Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bluedaisy ebruu ben de beni gormenizi cokkk istiyorum ara ara esime baski yapiyorum ama kabul etmiyo
İl il gezip size gostericem kendimi bu gidisle
Bluedaisy gorunuste cok keyifli gorunuyo il il ulke ulke gezmek yeni insanlarla tanismak komsuluk yapmak ama zor taraflari da vardir muhtemelen ancak onemli olan nerde olursan ol mutluysan esinle heryer guzel sagliginiz yerinde olsun bosver gez iste
Bu arada sehraa seni daha da sever simdi bursaliymissin doner kebapla bi ask yasiyorda kendisi
Btlkubra gel canim gel ne guzel gorusuruk iste ebru duyy duyyy beni gormeye taaaa nerden geliyo kiz sen otur orda hazira kon foto bekle
Db55 cok iyi bir baslangic oldu canim tebrik ederim

Son düzenleme:
Baslangic:63
Gecen hafta:52.100
Bu hafta:52.200
Gelen:100
Hedef:51
Ucuz atlattim bu hafta cok fark acilmadan dikkat edip bian evvel hedefe ulasmam gerek
Not: sehraaa dolapta ne kadar dondurma varsa yeee hatta chetosta ye adamin asabini bozma

inanki seni sopayla kovalarım bak daha nerene zayıflıycan kızım kürdan gibisin zaten inanki çok imrendim sana keşke senin kadar olabilsem bu arada örtü sana çok yakışmış kuzum maşallah subanallah allah eşine çocuklarına bağışlasın seni öpüyorum nanaklarından bu arada doğum günün kutlu olsun canım

Canim tebrik ederimm :)) canim sen bana bebegin kac aylik diye sormustun sanirim cvp tazamamistum sinrada unuttum kusurabakma bebegim 7. Ayin icinde canim:))

Tesekkur ederim kizlar. Zor gunler geciriyorum ondan boyle oldu diye dusunuyorum. Bebegimin cok gazi var gece hep uyandi. Ilac verdim. Vrmek istemiyordum ama mecbur kaldim.
Kosturuyorum devamli.

başlangıç 68
geçen hafta 62.300
bu hafta 61.800
giden 500 gram
hedef 55-56
ben evde olduğum zamanlar çorba diyetine başlıyorum hatta akşam 2 tabak ekmeksiz ve başka bişi yemeden içmeden su haricinde 300n gram gittiğini zannediyorum çünkü dün sabah tartıldım öylesine 62.0 çıkmıştım

tatlım senin sıkıntını soramadım ama bir ün seninle uzun uzun konuşacağım...bu aralar kendi telaşımdaydımm..

evet esru beni eledin.. berbart bir bildiim yacam buğün..

tatalım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hep mutluluklar sizin olsun..

kızlar önvelikle herkese günaydın.,. yaklaşık 30-40 dak yazdıklaınızı okumaya ayırdım.. ama ıklımda ne kaldı ise yasayım birşeyler gözden kaçırdığım şeyler varza kusura bakmayın..

tüm herkesin geçmiş kandili mübarek olsun ve dualarınz kabul olun inşallah

mevcan teşekkür ederim canım..

sehra resim yüklemişşin.. görünce ben sok tabi(daha yüklemezsin bizi meraktan çatlatırsın diye düşünüyordum)
yorumlarım

sehra canım inceciksinn ve tam yaşını hatırlamıyorum ama oldukca küçük gösteriyorsunn..

bakışlarındaki muzipliği görmedin değil... kapanmak sana yakışmışş.. ğerçi kapanmak herkese yakışır.. bende istiyorum kapanmayı amma acık saçık ğiyinmekten vazğecemiyorumm.... ten renğin ğüzel.. ellerinde 10 parmak olduğunu bilmek de ğüzel(sen yazdın ya ben incelemedim ellerini)

üzerindeki kıyafetlir bir beden büyük gibime ğeldi,, zayıf oldugunu fark etmeyelim diyemi bir beden büyük ğiydinn..sende kilolu isen ben koca göbeğimle atayım kendimii..

ne yazacaktım ben yaaa okuduklarımııı unuttummmmmm

özğem bence yeemek ğeldi ise ye.. aşırıya gitmedenn.. ve çok kilo gelemeş bu hafta .. tebrik ederim..özğe yazın izmire kardeşimin yanına ğelince seninle tanışmak isterim..tabi sende istersenn..

masajla zayıflayan kübram biraz aydınlat bizi .. ne kadar bu basaj ne kadar sıklıkla ğidiyon.. incelmeler daimi kalıyormuu..

dünkü menim:
sabah:1 sahanda yumurta, 1 simit
öğle: yarım ekmek- menemen
ara:1 kurabiye
akşam21,00) gibi eşimle yemeğe gittik.. adana. salata pide..

ve bu pideler bana artı olarak geri döndüü..

bu hafta sindirim sıkıntım ve stresim vardı.. tabi herğün yediğim karbonhitratlı beslenme ve sonucu:

geçen hafta : 58,5
bu hafta : 59,4
giden : yok
gelen :900
toplam giden : 5,5
başlangıç : 64.9
hedef : 55

db55 ve zuzum tebrikler..

kızlar günaydın:
hemen bildirimimi yapayım...
başlangıç:64.8
geçen hafta:63.8
bu hafta: 62.6
geen: yok
giden: 1,2 kilo
hedef: 60

bugün çok yoğun bir gün.
bu hafta 1200 gram gitmiş. ve ben size yazmasam da(fırsat bulamadığımdan) çarşamba öğlen bir porsiyon kıymalı pide yedim.
benim kilo vermemde ki etken akşam yemekten sonra irşey yememek. bu hafta akaşma yemeklerinden sonra bir leblebi bilem yemedim kızlar.
ama az önce bir adet simidi hüplettim.
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim...

