- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.721
Evet canim cok cekiyor durduramiyorum kendimi. Gozleme yersem peynir yumurta ve ekmekten yemiyorum. Dengelemeye calisiyorum.db cim gözleme geri gelmişş
Canım menülerinde miktar belirtirsen yorum yapmak daha doğru olur!
nelson hani nirde foto,merakta koyma beni
nelson nerde fotoların biz neyen göremiyoz
Kizlar hepinize cok tesekkurederim enistem iyiymis cok sukur ameliyata gerek yok demis doktor) bendr dun menume dikkat edemedim ama bugun daha dikkatliyim sabahtan kizimi asiya goturdum nasi agladi kuzumm sonra geldim evi toparladim masaja gittim geldim kizimi uyuttum corbami actim uzandim
Demeeee yaaa deşifre olucam valla:18:EbRu bak temin noldu anlatayim
Ben bu aralar degisik yemek tariflerine merak sardim potleska yazinca merak ettim google yazdim sonra gul gul oldum
Sadece kadinlar kulubunde senin menulerin ciktigoogle in potleskadan haberi yokmus meger
canım senin o potleşka dediğin soğuk yemeği bizde salata gibi yapıyoruz, közlenmiş patlıcan, közlenmiş kırmzı biber, domates, sarımsak sirke, maydanoz. minik minik doğranıyor. herse yada patlıcan salatası diyoruz.ohh olsada yesek, çok severim.
Sehra,2gündür maşallahın var:)çok Yemene ve uyumana çok üzülüyorum(desem inanma:)1.olamam malum regl günüm ama2.olurum inş.!
Nelsonuö,Facebook yok! Karşıyız Eşimle :)Ama bazen anneler grubunda da bu eksikliği hissettm!Herkes birbirini ve bebekleri gördü ben görememiştimBence buranın tadı bambaşka görmeden sevmek bağ kurmak dost olmak:)
Bludaisy,canım menünü beğendim!dikkat ettimde haftada mutlaka somon yiyorsun ne güzel!
Nelson ,menün sağlıksız olmuş canımtopla kendini yarışa motive ol bi zamanlar 4 kilo veren ben değildim herhalde!(kızgın smiley)
Db ,çok yememişsin ki(sehraya bak:) canım hem akşamıda çok erken kapatmışsın tebrik ederim!
canım iyimisin, yemekten sonra çıkarmışsın.
sabah: bir simit
ara:5-6 tane gofret
öğle: karışık tost
akşam: bir şeyler yedim ama geri istifrar ettim.. yemedim sayabiliriz..
başka ne yerim bilm,iyorum..belki yoğurt yerim..
ama sehraaa cuma 60 olmamak için yememeliyim..
Sehra,2gündür maşallahın var:)çok Yemene ve uyumana çok üzülüyorum(desem inanma:)1.olamam malum regl günüm ama2.olurum inş.!
Nelsonuö,Facebook yok! Karşıyız Eşimle :)Ama bazen anneler grubunda da bu eksikliği hissettm!Herkes birbirini ve bebekleri gördü ben görememiştimBence buranın tadı bambaşka görmeden sevmek bağ kurmak dost olmak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?