- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.581
cümle cümle cevaplarAllahım çok şükür gördük seni...
1. Ben senin kapalı old. Bilmiyordum. Hoş bilsem de bişi değişmezdi.
2. Sen çok sempatik geldin gözüme. Yüzün çok duru ve güzel. Gülmekten yakışırmış....
3. Ya sen nerene zayıflıcan acaba...bak bunu meram ettim. Benim olmak istediğimden de zayıfsın. Atıcam kendimi
4. Şu küçücük telefondan bana bunları yazdırdın ya helal sana...
5. Yarın okulda koca pc den burnunu gözünü elini didik didik edicem. Eşarbının desenine bile bakıcam. Şimdi üşeniyom laptopu çıkarmaya
6. Çok ana çokkkk açım....
7. Seni seviyommmmm
Kizlar bu arada 3 lt su ictim ins yarin - cikarim
Bluedaisy ozel gununuz bugun senede 1 kere bosver bu kadar takilma persembeye gelmesi kotu oldu sadece onuda hafta ici dengelersin ben azicik falan degil bol bol malzemeli koca bi waffle yedim
Ben de seni seviyorum teyzecimbicirik gibinim cidden yasim cok kucuk gosteriyo suan bu durum aleyhime ama 40 li yaslarda yasadim valla
Bu arada hangi ildesin canim sen
Bende yedim canım ya inş. yarın seviniriz hepimiz.Bu arada Bludaisyin foto ekle ekle ekle tezavratına katılıyorum canı gönülden:113:Kizceler Misafir geldi 1 kurupasta ve 1 avuc dolusu fistik yedim pis bogazimi tutmadim malesef yarin umarim aklim basima gelir ve bu hafta dogruduzgun beslenirim
aman Allah ım sehraaa. ne kadar incesin kısım sen yaa, öğrencilerin yanıında dev gibi durmuş, daha da zayıflama sakın bak çok pis dalarım haa.
bu arada çok sekersin, sıcak bi elektrik aldım. çok şıksın ayrıca. birde o kalpli pastaya bayıldım. ayy çok sevdim seni kıss.
ayy kıslar bende resim eklerim size azcıkın daha zayıfliim. hafta sonu saçımı boyucam bide, şu wc paçozluğundan bi kurtulayım. yoksam görünce atarsınız beni topikten.
Baslangic kilo 70
Bu haftaki baslangic kilo 57,5
Simdiki kilo 56,8
Verilen kilo 700 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?