsanız aynı kilomu yazabilirsiniz yani 60.5

canım benim...
menülerimi değiştirmeye çalışıyorum valla...
hatta sabah k-flakes yicektim koydum kaseye sonna baktım son kullanma tarihi geçmiş. eee ben de yine aynı kahvaltımı ettim ne yapayım...
yumurta yiyemem ben hiç ama hiç sevmiyorum...
canım sağol...
sen o fotoyu çok sevdin dimi...
eğer bir gün 60 olursam hemen eklicem yeni bir foto...
bu arad biz seni hiç görmedik.
eklesene bi foto silersin sonra...
Günaydın miss brown:)moralinn??
moralim biraz daha iyi de dudağımda kocaman bir uçuk çıkmış....
çok acil bir tatile ihtiyacım var. şöyle iki günlük biryerlere gidebilsem. ama deniz kenarı olacak...efil efil esecek.
kaşa gidelim diyorum. ama her hafta sonu bişi çıkıyo. yok arkadaş düğünü yok çocuğun kursu....
sağol canım ilgine...
blue evlilik yıldönümüzün kutlu olsun...nice yılara inşallah.
diğer yazılanları unuttummmmm....

Kızçeler nasılsınız?Sabah +dayım baya biPazar gününden beri dikkat ettim emeklerim boşa gitti sanırımGünümüz bugüne öne çekildi(normaldde salı günü)ben giitmemeyi düşünüyordum.Yani bu yarışa çok hazırlandım.Ama pes etmiycem.Bugünde son mücadelemi verip tevekkül edicem.Veremezsemde yarın hüsran yaşayacagım çöküntümü kim nasıl toparlar bilememOglum pc başına oturmama izin vermiyor bi kaç gündür yapıışk geziyoruz nerdeyse.Şimdi caillou açtım çünkü geçmiş uzayıp gidicek ve ben hızınıa hiç yetişemiycemGece sporumu yapıp duş alıp yattım.(duy sehraa )Oglum sabah namazı sırasınd uyusunda eşşek fean dedi.Kaldırayım belki çişi var dedim.Anam yırttı kendini yapmadı inat etti ve sabahta yapmadı.Ama ne oldu biliyo musunuz?Az önce anne anne dedi koşturdu.Çişinmi var deyip hemen oturttum yaptı çişiniYavaş yavaş söylyecek ve bbugün 17. günümüz ve çok relaks davranıyorumŞincik geçmişe bakıp alıntı yaparak hepinize laf yetiştiricem

Allah kolaylık versin ögrtmenlere eğitimcilere.Biz 1 taneyle ugraşmaktan yoruluyoruz onlar ne yapsın.Uçuguna sarı merhem sür canım iyi geliyor
Yıl dönümüz kutlu olsun canım.Eşinle evladınlla saglık ve mutlulukla nice senelere.Ne güzel kakassını yapamasıKızlar daha çabuk ögreniyorlarmış anketlere göreİnş. bu zahmetin sonucu bu yaz rahat edicez
Heheytttt haheyyyyyy haheyy lelelele(zılgıt)
Artık gözlerimi huzurla yumabilirim taksimdeeeeepruu boşver sporubattı balık yan giderr
Sporumu yaptımAma yine + dayımBugün ne yesem ne etsemde - lere insem diye kara kara düşünüyorum
Afiyet olsun canım.+ larından kutulmana sevindm darısı benim başımaBi önerin var mı bu aciz arkadaşınaNe yesemde yarın - çıksam:44:

Saol canım seninde mübarek olsun.Yarın sende katıl yarışaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…