- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.761
Valla oglum oldugundan beri elim daha bi hızlandı diyebilirimkıss epruu sende jetgillerdensin walla maaşallah, çabucak yapıveriyosun herşeyi birde üstüne jilianben bu ara pek bi mıyışığım, hımbıllığım doruk noktasında. evi zor silip süpürüyorum, akşam spora sürünerek gidiyorum. psikolojim mi bozuk ne bilemedim. eşim gidecek diye keyfim yok hiç, birde kızın wc eğitimi gerginlik yaptı sanırım. benimki geçen gece çok işemişti altına. 2 gecedir iyi ama bende 3 defa kaldırıp işetiyorum artık. işimi şansa bırakmayayım diyorum.
Üzülme canım sabah yiycem beende hem oglumada banada bi degişiklik olur.Cnm hazir yufka dan aliyorum. Icine peynir ya da ispanak vs koyuyorum tavada yagsiz pisiriyorum. Kalorisi de cok degil. Sabhlari yiyorum. Simdi yanimda annem var o yapiyor bana.
Uzuldum simdi. Artik gozleme yesem de gozleme diye yazmiycam. Ciss lardan yedim yazicam.
Ohhh uyu bakalım zayıfsın nasılsaCıss yazma canım gözleme yaz,ben cidden saygı duyuyorum böyle şeyler yapanlara mesela ben gözlememi yedim üstüne tereysğı sürcem imanlı yicem derim ne kadar tezat yaniveta yaparlarya kepekli makarna yulaflı kek falan takdire şayan..nefsini dizginliyorsun bence bunu yaparak sonra benim gibinnn abanmıyorsun teprik eder başarılarının devamını bir ömür boyu dilerim
Epruuu ist havası pusluyken uyudum valla yumuk yumuk bide güzel mayalı uyudumki sorma
Epruu kare karpuz ve dilim karpuz hakkında yazdıklarımı okudunmu
Papatya tatilde kilo alma sakın diyim sana ösge nelere hayır demişti unutma eylülde burdayız yine 65lerde olursan yuh derimmaşşallah tosun gibin olmuşsun dememizi istemezsin demi(ay ben bunalıma girdim sakın diyim sakın
Kizlar butun gun aman sular geldi haydi bulasiga sular gitti offf seklinde gecti bi geldi bi gitti simdi hem b. Makinesi ham c. makinesi calisiyo. Bir makine daha aticam.
Papatyacim menun cok guzel ya ins. 60 olcan canim inaniyorum sanaTatilde de bol bol dinlen yorgunlugumu at canim iyi gelir umarim eglenirsiniz ailecek
Bana gelince haftaya iyi bi motiveyle baslamistim 1. Olcagima inaniyordum ama.bugun hic iyi degildi menum geldim gittim attim agzima birsey ne yedigime dikkat bile etmedim kendime cok kizginim
canım senin menün güzel gözüküyor ama sen emziren annesin, sıvı ve meyve tüketimin nasıl, sütün bol oluyor mu. yoğurt yiyorsun çok iyi, ananas ye birde bende çok süt yapardı, az şekerli komposto falan iç birde. hafta sonu vişne gördüm pazarda çıkmış bende alıcam kızım içer belki.
Bence aksam yiyip yatmaktansa sahura kalkarsan kilomacisindan daha iyi olur. Uzun surebackalmamis vebiftardabyemeklerinasiriya kacirmamis olursun. Sahurda da kahvalti yaparsan iyi olur.kızlar malum ramazana az kaldı.Allah kısmet ederse orucumu tutucam,kilo almamak ve hatta vermek için neler yapmam gerekiyor sizce..
benim aklımda iftardan 1 saat sonra yürümek var(10 civarı)
ama bu seferde sahuru hangi ara yapıcam 11 de yatıyorum ben,gece kalkmıyorum ramazanda akşam yiyip yatıyorum.
sahurda neler yemeliyim ???
O bunalim bende de var. iyi seyler dusun. Cocugunu buyutmussun, asiri bir kilon da yok. Sana plates oneriyorum. Bak ben 50 kilonun dabaltina dusmustum ama hala gobegim vardi. Dumduz degildi. Plates sIkilastiriyor insani. 1 kere gittim platese ve evdev2 saat yurudugumden daha cok yoruldum. Hamile kalinca biraktim gidemeim. Dikisler bir duzelsin, oglum buyusun tekrar gitmeyi dusunuyorum.Nasılsınız arkadaşlar?Ben bunalımlı bi ruh halindeyim dertleşeyim biraz...Dün gece ogluma hangi masalı okuyayım dedim.Oda dua zannedip hayır emir okuyacak dedi.Ve 'Allahım annemi seviyom babamı seviom amin dediTabi ben salya sümük bi başladım aglamaya Bütün gece agladım ve bu sabahta oglum bana sarılsa annem çiçek vs bi güzel bişi dese aglıyorum Çocuk gibiyim 2 gündür hava kapalı ondan mıdır bayadır biçok şeyi erteliyor ve aglayıp üzerinde durmuyordum.Doldum mu ne?Tartı dersen yatana kadar ayaktayım gece bacaklarım aguıryor ve baya bi artıdayım.Tamam yarın regl günüm ama en azından aynı kiloda kalsaydım bari 1. olucam ama sondan orası kesin bende azim irade yokken bu göbekle ölür giderim Off canım çok sıkkın şu göbegime dogumdan öncede vardı ama taş gibiydi.Şimdi pörsük ve ben bu durumdan sadece burada şikayet edip duruyoru bi çaba bi bişey yok yaptıgım Neyse oglumu anlatayım.Anne anne wc geldi yanıma.Klozete oturttum çiş sandım kkasını yaptı dün hep klozete oturttum ama yine üzüldügüm bişi gece altı ıslaktı Halbuki çişini yapıp yatmıştı.Nazar mı degdi ne herkes nasıl hiç kalkmadan sabah kadar tutuyor dedi Neyse sabah bi ara anne diye mıkırdandı bende devamı gelmeynce uykusunda diye bakmadım.Acaba beni çişe mi uyandırmak istedi?Bu gecede seslenirse kalıdırıp tutacagım endim uyandırdım bi kere kıyameti koparrtı ve oturmamıştı.Çok uzattım geçmişe bi bakayım.Bu arada oglum pc oturmamaı istemiyor atık hep hayvanlarını arabaalrını diziyor anne gel oynayalım diyor O uyuyunca gelirim artık işlerden fırsat bulabşlirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?