- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.701
Kizlar nasilsiniz ben bugun cok guzel bi haberle baslamadim annem aradi sabah izmire gidiyoruz dedi sesinden anladim bisey oldugunu noldu dedim teyzemin esi yani enistem kalp krizi gecirmis hastanedeymis anjiyo olmus 3 damari tikaliymis birine stend takilmis biri acilmis digerinide acmaya calisiyolarmis teyzemin kucuk oglu ameliyat olmustu hastanede yatiyodu zaten biri bi hastanede biri bi hastanede simdi ins ameliyat olmasina gerek kalmaz( yediklerim cok guzel degil hatta hic guzel degil ama paylascam
Sabah
iki tam bugday ekmegi
uc zeytin
bir dilim peynir
domates
ara
nescafe
bir galeta
ogle
Iki haslamis icli kofte
bir dilim kek
yarim aycoregi
bir ispanakli gul boregi
iki bardak cay
Aksam yemicem kizlar gunu kapattim
Btlkbra,Allah acil şifalar verdin canım.Öglen yemişsin ama akşam acıkırsan salatalık b.leblebi felan yiyebilirsin canım.
Sehra ,daha doymadıysan gel de beni ye:))Onca şey yemişsin zaten ama yok kızmıycam ye canım yede 1.ben olayım:)Gerçi cuma regl günüm
Kızlar sol kulağım tıkandı gibi 2kere aşağıya yürüdüm ama halsizlikten çöktüm kaldım vallaBurnum akıyo başım çatlıyo
ben geldim ama buğün yorgunuktan dağıldım ne yediğimi anladım nede dinlendiğimi..
karadeniz süper bir yer dağlara bak bak doyamıyorsun..
tatlarıda güzel.. yedim yedim geldimm..
bu cumada çanakkaleye gideceğimm.. o yüzden bu hafta kilo vermekten yana pek umudum yok.. hafta sonum yiyerek geçti.. buğünde öyle.. geriye kaldı: salı çarşamba perşembe.. cuma zaten bildirim var.. hem cuma yolcuyumda..
buğün menu paylaşmayacağım ama yarın menu yazarım.. çok yorgunum çok.. evimi bile toplayamadımmm ..
hepinizi öpüyorum.. bu arada tabloda sonuncu olmuşumm.. ah ben ahh.. birinci yi tebrik ederimm.. hadin yarışın kızlarrr.
Koca bir tabak dolusu yağlı ve tuzlu mısır yedim ;(pişmanım
Btlkubra enistene cok gecmis olsun canim acil sifalar dilerim
Ebrucum sana da gecmis olsun canim bu aralar uyku duzeniniz baya degisti yoluna girer bian oncede rahat edersin.
Benim kizda kac gundur gec uyanip gec uyuyo ogle uykusuna uyandigi saatte yatiyo dusun ben duzene sokuyorum bir iki disari cikiyoruz gene duzen bozuluyo malesef
Nelson hosgeldin canim insan gezerken istesede cok dikkat edemiyor ama asiriya da kacma sonra cok ugrasma yani vermek icin bak canakkaleye de gidicekmissin dikkat et cok eglen az ye
Sehraa ahhh sehraaa vahhh sehraaa sen delurdunmu sasirdinmi yagli bi de tuzlu misir yenir mi hiccc sondan 1. Sehraaaa( bu kadar soze yemezsin bidaha hemiiii)
sehra kız ben bu giddişle 60 da çıkarım 61 de..karadeniz çok kiloya mal olmadı ama şu üç ğünde ne hale ğelecem bimliyomm..Bu arada hawarrrr berdesin
Jojopum yoksun zati
Busss evlendinmi kız o kıytırık çocukla
Elff gittin grlmedin
Blueeee dikkat ettinmi yımırta yimedim sabah
Papatya niye menü yazmadın bakim baktın çıktın
Nell umarım cuma 60çıkmazsın
Epru okuyup okuyup duruyorum dikkatlice ama ssnkim zihnim yanıltıyor beni ya allah şifa versin canım benim
Sehra Özge Saolsun kızlar.Her yer ilaç doldu.kırıklığı giderse şu Jiliana başlamam lazım acilen 1ay sürüuor Ramazan gelmeden bitirmek istiyorum!Tatil var kaynımın düğünü ve kilom aynı kalsada bu göbek aynı kalmıycak!Ve ben öyle bi sıkılaşıcamki karnımı hiç görmediğim kadar düz görücem inş.!
Nelsonum ,hoşgeldin özendim valla inş bigün bizde gider görürüz!
Hawarım hala yoksun
hoşbuldukk ğüzelimmm..nelson hoş geldin bacım, oh temiz hava bol gıda, darısı başımızaa. ne güsel şiir oldu.
epruu potleşka ne kıss rus yemağımı.ösge çok güldüm sana, zehir hafiye hemen araştırıyosun walla. kızartmalarını gördüm bu arada.
günaydın kızlar:
dün yazamadım size. telefondan baktım çıktım sehranın dediği gibi. sonra yazacaktım ki gözümü açtığımda sabah 6 idi saat. uyuya kalmışım. pazar günü çok ama çok yoruldum. her ne kadar yemicem desem de malesef yedim. bu sabah hala artıdaydımk. ama inşallah yarın sabah -'ye geç,cem. gerçi, bu hafta 600 gram vermeyi hedefliyordum ama hedefime ulaşmam için cumaya kadar 1000 gram vermem gerek ki o da zor görünüyo...
nelsoon fotolarını gördüm. çok güzller. ben karadenizi çok severim. defalarca kere gittim. ama bir kere daha giderim. hiç üşenmem o sümelaya falan çıkmaya.
ama çanakkaleye hiç gitmedim. çok da merak ediyorum. her kış planlar yapıyoruz. şuraya gidelim buraya gidelim diye olmuyo. ramazan da yaza denk gelince hemencecik bitiveriyo yaz...
benimö de tatilime 4 hafta kaldı. işlerimi bitirmeye çalışıyorum.
geçmişi okumuşltum ama unuttum kimin ne yazdığını...cevap yazacaktım güya....
abin bişi dedi mi kocanın mesajına
nelson hoş geldin bacım, oh temiz hava bol gıda, darısı başımızaa. ne güsel şiir oldu.
epruu potleşka ne kıss rus yemağımı.ösge çok güldüm sana, zehir hafiye hemen araştırıyosun walla. kızartmalarını gördüm bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?