- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.781
Papatyacim umarim yarin hedefine ulasirsin haftasonu da aksamlari fazla kacirmadigin surece cok sorun olmaz bol suya devam wc sorunu yasamazsin fazla birde taze ya da kuru kayisi yersin.
Nelson hosgeldin canim baya yogun bi programin var bu aralar ben cok telasliyimdir tatile cikcagim zaman bile gunler oncesinden plan yaparim sunlar hazirlancak bunlar alincak cok stres yapiyorum kendime ve keyfini cikarmaya firsat birakmiyorum sen benim gibi yapma gez eglen isler hallolur bosver
Mevcan ahh canim ramazan ayinda ben hep kilo alirim sebebi ise ebrum gibi tatlisiz yapamamam top patlar su icilir biraz yemek yerim sonra gelsin profiteroller gitsin dondurmalar seklinde uzun sure ac kalinca bende seker dibe cokuyo bende tavan yapana kadar tatli yiyorum.
Bu ramazan hep beraber oluruz insallahta kendimi dizginlerim biraz olsun menu paylasirsam utanip yiyemem
Db55 canim bebegin kucukken beslenmek her acidan dikkat istiyo ama napalim gecicek yani bana hep kizim oyle kalicak gibi geliyodu ama sanki sihirli bi el degdi gaz maz derdi yok oldu gitti hala cok gazlidir ama cikarabildigi icin benlik bi sorun yok
Dr gittigimde bana recel ye sut yapar demisti bende yuzumde koca bi tebessumle aaa ben koca kavanoz cilek receli yedim dedim o da cilek haric cilek gaz yapar dedi zamanla oturuyo iste sen dikkat ediyosun zaten.
Bleudaisy haklisin canim hedefe az kalinca oyle 1 2 kilo bir anda gitmiyo.
Gitmesi icin cok zorlamak gerek o da ben de ne gezer
Ebrucum havalardandir belki canim sıkıntin ben de bi tuhafim canim hep yatip uyumak istiyo dinlenmek istiyorum ( hem vucut hem kafa olarak)
Bu arada oglusuna masallah yaNe guzel seyler soyluyo oyle duygulanmamak elde degil
Gobege gelince uzulme bence caresi elbet var ramazandan sonra spor ve bakim yaglarini ayni anda yap canim mutlak faydasi olur
canım kısmetse bende tutucam orucumu ama günler çok uzun gece ara çok kısa. en azından yatmadan önce bi sandviç hazırla, gece hemen uyanıp 2 dk ye, suyunu iç, yat. daha iyi bir çözüm gelmiyor aklıma. bende bu sene ramazanda yalnız olucam, eşim olmayacak ama kendim için kalkmayı düşünüyorum. birde burda ramazanda fırınlar içli pide yapıyor. geçen sene her hafta sonu iç götürüp yaptırmıştım haliyle kilo da almıştım. bu sene eşim yokken boğazımdan geçmez kilo veririm diye tahmin ediyorum. paylaşırız tabiki burdan gelişmeleri.
Deniycem cnm. Cok tesekkur ederim ilgine. Bakayim burda kipa var mi. Yoksa aktardan bulurum bunlari galiba. Tesekkur edrim tekrardb cim, emzirme zamanımda hergün tükettiğim gaz yapmayan, rahatlatan, süt yapan sihirli karışımımın tarifini veriyorum sana. ben hepsini kipadan açık alıp demlerdim.
3 baş papatya (sakinleştirir, uyutur)
1 tutam rezene (süt yapar)
yarım çubuk tarçın (kan şekerini düzenler)
4-5 karanfil (metabolizmayı hızlandırır, mikropları, bakterileri öldürür, canlılık verir)
bunlar fix. ama bazen ekinezya, 1 dilim taze zencefil yada seninde aklına gelen bu tatlarla uyumlu, içmesi keyifli çaylardan ekleyebilirsin.
Kızlar malum yarın karne ve ben çok yoruldum dün menü bile yazamadım ama fena sayılmazdı bugün ise öğle okulda karpuz peynir beyaz ekmek yedim baya bi umarım yarın dönüşü kötü olmaz
Ösge dediğin gibi bi veremedik hedefimize ulaşamadık nerdeyse muhabbetten kopmamak için bilinçli yaptığımızı düşüncem kilo vermeme işini!!
Epru herkes psikopat havalardan yanlız dilsin
Btl masaj zayıflatmasa bile süper bişiy insanın düşününce bile içinin yağları eriyor:))
dbsen 52sin hedefin ney?
Bluee kızçen için 'işemek 'fiilini kullanma yaçiş de daha güsel:)önür türlü deyince bi tuhaf kaçıyor sankim ya da ben alışkın değilim eşimde senin gibi derdi onunla bilenem kavga etmişliğim vardır köpek işer hayvan işer insanlar küçük tuvaletini yapar çiş kaçırır falan deyü felsefe yapmıştım:)ha öyle ha böyle amsn boşver zırvaladım yine nasıl istersen öyle de canım:)üre de idrar de çiş de hepici aynı kapıya çıkıyor nihayet:)
nelson gııss izmite mi geleceeeenn. bende burdayım hemiii.
Geçmiş olsun sizede canım(çok üzüldüm benim oğlumda hasta oldu ikindiden beri (
Ebrucum saol canim ins. Cabuk gecer cani yaniyo belli ondan daha da uzuldum yemek yemiyodu zaten simdi hic yiyesi yok off Gene de Allah beterinden korusun.
Catlakta cok takilcak bi durum degil zaten dedigin gibi benim cok kilo alip verdigim icin belimde var azcik gormuyorum bile onlari
Gobeginde de sezeryanin etkisi olabilir ben dogum yapip odaya gidince karnimi incelemistim yumusacik ve sarkikti biraz sabahi hemen toplandi ama dr da dedi rahim hemen toplanmis diye normal dogumun boyle bi artisi oluyo
Benim karnimda yemekten ve yapidan dolayi top gibin yuvarlak ve cok sert o da cok kotu duruyo dar body giydinmi kotu duruyo malesef
Sehracim oglusuna da gecmis olsun ahhh onlar hic uzulmese hep gulseler keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?