- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.621
Bende yedim canım ya inş. yarın seviniriz hepimiz.Bu arada Bludaisyin foto ekle ekle ekle tezavratına katılıyorum canı gönülden:113:Çok merak ediyorum seni
Canım sen bi ara yazmıştın şu bakım makım bişiler.Valla sadece zayıflama degil güzelligi göz altı kremleri maskeler paylaşalım.Yaş malum 26 bitmek üzere kullandgımımmız memnun kaldıgımız ürünleri felan.Bende yaz geldi fondeten kullanmıyorum.Bunun yerie cildimi pürüzsüzleştirmke gergin ve yagsız diri gösterek bişiler yapmak almak felan istiyorum.Çok saldım kendimi bu aralar kot tişört spor ayakkabı yada eşortmanaltı tişört spor ayakkabı modundan çıkmak istiyorum.Rengarek babaetler çiçekli elbiseler giymek istiyorum
Ebruuu nasaj gayet ii gidiyi bugunde randevum var belden 6 basenden 7 bacaktan5 cm gitti
mevcan çocuklar gösteri yapınca bende duygulanıyorum, kızım geliyo gözümün önüne. büyüsede bizde görsek.
kilonu yarın bildirebilirsen yarın sabahta alabilirim çünki bende akşam ayarlıyorum paylaşmam uzun sürüyo. yada tahmini az çıkma ihtimalini atabilirsin. ama yok atmam dersen yazarın 60.5 kolay gelsinn
Canım çok iyi vermişsin tebrik ederim.Gaz için rezene versen çay kaşıgıyla ve kendinde içsen nacizane tavsiyemBaslangic kilo 70
Bu haftaki baslangic kilo 57,5
Simdiki kilo 56,8
Verilen kilo 700 gr
Anammmmmmmmm bende gelicemmm masajaaaEbruuu nasaj gayet ii gidiyi bugunde randevum var belden 6 basenden 7 bacaktan5 cm gitti
Bluedaisy ebruu ben de beni gormenizi cokkk istiyorumara ara esime baski yapiyorum ama kabul etmiyo
İl il gezip size gostericem kendimi bu gidisle
Bluedaisy gorunuste cok keyifli gorunuyo il il ulke ulke gezmek yeni insanlarla tanismak komsuluk yapmak ama zor taraflari da vardir muhtemelen ancak onemli olan nerde olursan ol mutluysan esinle heryer guzel sagliginiz yerinde olsun bosver gez iste
Bu arada sehraa seni daha da sever simdi bursaliymissin doner kebapla bi ask yasiyorda kendisi
Btlkubra gel canim gel ne guzel gorusuruk isteebru duyy duyyy beni gormeye taaaa nerden geliyo kiz sen otur orda hazira kon foto bekle
Db55 cok iyi bir baslangic oldu canim tebrik ederim[/QUO
Duydumda duymamazlıktan geliyorumBu yaz tatile çıkmama ihtimalimiz bile var Malum kaynımın ddügünü elti olacagım için elbise degiştiricem kına gece kıyafetleri dügün saç takı:18:Ve 3 tane arka arkadaya hala teyze kılzarı yine aynı masraflar Ama izmirden geçersem bi buluşma yapabiliriz
Evet canım yinede iyi çıktın ama haftaya hedefine ulaşacagına inanıyorumBaslangic:63
Gecen hafta:52.100
Bu hafta:52.200
Gelen:100
Hedef:51
Ucuz atlattim bu hafta cok fark acilmadan dikkat edip bian evvel hedefe ulasmam gerek
Not: sehraaa dolapta ne kadar dondurma varsa yeee hatta chetosta ye adamin asabini bozma
Zuuuuzuuum kuzuumm hadi seninle akşam makarna pilav degil sadece çorba içelim özellikle perşembe akşamlarıbaşlangıç 68
geçen hafta 62.300
bu hafta 61.800
giden 500 gram
hedef 55-56
ben evde olduğum zamanlar çorba diyetine başlıyorum hatta akşam 2 tabak ekmeksiz ve başka bişi yemeden içmeden su haricinde 300n gram gittiğini zannediyorum çünkü dün sabah tartıldım öylesine 62.0 çıkmıştımİyi vermişsin tebrik ederim.
