Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım fondöten ben kullanamıyorum, cildim çok kuru pul pul oluyo. çok sıkıntı yok cildimde ama yinede makyaj yaparken bazen lazım oluyo. geçen indirimden bb krem aldım denemek için, (uygun bi marka). ben çok beğendim, hem nemlendirme, hemde renklendirme yapıyor. bi dene derim biraz araştır netten baya hayranı var bu bb kremlerin. bende şimdi iyi bi marka alayım artık hep kullanayım diyorum. birde ben arada türk kahvesini içtikten sonra telvesini banyoda peeling olarak kullanıyorum, çok memnunum. daha aklıma gelince yazarım yine.

o dediğin yağla ncelmeyi ben yapmıyorum ama yapanların topiğini okuyorum arada.

Son düzenleme:
Ebruuu nasaj gayet ii gidiyi bugunde randevum var belden 6 basenden 7 bacaktan5 cm gitti

ayy çok iyi yaa, rahatlıyosundur birde. insanın kendine böyle vakit ayırması lazım. bende göbeğimden dertliyim

nelsonn sende göbekten sıkıntılıydın sanırım, kavitasyona mı gitesek napsak. sporda arkadaşların göbekleri şekillenmeye başladı bende hala tık yok

çok duygusaldı gerçekten,rabbim üniversiteden mezun olduğu günleride göstermeyi nasip eder inşallah..

canım aynı kilomu yaz sen,tahmini bi şey söyleyemem şimdi,bugün kayınvalidede kalma durumumuz var,onlarda tartı yok..dün sabah 60.5 tim.taş çatlasa 200 gram vermişimidir,dünki kilomu yazki haftaya sürpriz olsun

kızlar ben bugün pek aktif olamıycam,geç geldim herşey arap saçı olmuş,haftasonu malum olmuyorum ofiste,kendinize iyi bakın

geçmişe bakamadım ama kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim,alanlar ise asla ve asla moral bozmasın...

Baslangic kilo 70
Bu haftaki baslangic kilo 57,5
Simdiki kilo 56,8
Verilen kilo 700 gr
Canım çok iyi vermişsin tebrik ederim.Gaz için rezene versen çay kaşıgıyla ve kendinde içsen nacizane tavsiyem
Ebruuu nasaj gayet ii gidiyi bugunde randevum var belden 6 basenden 7 bacaktan5 cm gitti
Anammmmmmmmm bende gelicemmm masajaaaÖzelden bana nerde ve ücretn ne kadar bilgilendirirsen msjla çok sevinirim arkadaşım

Kizlar geldim masajdan bugunle beraber 3 seansta basenden 11 gobekten 6 bacaktan 7 cm gitti ve yediklerime dikkat ettigim icin geri gelnez dedi masor ve kizlar basenimden yukaru cikmayan pantalonumu giyebiliyorum onu kapanmiyo ama oda olcak ins

Kilo bildirim
Başlama67.7
Geçen hafta 58.4
Bugün 57.9
Giden 500 gram
Gelen yok şükür
Hedef 55

Şimdik kızlar şöyle oluyor dün malum oruçtum ve 9da kapattım yemek işini sonuçta sabah bağırsaklarımdaydı herbişey çok afedersiniz..halbuki ben haftaiçi 57.4ü bilenem gördüm cidden..ama napim sonuçta 500gram,tartıda görülen bu amma oruç olmayaydım 1.idim.yanarım yanarımda epruyu geçemedim ona yanarım((altında ezilcem tabloda epruuu(
Şimdik yorumlarıma geçim

kızlar sizlere son bir kez bakayım dedim.karadeniz gezimize gidiyoruz sonunda.. 19,30 gibi yolculuk başlayacak... 2 gün yokum.. birde pazartesi yorgun olurum kk nü acabilirmiyim bilemem.. ebruu salmayacam kendimi.. mağlum karadenizdeki ço değişik tatlara bakacam.. yiyecem içecem gezecem ve hafta içi 4 günde o kiloları vermek için çırğınıp su içip duracamm..

hepinizi öpüyorummmmm.. mucuk mucuk..

klo veren ve koryan herkese teprikler..

kilo veremeyenle sıkın şu bogazınızı da verin kiloarı(bende dahil)

papatyamm seni özellikler tebrik ediyorum... çok güzel kilo veröişşinn

hoşçakkalın az kaloriri beslenin kızlar ..ben bir koşu gezip gecelem

özgecim biz izmire muhtemelen ramazan bayramında gelirizz..

