- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.661
Kızlar bu dolunay epilasyon hangi forumun içinde merak ettim
papatya yarın için iyi eğlenceler. bizim içinde yee. ayy ben eti çok severim walla afiyet olsun şimdiden.
sehraaa kısss çöp adam. ne yidin bugün, neyen yazmıyon. domat, çarli..
epruuu sana cilt bakım tarifi veriyorum hemen yaz. kefir. hem saça hem de cildine hafta 1 uygula. senin cildin yağlıydı çok iyi gelir. bende burda kk da bi topikte okumuştum (evde brezilya fönü yapmanın incelikleri topiğinnde) 1 kere uyguladım cilt bakımından çıkmışsın gibi oluyo walla.
Kıss kefir de neyapıcam keifiri sadece saçıma ve yüzüme mi sürücem.:44:
Bazen gıcık oluyorum bazı sınıfçı meslektaşlarıma boş konuşuyorlar..kendinden pay biç,hızlı okuyup anlamak möhümmm olan canım anlamadıktan sonra napim ben hızlı okumayı,çocuk anlıyor mu ona bak sen,ya problem anlamaması olsaydı??hızlancaktur d&r a git kendi alsın sevdiği kitapları hemi.face çok çok aktif değilim ama takılıyorum arada olur benim 60kiloluk hallerimde var orda
neye güldün zuzucum anlamadım ben onu:44:
Menum
11.00
1/2 gevrek
1 catal peynir
1 catal domates
2 catal lor
2 banim recel
Yesilcay
14.25
8 fıstık
2 bitter
Nescafe
17.00
1 tabak kiymali arpa sehriye corbasi
1/2 gevrek
2 dilim karpuz
18.30
1 mini magnum
21.00
Yesilcay.
5 fistik
Kızlar geç kalkmamıza ragmen oglum akşamüstü uyurken bende ilaç içip uyumuşum terlemişim.Kaltım bişiler yedik evi sildim toz aldım çamaşır as topla duş aldım.Az önce oturdum.Bu ilacı içtikten sonra çok migdem bulanıyor.Neyse menümü yazayım
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak sıcak su
12:45=1.5 top ekmek,1dl.peynir,bal,2 çatal sucuk,1 yumurta sarısı,çay
14:30=yeşilçay,7 badem
19:15=1.5 tpo ekmek,2 dl.dmates,2 dl.peynir,yarım kase sakızlı muhallebi
Yatmdan yeşilçayımı yerim.Acıkırsamda b.leblebi yersem yazarım zaten.Spor yapmadım yaparsam yatmadna yaparım.Bugün böyle yemeksiz yogurtsuz saglıksız oldu ama bogazlarım feciydi.Geçmişe bi göz atayım.
Cisslar baya bir yenildi evet. Rejim bozuldu hafta sonu. Ama 500 gr gitmis. Nsil oldu anlamadim. MasallahKimseler uğramamış cısslar yenilmiş sanırım:)oğlum yeni uyudu.Malum bugün çok uyuduk ve 3.hala uykuya doymadık halsiziz öksürüyoruz.Geç kalktık geç yatıyorz ve ben bugünden bii anlamadım!Sersem tavuk gibiyiz:)
Özge,magnum erken saatte ve mini ve H.sonu olduğu için es geçiyorum:)
Zuzum ,menünü beğendim canım.Baya bi yütümüşsünde zaten.Gösteriler karneler bizde görürüz o günleri inş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?