Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

şimdiden söyleyeyim kızımın sene sonu gösterisi var,yarın öğlene kadar yokum,ben gelmeden liste yaparsanız aynı kilomu yazabilirsiniz yani 60.5

Slm bne de yarin bebekten firsat bulup listeye yetisemeyebilirim. Simdiden bilgilerimi yazayim baslangic kilo 57,3 simdiki kilo 57,1.

Menum

Sabah
Domates
Peynir
5 zeytin
Yumurtanin sarisi

Ofle
Yrim kiymali pide
Ayran
5 yaprak marul

Ara
2 kuru incir

Aksam
Tavuk
5 yaprak marul
Yogurt

1525 kcal aldim. Firsat bulursam bisiklete binicem ...

bak ben spora hayvan gibi yüklenip aç kaldığım bir haftada tartıda 2 kilo fazla çıktığımı bilirim,kendimce uyguladığım yöntem menülerimdede anlaşılacağı üzere öğlen adam gibi yemek yiyip akşam 7-8 arasına kadar sadece ara öğün yapmak oda yoğurt,meyve,salatalık yada domates gibi,bak bu hafta sadece bir kez yürüme fırsatım oldu ve hafta sonu yediğim mantılar bana pazartesi+ 500 olarak döndü ve ben 4 günde 500 gramı akşam hiç bir şey yemeyerek verdim,karnım yatağa girerken davul çalsada su içtim sadece ( 8 gibi salatalık ve domates mutlaka yerim) ha eminimki spor yapsaydım ben bugün 60 kiloydum

ama mutluyum 72 kilodan bu kiloya indim ben,şu an göbeğim,koca popom löp löp olsada çok mutluyum 61 üstüne çıkmadığım her gün mutluyum,vücudumu tanıyorum artık akşam yatmaya yakın masum sandığımız herşeyden yesem bile sabah şiş oluyorum.o yüzden 8 diyince ağzımı kapatıp 11 de yatmış oluyorum..

ve şuna inanırım asla kilo veremiyorum,ben diyetteyim deme işte ozaman veremiyorsun,ben diyet yapmıyorum akşamları yemeği kestim diyorum herkese (doğru olanda bu zaten) ve o zaman 100 gram bile versem mutlu oluyorum..

not:6 yaşındaki kızım akşam olmadık saatlerde yemekte görsün beni,hani sen akşam yemiyecektin bak yine şişko anne olacaksın diyor o lafa bir motive oluyorum ki sorma

menünü çok beğendim canım,kıymalı pide hiç gözüme gelmedi keza erken saatte yemen iyi olmuş

Db ,canım menünü beğendim!
Sehracıkk,Allah kabul etsin.Keşke bende dün tutsaydım
Mevcan,cevabın için saol canımAma ben 1buçuktan aşağı yatmıyorum çok acıkırım ama:-(

Kizlar keyifler nasil??
Benim kardesim geldi hamis kendisi icerde uyudu kaldi
Ben de simdi kizimi uyutuyorum sizlere bakayim dedim
Sabah tartildim gecen cumaki kiloma donmusum gunu erken baya erken kapatinca dengeledi sanirim bugun de erken kaparsam 100 200 gr - bile cikabilirim
Bu hafta motive olamadim bile bile yedim yani arada gelip gidiyorlar bana malesef istesemde dur demiyorum kendime
Ebrucum mevcanin dedigi cok dogru sen az da yesen diyet modunda geziyosun gerek yok farkinda olmadan kendini kasiyosum yemiyeyim aman kilo olur diye bu isin psikolojik tarafida etkiliyo bunyeyi.
Bence relax ol en etkin formul aksam yemegi pilav ekmek makarna yok aksam arada ivir zivir yok oglenden guzelce doyana kadar doyur karnini aksam az yersin
Tuvalet egitimini de hallettiniz gibi birsey ilk gunler sancili oldu ama bak yavas yavas yoluna giriyo
Bluedisy evlilik yildonumuzun kutlu olsun canim nice nice mutlu huzurlu saglikli yillar gecirin esinle cocugunla
Hawarim karne telasindasin sanirim islerin biter bitmez gel
Papatyacim ben de tatile gitmek icin can atiyorum Bir mani kaza bela cikmasa da gonlumce bi tatil yapsam

Oglum cit duysa uyaniyor. Geceleri uyuyor gazini cikaramiyorum. Tum gece bu yuzden gazdan kivraniyor. Uyutmadi beni hic. Annem yardimci oluyor sagolsun. O gidince halim kotu olacak.