Ebrucum saka yaptim canim sen de firsat bulsan eminim gelip gorusmek istersin ramazandan dolayi tatil yapilcak sure cok kisitli zaten o kadar dugun varken zaman bulupta gitmek bi mesele zaten
Nelson canim iyi eglenceler bol bol gez eglen bizim yerimize de gez belkim cektigin fotolari koyarsin bakariz karadeniz ayri bir cografya zaten benim de gidilcekler listemde ust siralarda
Btlkubra cok sanslisin canim ya ben kizimi birakip 5 dk kuafore gidemiyorum sen masallah masajlara gidiyosun incelmene cok sevindim bu arada biraz daha devam edip beslenmene de dikkat edersin yaz bitimi 2 3 beden farkeder canim

Ins isgecim ins bu hafta kend8mi iice sıkıcam gunluk 3 lt su ve aksam corba salata yogurt ayrica en gec 7.30 yemek yenmis olcak

Sehraaaaaaaaa kiss sen nerene diyet yapion yok oomak istiyosun sanirim Allahim kendimi dev gibi hissettim ( bu icimdeki kiskanclikti canim)
Ama bunlarin yaninda kapalilik sana cok yakismis ve cok guzel sempatik bi yuzun var canim Allah her daim yuzunu guldursun ins

Ebruu valla bu hafta cok dikkat edicem ins veririm kilo bi dusemedim su kilodan yaa
nelson hayirli yolculuklar canim bizim yerimizede gezz

Ösge delüsü ne çıbık krakkeri ben kalın susamlı çıbık krskker olurum olsam olsam vallahi yok ben bakıyorumda cidden zayıf görünüyorum foto işte gerçek değilki malesef(papatyaynan atcekmiş kendini hatun vermiş 1.2kiloyu olmuş leslie taşı..
Bluee deli etme beni 52kilosun zati dahada zayıflayın resim koyim diyo atlarım üstüne pestil olursun sonrada yirim seni
Eprum asıl ben seni senin beni gördüğün gibi görüyorum bu işte bi tuhaflık var
Zuzucum ne diyim sana ben canım ya:)
Nell biraz bol giyiniyorum doğrudur ama sen beni evde vede bayanlar arasında görsen tanıyamazsın)
Doğru diyorum kızlar totom büyük kumandayı sehpa niyetine totoma koyabilirsiniz arkadan resmimde var inanmazsanız koyarım
Ve göbeğimde var buruşuk hemde ve sarkık gibin(hiç sevmiyorum onu(bacaklarım ince üstüm ve kollarımda öyle ama toto ve göbek mafffediyor herbişeyi(

Kızlar güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.ben güzel olduğumu değilde keşfedilince güzel olduğumu düşünmüşümdür hep..ses tonum jest mimiklerim sankim güzelleştiriyor beni gibin gelir.,ama illa derseniz,gözlerimi ve gamzelerimi severim gülüşüm eşliğinde çıkan:)
siz güzel bakıyorsunuz ondan beni öyle görüyorsunuz...hepimizin farklı farklı güzellikleri var ben eminim buna (gördüklerime söylefim zati güsel yanlarını nelll papatya epru ve zuzu)ösgemin de ruhunu gördüm..oda çok güsel..diğer arkidişleriminde zamanla dahada tanıyacağım inş..

sabah aç karnına 3 kayısı ve birbadak su
kahvaltıda salatalık 4 siyah zeytin 6 yeşil eksi zeytin yarım kk peynir 2 çatal fıstık ezmesi çeyrek börek 1 küçük dilim ekmek 4 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi arkadaşım daydım 2 tane küçük cino yedim çocukluğumuzun çikolataları :)
öğle yok temizlik yapmaktan yemek yemeyi unutmuum varmı böyle bişi
ara 1 kaşık yoğurt atıştırdım oğluşumdaan
akşam 1 tabak ekmeksiz enginar çorbası
su 1.5 litre
spor öğlenden sonra ev temizledim camları sildim kapıları silddm yarın akşam misafirlerimiz var 2 tepsi kremşantili kek yaptım kayınvalidem de börek yapıcak bide sarma yaptım yeter zaten yemekten sonra geliyolar her ay yaptığımız gün gibi fakat eşlerle beraber :)
yiyeceklerden sonra da çerez koyuluyo illa

İyi geceler kızlar.Ogluma Dr bişi yok dedi ama küte küte öksürüyor ve arada hapşırıyorYarın eşimin iş pikniği var.Çok büyük ve çalgılı kameralı önemli insanlar geliyor ve bi sürü tanıdığım orda çalışıyor ve çok zevkli geçiyor.Oglum böle olunca anneliğim gitme diyor.Ama 18 gündür annem kv dışında kimseyi görmediğim için bunalan insan yanımda git eğlen evde durasnda öksürecek orda da diyorEşime kızgınım ağlamamak ona paylaşmamak için zor tutuyorum kendimiBenmde boğazlarım acıyor keyfim yok 2insan görmeyede ihtiyacım varOğlumu uyutup gelirim menümü yazarım.