Db55 canim benim kizimda asiri gazliydi ne gunlerdi ama geciyo merak etme canim bebegin kac aylik bilmiyorum ama benim kizimin 6 -7. Aydan sonra gecmisti buyuk olcude
Nelson gelin anacim gelinnn gelin hepiciginizi bekliyorum.
Tanismak isterim tabiki canim ne zaman gelicegin bellimi peki temmuzun ilk haftasi tatildeyim cunkum
Kilo icinde bu hafta daha dikkat et canim uzme kendini
Papatyacim tebrik ederim cok iyi gitmis.1. Belli gibi sankim

3 ayi bitti bebgimin. 6 ay cok uzun cnm ya. Ben 4 ayi bitince gecmesinden umitliyim.

Kizlarr kilo bildirimim (
Baslangic 83.600
gecen hafta 81.900
bu hafta 82.500
gelen 600

Kizlar iki haftadir artidayim acaba kilo almak istetenler topigine bi ugrasammi

Osgee canim sani goremek isterim ama kismet bakalim kiss ama sen beni goruncee betulll bu nr hall kiz deme sakin malum kilolar yapisti bana

Nelsonn valla bugunde gitc3m masaja incelip grlcem kilinda degisiklik henuz olmadi ama yaglar kiriliyo bayada inceldim mas diin haa canim her gittigimde kadin olcuyo ve geri gelmedi ins da gelmez bugun gidip geldikten sonra kac cm gittigini solerim size bu arada kili veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Kilo bildirimi:63
Geçen hafta: 54.8
Bu hafta : 54.2
Giden :600
Gelen: yok
Hedef:50

Oğlum yine ökürüyor ve gece uyumadı pek.Benimde boğazlarım ağrıyor ama soğuk karpuzdan.Oglum nasıl küte küte öksürecek ne yedi ne içti sanki!pc açtırmıyor hep bacağıma yapışık geziyor!
Papatyam vermezsin aylarca bu hafta vereceğin mi tuttu( kızgın smiley) :))
Şaka canım tebrik ederim.Ben normalde 600 havalara uçardım ama şimdi az geldi sevinmedim bile Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim haftaya ben 1. Yim ona göre! :))

Kilo bildirimi:63
Geçen hafta: 54.8
Bu hafta : 54.2
Giden :600
Gelen: yok
Hedef:50

Oğlum yine ökürüyor ve gece uyumadı pek.Benimde boğazlarım ağrıyor ama soğuk karpuzdan.Oglum nasıl küte küte öksürecek ne yedi ne içti sanki!pc açtırmıyor hep bacağıma yapışık geziyor!
Papatyam vermezsin aylarca bu hafta vereceğin mi tuttu( kızgın smiley) :))
Şaka canım tebrik ederim.Ben normalde 600 havalara uçardım ama şimdi az geldi sevinmedim bile Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim haftaya ben 1. Yim ona göre! :))

Baslangic kilo 70
Bu haftaki baslangic kilo 57,5
Simdiki kilo 56,8
Verilen kilo 700 gr

db cim tebrik ediyorum emziren anne olarak çok çok iyi. bu arada biz liste yapıyoruz, boy, yaş yazarsan seni de eklerim.

Son düzenleme:
slmmmmmmm

yeni geldim,gösterimiz harika geçti,kep törenimizde vardı.diplomamızı aldık,bol bol foto çekindik,çok duygulandım çokk..

sabah tartılamadım liste yapacak olursanız dünde dediğim gibi beni aynı yazın 60.5 yani,sabah daha az çıkma ihtimalim yüksekti ama vaktim yoktu.

işler birikmiş,geçmişe bakamadım,tekrar uğruycam öptüm....

arkadaşlar dün akşam ki içime ayı kaçması durumunu tartı bozdu maaşallah

başlangıç :55

geçen hafta :52.6

bu hafta : 52

hedef :50

giden :600 gr.

bana göre müthiş olan bu performansı kızımın çiş eğitiminde az yememe ve sporda at gibi koşmama, ter içinde yamyaş kalmama bağlıyorum.

kilo veren, koruyan herkesi tebrik ediyorum

1. miz bence de belli papatyacım çok çok tebrikler

kilosu + ya geçenler, hep - olacak diye bişey yok haftaya birinciliğe bizden daha yakın olacağınız kesin.

mevcan çocuklar gösteri yapınca bende duygulanıyorum, kızım geliyo gözümün önüne. büyüsede bizde görsek.

kilonu yarın bildirebilirsen yarın sabahta alabilirim çünki bende akşam ayarlıyorum paylaşmam uzun sürüyo. yada tahmini az çıkma ihtimalini atabilirsin. ama yok atmam dersen yazarın 60.5 kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…