Evi sildim,yemegimi yedim.Güne gitmadimİnş. bunca özverinin karşılıgını alıp dahada azimle haftayada devam ederim
Ne çektin be epruuu şu sehrayla yarışacan diye,1 olmak için arnavut böreklerine gitmedin bile.Ne çektin be epruuuu(yalan dünya)
Şincikk wc banyo cifleyip toz alıcam.Daha pazara gidicem yemek yapıcammmmmmm

hanımlar güzel dilekleriniz için sağolun. bugün evlilik yıldönümümüz ama ben bakımsızlıktan ölmek üzereyim, tam paçoza bağladım yani. kilot yıka çiş sil. şu çiş eğitimimiz biraz rahatlasın bakımlara adayacağım kendimi, bakım delisi olucam walla. kokoşun önde gideni... artık bütün süslü terimleri kullanırsınız bana. zaten benim adam bu ara beni boşamazsa bidaha hiç bırakmaz, 1 ay sonrada yurt dışına gidiyo, amanınn bu kız 1 ay içinde çişini söylemezse adamcığım beni hep paçoz hatırlayacak, belkide başkasını bulur oralarda neyse ben kendime geleyim acilen..

ebrucum benim kız sabah kuru kalkıyo ama lazımlığa hala uzun oturmamıza rağmen çişini tam yapmıyo, çoğunu tutuyo. sonrada gezerken az az bırakıyo

mevcan kızının gösterisi nasıl da güzel olur, bizimkilerde büyüsede bizde gidip izlesek, komşumun küçük kızı var anaokuluna gidiyor onlar hazırlamış anneler günü için gösteri, çok duygulandım kendi kızım geldi gözümün önüne.

Sahurda yarım ekmekten fazla kaşarlı tereyağlı tost ve 5kesmeşekerli çay içtim nolcak bilmiyorum)

ah sehraa nasıl özendim sana şimdi, geçen sene 3 ayları neredeyse tam tutmuştum, bu sene tık yok bende. günler çok uzun akşama bişey kalmaz o yediklerinden. bol karpuz falan ye varsa. hattaaa yımırta ve peynirr

şimdiden söyleyeyim kızımın sene sonu gösterisi var,yarın öğlene kadar yokum,ben gelmeden liste yaparsanız aynı kilomu yazabilirsiniz yani 60.5

liste anca akşam hazır oluyo bende ertesi gün paylaşabiliyorum, acele etme. ben zaten daimi yazan, geçmişi okuyan, sohbetlere katılan arkadaşları bekliyorum. sensiz liste olur mu hiç mevcanım aaaa ayıp ettin wallaaa kandil simitlerine de afiyet olsunn.

canım ben senin listelerini beğeniyorum, gayet iyi. hatta bu sabah gözleme yememişsin daha da iyi.

dünkü menüm 1 dilim ekmek azcık peynir 6 zeytin şekersiz çay
ara 1 avuç kiraz nescafe
öğle piknikteydim 1 tane sigara böreği 1 tane pırasalı pohaça 2 tırtıl kurabiye 3 bardak şekersiz çay 2 bardak limonata
ara nescafe
akşam peynir zeytin salatalık domates ekmeksiz yedim patlıcan yemeği vardı sırf akşam onu yemeyim diye bunları tercih ettim ekmeksiz :)
spor piknikte yağmura yakalandık yengemle gitmiştim koşturmaca eve döndülkk baya bi koştuk ve yürüdük :)
su 1 litre
bugünkü menm sabah kahvaltıya misafirlerim vardı azcık menemen 1 dilim ekmek yarım kk peynir 2 zyetin 3 bardak çay
ara 1 tabak kiraz tük kavesi sütü ve az şekerli inanırmısınız kahveyi çok seven ben buün içemedimm içim almadı sanırım bööğğğ gına geldi artıkk neyse böylesi daha üzel oldu inşallah bi daha çok içmem güya size bi kaç ay önce söz vermiştim bir daha içmicem diye üzgünüm içersem arda bi içerim artık gerçekten kahvenin kokusunu bile koklamak istemiyorum artık hamilemisin yok dediğinizi duyar gibiyim hayır değilim adetim yeni bitti kızlar :))
akşam menüme gelince canım nasıl acılı domates orbası çekiyo birazdan onu yapıp içicem ekmeksiz ebruu 2 tabak kadar içebilirim söyliym yanında başka bişi yemiycem belki 3 tabağa bile çıkabilirim kuzuum
su 2 litre bu rada ben öğle menüsünü yazmamışım 8 sarma 1 dilim küçük pasta 2 dilim tuzlu kek
spor ev işi

