Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

neyseki burası var canım,ramazandada birbirimize destek oluruz.malum sizin menülerden baya kopya çekiyorum ben.ya ben aslında ramazanda çok yemiyorum ama malum sıcaklara geldiği için yemekle çok kola tüketiyorum o abi çözüm bulmam lazım benim

datlum mesele gece ne yemek deil,gece kalkıp yiyebilmek,lanet olsun öyle bir bünyem varkı uykudan uyanınca 2 saat yemek yiyemiyorum,eskiden çok kalktım sahura ama inan suyu zor içtim.eşim oruç tutmaz canın ne istiyorsa gece alayıp geleyim der ama yiyemiyorum ki.bak geçen sene sahura kalktım kuru ekmeğin ucundan zor yedim ne oldu bu sefer ertesi gün tansiyonum düştü bayıldım..engeç 12 de yiyip yatmam lazım gece kalkıp su içip niyetleniyorum gene,işte artık diyet menülerimi yapıcam kendime.

o sıcacık pidelere nasıl hayır diyeceğim yaww

Kizlar cok yogun bi gun gecirdim hemen anlatayim sabah kalktim evi topladim kahvalti yaptim kizimi uyuttum mutfagi topladim kizimin esyalarini hazirladim kendim hazirlandim o sira kizim uyandi ustunu degistirdim karnini doyurdum ciktik evden bana esarp almaya gittik ordan kizi ablama biraktim ben masaja gittim sacimi kestirdim kasimi aldirdim sonra diger kuafore gittim agda yaptirdim yemek aldim ablama gittim kizi aldim yemek yedik ciktik avm ye gittik kizima bikac bisey aldim ordan markete gittim alincaklari aldim eve geldim dus aldim kizimin karnini doyurdum yeni oturdum cok yoruldum cook

Deniycem cnm. Cok tesekkur ederim ilgine. Bakayim burda kipa var mi. Yoksa aktardan bulurum bunlari galiba. Tesekkur edrim tekrar

Kızlar masajla ilgili yazdıklarınızı okudum ama cvp atamamıştım aklımda kalanları yanıtlayım
Ebrucum masör deniz tuzu ve saf zeytin yagı ikekarışım yapıyo 45dk masaj yapıyo alet fln kullanmıyo hiç
Ösgeve nelson teşekkürler kızlar pantolonumu rahatlıkla giyebilirim artık :))
Papatyacum bu masaj tamamen yagları kırmak için yapılıyo ve bir seanta bile baya farkediyo
Bluee sanada bu masajdan yaptırmak isterdim canımm ben çok memnunum

Kızlar malum yarın karne ve ben çok yoruldum dün menü bile yazamadım ama fena sayılmazdı bugün ise öğle okulda karpuz peynir beyaz ekmek yedim baya bi umarım yarın dönüşü kötü olmaz
Ösge dediğin gibi bi veremedik hedefimize ulaşamadık nerdeyse muhabbetten kopmamak için bilinçli yaptığımızı düşüncem kilo vermeme işini!!
Epru herkes psikopat havalardan yanlız dilsin
Btl masaj zayıflatmasa bile süper bişiy insanın düşününce bile içinin yağları eriyor:))
dbsen 52sin hedefin ney?
Bluee kızçen için 'işemek 'fiilini kullanma yaçiş de daha güsel:)önür türlü deyince bi tuhaf kaçıyor sankim ya da ben alışkın değilim eşimde senin gibi derdi onunla bilenem kavga etmişliğim vardır köpek işer hayvan işer insanlar küçük tuvaletini yapar çiş kaçırır falan deyü felsefe yapmıştım:)ha öyle ha böyle amsn boşver zırvaladım yine nasıl istersen öyle de canım:)üre de idrar de çiş de hepici aynı kapıya çıkıyor nihayet:)

Kilom 56.3 hedefim 50 kilo olmak.

ebrucum ben de bazen kandimi çok mutsuz hissediyorum. yaşamak falan anlamsızlaşıyor. yaptığım yada yaşadığım herşey saçma geliyor. sanırım zaman zaman hepimizin yaşadığı bir durum. ben böyle zamanlarda bol bol dua ediyorum. allah yardımcın olsun canım.
blue daisy öğrencilik yılları demişsin ya merak ettim sen ne okudun. çalışıyor musun. bunalrı hiç bilmediğimi farkettim seninle ilgili...
wc eğitimi vereb arkadaşlar benim oğlum çok uzun zaman altına lkaçırdı geceler,i. doktoralar götürdüm. idrar kesesi küçük dediler. ilaçlar verdim. ama hiç fayda etmedi. gece hiç wc ye kalkmazdı. çişli uyusa da asla rahatsız olmazdı. sonra birden bire kesildi geçe kaçırmaları. gece hiç kalkmadığı halde her sabah kuru kalkmaya başladı. yani d,iyeceğim ben ce fazla dert etmeyim.
çiş kaçırma ile 7 gece kuralı diye bir şey var. onu falan uyguladım bana mısın demedi.
menüme gelince:
07:30 2 dilim çavdarla yapılmış sucuklu tost, 3 çeri, bir bier, salatalık, 1 dilim yarım ay şeklinde karpuz.
10:30 3 kayısı, 5 kiraz
12:00 1 kepçe mercimek, 2 avuç büyüklüğünde et bonfile, 2 közlenmiş biber
16:00 1 dilim kek, bir adet hazır pasta
17:30 4 adet küçük dolma, bir domates, bir biber, bol yoğurt
18:30 1 avuç kiraz, 5 adet erik
gün içinde 2 yeşilçay, 1 form çayı

