- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.541
Sahurda yarım ekmekten fazla kaşarlı tereyağlı tost ve 5kesmeşekerli çay içtim nolcak bilmiyorum)
canım benim...papatyacımm yazıanları ve özellikle yazdıklarını tabiki okuyorum ama uçup gidiyor çok şey olunca yaw:44:ama sen istikrarlı menü çıkarınca gıcık ouyorum diyim az biraz yeme akşam k.hidrat biraz sıradışı bişikr yap ne bileyim bir güncük bile olsa sabah sadece yum ye mesela k.fleks ye akşam bir kez çorbayla lapat salata yoğurt la ne bileyimm şaşırt şu bedenini.yarın yap bunu lütfen ya..bi kilo vermeni 60 olmanı çok istiyorum bennnn
kızçelerr beni iyice gaza getirdiniz ama cidden bana da ben birinci ocem gibin geliyor inşş yarebbim amin
epruuuuu cidden uyuyıodum saat üçte:)napim kafam davul not girmekten malum karne yaklaşıyorrr
nell yuh diyorum sana..kazan kazan su içsende ben birinci olcemmm yaşasınn
yaw bide cuma kilo almış olursam taksimde yakıcam kendimi heeveya kesilmeden asarım kendimi ağaçlaraaa herkes provake ediyor nasılsa nirden bilcekler kilo aldımda yaktım kendimi deyü..her yer direniş her yer taksim yazarım bide olduda bitti maşallah
dtll menün iyi
ösge hayırlı olsun canım
epruu ben olsam yerdimyok valla yemezdim çünkü 1.omak ve tablonun en nezih yerinde yerimi almak istiyorum
papatyaaaaaaaaaaaaaa moraini bozma..sana gülmek çok yakışıyor hani gemideki resmin vardıya arkada deniz..ordaki gibin hep gül dişlerinde çok güsel bu arada:)
moralim biraz daha iyi de dudağımda kocaman bir uçuk çıkmış....Günaydın miss brown:)moralinn??
Allah kolaylık versin ögrtmenlere eğitimcilere.Biz 1 taneyle ugraşmaktan yoruluyoruz onlar ne yapsın.Uçuguna sarı merhem sür canım iyi geliyorMerhaba kızlar gerçekten sayımız artınca mesajları okusak da herşeyde cevap yasamaz olduk ama olsun maşallah diyeyim topiğimize mesela ben dün sehraya yazdım ama o cevap yazmadı.
Okulda kötü birşey oldu canım çok şıkkın.
Gençlerle uğraşmak bazen gerçekten zor. Cevap yazacağım şeyleri unuttum. Az sonra pc sen menümü yazarım
Yıl dönümüz kutlu olsun canım.Eşinle evladınlla saglık ve mutlulukla nice senelere.Ne güzel kakassını yapamasıahaha sehraaaaa çok güldüm çok yaşa emi.
ösgee pasta yemedim diye artislendim ama sen görmüşün hemen ekmekle pilavı, senden de hiç kaçmıyo kıss, eprucuum sende öle walla, şimdiki gençler böle zehir gibi maaşallah okuyup da aklında tutuyo. bende de hemen ayy kim ne yidiydi diye kalıveriyorum, kafam karışıyoahaha yawrucuklarım aferin size.
bugünki mücadelemi hemen paylaşayım: sabahtan akşama kadar wc ye azıcık eve bol bol çiş yaptık, ben kilot yıkamaktan yıldım. akşam markete gittik orda hiç yapmadı. sonra kızımı adamımı eve atıp spora gittim. döndüğümde kızım kaka yapmış babasıda yeni wc ye döküyodu gördüm çok mutlu oldum. walla şu mubarek kandil günü bana en büyük sevinç kızımın kakasını görmek oldu
arkadaşlar geçmiş kandiliniz mubarek, tüm dularınız kabul olsun. ben gündüz hiç oturmadım, buraya bakmayada hiç fırsatım olmadı o yüzden şimdi yazabiliyorum kusuruma bakmayın.
çiş yüzünden sekteye uğrasa da, kötü beslensemde menümü yazıyorum
Sabah : special k
Öğle : 1 kase makarna, az haşlanmış tavuk göğsü, 4 tane minik acı biber turşu
Akşam : çeyrek kavun, 2minik kepekli ekmeğe yumuşak peynir sürdüm, hazır erişte çorba (minik kutuda)
sehraaa bende uyucam yarın kızımla öğlen :18: kiloda da güzellikte de 1. olcem.
aa kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz. 7 yılı geride bırakıcaz. cıs bişeyler yapıcam ama evdeyiz nasılsa çok yemem olmazsa
Sporumu yaptımHeheytttt haheyyyyyy haheyy lelelele(zılgıt)
Artık gözlerimi huzurla yumabilirim taksimdeeeeepruu boşver sporu battı balık yan giderr
Afiyet olsun canım.+ larından kutulmana sevindm darısı benim başımagünaydınnnnn
dün akşam aldığım ama kilo yapar diye yemediğim sıcacık kandil simitlerinden 2 tanesini az önce hüpletmiş bulunuyorum.
veeee tüm + larımdan kurtulmuş olarak güne başlıyorum.200-300 gram yarın eksik çıkarsam değme keyfime
Gunaydin kizlar gecmis kandiliniz mubarek olsun dun annemdeydim hic giremedim form a aksamda esim geldi yemek yedik kuran okudum sonrada yattim menu paylasmicam kizlar cok guzel degil cunku
Bu arada bakiyorumda kizlar birincilik yarisi kizisiyo bende olabilseydim bu yaristi ama bilmiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?