Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar az önce hastaneden geldik.Mevsimsel nezle olucakmış alerjik bi durummuş.3 kez hava verdiler.Havayı verince önce korktu ve üzerime işediSonra o kadar akıllı ki avladım hiç kıpırdamadı ve hemşire ugradıkça havayı (ben kendime tutunca boguldum resmen)içine çekip ohh miss dediHemşire igne yapmasın diye havayı kokladı yavrum dayandı yine Gitmeden de anne anne derken pırtladı noldu oglum yoksa kaka mı var dedim evet dedi:))Oturttum ve yaptı kakasınıBugünde kv gidene kadar çişini hep klozet adaptorüne yaptıGelelim piknigeEşime hiç bişi demedim ve o benim bagırdıgım zamanlar degil sessizlige büründügüm zamanlar daha üzülür ve takar diyim.Bende söyledigi bişilere kırgın oldugum için'gelicekmisin 'sorusuna hayır anlamında kafamı salladım.Gururluyumdur ve içimde gitse asla gidicem dememO uyudu ama ben içim içimi yiyorumMenüm güzeldi ama şimdi sinirden hem size yazıp hem ogluma koydugum balık krekerlerden yedim.Ihlamur içtim.Off yatayım en iyisi ama uyuyabilirsem tabisiii.

Kızlar oğlum ateşlendiŞimdi daldı ama inş tekrar ateşi çıkmazYatayım biraz sma Tetik uyurum ateş bu korkutuyor insanı!

Liste icin tesekkurler. Birinciyi de tebrik ediyorum.
Kızlar oğlum ateşlendiŞimdi daldı ama inş tekrar ateşi çıkmazYatayım biraz sma Tetik uyurum ateş bu korkutuyor insanı!

Gecmis olsun cnm. Cocuklarimiz hasta olunca insan cok kotu oluyor anliyorum seni. Bir de ben kendimi sucluyorum o durumlarda.

anammm zuzuyu eklememişsin canım geçen hafta 62.300 düm bu hafta 61.800 500 gram gitti :)

Ebrucum oglusun kisa surede iyilesir insallah canim cok gecmis olsun zor bi gece gecirmissin.bunun yaninda o telasta kakasini yapmasi da sevindirici olmus.
Esinle durumuna gelince Biz kadinlar erkekler icin biraz fazla karmasigiz kendi icimizde birseye kirildigimizda cogu zaman farkinda bile olmuyorlar direkt soyluceksin yani
Esin belkide sen hasta yorgun oldugun icin gelmedigini dusunuyor kurginligindan haberi bile yok

Gunaydin kizlar nasilsiniz biz kizimla bugun 7de uyandik kahvalti yaptik simdi oturuyoruz )

Ebrucum cok gecmis olsun oglusuna ins bian ince iyilesir
Kizlarr bu hafta birincilik yarisinda bende varim bu hafta bomba gibiyim

Bluedaisy profilime bakarken ( arkadaslarin yazdiklarida gorunuyo ya)
Dolunay epilasyon topigi acsba diye merak edip girdim cok guzel bilgiler yaziyodu bakim yapasim geldi ayrica firsat buldukca bakim topiklerine de goz aticam artik
Bu arada kizinin adi selinmis ortak bir yanimiz varmis meger benim kucuk cadimin adi da selin:13:

Kızlar nasılsınız? 5 te uyuduk 9 da uyandık.Henüz ateş yok keyfi yerinde ama sanki vücudu ılık ılık .Eşim uyurken gitmiş.Kaynım ve kv aradı istersen bizde gidelim teiz hava iyi gelir çocuga açılır evler sıcak basık zaten dediler.Eşime demedim şaşırsın birazYarım saat sonra çıkıcaz yola.İnş. oglum ateşlenmez gittime pişman olmam Kendimide geçtim onu uyutunca uyurum diyordum ama onun için istiyorum zro olacak oturaklar çiş kaka koşturucam peşinde ama olsun.O iyi olsunda ben herşeye razıyım

geldim kızlar geldim....
eneeeee ben birinci olmuşum...geçen hafta listenin en sonunda idim....oleyyyyy yaşasınnnnn......
bu hafta da vericem kilo. hedefim 600 gram vermek. 62,0 olmak. inşallah olucam vericem başarıcam.....

ebrucum çok geçmiş olsun canım benim...allah şifa verir inşallah en kısa zamanda. maalesef erkekeler bizim gibi düşünemiyor. dün bölümden bir erkek hocaya bir şey için çok kırıldım. ona da söyledim. ama adam anlamadı benim ne demek istediğimi. onlart bizim baktığımız pencereden bakmıyorlar olaya...
Nelson canım iyi geziler. umarım herşey çok güzel olur...

oğlum sucuklu tost isterim diye tepemde sonra yaZARIM YİNE...BYE....