Ben geldim kızlar. Annem işten çıktı yarın yeni işe başlıycak.Çagırdı bgün gitmiycektim aslında ama bunalım takılacagıma gideyim.Neyse gittim.Sarma felan sardık mah. arkadaşım geldii onunla nescaafe içip sohbet ettik.Bana söyledikleri.Kendini farkındaysan çok saldın.Tamam evladın oldu yogunsun yorgunsun ama bi rimel sür bi kalem çek bi bak kendine artık bi işe gir.Çocukla kafayı yemeişsin saate bakıp ay ilacı ay yogurdu aç çiş saati noluyo yaaa dediHerkes anne ama sen çocuga odaklanmış bi robot gibisin arkadaşlarınla buluş çocukta biraz ayrı kalsın senden bunu aşmalısınız yapışık ikiz gibisiniz dedi. Oglumu anneme bile bırakamıyorum.Hem arkadaşla sohbet ederken hemde anneme anne suyunu ver anne lazımlıga oturt bakalım yapıcak mı bak düşücek şimdi gözüm orda kulagım arkadaşımda.Bugün bi yere eleman alınacakmış.Düşüncesi bile oglumdan ayrılmak gözlerimn dolmasına yettiHem kendi özgürlügümü kazanmak çocugum için iyi bi gelecek kurmak için sosyalleşmek için çalışmak hemde oglum başkasına düşnkün olur benii sevmez bensiz yemek yieymez kimse ona iyi bakamaz duramaz bensiz vss düşünceler............Noluyor bana yaaaa bi silkele beni seehraaaaaa kendime geleyimAcaba eylül gibi oglumu kreşe oyun grubuna felan mı versem hem ingilizce egitim veriyor hem arkadaş edniri paylaşmayı ögrenir hemde ikimizde birbirimizden ayrı kalmaya birazda olsa alışırız ve ileride acl bişi(hastalık hastane vss)durumdalarda ayrı kalabilelim(Allah göstermesin yinede)Dün akşm eşim bi arkadaşına bişi evrip gelicekti.Oglum baba diye aglayınca ver onuda götüreyim arabayla gidip gelelim dedi.Tamam dedim ama camdan el salldım araba gözden kaybolana kadar ve içimde bi boşluk aradım 15 dk sonra getir diyeGetirdi eşimde öpüştük koklaştık yıllardır görüşmemeiş gibi

Kızlar bu arada netten yaglar bakımlar bölüme bakıcam ogluş uyuyunca h.içi saçlarımı kestiricem.Birde n....bady sıkılaştırıcı krem kullananların kk da güzel yorumalrını okudum az önce.Kullanan var mı?Ne düşünüyorsunuz bu krem yada göbege sürülen yaglar hakkında? Geçmişe bakıp menümü yazayım çenem düştü

Kizlar ya moralim cok bozuk aksam yemegini hazirliyordum kizimla esim de oturma odasindaydi buyuk sehpayi cikardim tam sofrayi iceri goturcem kizim bi ciglik atti ama nasil elim ayagim bosaldi koltuktan ziplamis yere( hep oyle oynar atlar ziplar)dusagi sehpanin sivri kosesine carpmis bir baktim agzi kan icinde dudagi patlamis disi kesmis olabilir baya yarilmis dudagi distan dahi yuzu mosmor oldu sisti
Dusunce surdugum bi krem vardi gidip kremin oldugu dolabi gosteriyo sur diye aciyo demekki sonra annem babam geldiler caya sirayla dudagini ufletiyo yavrum baktikca icim aciyo yaa

