Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

db cim gözleme geri gelmişş
Evet canim cok cekiyor durduramiyorum kendimi. Gozleme yersem peynir yumurta ve ekmekten yemiyorum. Dengelemeye calisiyorum.
Canım menülerinde miktar belirtirsen yorum yapmak daha doğru olur!

Menumu hafifletmek icin miktar yazmamistim. yazayim simdi. Menumde degisiklik de oldu zaten.

Sabah
1 tane patatesli gozleme
5 zeytin
1 domates

Ogle
10 yumurtali cigkofte
200 gr yogurt
5 yaprak marul

Aksam saat 15:00 da yedim.
10 yumurtali cigkofte

Ackirsam 1-2 kuru incir yerim.

Ve bol su iciyorum

40 dk hizli tempo bisiklet cevirdim.

sabah: bir simit
ara:5-6 tane gofret
öğle: karışık tost
akşam: bir şeyler yedim ama geri istifrar ettim.. yemedim sayabiliriz..
başka ne yerim bilm,iyorum..belki yoğurt yerim..

ama sehraaa cuma 60 olmamak için yememeliyim..

canım senin o potleşka dediğin soğuk yemeği bizde salata gibi yapıyoruz, közlenmiş patlıcan, közlenmiş kırmzı biber, domates, sarımsak sirke, maydanoz. minik minik doğranıyor. herse yada patlıcan salatası diyoruz. ohh olsada yesek, çok severim.

bugünki menüm

Sabah : yarım domates, 8 zeytin, 1 dilim kepek ekmeğine peynir süürdüm

Ara : türk kahvesi, soda

Öğle : 2 avuç dut

Akşam : avuç içim kadar somon, 1 tabak kermalı mantarlı makarna, salata

yemekten sonra kızımı dondurma yemeğe götürdük, bende durmadım yine (duramayasıca) çikolatalı sufle yedim. evde de yeşil çay içip yatarım.

tekrar geçmiş olsun canım, ucuz atlatmış enişten. kızın kaç yaşında. sanırım burda çocuğumuzun çocukları birbirine yakın yaşta.

epruu btlkubranın masajından göbüşe bende istiyommm.

Mnm
Uyanınca dört kayısı ılık su
Sabah8buçukta
İki çavdar
Üç kk peynir
İki ceviz
6zeytin
2kayısı
4hurma
Domates
Salatalık
Çarliston
Morlahana
11buçukta
1buçuk çavdar
Acısos
5zeytin 6sarma
2de
İki sucuklu yumurta
2çavdar
1buçuk dilim karpuz
Uyudum üstüne üf epru ya
Ara ili avuç leplebi
10
Erik
8buçukta!!
Balık yemeye gittik
İsravrit
Salata
Azcık beyaz ekmek
Bir bardak fanta içtim

Elim yoruldu yediklerimi yazarken kim bilir midem nekadar yoruldu bugün çok yemişim:;((
:26:

Sehra,2gündür maşallahın var:)çok Yemene ve uyumana çok üzülüyorum(desem inanma:)1.olamam malum regl günüm ama2.olurum inş.!
Nelsonuö,Facebook yok! Karşıyız Eşimle :)Ama bazen anneler grubunda da bu eksikliği hissettm!Herkes birbirini ve bebekleri gördü ben görememiştimBence buranın tadı bambaşka görmeden sevmek bağ kurmak dost olmak:)

Bludaisy,canım menünü beğendim!dikkat ettimde haftada mutlaka somon yiyorsun ne güzel!
Nelson ,menün sağlıksız olmuş canımtopla kendini yarışa motive ol bi zamanlar 4 kilo veren ben değildim herhalde!(kızgın smiley)
Db ,çok yememişsin ki(sehraya bak:) canım hem akşamıda çok erken kapatmışsın tebrik ederim!

