Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ah kızlar cuma ablamdaydım ful yedimcumaetesi gmzetmenliğim vardı düzensizdi sna abartmadım kesinlikle dün ise oldukça dikkat ettim cumaya kadar menü yazcam sabah tartı güsel bişi dedi du bakalım..55olmalıyım ya tatile gitmeden(

Gunaydin kizceler
Sehracim tarti yuzunu guldurmus sevindim senin adina amma 1. Benim bu hafta onna gore

ay şiştim,ne yoğun bi gün

giriyorum topiğe okuyorum hopp ordan biri çağırıyor,geri kapatıyorum beynim döndü ya...

birincilik yarışları başladı mı gene,

ben birinci olamasam bile hedefim yarım kilo verip 60 ı görmek

off ya biz karı koca salağız ya...

eşimle cep üzerinden facede mesajlaşıyordum,eşim bana bi şey yazdı bende karşılığında " :))))))" bu gülme işaretini yaptım,eşimde "senin o gülen ağzını yerim aşkım" yazıp yollamış ama bana deil abime...

geride alınmıyor mesajlar ,saf kocam hem bana hem abime aynı anda msj atarsa olacağı o,

abim cevap vermeden kapamış ya,yarında onlara gidicektim nasıl bakıcam yüzüne.

ya biz ne salağız ya

ben patronuma aşk mesajı atarım

eşim abime atar...

Kv geldim az önce.Sehra seninle uğraşırken 2gündür Oglumla uyuyoruzki ne uyumak kalkamıyoruz10 buçuğa doğru uyuduk.1de ben kalktım oğlumu 1:40 da kv gidice die Eşimle zor kaldırdık:)Eşm aa annesi emir altına yapmış dedi.Hemen uyandı hayır baba dedi kızgın kızgın:)Bu ilaçlar uyutuyor sanırım bizi!Jiliana baktım ve yapmaya karar verdim mi deniyxem.Eger akşama Halim kalırsa oğlumu uyutup 1.levelimi yapıcam inş.

Sehra iyi bişiler görmüşsün çok sevindim(ne sevinmesi içim içimi yiyiyor:)
Mevcan,özledim seni dinlenmişsin canım iyi olmuş.Bende dün hep uyudum!

canım gerçekten süper ötesi dinlendim,inan yıllar oldu şöyle gündüz uykusu uyuduğumu bilmem,tabi uyuduğum için yemek bile yemedim buda güzel bir + oldu bana..gerçi bu uyku bi 5 yıl daha götürür beni

ve ne yalan söyleyeyim sizin burdaki uyku yazışmalarınız beni benden alıyordu.oohhh uyudum kurtuldum...

oğluşuna koca bi aferin,demek babaya kızıyor

Kizlar nasilsiniz ben bugun cok guzel bi haberle baslamadim annem aradi sabah izmire gidiyoruz dedi sesinden anladim bisey oldugunu noldu dedim teyzemin esi yani enistem kalp krizi gecirmis hastanedeymis anjiyo olmus 3 damari tikaliymis birine stend takilmis biri acilmis digerinide acmaya calisiyolarmis teyzemin kucuk oglu ameliyat olmustu hastanede yatiyodu zaten biri bi hastanede biri bi hastanede simdi ins ameliyat olmasina gerek kalmaz ( yediklerim cok guzel degil hatta hic guzel degil ama paylascam

Sabah
iki tam bugday ekmegi
uc zeytin
bir dilim peynir
domates

ara
nescafe
bir galeta
ogle
Iki haslamis icli kofte
bir dilim kek
yarim aycoregi
bir ispanakli gul boregi
iki bardak cay
Aksam yemicem kizlar gunu kapattim

