Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. menün kötü bişey demiyorum.
hoş sanki benim çok iyi de. hafta sonu içimden bir grup vahşi hayvan çıktı yine. evde dışarda çer çöp ne varsa yidim :26:

gısımm hiç sevmedim menünü, o ne öyle donates, çarliston kibar kibar. yımırta yimemişin, ben sana yime demiyom ki 2 saat ara ver deyoom. yımırtasız yaşanır mı delirdin sanırım bakıyorum seninde içinden canavar çıkmış hafta sonu. oohh arkadaşıma afiyet olsun, bal kaymak olsun, şifa olsun bu ara acı sosuna takmış durumdayım. almıycam diyorum ama görünce çok istiyorum, ben çok ekmek yiyorum onunla. dibini görmeden duramıyorum, her öğün ye Allah ye.

mevcann uyudun uyudun hiç bişey yemedin demi hafta sonu. 1. mi olcen gıss.

Son düzenleme:
nelson hoş geldin bacım, oh temiz hava bol gıda, darısı başımızaa. ne güsel şiir oldu.

epruu potleşka ne kıss rus yemağımı. ösge çok güldüm sana, zehir hafiye hemen araştırıyosun walla. kızartmalarını gördüm bu arada.

gelelim bana. kızımın wc eğitimi 7. günümüzdeyiz gündüzleri çok iyi maaşallah diyeyim. kaka çiş 4 gündür sorunsuz. dışarıda da gezmeye dalıp altına yapmıyo anne çişim geldi diyo. amaa dün gece resmen çıldırdı. kaç kere altına işedi sayamadım walla. uykusuz bi geceden sonra, mayhoş bi gün geçirdim, akşamda spora gittim saat 2 oldu hala uyanıkım.

menüme gelince, hafta sonu çıldırdığım için yazmıyorum, bugünde elim hiç yemeğe gitmedi uykusuzluktan ne kolaysa onu yedim, meyveye, peynire vurdum kendimi

Sabah : 6 kare karpuz, 1.5 dilim üstüne peynir sürülmüş ekmek (kepek), 8,10 zeytin

Ara : 1/3 haşlanmış mısır, yarım şişe soda

Öğle : nescafe, 200 gr kadar dut, 3-5 çilek, 1 dilim üstüne peynir sürülmüş (ekmek)

Akşam : 1 dilim üstüne peynir sürülmüş ekmek (kepek) 5 kare karpuz, 1 minik kase mantar çorbası

Gece : yarım haşlanmış mısır, 3 tane doritos, yeşil çay, çilek

ay çok güldüm kendime ne biçim menü bu. meyva yiye yiye şekerim çıkmıştır kesin. gaz yapıyo bide bana meyva, çakkıdı patlamak üzereyim

Mnum
Sabah

Peynir
Domates
Kisir
Yumurta

Ogle
Tavukmsote
Yogurt
Marul

Ara
Incir
Humana cay

Aksam
Kisir
Tavuk sote
Ayran.

günaydın kızlar:
dün yazamadım size. telefondan baktım çıktım sehranın dediği gibi. sonra yazacaktım ki gözümü açtığımda sabah 6 idi saat. uyuya kalmışım. pazar günü çok ama çok yoruldum. her ne kadar yemicem desem de malesef yedim. bu sabah hala artıdaydımk. ama inşallah yarın sabah -'ye geç,cem. gerçi, bu hafta 600 gram vermeyi hedefliyordum ama hedefime ulaşmam için cumaya kadar 1000 gram vermem gerek ki o da zor görünüyo...
nelsoon fotolarını gördüm. çok güzller. ben karadenizi çok severim. defalarca kere gittim. ama bir kere daha giderim. hiç üşenmem o sümelaya falan çıkmaya.
ama çanakkaleye hiç gitmedim. çok da merak ediyorum. her kış planlar yapıyoruz. şuraya gidelim buraya gidelim diye olmuyo. ramazan da yaza denk gelince hemencecik bitiveriyo yaz...
benimö de tatilime 4 hafta kaldı. işlerimi bitirmeye çalışıyorum.
geçmişi okumuşltum ama unuttum kimin ne yazdığını...cevap yazacaktım güya....

çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

hoşgeldin,karadeniz ve çanakkale görmeyi en çok istediğim yerlerden biridir.benim içinde gez bebeğim
Koca bir tabak dolusu yağlı ve tuzlu mısır yedim ;(pişmanım

günaydın

tüm mesajları okudum,herkeste bir kaçamak havası sezdim gibi

bende dün akşam itibari ile yürüyüşe tekrar başladım,kaç gündür yediklerime de dikkat ediyorum ama cumaya tartı ne der bilemiyorum.ne zaman spora başlasam tartı + kilo gösteriyor diğer hafta ise müthiş bir - kilo

o yüzden bu hafta neler olur bilemiycem..

özgecim valla o meşhur ye yok bu meşhur ye,, yedimde yedim valla.. açık havaa bol oksijen ooo yedirdi,, ama pişman değilim..

sehra kız ben bu giddişle 60 da çıkarım 61 de..karadeniz çok kiloya mal olmadı ama şu üç ğünde ne hale ğelecem bimliyomm..

ebruli bence karadenizi görmek lazımm.. çok güüzel bir doğa harikası.. bak bak doyamıyor insan..

hoşbuldukk ğüzelimmm..

tatlım fotoları beğendiğine sevindimm(çok kilolu çıkmışmıyımmm papatyammm) daha foto ekleyecem.. o benim teldeki birkaç fotoydu..evet ya insan doyamıyor yeşillik ağaç temiz hava.. orada yaşayamam ama gezmek için bende defalarca giderim...

kızlar menülerinizi okuyorum ama dikkat ederseniz ben çok menü yazmıyorum.bildiğiniz üzere çalışıyorum ve ben sadece sabah ve öğlen yiyip diğer öğünleri ara yapıp geçiştiriyorum.öğlenleri standart aynı yemekler çıktığı için farklı bi menüm olmuyor,yinede dünki menümü yazayım size

sabah:2 dilim tahıllı ekmek arasına kaşar + yeşil çay
öğlen: 1 tane kıymalı kabak dolma,az makarna,yoğurt
ara: 1 kase vişne
ara:2 form bisküvi + yeşil çay
ara:1 kase bahçe eriği
akşam 8 de :2 salatalık,1 minik domates

1 saat yürüyüş
bol su

(bu kadar yemeğe incecik olmam lazım ama,şu an kilom takılmış durumda 3 aydır 60-61 arasıyım)

ama yılmadım elbet vericem,yürüyüşede başladımki kim tutar beni

not:itiraf etmeliyimki kilo verme hızımın düşmesinin,en büyük sebeplerinden biride haftasonu abartıp sürekli kilo almam,hafta içi anca aldıklarımı geri veriyorum.

Son düzenleme:
Bugunku menum
Sabah
1 patatesli gozleme
1 domates
5 zeytin

Ogle
Yumurtali cig kofte 10 tane yiyebilirim.
Yogurt

Aksam
Tavuk sote
Yogurt

Aralarda toplamda 2-3 incir.

Kizlar hepinize cok tesekkurederim enistem iyiymis cok sukur ameliyata gerek yok demis doktor ) bendr dun menume dikkat edemedim ama bugun daha dikkatliyim sabahtan kizimi asiya goturdum nasi agladi kuzumm sonra geldim evi toparladim masaja gittim geldim kizimi uyuttum corbami actim uzandim

Soğuk bi yemek arnavutlar yapıyor diye biliyorum!Patlıcan ezmesinin ezilmemiş hâli gibi :)

Btlkbra,canım çok sevindim eniştenin saglık durumuna!Masaj nasıl gidiyor?Bende istiyor bu masajdan göbüşüme
(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…