- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.561
şimdiden söyleyeyim kızımın sene sonu gösterisi var,yarın öğlene kadar yokum,ben gelmeden liste yaparsanız aynı kilomu yazabilirsiniz yani 60.5
Slm bne de yarin bebekten firsat bulup listeye yetisemeyebilirim. Simdiden bilgilerimi yazayim baslangic kilo 57,3 simdiki kilo 57,1.
Menum
Sabah
Domates
Peynir
5 zeytin
Yumurtanin sarisi
Ofle
Yrim kiymali pide
Ayran
5 yaprak marul
Ara
2 kuru incir
Aksam
Tavuk
5 yaprak marul
Yogurt
1525 kcal aldim. Firsat bulursam bisiklete binicem ...
menünü çok beğendim canım,kıymalı pide hiç gözüme gelmedi keza erken saatte yemen iyi olmuş
Db ,canım menünü beğendim!
Sehracıkk,Allah kabul etsin.Keşke bende dün tutsaydım
Mevcan,cevabın için saol canımAma ben 1buçuktan aşağı yatmıyorum çok acıkırım ama:-(
Oglum cit duysa uyaniyor. Geceleri uyuyor gazini cikaramiyorum. Tum gece bu yuzden gazdan kivraniyor. Uyutmadi beni hic. Annem yardimci oluyor sagolsun. O gidince halim kotu olacak.Kizlar keyifler nasil??
Benim kardesim geldi hamis kendisi icerde uyudu kaldi
Ben de simdi kizimi uyutuyorum sizlere bakayim dedim
Sabah tartildim gecen cumaki kiloma donmusum gunu erken baya erken kapatinca dengeledi sanirim bugun de erken kaparsam 100 200 gr - bile cikabilirim
Bu hafta motive olamadim bile bile yedim yani arada gelip gidiyorlar bana malesef istesemde dur demiyorum kendime
Ebrucum mevcanin dedigi cok dogru sen az da yesen diyet modunda geziyosun gerek yok farkinda olmadan kendini kasiyosum yemiyeyim aman kilo olur diye bu isin psikolojik tarafida etkiliyo bunyeyi.
Bence relax ol en etkin formul aksam yemegi pilav ekmek makarna yok aksam arada ivir zivir yok oglenden guzelce doyana kadar doyur karnini aksam az yersin
Tuvalet egitimini de hallettiniz gibi birsey ilk gunler sancili oldu ama bak yavas yavas yoluna giriyo
Bluedisy evlilik yildonumuzun kutlu olsun canim nice nice mutlu huzurlu saglikli yillar gecirin esinle cocugunla
Hawarim karne telasindasin sanirim islerin biter bitmez gel
Papatyacim ben de tatile gitmek icin can atiyorum Bir mani kaza bela cikmasa da gonlumce bi tatil yapsam
Sahurda yarım ekmekten fazla kaşarlı tereyağlı tost ve 5kesmeşekerli çay içtim nolcak bilmiyorum)
şimdiden söyleyeyim kızımın sene sonu gösterisi var,yarın öğlene kadar yokum,ben gelmeden liste yaparsanız aynı kilomu yazabilirsiniz yani 60.5
Slm bne de yarin bebekten firsat bulup listeye yetisemeyebilirim. Simdiden bilgilerimi yazayim baslangic kilo 57,3 simdiki kilo 57,1.
Menum
Sabah
Domates
Peynir
5 zeytin
Yumurtanin sarisi
Ofle
Yrim kiymali pide
Ayran
5 yaprak marul
Ara
2 kuru incir
Aksam
Tavuk
5 yaprak marul
Yogurt
1525 kcal aldim. Firsat bulursam bisiklete binicem ...
ah sehraa nasıl özendim sana şimdi, geçen sene 3 ayları neredeyse tam tutmuştum, bu sene tık yok bende. günler çok uzun akşama bişey kalmaz o yediklerinden. bol karpuz falan ye varsa. hattaaa yımırta ve peynirr
liste anca akşam hazır oluyo bende ertesi gün paylaşabiliyorum, acele etme. ben zaten daimi yazan, geçmişi okuyan, sohbetlere katılan arkadaşları bekliyorum. sensiz liste olur mu hiç mevcanım aaaa ayıp ettin wallaaakandil simitlerine de afiyet olsunn.
canım ben senin listelerini beğeniyorum, gayet iyi. hatta bu sabah gözleme yememişsin daha da iyi.
Cnmgozleme yiyecektim yufka bitmisti.tesekkurler yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?