Mnm
Sabah
beş kayısı ılık su ile
9da
İki ceviz
İki cavdar
Üç kk peynir
4hurma
1kayıs
Azcık acısos
Donates
Salatalık
Çarliston
Kırmızı biber
Mor lahana
11gibi
10tane falan soslu mısır(kuruyemiş cips gibi varya ondan)çoktu ama yemicem dedim
1de
Bir tabak yeşil mercimek
Az yağlı salata
İki köfte kadar tavuk
Uyudumm malesef ya
Uyandım
6badem
1avuç beyaz leblebi
İkş kayısı
Bir kare karpuz(BU ARADA KIZLAR DİLİM DEYİNCE YARIM AY ŞEKLİNDE DÜŞÜNELİM KARE DEYİNCEDE BIÇAKLA PARÇALIYORUZYA DİLİMİ ONU DÜŞÜNELİM HEMİ)
Şimdide
2kk peynir
1çavdar
6kare karpuz yicim

Btlllllllll hayat imtihanlarla dolu,allah şifa versin canım öğlenkiler yaramaz sana merak etme

Btlkbra,Allah acil şifalar verdin canım.Öglen yemişsin ama akşam acıkırsan salatalık b.leblebi felan yiyebilirsin canım.
Sehra ,daha doymadıysan gel de beni ye:))Onca şey yemişsin zaten ama yok kızmıycam ye canım yede 1.ben olayım:)Gerçi cuma regl günüm

Kızlar sol kulağım tıkandı gibi 2kere aşağıya yürüdüm ama halsizlikten çöktüm kaldım vallaBurnum akıyo başım çatlıyo

ben geldim ama buğün yorgunuktan dağıldım ne yediğimi anladım nede dinlendiğimi..

karadeniz süper bir yer dağlara bak bak doyamıyorsun..

tatlarıda güzel.. yedim yedim geldimm..

bu cumada çanakkaleye gideceğimm.. o yüzden bu hafta kilo vermekten yana pek umudum yok.. hafta sonum yiyerek geçti.. buğünde öyle.. geriye kaldı: salı çarşamba perşembe.. cuma zaten bildirim var.. hem cuma yolcuyumda..

buğün menu paylaşmayacağım ama yarın menu yazarım.. çok yorgunum çok.. evimi bile toplayamadımmm ..

hepinizi öpüyorum.. bu arada tabloda sonuncu olmuşumm.. ah ben ahh.. birinci yi tebrik ederimm.. hadin yarışın kızlarrr.

Koca bir tabak dolusu yağlı ve tuzlu mısır yedim ;(pişmanım

Btlkubra enistene cok gecmis olsun canim acil sifalar dilerim
Ebrucum sana da gecmis olsun canim bu aralar uyku duzeniniz baya degisti yoluna girer bian oncede rahat edersin.
Benim kizda kac gundur gec uyanip gec uyuyo ogle uykusuna uyandigi saatte yatiyo dusun ben duzene sokuyorum bir iki disari cikiyoruz gene duzen bozuluyo malesef
Nelson hosgeldin canim insan gezerken istesede cok dikkat edemiyor ama asiriya da kacma sonra cok ugrasma yani vermek icin bak canakkaleye de gidicekmissin dikkat et cok eglen az ye
Sehraa ahhh sehraaa vahhh sehraaa sen delurdunmu sasirdinmi yagli bi de tuzlu misir yenir mi hiccc sondan 1. Sehraaaa ( bu kadar soze yemezsin bidaha hemiiii)

Menum
10.30
1 dilim beyaz ekmek
Kk peynir
2 zeytin
2 kayisi
2 catal recel
Yesilcay
13.00
1 tabak kiymali makarna
1 bardak seftali suyu
2 kasik yogurt
15.00
Nescafe 3 bitter
17.00
5 6 catal karisik kizartma
2 kare karpuz
1 dlm ekmek
Kk peynir
20.00
Yesilcay
1 avuc cerez
Kizlar esim kizartma istedi canim cok istedi diye erken yemeye calistim
Cok iyi degil menum karbonhidrat agirlikli oldu bugun
Sehraa karpuz miktarina deginmen iyi oldu ben 1 dilim yazinca 1 kare Karpuz demek istiyodum ama acaba arkadaslar ay gibi kesilmis dilim anlarlarmi diye icimden geciriyodum sonucta 1 dilimin normali ay gibi olan
Sen bi oturusta 6 kare yemissin bugun o fazla olmus bence
Yarin kizkardesime gidicem ev temizligine yardima hem calisyo hem hamile zor oluyo diye bi el atayim dedim orda ne yer ne icerim bilmiyorum umarim cok yemem