Ebrucum ben kizimi iyi kotu anneme halasina birakiyorum ama her biraktigimda hickirarak aglayasim geliyo kizim ya ac kalirsa ya duserse ya uzulurse ya basina birsey gelirse:26:
Kizimi biri alip balkona cikarsa yuregim yerinden hopluyo babasininda benimde cok hareketli ya korkuyorum ellerinden kayarda duser diye cok evhamli oldum malesef
Biraktigimda hep yarim oluyorum ama bunada alismak zorundayiz bazen acele bi isimiz oluyo onun duzenine uymuyo mecbur birakiyorum
Kresi ben de mutlaka dusunuyorum ama birkac .gun kapisinda bekler evde aglarim sonra da alisir heralde anne olmak cok zor cok.
Arkadasin hakli cocugun varsa kendini salmak zorunda degilsin ben bakim yapmam cildimin suanlik iht.yok diye ama piknige dahi hafif makyajla giderim kaldi ki makyaj yapmayi beceremem senin gibi marifetim olsa oooo neler yaparim neler
Sacini da dolunay epilasyon topigine bak sanirim .uygun zamanda kestirirsen daha cabuk uzuyomus takip et zamanlari epilasyon icinde gecerli
Kremler hakkinda bilgim yok sadece annem hamileligimde niveanin bi kremini almisti kullanmistim hic catlak olmadi ama catlak buraz da genetik ben de hic olmadi yani

BUGÜN:
11:00=1 gözleme 1 bardak meyve suyu
12:00=1 avuç kiraz
15:00=1 tahta kaşık keşkek(bknz google )
15:45=türk kahvesi
17:30=1 kepçe çorba,6 lahana sarmaçoban salata
19:00=çay,1dl.hazır rulo kek
21:00=nescafe

Günü erken kapattım.Acıktım.K kraker yesem mi:26:Spor yok bacak içlerim diz kapagım agrıyor ah jillanOglum uyuyunca mekigimi çekicem.

Canım çok geççmiş olsun kızınaİçim acıdı okurken ben çocuklara bişi olunca dayanamıyorumTuz ekmek ver birine Allah koruun sivri yeri ya gözüne gelseydi:18:Melek onlar inan Rabbim koruyor!
Çatlagım 32. haftama kadar yoktu ve çok seviniyorudm.Sonra bi şiştim ödem gibi göbegim yarıya kadar bacaak içlerimde de varKalıtsal dedigin gibi annm teyzem harita gibi.Ki oncaa yag felan kullandımAma ben çatlaklara takılmıyorum onlar oglumun imzasıAma pörsük göbegim benim tembelligim ve pis bogazımdanOglum uyuyunca geçmişe bakıp gelicem

Ebrucum saol canim ins. Cabuk gecer cani yaniyo belli ondan daha da uzuldum yemek yemiyodu zaten simdi hic yiyesi yok off Gene de Allah beterinden korusun.
Catlakta cok takilcak bi durum degil zaten dedigin gibi benim cok kilo alip verdigim icin belimde var azcik gormuyorum bile onlari
Gobeginde de sezeryanin etkisi olabilir ben dogum yapip odaya gidince karnimi incelemistim yumusacik ve sarkikti biraz sabahi hemen toplandi ama dr da dedi rahim hemen toplanmis diye normal dogumun boyle bi artisi oluyo
Benim karnimda yemekten ve yapidan dolayi top gibin yuvarlak ve cok sert o da cok kotu duruyo dar body giydinmi kotu duruyo malesef
Sehracim oglusuna da gecmis olsun ahhh onlar hic uzulmese hep gulseler keske

(çok üzüldüm benim oğlumda hasta oldu ikindiden beri(
Geçmiş olsun sizede canım

Sen normal dogum mu yaptın ne güzel.Ben sancı çektim ama nasip degilmişDikişlarim çacuk iyileşmedi o yüzden korse felanda giyemedimAma eskine nazaran küçüldü küçülmedi degil ama sıkılaşacakta inş. pes etmiyce.kremler alıcam mekigimi bırakmıycam.Elimden geleni yapıcam.

ösgecim çok geçmiş olsun. ebrunun dediği gibi Rabbim koruyo kuzucuklarımızı.

annelik konunuza aynen katılıyorum. benim kızım 28 aylık ve bugüne kadar hiç ayrılmadık. annemler bana uzak, gelipte kalmazlar birde. o yüzden ben nereye kızım oraya, yapışık ikiz gibiyiz. bazen okula başladığını falan düşünüyorumda, çıkana kadar kapıdan ayrılamam herhalde. hemen gözlerim dolar. Allah ım büyük dert vermesin bunlar güzel şeyler. tabiki biraz ayrılmak lazım nu durum hiç sağlıklı değil, özellikle çocuk için. anne bağımlılığı özgüven sıkıntısı yaratabilir. artık biraz daha büyüsün yarım gün falan kreşe başlamak lazım, ağlaya sızlana alışıcaz.

tamam örtmenim bidaha işemek demem, çiş derim. aslında kızıma da hep çişimiz diye konuşurum, burda ayılaşıyorum demek. rahatsız olanlar affediniz lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…