çek geçmiş osun olsun canım yamelek onlar daha hasta omasınlar(inş pikmik iyi gelir(oğlum öyle der pikmik doğrusunu bilerek öğretmiyorum..her öyle dediğinde mıncıklıyorum o ise pikmik deyince mıncıklanmayı doğal karşılıyor başka birine yapmasa barim
gözetmenliğim vardı bugün sbs de..çocuklara şöyle bi baktımda yarış atı gibin..düzen böyle belki ama ben öğretmen olmama rağmen asla baskı yapmıcam oğluma...herkes okuyacak diye bir kural yok..nice tanıdığım üniv mezunu insan var maaşa talim nice tanıdığım var ilkokulu bile bitirmeyen ama paraya para demiyo..iyi ahlaklı insan olsun hayırlı olsun vatanına milletine tek derdim bu...ruh sağlığı bozulmasın bugün o çocuklar stresten geberiyorlardı yazık ya

puhahahahahahah bu akşam misafirlerimiz var kv nin misafirleri gül böreği srma ve kremşantili kek yaptık bugün o kadar güzel yedim ki anlatamam kendimi çooook hafif hissediyorum menüyü gece misafirler gidince yazıcam öpüyorum hepiciğinizi

neye güldün zuzucum anlamadım ben onu:44:

sehracım hem de nasıl yarış atı..ben de öyle diyodum okula başlamadan önce. ama şimdi bazen çocuğu sıkıştıryorum. öğretmeni çok yavaş okuyor demiş eşime. ama yavaş okusa da anlattırınca hepsini anlatıyor demiş. biz de sabahtan beri terör yaiıyoruz oğlumla. hiç sevmiyor kitap okumayı. deneme sınavlarında matematik ve hayat bilgisini ful yapıyor. Türkçe de 1-2 yanlış çıkıyor. ama ben taktım çocuğun yavaş okumasına. aklıma geldikçe sinir oluyorum. ilkokul öğretmeni değilim. belki bu normaldir ama ben normal davranamıyorum işte....
menüme gelirsek:
10:00 2 kuru kayısı
10:30 2 dilim çavdar, domates, salatalık, peynir, zeytin
12:00 10 adet çilek
15:00 4 adet kabak mücver, bol yoğurt
16:00 1 küçük dilim karpuz
17:30 düğüne gittik. düğünde ortadan yiyorsunuz. çorba, kuru fasülye ve pilav vardı. ne kadar yediğimi bilmiyorum.
19:30 türk kahvesi
bunu yazarken tam bir dakika önce oğlum gofret soktu ağzıma. annecim ne olur ye diye...şu anda yiyorum...
kızlar evde sporu bıraktım artık. salı dan beri de dışarıda yürüyemedim.
yarın pikniğe gideceğiz. çok ekmek yemeden bol domates ve patlıcan salatası yicem. köfte ve tavukla...
bir bardak da kola içerim artık...
bu hafta 600 gram daha vericem inşallah...akşamları yemekten sonra bir şey yemezsem olur bun iş. bir de ben haftaya nasıl başlarsam öyle devam ediyo. mesela pazartesi akşamı yatmadan birşeyler yersem canım sıkılıyor. battı balık diyor, diğer günerde de devam ediyorum...
kızlar face kullanıyormusunuz. oradan arkadaş olsak. fotolarımızı görürüz hem...

Bazen gıcık oluyorum bazı sınıfçı meslektaşlarıma boş konuşuyorlar..kendinden pay biç,hızlı okuyup anlamak möhümmm olan canım anlamadıktan sonra napim ben hızlı okumayı,çocuk anlıyor mu ona bak sen,ya problem anlamaması olsaydı??hızlancaktur d&r a git kendi alsın sevdiği kitapları hemi.face çok çok aktif değilim ama takılıyorum arada olur benim 60kiloluk hallerimde var orda

eprucum tekrar geçmiş olsun tatlım, maaşallah oğluna wc eğitiminizi baya atlatmış, öğrenmiş artık kuzucuk.

benimkide artık çişini söylüyor, dün bi ara azıttı marketteyken sölemedi işedi. hemen wc ye koştuk kalanını da orda yaptı. aslında belli ediyo ama benimde salaklığıma geldi. gecede kaldırdım, sabah erken kaldırdım hep yaptı. ama bugün maaşallah diyeyim, dışardaydık yine 2 defa çişim geldi anne dedi hemen koştuk wc ye. kakamızıda yapıyoruz ama o biraz sıkıntılı oluyor, tutabildiği kadar tutuyor sonra yaparkende ağlama desem değil, mızıldanma desem değil böyle bi cins sesler çıkarıyo, korkuyo birde. neyse ben bu tempoya alıştım ama. sadece halısız evi hiç sevmiyorummmm.