menüm sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden 8 gibi oğlumu okuls götürdüm sınıf annesi yardımcısı olarak öğretmenlere yardım ettim karne hazırlıyoruz çok güzel hem duvar süsü gbi hem gösterişli büyük güzel bi kedi görünümlü bişi çok güzel o yüzden evde yemeden çıktım orda ocuklara yemeklerini yerken yardımcı abla bana da yemek verdi 1 tabak ekmeksiz mercimek çorbası 2 kupa şekersiz çay içtim iş arası :)
öğle yine evde değildim 15:00 a kadar okuldaydık yardım ediyoduk 15 ten sonra oğluma ayakkabı almaya gittim ordan arkadaşa geçtim 1 kahve ve 1 tuzlu kurabiye yedim ona gitmeden önce de yarım simit yemiştim
akşam evde değildim kuaför görümceme gittim bi güzel saçlarımı altın sarısına boyattım süper oldu akşam menüm 1 dilim böre 1 tabak çorba ve salata yoğurt arkasından 5 çay kaşığı dondurma yedim
spor:
08:00 den 10:00 a kadar öğretmenleydik okulda 10 dan sonra diğer sınıf annesiyle beraber öğretmene hediye araştırmaya gittik çarşıda heryeri dolandık vs. 12:00 ye kadar sonra tekrar okula baya bi yürüdük sonra görümceme giderkende biraz yürüdüm bayabi
su 1 litre
şimdi uyku zamanı ok yorgunum vede uykum varrr iyi geceler hepinize

Ösge hep senin yüzünden yidim o mısırı kesin vardır bi kabahatinbide öğlen üç kaşık yoğurt yimiştim

Bu arada hawarrrr berdesin
Jojopum yoksun zati
Busss evlendinmi kız o kıytırık çocukla
Elff gittin grlmedin
Blueeee dikkat ettinmi yımırta yimedim sabah

Papatya niye menü yazmadın bakim baktın çıktın
Nell umarım cuma 60çıkmazsın
Epru okuyup okuyup duruyorum dikkatlice ama ssnkim zihnim yanıltıyor beni ya allah şifa versin canım benim

BUGÜN:
06:30=1.5 simit,1dl.peynir,3 zeytin,ıhlamur
13:30=yarım kase sakızlı muhallebi,2 ısırık simit
15:00=türk kahvesi çay
18:00=1.5dl çavdar,potleşka(biber patlıcan domates sarımsak soguk yemek işte)
20:30=1 ekşi elma,4 dl.karpuz

Spor:1 saat 15 dk yürüyüş dışarıda

İyi degilim ama hastayım hasta cnım ister yaş pastaGeçmişe telden yattıgım yerden bakıcam.Eşime pc lazımmış.Oglum kakasını yaptı duşunu aldı ve zor uyuttum şimdi.Halbuki eşim bizi dr. götürüken(21:00)Arabada gözleri kapanıyorduUykusu kırıldı sanırım.Çocuk aatleri şaşırdı artık.Dr. ialç verdi kulagım tıkandı resmen.Bogazımdan hiç bitat alamıyorum.Sırf yemek için yiyorum.Kv bu akşam neler yapmıştı ama ben 1 tane bişi yedim nasılsa tat almıyorum

Sehra Özge Saolsun kızlar.Her yer ilaç doldu.kırıklığı giderse şu Jiliana başlamam lazım acilen 1ay sürüuor Ramazan gelmeden bitirmek istiyorum!Tatil var kaynımın düğünü ve kilom aynı kalsada bu göbek aynı kalmıycak!Ve ben öyle bi sıkılaşıcamki karnımı hiç görmediğim kadar düz görücem inş.!
Nelsonum ,hoşgeldin özendim valla inş bigün bizde gider görürüz!
Hawarım hala yoksun

EbRu bak temin noldu anlatayim
Ben bu aralar degisik yemek tariflerine merak sardim potleska yazinca merak ettim google yazdim sonra gul gul oldum
Sadece kadinlar kulubunde senin menulerin cikti google in potleskadan haberi yokmus meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…