Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Allahım çok şükür gördük seni...
1. Ben senin kapalı old. Bilmiyordum. Hoş bilsem de bişi değişmezdi.
2. Sen çok sempatik geldin gözüme. Yüzün çok duru ve güzel. Gülmekten yakışırmış....
3. Ya sen nerene zayıflıcan acaba...bak bunu meram ettim. Benim olmak istediğimden de zayıfsın. Atıcam kendimi
4. Şu küçücük telefondan bana bunları yazdırdın ya helal sana...
5. Yarın okulda koca pc den burnunu gözünü elini didik didik edicem. Eşarbının desenine bile bakıcam. Şimdi üşeniyom laptopu çıkarmaya
6. Çok ana çokkkk açım....
7. Seni seviyommmmm

cümle cümle cevaplar
1.yeni kapandım canım..ben biraz sonradan olmayım,öğrenmeye çalışıyorum bişileri elimden geldiğince..okulda da hep açıktım zaten değim gibi yeni kapandım
2.şeyyteşekkürrr
3.ciddi misin ya..gidip yiyeyimmi defreezedeki dondurmayı:26:
4.canım
5.pc büyük olunca canavarlaşıyorum bilyavaş yavaş bas büyütme butonunaellerimde dur bi sayayım 10 parmak variğrencimmmburnum köfte diyimama gözlerime bii diyemicimm
6.keşke bende aç olsam kıymetini bil
7.benim de sana kanım kaynıyor

Sehraaaaaaaa kizzzz resmin acilirken nasi Heyecanlandim elim ayagima dolandi nikah memuruna evet cvbini verirken bu kadarr heyecanlanmamistim supriz oldu valla.
Yorumlara geciyorum hemmen
Yuzun nurlu gibin kapali oldugun icin belkide hemen kanim kaynadi sana cok masum ayni zamanda muzip bi durusun var bilindigi uzere
Ben seni daha .cusseli birsey sanirdim sen bildigin cibik krekersin yaaa papatyam el ele tutusup atalim kendimizi bu kiz bizle 1 yildir dalga gecmis resmen ist. Gelirsem sacini basini yolucam ahdimmmmm varrrr
Daha da buraya siskoyum yok totom var bilmemne yazma cizerim seni
Kizim cokkk zayifsin iste daha iltifat yok sana

sehra 58.3 tün sen geçen hafta. iyi ya kısım çok değil bence iftarın. Allah kabul etsin orucunu. sen şimdi sevap kazandın yarın kesin 1. sin. amaaa ben resim göremedim yaa. banane banane küsücem walla, listede yapmam bak, hepinizi sona yazarım. arkadaş ekle beni.

Kizlar bu arada 3 lt su ictim ins yarin - cikarim

kübra sen kesin - çıkıcan zaten menün çok ii. teprik kuşum.

ösgee waffle yimişin yiwrum afiyet olsun, epru hoşbeşler eridimi acaba bu akşam çok spor yap bari.

ay kıslar hepiniz cıs yemişiniz ama ne güzel azıcık yemişiniz. hiç kızamıyorum size kendimle kıyaslayınca. ben bugün dünyaları yidim hemide wc de yaşadığımı sanıyorken ben ne ara yidim yaaa ay çok ağlıcam şimdi. akşamüstü çarşıya çıktık, yerım ekmek döner, çiğ köfte ve kaynamış mısır aldık. bende rus salatası, ıslak kek yapmıştım hepsinden yedim görmemiş gibi. resmen ayı yatıyor içimde. evlilik yıldönümümüz akşam eve gelince kızımı işetmeye çalışarak geçti diyecem ama bunca şeyi ne ara yedin diyeceksiniz.

Sabah : 2 yumurtalı, maydanozlu, 1 sivri (çarli değil sehraa), 2 yeşil soğanlı omlet, 1 dilim kepek ekmek.

Ara : nescafe, yarım muz, 1 avuç kiraz

Akşam : yarım ekmek döner, 5 tane çiğ köfte, yarım lavaş, 3 kaşık rus salatası, yarım dilim ıslak kek, yarım kutu kola

Ara : 1 çay, 1 soda

sodayı kasayla içsem rahatlatmaz beni. ayy yazınca iyice utandım. resmen içimden ayı değil, bir orman dolusu vahşi aç hayvan çıkmış. hııımmmm pis görmemiş, bikaşık suda boğacaamm kendimi.

Kizceler Misafir geldi 1 kurupasta ve 1 avuc dolusu fistik yedim pis bogazimi tutmadim malesef yarin umarim aklim basima gelir ve bu hafta dogruduzgun beslenirim

acil beni arkadaş ekle resim göremiyorum beeenn, hey Allam yaa herkes yorum yapıyo,

Bluedaisy ozel gununuz bugun senede 1 kere bosver bu kadar takilma persembeye gelmesi kotu oldu sadece onuda hafta ici dengelersin ben azicik falan degil bol bol malzemeli koca bi waffle yedim

Ve beklenen an sehraaa karşımızda:)Telden gördüm oğlumu uyutuyorum.Şincik yorum sırası bizde!
Uyutup pcden yazıcam böle tadı çıkmıyor!Kızlar çok açım öncelikleYemeğe misafir vardı.Canım çok çekti ama yemedim.Sonra çay faslı un kurabiyesi yemedim yarın yerim.Ama 1 avuç çerez yedim yeşilçaylaAç karınla yağlı geldi herhalde migdem bulandıBekleyin birazdan gelicem son gücümle:)

aman Allah ım sehraaa. ne kadar incesin kısım sen yaa, öğrencilerin yanıında dev gibi durmuş, daha da zayıflama sakın bak çok pis dalarım haa.
bu arada çok sekersin, sıcak bi elektrik aldım. çok şıksın ayrıca. birde o kalpli pastaya bayıldım. ayy çok sevdim seni kıss.

ayy kıslar bende resim eklerim size azcıkın daha zayıfliim. hafta sonu saçımı boyucam bide, şu wc paçozluğundan bi kurtulayım. yoksam görünce atarsınız beni topikten.

