- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.801
sehracım oğluna geçmiş olsun canım, umarım ciddi değildir.
aaa mevcanım o zaman durum değişir, sağlık önce tabiki. o zaman yatmadan yumurtamsı bişeyler ye diycem ama sen yumurta sevmiyordun galiba. ne tok tutar uzun süre, buğday çorbası olabilir, başka aklıma gelirse yine paylaşırım.
bu hafta menü paylaşamafan geçti bitti ama herşey güzeldi kızlar oğluşumun gösterisi de harikaydın duygulandım birde Atatürk müziğiyle çalınan bişeydi hepten duygulandım rabbim sizlere de göstersin inşallah kilo bildirimime gelince
başlangıç 68
geçen hafta 61.700
bu hafta 61.200
giden 500
gelen yok hedef 55
her hafta 500 gram veriyorum olsun buda iyi bişi dimi ama
Baslangic 70
Gecen hafta 56,8
Bu hafta 56,2
Bu hafta giden 600 gr
Hedef 50
bayanlar ben artık bu topikte devam etmeyeceğim. hepiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah.
Günaydın kızlar
Çocuklarınızı bırakmaklilgili bissürü şey yazmıştım. Net gitti. Yollayamadım. Bu akşam yola çıkıyorum. Az sonra eve gidip eşya haırlıcam. Fırsat bulursamyazarım yine.
Sehra cumaları bana d bişi oluyo. Vücut strese giriyo herhalde.
Başlangıç 64.8
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 62.8
Gelen 200 gram
Hedef 60
Kilo verene koruyan herkesi tebrik ederim
Yine benim yüzümdenbayanlar ben artık bu topikte devam etmeyeceğim. hepiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah.
tatalım hayırlı yolculuklarrr...yolun açık olsun.Günaydın kızlar
Çocuklarınızı bırakmaklilgili bissürü şey yazmıştım. Net gitti. Yollayamadım. Bu akşam yola çıkıyorum. Az sonra eve gidip eşya haırlıcam. Fırsat bulursamyazarım yine.
Sehra cumaları bana d bişi oluyo. Vücut strese giriyo herhalde.
Başlangıç 64.8
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 62.8
Gelen 200 gram
Hedef 60
Kilo verene koruyan herkesi tebrik ederim
bayanlar ben artık bu topikte devam etmeyeceğim. hepiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah.
Yine benim yüzümdendeğil mi?keşke söylemeseydim.moralini bozdum üf ya
tut şu çeneni tut sehra
Kizlar ya moralim cok bozukaksam yemegini hazirliyordum kizimla esim de oturma odasindaydi buyuk sehpayi cikardim tam sofrayi iceri goturcem kizim bi ciglik atti ama nasil elim ayagim bosaldi koltuktan ziplamis yere( hep oyle oynar atlar ziplar)dusagi sehpanin sivri kosesine carpmis bir baktim agzi kan icinde dudagi patlamis disi kesmis olabilir baya yarilmis dudagi distan dahi yuzu mosmor oldu sisti
Dusunce surdugum bi krem vardi gidip kremin oldugu dolabi gosteriyo sur diye aciyo demekki sonra annem babam geldiler caya sirayla dudagini ufletiyo yavrum baktikca icim aciyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?