Nelsonumm üzülme ve sakın salma kendimi bu hafta en büyük rakiplerimden birisin ona görebu hafta sindirim sıkıntım ve stresim vardı.. tabi herğün yediğim karbonhitratlı beslenme ve sonucu:
geçen hafta : 58,5
bu hafta : 59,4
giden : yok
gelen :900
toplam giden : 5,5
başlangıç : 64.9
hedef : 55
db55 ve zuzum tebrikler..
Papatyam canımsın ya.Sana kızamıyorum bile durdun durdun benim hırslandıgım haftayımı buldun diyesim var sanakızlar günaydın:
hemen bildirimimi yapayım...
başlangıç:64.8
geçen hafta:63.8
bu hafta: 62.6
geen: yok
giden: 1,2 kilo
hedef: 60
bugün çok yoğun bir gün.
bu hafta 1200 gram gitmiş. ve ben size yazmasam da(fırsat bulamadığımdan) çarşamba öğlen bir porsiyon kıymalı pide yedim.
benim kilo vermemde ki etken akşam yemekten sonra irşey yememek. bu hafta akaşma yemeklerinden sonra bir leblebi bilem yemedim kızlar.
ama az önce bir adet simidi hüplettim.
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim...Ama kilo vermene o kadar çok seviniyorum yeterki ver ben 2. olmayada razıyım
Hayır tabikideKizlarr kilo bildirimim(
Baslangic 83.600
gecen hafta 81.900
bu hafta 82.500
gelen 600
Kizlar iki haftadir artidayim acaba kilo almak istetenler topigine bi ugrasammiPes etmek yok haftaya akşamalrı haiff kapatıp verirsin canım.
slmmmmmmm
yeni geldim,gösterimiz harika geçti,kep törenimizde vardı.diplomamızı aldık,bol bol foto çekindik,çok duygulandım çokk..
sabah tartılamadım liste yapacak olursanız dünde dediğim gibi beni aynı yazın 60.5 yani,sabah daha az çıkma ihtimalim yüksekti ama vaktim yoktu.
işler birikmiş,geçmişe bakamadım,tekrar uğruycam öptüm....
Tebrik ederi canım.Bu hafta seninle aynı sırayı paylaşıyoruz:13:arkadaşlar dün akşam ki içime ayı kaçması durumunu tartı bozdu maaşallah
başlangıç :55
geçen hafta :52.6
bu hafta : 52
hedef :50
giden :600 gr.
bana göre müthiş olan bu performansı kızımın çiş eğitiminde az yememe ve sporda at gibi koşmama, ter içinde yamyaş kalmama bağlıyorum.
kilo veren, koruyan herkesi tebrik ediyorum
1. miz bence de belli papatyacım çok çok tebrikler
kilosu + ya geçenler, hep - olacak diye bişey yok haftaya birinciliğe bizden daha yakın olacağınız kesin.
canım fondöten ben kullanamıyorum, cildim çok kuru pul pul oluyo. çok sıkıntı yok cildimde ama yinede makyaj yaparken bazen lazım oluyo. geçen indirimden bb krem aldım denemek için, (uygun bi marka). ben çok beğendim, hem nemlendirme, hemde renklendirme yapıyor. bi dene derim biraz araştır netten baya hayranı var bu bb kremlerin. bende şimdi iyi bi marka alayım artık hep kullanayım diyorum. birde ben arada türk kahvesini içtikten sonra telvesini banyoda peeling olarak kullanıyorum, çok memnunum. daha aklıma gelince yazarım yine.
o dediğin yağla ncelmeyi ben yapmıyorum ama yapanların topiğini okuyorum arada.
Kendim satışını yaptıgım bi markanın bb kremini kullanıyorum ama cildim yaglı oldgu için bazı bazı fondoten yerine yani.Türk kahvesini bende ellerime yaparım yumuşacık olur .Dur yüzümede deneyeyim.Hadi kızlar bakım zamanı
db cim tebrik ediyorum emziren anne olarak çok çok iyi. bu arada biz liste yapıyoruz, boy, yaş yazarsan seni de eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?