Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar bu dolunay epilasyon hangi forumun içinde merak ettim

benim profilimden baksana orda görürsün. dur buldum : güzellik, bakım, kozmetikler ana başlık. vücut bakımı başlığında istenmeyen tüylere gir orda var dolunay epilasyonu. karışık oldu ama

Son düzenleme:

Kıss kefir de neyapıcam keifiri sadece saçıma ve yüzüme mi sürücem.:44:

Kıss kefir de neyapıcam keifiri sadece saçıma ve yüzüme mi sürücem.:44:

ewet bacım, sür saç diplerine saçı besliyo. cildi de besliyo. yüzüne sür 20 dk beklet ılık suyla yıka yada gül suyuna bandır pamuğu onunla temizle. saçında da 1 saat, 2saat tut sonra yıka.

sehracım ya ne bileyim. sıkmıcam diyorum kendi kendime. ama inan okumayı hiç ama hiç sevmiyor. sevmediği ,için de konsabtre olmuyor okurken. yanlış okuyor hep. yada şöyle söyleyeyim. yanlış söylediği kelime aslında cümlenin anlamını bozmuyor. gelmiş demiyor da geldi diyor. dedi yerine diye diyor...yani oraya gelecek kelimeyi tahmin ediyor aslında. ben de sinir oluveriyorum...
benim oğlum hiperaktivite tedavisi görüyor. aynı zaman da ıq su çok yüksek. yani üstün zekalı sınıfında. ama bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum. bildiğim tek şey çok zor olduğu...
ebrucum menü paylaşmak bana iyi geliyor. daha önceki haftalarda cumartesi de cozuturdum. bu hafta dikkat ettim. yarın da dilkkat edicem inşallah. haftaya tek hedefim 600 gram verebilmek.

blue yerim canım senin içi de...teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Kizlar bugun aksamustu 16.00 gibi buyuk eltimin koyune gittik mangal yaktik 7 8 aile idik eltimin tarafindandanda vardi 30 kisi rahat vardik coluk cocuk onlar once gitmisler biz daha gec gittik neyse kizim resmen camura batti cikti bahcede cesme vardi suylada cok oynadi banyo ettirdim simdi uyutuyorum.
Papatyacim arkadaslara katiliyorum hizli okuyup anlamadiktan sonra ne ozelligi var ki ayrica psikolojik baski oluyo cocuk ustunde kendini rahat hissedemiyo konsantre olamiyo bence o her okudugunda afferin oglum ne guzel okudun de kendine guveni gelsin heyecan stres yapmasin.
Bludaisy biraz inceleyebildim canim cok yararli bilgiler var epilasyon tarihim tutuyor ama sac boyatma tarihim tutmuycak malesef bu ay
Ara ara ugrarim pasif okuyucuda olsam bilgilerden faydalanirim
Menum
09.40
1 ince dilim beyaz ekmek
Kk peynir
2 zeytin
2 kayisi
2 catal recel
Maydanoz,Yesilcay
12.00
1 gevrek( esim almis sicacikti yedim valla)
Kk peynir
2 surumluk kahvaltilik salca
12.40
Nescafe
2 bitter
15.15
1 kucuk seftali
19.45
2 dilim ekmek
2 kasik salata
1 kucuk tabak et ( kavurma olarak yedim)
1 buyuk bardak kola
21.00
1 minik dilim karpuz

neye güldün zuzucum anlamadım ben onu:44:

sehram ben ilk defa kenimi frenledim ondan güldüm kendime kaçamaksız cıssız bi günü atlattım rekor kırdım yani :)
menüm
sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 2 dilim arası peynirli yağsız tost şekersiz 2 bardak çay 2 zeytin
ara 2 ceviz nescafe
öğle 1 tabak ekmeksiz enginar çorbası
ara 3 çilek 2 kiraz
akşam sadece 5 tane sarma diğerlerini yemedim canım bile istemedi böreği ve tatlıyı çerez bile yemedim misafirler 20 dakika önce gittilier süreki gitgel bahçeden içeri içerden bahçeye bacaklarım ağrıdı 21:00 dan busaate kadar hep ayaktaydım yeni ouruorum inşallah bundan sonraki günlerde de boğazıma hakim olabilirim :) he bu arada sabah kahvaltısından sonra 2.5 saat çarşı gezdik eşimle
su 1 litre

Dunku menum

2 dilim ekmek
Peynir
Kiymali pide
Karpuz
Pilav
Tavuk
Yogurt
3 gul boregi

Rejim bozuldu ama bugun dikkat edicem.

Günaydın kızlar kahvaltımı ettim. Az sonra yola çıkıcaz.
Dün dikkat etmiştin ama bu sabah tartıda artı çıktım. İnşallah bugünü sağ salim atlatıtım. Korkuyorum....

Günaydın kızlar. Kahvlatıyı hazırladım eşimi bekliyorum ekmek almaya gidicek.Geç yattık geç kalktık.Şükür ki oglum yatmadan eteşi vardı fitil verdim.Bi daha ateşlenmedi.Ama altını ıslatmış geceTartıda artıdayım inş. bugünden itibaren pür dikkat edicem.1. kimseye bırakmak

Malum pazar kimsecikler yok.Bi yandan sakızlı muhalkebi yapıom oğluma bi yandan yeşilçayımı içiyorum.Çamaşır as mutfağı topla günlük işler hiç bitmiyor.Bugün sporlarımı yapıcam.
Hawarım,nerdesin özledik seni
Papatyam,iyi gezmeler az ıiyeceginden eminim!
Nelsonum,Eşimde bende Karadeniz'i çok merak ediyor ve çok gitmek istiyoruz!
Elff,nerdesin bi haber et canım unuttun bizi

Kizlar nasilsiniz sabah kahvaltidan sonra ilk yemeklere giristim sonra .kizimi uyut.Evi sil supur dus al yeni oturdum.
Bugun adet oldum 1 hafta onceden oldum bu hafta ici tartilip moralimi bozmak istemiyorum malum tartida+ cikabilirim cumada reglim son gunu ogun tartilirim.
Bu aksam misafirlige gitme ihtimalimiz var gidersek yememek icin elimden geleni yapicam.