Kizlar iyi geceler bugun dikkat ettim aksami erken kapattim ama sonra cay icmeye gittik gorumceme helva kiydu cayin yanina dayanamadim yedim 4 5 catal 23.30 gibi hemde eski osgee olsa yermiydi hic sonra 8 9 tane findik yedim bugunun tek artisi bol su icmem oldu okadar.
Bu hafta 1.lige adayim ( ilgililere duyurulur )yarindan itibaren pur dikkat edicem ve tez elden hedefe ulasicam dogumgunumde 51 olucam insallah
Ebrucum bence git tabikide sirtina bi havlu koyarsin atletini terlerse degistirirsin oldu bitti cocuk hava alir hem sana da iyi gelir ailece eglenceli bi gun gecirisiniz havalar isindi daha ben kapidan iceri girmek istemiyorum sabahtan aksama kadar gezesim var kizim benden de hevesli sokak kapimiz hep kitli aklina esince acip cikiyor cunku gecen benim cantami koluna takmis yerde surukluyo tabi cep tlfnumu da eline almis kapiyi acti dusari cikti el salliyo bana

nelsonn iyi gezmeler caniko, bol bol temiz hava oksijen, zatıflatır ama acıktırır da.

ösgee btlkübra masaja gidiyo walla imkanım olsa bende giderim, alırım kızımıda. ama yaşadığımız şehre daha 1 sene olmadı taşınalı, nerde ne var, iyi mi, nasıl tipler gider... hiç bilmiyorum. ben giderim yoksa. kızım doğduğundan beri heryere beraber gideriz. ben yalnız baktım hep çocuğuma, mecburen heryere gittik (kuaföre, ağdaya, spora..) hele de yüürümüyoken çok kolay olurdu bu işler. 7 aylıkken power plate e giderdim pusetinden bakardı, değişik geliyodu, ağlamazdı da hiç. ama şimdi durdurabilene aşkolsun. eşim gidince pilatese gitsek beraber diye düşünüyorum, 1 ders deniycem bakalım duracak mı. belki değişik gelirse izler. olmazsa evde jilian yapacam bende.

sehra atacam seni listeden haberin olsun sehra değil safinaz dicem sana artık.

hawar kaldı bi tek bildirim yapmayan artıkın haftaya kaldı.

arkadaşlar listemiz, hayırlı uğurlu olsun. papatyacım tebrik ediyorum süpersin. geçen haftanın 1. si sonuncu, sonuncumuzda 1. oldu. o yüzden moral bozmak yok, herşey olabilir. benim gibi arada gezinenler: inşallah bizde 1. oluruz bi gün.

Son düzenleme:
ebrucum geçmiş olsun tatlım, havalar yeni yeni düzeliyo çok normal. eve kapatma çocuğu gidin eğlenin, ben öyle daha çabuk atlattığına inanıyorum çocukların. öp kuzucuğunu bizim için.

Bluedaisy senin kizin biraz daha uysalmis demek spora gitsem 1. Dkdan atarlar bizi valla ben bildim bileli kizimla disari cikamiyorum yapisi bu kabullendik artik cidden abartmiyorum cok hareketli cunku mutlaka .her cocuk hareketlidir bi cocuk durup oturmaz tabi ama kizim sabit duramiyo atlar ziplar kosturur yemek yerken bile oturamaz kalkar hemen sıkınti basiyo cizgifilm izlerken bile gezer evde ara ara bakar odaklanmaz hicbirseye yani durup izlemez 4 5 yasinda durulur diye umit ediyorum.
Amann sagliklari yerinde olsun da adi ustunde cocuk iste hele ki bu devrin cocuklari daha da bilmisler
Tablomuz icin tesekkurler canim cidden ya 1. Ve sonuncu yer degistirmis ne enteresan olmus ins. Haftaya herkes kilo vericek 1. Yarisi daha da kizissin bu hafta herkes elinden geleni yapsin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…