Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar mrnulerinizi okudum bu hafta biraz cislarla devam ediyo sanirim bende dahil ebruu blueee kizlar burda olsaniz hemen goturcem sizi masaja baya fark etti hemen soliyim basenden toplam 13 cm bacaktan 10 cm belden 7 cm icine giremedigim pantolonum7n icine gimeye basladim bile :)) tabi bu kadar gitmesinin nedenleri 1 yag oranim fazla oldugu icin 2 yediklerime dikkat ettigim icin miş

Blue cim kizim henuz 7.ayinin icinde

Mev*can oyle cisslar misafirlikte olur. Sabahlari olur. Dengelemek onemli. Yaz ama cisslari. Yiyemesem de okumak bile zevkli.

hep buraya yazardım cıss yerseniz bile erken yiyin diye kendim ettim kendim buldum bacım,yedim itiraf ediyorum

neler yediğimi yazamam valla yiyen var yemeyen var

bak işte dün bundan bahsettim aynı kısırdöngü son 3 aydır bende var,toplasan 3 ayda 6 kilo verdim ama kilom yerinde saydı,haftasonu yedim kilo aldım hafta içi anca yediklerimi verdim.eskiden haftasonu dikkat edince haftada 700 gram verirdim son 3 aydır yerimde sayıyorum çünkü yiyorum.dur demem lazım ama nasıl yaz geldi evde durmuyoruz ki

kübra ne güzel bir şey o masaj öyle ya...ben de geçen haftadan beri spor yapmıyorum. dışarıda yürüyüşe gitmeye başlamıştım. bir haftadır hava yağmurluydu onu da bıraktım. bu akşam leslie yapıcam inşallah.
mevcan işte bu kısır döngü mahvetti beni. bir şey yemesem bile evde olduğumdan bir gofret yiyorum mesela, kahvaltıyı geç yapıyorum. öğle yemeği yok. akşama acıkıyorum. bu hafta sonu dikkaet etmeye çalışıcam. bakalım nasıl olacak.
az sonra öğle yemeğine gideceğim. naıl acıktım anlatama. çorba içerim yanında da etli birşeyle ryerim herhalde. bir de yoğurt diye düşünüyorum.

Kİzlar gunaydinlar
Sularim kesik daha 2 saatten onceden gelmiyecekmisİsler kaldi hep yarim
Papatyacim ben tatilden gelcem sen gitcen benim zamanim daha az kaldi ama hala bi gelisme yok dayanamadim tartildim dune kadar kilo koruyodum(reglyim diye uzulmemistim) bugun + 300 ciktim ama dunku pideler sagolsun
Btlkubra cok sevindim canim pantolarina girebilmene yaglari parcaliyo ayni zamanda sanirim bu masaj

Naılsınız kızçeler?Bulaşıklar çamaşırlar ortalık topla yemek yap bu saat oldu.Markete gidiyorduk yagmur baladı koşarak ogluşla eve geldik.Şimdi yukarıya bırakıp hemen gidip gelicem.Hava soguk tam ütü havası.Planım ütü yapmak vileda yapmak ve bi türlü yapamadıgım jilianı yapmakHava tam uyku havası uyusak mı sehra2 gündür kv gittim orda şımartıyorlar haliyle ilk torun.Bırak altına yapsın bişi olmaz yıkarız ederiz ...vs.. 2 gecedir oglum altı ıslak uanıyorBugün gitmiycem bakalım bu yüzden mi yoksa öküsrük nöbetleri oluyor ondan mı kaçıyor görüp bakıcam.Bende tam yattım bi gıcıkm geldi öksür ÖKSÜR DURMUYOR tıkanıcam sandım.sABAH ezanı okunuyor ve ben hala uyanık.Sonra namazı kıladım tam uyuycam oglum aglamaya başladı bi baktık altına işemişDegiştirdim uyuttum tekrar.İşte böyle arkadaşlar çok uzattım .Ymeek molasında görüşürüz.

Sabah
1 ispanakli gozleme
1 domates
5 zeytin
1 haslama yumurta

Ogle
2 porsiyon Mihlama/kuymak
2 dilim ekmek ( bu olmasaydi iyiydi)

Aksam
Tarhana bir kase
Yogurt

Acikirsam
1 kuru incir

Leslie ben sana kurban olayım.Bu jillanda ne tavşan gibi zıpla öldüm valla.aTLETİM ter içinde.Bu ilaçlarda terletiyor zaten su içinde kaldım.Yarıda bıraktım yapamam ızlar ben bunu çok zor ve biz hamlar için çok agır.Tabi 1 ay bunları yapında sıpsıkı dal gibi olunur orası kesinYemegimi acele yedim.Hemen vileda çektim eve toz aldım,ütülerin yarısını yaptım ve yarım jiliianBen mekigime leslie me deavm edeyim.Şu rafta az kullanılmış titreim kemerimi kullanayım bari

DB ,kız gzlme gözleme benimde canımı çektirdinYarın sabah ogluşa terayaglı kendime yagsız peynirli yapıcamYufka aldım marketten bugün yarın sabah kahvaltıya degişiklik olsun

Ebrucum bu jillian yapanlar surekli isyandalar zaten ay oldum bittim merdiven cikamiyorum falan diye kadinin vucudu herseyi anlatiyo zaten ama 2 ay duzenli yapinca tas gibin olmak garanti benim gibi ip atlamaya usenen biri icin imkansiz bi ihtimal tabi bu

kıss epruu sende jetgillerdensin walla maaşallah, çabucak yapıveriyosun herşeyi birde üstüne jilian ben bu ara pek bi mıyışığım, hımbıllığım doruk noktasında. evi zor silip süpürüyorum, akşam spora sürünerek gidiyorum. psikolojim mi bozuk ne bilemedim. eşim gidecek diye keyfim yok hiç, birde kızın wc eğitimi gerginlik yaptı sanırım. benimki geçen gece çok işemişti altına. 2 gecedir iyi ama bende 3 defa kaldırıp işetiyorum artık. işimi şansa bırakmayayım diyorum.

canım kızını Allah bağışlasın, maaşallah. tadını çıkar bebekliğinin, her yaşı ayrı güzel ama ben çok özlüyorum o yumucuk hallerini. öp bizim için

Menum degisti arkadaslar. Son sekli asagida.