EbRu bak temin noldu anlatayim
Ben bu aralar degisik yemek tariflerine merak sardim potleska yazinca merak ettim google yazdim sonra gul gul oldum
Sadece kadinlar kulubunde senin menulerin cikti google in potleskadan haberi yokmus meger
Demeeee yaaa deşifre olucam valla:18:Yazını yeni gördüm pc den girmediigimden ne güldüm bende heee kendime

Kv de yeşilbiberi közlüyor patlıcanı minik küp küp közlemedne doguryor.Bol domatesin içene bol sarımsak ve biberle patlıcanları atıp bişiriyor sogutuyor.Potleşka oluyor

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcacık su
11:30=1dl. t.b.,1dl.peynir,2 ince dl.salam,4 y.zeytin,bal,yeşilçay
12:30=türk kahvesi
4o dk yürüyüş
15:30=2 tahta kaşık şehriye pilavı,2 kaşık yogurt
16:00=3 dl.karpuz,1 avuç kiraz
17:30=4 mini çokoprens
1 saat yürüyüş
19:30=1 kaşık kabak yemegi,6 dl.fırında patates,bolca salata

Kv bahçede baya bi kalabalık tüplerde çaylar demleniyor.Sadece çay içtim ama masada bulunan birine kızınca önümdeki çekirdekleri çıtlamaya başladım hıncımı onlardan alıp sessiz kalmayı tercih ettimJilian jilian yazıp duruyom ama nedense uygulamaya geçemiyomSonrada az önce tv de bayao bikini tanıtımındaki kızlara bakıp iç geçiriyorum

yaa aynen ebrucum yaaa, bizde de facebook yok. herkes face de takılıyo bazen benim haberim bile olmuyo millet orda konuları ilerletmiş. insanların hayatına ekmek, su gibi yer etti bu facebook. iyi mi ediyoruz yoksa kötü mü bilemiyorum ama hala bizde karşıyız.

jilian bende düşünüyorum 1 ay sonra, sporum bitecek, eşim gidecek bende başlıycam kısmetse. dün sporda 2 hocamda çok iyi görünüyosun birde şu göbeğin gitse dediler. bu göbek nasıl gidecek

Kizlar iyi geceler yazdiklarinizi bir cirpida okudum suan kizimi salliyorum .size bakmadan uyumak istemedim
Oglen kardesimdeydim 18.00 gibi esim gelip aldi ordan kv ve gorumcemi alip yemege gittik ordan buyuk gorumceme caya ve eve geldigimde saat 00.45 falandi.
Berbat Menumu yazim yatim kizlar
10.00
1/2 gevrek
Kk peynir
2 banim recel
1 yumurta
Yesilcay
12.30
1 kayisi
14.00
Nescafeyle
Kardesimde bi tabak yaptik ortaya ivir zivir onlardan yedim
Acik acik yazmiyorum diyet topigine biraz abest kacar cunku
20.00
1 porsiyon cavdarli pide
4 5 kasik mercimek corbasi
Salata
Diyet kola
23.00
2 kare karpuz

Tesekkur ederim. Kalorisi cok o yuzden cekindim.
Sen yuruyus bandinda mi yuruyorsun?

günaydın akşam abimlere uğradım,bi şeycikler demedi saolsun

ordan arkadaşa geçtim ,dışarı çıktık çok cısss yedim,söylemeye dilim varmıyor:26::26:

bugün kuş öğünün yaparak dengelemeyi düşünüyorum.

işlerimi halldedip tekrar uğruycam öpüldününz şimdilik

canım iyimisin, yemekten sonra çıkarmışsın.

canım ekmek ağılıklı çok tüketince midemi rahatsızz etti şimdi iyiyim..

yemeğime ilave,,

geceatlıcan yemeği, 1 dilim ekmek,tavuk haşlama, salata

haklısın canım.. bu hafta yarışmıyorum,, kilo almasam yeter..

Mev*can oyle cisslar misafirlikte olur. Sabahlari olur. Dengelemek onemli. Yaz ama cisslari. Yiyemesem de okumak bile zevkli.

günaydın kızlar:
dün akşam da misafirim vardı. onun için bakamadım yazamadım size...
bu sabah tartıldım. anca geçen cumadaki kiloma ulaşmışım. benim en büyük hatam bu sanırım. hafta sonu azıcık kaçırıyorum.ç kilo alıyorum. haftaiçinin yarısı da aldıklarımı vermekle geçiyor.
cuma şehir dışına çıkıyorum yine. bir hafta yokum. bakalım nasıl olacak. bu sefer çok dikkat edicem. çünkü 5 temmuzda 60 olmalıyım.8 temmuzda tatile gidiyorum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…