ösgecim bu dolunay epilasyonu topiği çok alem gel sende arada, hem faydalı. bende ordan aldığım tarihlerle bugün saçımı boyattım. bakımlarımıda yapıcam ilerki tarihlerde. evettt ne güsell kızçelerimizin adı aynıymış. kuzucuklar, Allah ım hayırlı evlat olmalarını nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. hepimizin çocuklarını. bu arada benim kız nerde uslu ahhh ahh, senin kızı anlatırken benimkini gördüm resmen. benim tek avantajım geç yürüdü 15 aylıkken. müziği yüksek yerlerde biraz şaşkın bi şekilde en fazla 30, 40 dk duruyodu çok şükür. boya yaptırırken sıkıntı oluyodu hatta bi kere eve boyalı gitmek zorunda kalmıştım, ağlama krizi gelmişti. ama şimdi bayılıyo kuaföre. sabah erken gittim bizimkiler uyurken. geldiğimde kalkmışlar, beni görünce bi kızıyo sormayın, onu niye götürmemişim eşşek.

papatyacım benim facem yok maalesef, bende sizleri görmeyi çok istiyorum aslında. bi çareler buluruz.

Ben geldim kızlar.Hepinize geçmiş olsun dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederimPikniige trafikten 4 ü geçiyordu vardık.Salata ve mezeler kalmamıştı.Halbuki salta bol bol yiycemtim.Ama çok yemedim.Zaten bogazlarımdan tat almıyorum sırf yemek için yiyorum.Akşmı çorba ve 4 kadil simiti ve çayla kapattım.Hasta ve 4 saatlik uykuya ragmen göçmen halayları oyunları oynadım ogluşun peşinde koştum.Yürüdük oglumla bol bol.Oglum orda o kadar neşeli ve iyiydiki.Erken kalktık zaten.Kv geçtik oglum ateşlendi.Neyse besledim ilaçlarını verdim az önce eve geldik.Yeşilçayımı aldım size bakayım dedim.Bu gecede nöbetçiyiz gibi görünüyor.Oglum giderken ve gelirken bi güzel uyudu.Bu arada biz eğitimizi tamamladık sanırım.:13iknikte gidince oturagına tuttum işedi.Sonra yine tuttum oturagına işedi.Eve egelincede anne anne baırmya başladı.Oturaga oturttum işedi ve kakasını yaptı.Dünde hep klozete yaptı.Artık oturaga oturtmıycam evdeyken klozete otutturucam.Darısı bludaisy arkadaşımın başına.

Bludaisy,canım senin kızçe söylemeye başlamış.Kızlar dha çabuk ögreniyorlar tualeti.Aynen halısız ev boş geliyor ve sürekli silmek zorunda kalıyorumBu hafta içi halılarımı yıkayıp seririm inş.
Paatym, menünü begendim canım1. olmana ragmen havaya girip cıss yemeyip tek menü paylaşan insan olmuşsun tebrik ediyorum örnek ol bizeOglununda üzerine gitme.Güzel ahlaklı saygılı çalışkan bir evlat olsun. Tabii okusalar mutlu oluruz ama canları yerinde dursun yeter biz anneler için.

papatya yarın için iyi eğlenceler. bizim içinde yee. ayy ben eti çok severim walla afiyet olsun şimdiden.

sehraaa kısss çöp adam. ne yidin bugün, neyen yazmıyon. domat, çarli..

epruuu sana cilt bakım tarifi veriyorum hemen yaz. kefir. hem saça hem de cildine hafta 1 uygula. senin cildin yağlıydı çok iyi gelir. bende burda kk da bi topikte okumuştum (evde brezilya fönü yapmanın incelikleri topiğinnde) 1 kere uyguladım cilt bakımından çıkmışsın gibi oluyo walla.

sehraaa yiwrum bunu sana gönderiyorum, aldığım duyumlara göre çok severmişsin. bursalıyım ben, hadi bakalım bu kıyağımı unutma. yide kilo al azcıkın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…