Cnmgozleme yiyecektim yufka bitmisti. tesekkurler yorumun icin

Cnmgozleme yiyecektim yufka bitmisti. tesekkurler yorumun icin

allah iyiliğini versin çok güldüm yazdığına ya:)bluee sanada üzül

alah hepicinizi bi yastıkta kocatsın

menüm

bide bekliyo musunuz orucuz didikyaayok bişi bomboş midemmm ölüyorum açlıktan..yarın artıda çıkmam umarım iftarda yidiklerimlennnnn

yazarım akşam iftar menümü

napcam ben yaaa:18:yarın 1.olmak için abartmamam lazımmmm

Bugün:
10:30 :2 çatal yumurta sarısı,2çatal peynir,yarm salata,ıhlamur
13:00 : 1 avuç kiraz,yeşilçay,5 k- kraker(paketi oğlum alıp yedi çokta sevdi:)
15:00 :1tabak çorba,1dl peynir,4dl karpuz
16:15 : nescafe,4 mini hoşbeş(eşimin yeğeni alıp gelmiş)
18:30 :1 kase çorba,çoban salata

Ara: yeşilçay ve b.lebkebi olabilir.
Spor:ev temizliği
75 alt karın hareketi
150 mekik

Menum
10.00
Yarim sandvic ekmegine
Kk peynir
1/2 domates
2 zeytin
Yesilcay
14.00
Waffle
Nescafe
17.30
2 kepce mercimek çorbası
2 lokma ekmek
Kk peynir
Kizlar annem bimden waffle hamuru almis bana ben de yarin yiycektim ama kardesim gelince karsilikli yeriz dedim yaptim yedik yesilcay icerim birtek su iciyorum birde bol bol yarin + cikmayayim diye

barim oruç tutaydınızdelüler valla süpersiniz..yarın beni geçmeyin ama ya hemi ben 1.olim ya bana ne(ya ben kaç kiloydum bluee yarın ne dicek acep tartı ya:18:

Kizlar nasilsiniz niye irma gelemdim bugun bluee evlilik yil donumunuz kutlu olsun canimm
bd55 menunu begendim yarin yuzun guler ins :)
Sehraa delisin yaa bende menu bekliyorumm
osgee ebruu menuleriniz guzel canim osge waffle yemissin ama arti cikcagini dusunmuyorum
Gelelim benim menume
sabah
iki dilii tam bugday ekmegi
bir ligt ucgen peynir
bir dilim peynir
5 zeytin
bol yesillik
domates
bir dilim helva
Iki bardak cay

Ara
turk kahvesi
iki bitter

Ogle
4 yk kuru patlican yemegi yogurtlu

Ara
nescafe 4 form biskuvi

Ara
bir hurma
iki kiraz
aksam
Bir servis kasigi bezelye
bir kase yogurt
salata

Kizlar esime yufka boregu yaptim ve yemedimmm yarin sabah yerim artik

İftar
Bir hurma
Dört bardak koyu ayran
Bir kase yarma çorba
İki kaşık et
İki kaşık pilav
Bir köfte
Bir patates kızartması
Az yağlı salata bir kase
Bir kare kavun
Bir kare karpuz
İki lokma beyaz ekmek
İki çatal peynir

1.lik yatar((((((((((((((

resim ekliyorum belki o zaman 55 çıkarım sabah

bilmeyenler için söylim ben aslında 55 olunca resim koycaktım ama dayanamadım ısrarlarınıza efendimeşimede demedim ama ayarlıyım bakalım bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…