Sabah
1 ispanakli gozleme
1 domates
5 zeytin
1 haslama yumurta

Ogle
2 porsiyon Mihlama/kuymak
2 dilim ekmek ( bu olmasaydi iyiydi)

Aksam
1 kuru incir
Humana still tea

Gözl sen mi yapıosun nasıl anlat bi
Cnm hazir yufka dan aliyorum. Icine peynir ya da ispanak vs koyuyorum tavada yagsiz pisiriyorum. Kalorisi de cok degil. Sabhlari yiyorum. Simdi yanimda annem var o yapiyor bana.
DB ,kız gzlme gözleme benimde canımı çektirdinYarın sabah ogluşa terayaglı kendime yagsız peynirli yapıcamYufka aldım marketten bugün yarın sabah kahvaltıya degişiklik olsun

Uzuldum simdi. Artik gozleme yesem de gozleme diye yazmiycam. Ciss lardan yedim yazicam.

Cıss yazma canım gözleme yaz,ben cidden saygı duyuyorum böyle şeyler yapanlara mesela ben gözlememi yedim üstüne tereysğı sürcem imanlı yicem derim ne kadar tezat yaniveta yaparlarya kepekli makarna yulaflı kek falan takdire şayan..nefsini dizginliyorsun bence bunu yaparak sonra benim gibinnn abanmıyorsun teprik eder başarılarının devamını bir ömür boyu dilerim

Epruuu ist havası pusluyken uyudum valla yumuk yumuk bide güzel mayalı uyudumki sorma
Epruu kare karpuz ve dilim karpuz hakkında yazdıklarımı okudunmu
Papatya tatilde kilo alma sakın diyim sana ösge nelere hayır demişti unutma eylülde burdayız yine 65lerde olursan yuh derimmaşşallah tosun gibin olmuşsun dememizi istemezsin demi(ay ben bunalıma girdim sakın diyim sakın

Osgrcim cok tesrkkurederim canim bu masaj beni motive ediyo yaa kizlar elimde olsa hepinize yaptircam bu masajdan :))
bulee saol canim inan bu hali o kadar hosuma gidiyoki yumuk yumuk operim senin icinde teyzesi:))
Db menun guzel canim begendim
sira gelelim benim menume
sabah
ceyrek kete
birdilim tam bugday ekmegi
uc zeytin
bir avuc kiraz domates
bir dilim peynir
bir bardak kayisili meyve suyu

Ara
turk kahvesi
bir bitter

Ogle
iki ad burcak biskuvi
iki ad halka
bir ad mini cizi
iki bardak cay

ara
turk kahvesi ( komsum geldi )

Aksam
bir kase corba
bir kase yogurt
10 ad zeytin yagli yaprak sarmasi

18.30 dagunu kapattim kizlar acikirsam kiraz yicem

Sehracım biz tatile Rodos'a gideceğiz. Oralarda yiyecek durumu ne olur bilmiyorum. Dikkat etcem söz veriyor sana...
07:30 bir dilim ekmek, 3 çeri bir salatalık
10:30 3 kayısı 3 erik
12:00 az mercimek, 2 yk kavurma, 3-5 çatal ucuyla pilav. 2-3 çatal tavuk sote
16:00 1 avuç kiraz
18:30 3 yk taze fasülye, 3 küçük dolma, bol yoğurt, bol salata
Gün içinde toplam 3 fincan yeşil çay, bir fincan form çayı
Yeme işini kapattım bütünlük. Akşam spor yapıcam inşallah

Kizlar butun gun aman sular geldi haydi bulasiga sular gitti offf seklinde gecti bi geldi bi gitti simdi hem b. Makinesi ham c. makinesi calisiyo. Bir makine daha aticam.
Papatyacim menun cok guzel ya ins. 60 olcan canim inaniyorum sanaTatilde de bol bol dinlen yorgunlugumu at canim iyi gelir umarim eglenirsiniz ailecek
Bana gelince haftaya iyi bi motiveyle baslamistim 1. Olcagima inaniyordum ama.bugun hic iyi degildi menum geldim gittim attim agzima birsey ne yedigime dikkat bile etmedim kendime cok kizginim

BUGÜN:
10:30=kk peynir,1dl.kızarmış tb.1 çimdik yag sürdüm üzerine,bal,1dl.salam,3 zeytin,yeşilçay
12:00=türk kahvesi
13:00=2 avuç kiraz
14:45=1 tabak çorba,1 tabak bulgur pilavı,2 kaşık yogurt
16:30=yeşilçay,1o soslu fıstık,2 kurabiye
19:30=1 tabak y.mercimek,1 kaşık bulgur,bolca salata,1 kaşık yogurt

spor:
ev temizligi
yarım jillian

Dizi izlerken çay ve ogluşla beraber k-kraker yedik.Oglum çok sevdi bu krakerleriMenün iyi degil biliyorumKarnım şiş davul gibi offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…