- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.601
Bluedaisy ebruu ben de beni gormenizi cokkk istiyorumara ara esime baski yapiyorum ama kabul etmiyo
İl il gezip size gostericem kendimi bu gidisle
Bluedaisy gorunuste cok keyifli gorunuyo il il ulke ulke gezmek yeni insanlarla tanismak komsuluk yapmak ama zor taraflari da vardir muhtemelen ancak onemli olan nerde olursan ol mutluysan esinle heryer guzel sagliginiz yerinde olsun bosver gez iste
Bu arada sehraa seni daha da sever simdi bursaliymissin doner kebapla bi ask yasiyorda kendisi
Btlkubra gel canim gel ne guzel gorusuruk isteebru duyy duyyy beni gormeye taaaa nerden geliyo kiz sen otur orda hazira kon foto bekle
Db55 cok iyi bir baslangic oldu canim tebrik ederim
Canim tebrik ederimm :)) canim sen bana bebegin kac aylik diye sormustun sanirim cvp tazamamistum sinrada unuttum kusurabakma bebegim 7. Ayin icinde canim:))
Merhaba kızlar gerçekten sayımız artınca mesajları okusak da herşeyde cevap yasamaz olduk ama olsun maşallah diyeyim topiğimize mesela ben dün sehraya yazdım ama o cevap yazmadı.
Okulda kötü birşey oldu canım çok şıkkın.
Gençlerle uğraşmak bazen gerçekten zor. Cevap yazacağım şeyleri unuttum. Az sonra pc sen menümü yazarım
evet esru beni eledin.. berbart bir bildiim yacam buğün..BUGÜN:
09:30=T.b 4 dl.sucukla yagsız tost,yeşilçay
12:00=türk kahvesi,yarırm ogluştan kalan gofret(çikonun tadını unutmuşum)
14:15=1 tabak şehriye pilavı(makarna gibin)yarım kase yogurt,3 dl.karpuz
18:45=5 kandil simiti,çay
Böyle yine idare ederdi.Akşam yemegi yemedim kardeşim tam yiycekken'abla yemek yemeyimi düüşünüyosun kilo aldın yine dediBende yemege oturmadım Kv gedince ordaki komşularla kandileşmeye çıktım.Ve hepsinin meşhur oldugu mamacıklar ikram ettiler
21:30=5 sarma (çok meşhurdur fatma ablanın) (biksüvi mozaik pastayı yemedim)çay
21:45=3 sıkım un helvası(komuşunun ablası taa trakyadan geldi ve hep un helvası yapar meşhurdur 1 borcam yapmış koydu önüme)
Kv yaptılarına hiç dokunmadımAma o biliyo diyet yaptıgmı anlayışla karşıladı saolsun Şimdi spor netten baktım 40 dk onu yapıcam sonra hemen uyuycm.Geçmişe yarın bakarım kızçeler.
Not:sehra sevinme nelsonu eledim senide eledim diye güldügünü duyar gibiyim
yiyin gari. sehraa domat, çarlisen çok yiyomuşsun gibi duruyo liste uzun ya ama okuyunca bişi yok.
bayanlar menüler güzel. db55, papatya, nelson, mevcan, ösgee, ebruu.
hawar nerdesin?
nelson pikniğe gitmişsin oh oh
nelson cum şimdiden iyi gezmeler sana,
ebrucummm işim yoğun ama ortam bi o kadar rahat,odamda işimi yapıp,bir yandan nete takılıyorum..
blue dünde yazmıştın okuldaki sıkıntını,gençlere laf anlatmaz,deveye hendek atlatmak gibi allah kolaylık versin canım,7.yılınızda kutlu olsun canım...
ösgecim akşam meyve yememekle iyi yapmışsın tebrik ederim seni..
başka başkaa bak yine beynim döndü bi daha okuyum geçmişi
Db55 canim benim kizimda asiri gazliydi ne gunlerdi ama geciyo merak etme canim bebegin kac aylik bilmiyorum ama benim kizimin 6 -7. Aydan sonra gecmisti buyuk olcude
Nelson gelin anacim gelinnngelin hepiciginizi bekliyorum.
Tanismak isterim tabiki canim ne zaman gelicegin bellimi peki temmuzun ilk haftasi tatildeyim cunkum
Kilo icinde bu hafta daha dikkat et canim uzme kendini
Papatyacim tebrik ederim cok iyi gitmis.1. Belli gibi sankim
Baslangic kilo 70
Bu haftaki baslangic kilo 57,5
Simdiki kilo 56,8
Verilen kilo 700 gr
slmmmmmmm
yeni geldim,gösterimiz harika geçti,kep törenimizde vardı.diplomamızı aldık,bol bol foto çekindik,çok duygulandım çokk..
sabah tartılamadım liste yapacak olursanız dünde dediğim gibi beni aynı yazın 60.5 yani,sabah daha az çıkma ihtimalim yüksekti ama vaktim yoktu.
işler birikmiş,geçmişe bakamadım,tekrar uğruycam öptüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?