Bluedaisy ozel gununuz bugun senede 1 kere bosver bu kadar takilma persembeye gelmesi kotu oldu sadece onuda hafta ici dengelersin ben azicik falan degil bol bol malzemeli koca bi waffle yedim

ah ösgecim sağol moral için. canım benim, senide çok seviyom kıss bıcırık.

Ben de seni seviyorum teyzecim bicirik gibinim cidden yasim cok kucuk gosteriyo suan bu durum aleyhime ama 40 li yaslarda yasadim valla
Bu arada hangi ildesin canim sen

Ben de seni seviyorum teyzecim bicirik gibinim cidden yasim cok kucuk gosteriyo suan bu durum aleyhime ama 40 li yaslarda yasadim valla
Bu arada hangi ildesin canim sen

ah canımm yarama tuz bastın. şu an kocaeli, izmitteyiz. bundan önce çorludaydık. ondan önce arap emirliklerindeydik, ondan önce rusyadaydık.. bikaç ay sonra burdan da gidiyoz türkmenistana. ben aslen bursalıyım. bana da genç gösteriyosun deyolar ama acı gerçek asıldır, 32 yaşındayım. yani ben sizin teyzenizim, hemide göbekli. gobeminde resmini çekerim ben size. kuzucuklarım benim. bende daha topiğe ilk yazdım senden bıcır bıcır bi elektrik geldi. senide görelimmm, nolur nolur nolurrr.

Ogluşuma sarılmış uyuturken dalmışım.Eşim ışıgı yakınca aaa sehraya yorum yapacaktım deyip yüzüme bi su çarptımBogazlarım sogk karpuzdan şiştiler şincik sıcak su içerken yorumumu yapayım.

1:Bizi kandırdın öncelikleYok totom yok göbegim çırpı daldan farkın yok
2:Kapalı oldugunu tahmin ediyordum ama özgenin gibi bende seni daha yaşlı daha kart simalı ne bilim yüzün daha geniş toton ve göbeginde öyle bi kapalı hayal ediyordum.Yaaa nie öyle degilsin hayalleerim suya düştü:84:
3:Yarışma heyecanımı öldürdünBen göüşlü kendim gibi biriyle yarıştıgımı düşünürken meger bi zayıf bi insanla yarışıyormuşumBi daha toto göbüş kelimelrini buraya yazayım deme
4:Orucunu Allah kabul etsin.Nasıldı uzun bi zaman dilimi temmuzda yaşayıp görücez
5:Açımmmmmmm hemde zayıf bi hatunla yarış heyecanından
6:Eşini görmedim ama bence ogluşun sana benziyor
7:Zayıflıgın kadar yüzün de küçük ve çocuksu güzel:98:
8:Yorum için uykusuz bıraktın hadi iyi geceler

Kizceler Misafir geldi 1 kurupasta ve 1 avuc dolusu fistik yedim pis bogazimi tutmadim malesef yarin umarim aklim basima gelir ve bu hafta dogruduzgun beslenirim
Bende yedim canım ya inş. yarın seviniriz hepimiz.Bu arada Bludaisyin foto ekle ekle ekle tezavratına katılıyorum canı gönülden:113: Çok merak ediyorum seni

Canım sen bi ara yazmıştın şu bakım makım bişiler.Valla sadece zayıflama degil güzelligi göz altı kremleri maskeler paylaşalım.Yaş malum 26 bitmek üzere kullandgımımmız memnun kaldıgımız ürünleri felan.Bende yaz geldi fondeten kullanmıyorum.Bunun yerie cildimi pürüzsüzleştirmke gergin ve yagsız diri gösterek bişiler yapmak almak felan istiyorum.Çok saldım kendimi bu aralar kot tişört spor ayakkabı yada eşortmanaltı tişört spor ayakkabı modundan çıkmak istiyorum.Rengarek babaetler çiçekli elbiseler giymek istiyorum

Bluuuu canım sen mi yagla incelten masaj yaptırıyordun:44:Gelişmeler nasıl?

Baslangic kilo 70
Bu haftaki baslangic kilo 57,5
Simdiki kilo 56,8
Verilen kilo 700 gr

Sehra goremiyorum seni nasida heveslenmitim yorumlara gore citi pitiymissin ben senin yaninda dev anasi gibi olurum heralde

Baslangic kilo 70
Bu haftaki baslangic kilo 57,5
Simdiki kilo 56,8
Verilen kilo 700 gr

Canim tebrik ederimm :)) canim sen bana bebegin kac aylik diye sormustun sanirim cvp tazamamistum sinrada unuttum kusurabakma bebegim 7. Ayin icinde canim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…