Son düzenleme:
Menum
11.00
1/2 gevrek
1 catal peynir
1 catal domates
2 catal lor
2 banim recel
Yesilcay
14.25
8 fıstık
2 bitter
Nescafe
17.00
1 tabak kiymali arpa sehriye corbasi
1/2 gevrek
2 dilim karpuz
18.30
1 mini magnum
21.00
Yesilcay.
5 fistik

Kızlar geç kalkmamıza ragmen oglum akşamüstü uyurken bende ilaç içip uyumuşum terlemişim.Kaltım bişiler yedik evi sildim toz aldım çamaşır as topla duş aldım.Az önce oturdum.Bu ilacı içtikten sonra çok migdem bulanıyor.Neyse menümü yazayım

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak sıcak su
12:45=1.5 top ekmek,1dl.peynir,bal,2 çatal sucuk,1 yumurta sarısı,çay
14:30=yeşilçay,7 badem
19:15=1.5 tpo ekmek,2 dl.dmates,2 dl.peynir,yarım kase sakızlı muhallebi

Yatmdan yeşilçayımı yerim.Acıkırsamda b.leblebi yersem yazarım zaten.Spor yapmadım yaparsam yatmadna yaparım.Bugün böyle yemeksiz yogurtsuz saglıksız oldu ama bogazlarım feciydi.Geçmişe bi göz atayım.

sabah aç karnına yeşilçay
bugün eşimin çalıştığı yer uludağa doa yürüyüşüne götürdü o üzden evde kahvaltı yapma fırsatı bulamadım ancak dün yaptığım böreklerden 1 tane yedim
ara yarım litre su
öğle müesseseden soğuk sandviç peynirli salamlı marullu 1 küçük supangle 2 tane büyük kırmızı erik 1 tane meyve suyu
ara yarım litre su
akşam dönüşte büyük abime uğradık ayağını kırmış ziyarete gitti birde o yorgunlukla gitmesem olmazdı 3 tane kızı var malum yarın okul var banyo yaptırırmısın dedi yengem kıyamadım ona ayakta fazla duramıyor 3 kızı da yıkadım belim koptu ama
akşam yemeğinde 1 kaşık pilav üstü bezzelyeli avulu tavuklu bişey yedim yengemin ısrarı üzerine
spor 3.4km yürüyüş bacaklarım alışmış resmen ama 1 saattitr ourunca yeni çıkıyo yorgunlıuk az önce oğlumu yıkadım uyuttum küçük oğlmu yine köye gönderdim
su 1.5 litre falan olmuştur
pazartesiden cumaya kadar koşuşturmacalı günlerim başlıyo
pazartesi oğlun gösteri kıyafetin altına bakacağım ayakkabı için
salı saçlarımı boyatıcam onun için
çarşamba akşam 7 gibi oğlumun gösterisi var
perşembe arkadaşlarla buluşucaz gün var
cuma karne günü çok heycanlıyımm valla :)) oğlum okula gitmiyoken ben nabıyomuşum ya

Kimseler uğramamış cısslar yenilmiş sanırım:)oğlum yeni uyudu.Malum bugün çok uyuduk ve 3.hala uykuya doymadık halsiziz öksürüyoruz.Geç kalktık geç yatıyorz ve ben bugünden bii anlamadım!Sersem tavuk gibiyiz:)

Özge,magnum erken saatte ve mini ve H.sonu olduğu için es geçiyorum:)
Zuzum ,menünü beğendim canım.Baya bi yütümüşsünde zaten.Gösteriler karneler bizde görürüz o günleri inş!

Günaydın benim çıtır arkadaşlarımYukarıdaki metinde geç kalmaktan şikayet etmişim sanırım oglumda bunu hissetmiş olacakki 2 de yatıp 6 da uyandı.Ve anne uykum yok dedi.Çişini yaptı ve simit istedi.Poça ve simit aldım yürüyüş oldu benim içinde.Kahvaltı ettik size bakayım dedim.Dün üçümüzde hasta ve yorgunduk ve baya uyuduk.Oglum uyku rekoru kırdı(3 saat )İyiki bende uyumuşum yoksa atlatamazdım.Uykumuzu dün aldıgmız için dinç uyandık.Öglen uykusuna erken yatar artık ve gece erken uyur ve böylelikle belki uyku düzenini erkene çekeriz.Tartım hassas degiil sanırım.Oglumu tartmıyor.Ama saglık ocagındaki tartı oglumu tartıyor.Dün çokta kötü deigldim aa çok yüksek çıkardıAtıcam çöpe görücek günü

günaydınnn çıtırlar

yeni bir gün,işler yoğun,nefret ediyorum şu pazartesinden yawww

haftasonu evdeydim bakkala bile çıkmadım uyudumda uyudum,ohh ya dinlenmek ne güzelmiş..

şu işlerimi bi halledeyim geçmişi okumaya gelicem öptüm şimdilik..

Kizlar tatlilar yenmis bir guzl. Ben tatliyi cikardim tamamen. Rcel bile yemiyorum.

Cisslar baya bir yenildi evet. Rejim bozuldu hafta sonu. Ama 500 gr gitmis. Nsil oldu anlamadim. Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…