Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sehracım oğluna geçmiş olsun canım, umarım ciddi değildir.

aaa mevcanım o zaman durum değişir, sağlık önce tabiki. o zaman yatmadan yumurtamsı bişeyler ye diycem ama sen yumurta sevmiyordun galiba. ne tok tutar uzun süre, buğday çorbası olabilir, başka aklıma gelirse yine paylaşırım.

arkadaşlar bugünki menüm, regl olmayı bekliyorum yarın. inanılmaz şişkinim yaniii çakkıdı patlamak üzereyim.

Sabah : yulaf kepeğinden krep (dukan amcamızın olmazsa olmazı) malzemeler: 1 yumurta, 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği, 1 çay bardağı süt.
10 zeytin, 1kk peynir

Ara : nescafe, 10 çilek

Öğle : yiyemedim vakit olmadı

Akşam : 1.5 kepçe kıymalı yeşil mercimek, 2 tahta kaşık domatesli tavuklu pilav, bol salata

mercimek köftesi yaptım bugün akşam ondan yedim gelip geçtikçe kaç tane sayamadım. 2 çay içtim.

sabah kahvaltımı görsel paylaşıyorum ama bu başka bi gün yaptığım krepti 2 yumurtalıydı.

bu hafta menü paylaşamafan geçti bitti ama herşey güzeldi kızlar oğluşumun gösterisi de harikaydın duygulandım birde Atatürk müziğiyle çalınan bişeydi hepten duygulandım rabbim sizlere de göstersin inşallah kilo bildirimime gelince
başlangıç 68
geçen hafta 61.700
bu hafta 61.200
giden 500
gelen yok hedef 55
her hafta 500 gram veriyorum olsun buda iyi bişi dimi ama

günaydın

blue bende diyecektim dün aslında ama kırılırsın diye emin olamadım.işemek gelimesi gerçekten çok itici,ben kuşumun kafesini bile temizlerken her yere çiş ve kaka yapmış diyorum özellikle kızımla konuşurken kullandığım kelimelere çok dikkat ediyorum geliyom deilde geliyorum gibi

ösgecim çok çok geçmiş olsun,allah korumuş canım,

ebrum kızım 2,5 yaşındaydı işe geri döndüğümde 1 ay yırttı kendini arkamdan,kayınvalidemlerim binayı her sabah ayağa kaldırdı anne beni bırakma diye,bir keresinde arkamdan koşucam diye merdiven yuvarlanıp dudağını patlattı çok zor günlerdi inan zamanla ağlaması azaldı ama 1 sene boyunca günde 50 sefer beni arattı anne beni unutma akşam al tamammı diye 3,5 yaşında kreşe verdim bu sefer öğretmenini sıkıştırırmış annemi ara akşam beni alsın diye,neyseki bitti o günler,şimdi beni takmıyor bile arıyorum işim var sonra ara diyor.hakkını yiyemem kayınvalidemin benden güzel bakar yavruma

evet tatlım yumurta pek sevmiyorum,önerilerinizi merakla bekliyorum inan,

tebrikler bebeğim

Başlama67.7
Geçen hafta 57.9
Bu hafta57.9
Gelen yok
Giden yok
Hedef 55
Yaa anlamıyorum ben 67.2görfüm bu hafta bu vuma günğnde bişi var şişiuormuyum noluyor anlamadım ben

Bluee estağ. Canım ya ben bazen öyle dan dun konuşuyorum sanki çok güzel konuşuyorumda bide eleştiriyorum en gıcık olduğum insan profiliya gerçekte olsa demem belkim ama yok ya dirim yine:26:beni olgunlukla karşıladığın için teşekkür ederim canıminşallah hedef kilona ulaşırsın
Kızlar elimde N**** (Siyahi) yazıyorum bunları biliyomusunuZ

gelelim bana,biri bana vücudumun neler yaptığını açıklarmı acaba

bu hafta bir akşam kaçamak yaptım,onun dışında hep dikkat ettim ve spora yüklendim.gerçi dün yazdım ne zaman sporu bırakıp tekrar başlasam fazla çıkıyorum diye

geçen hafta.. 60.5
dün sabah.....61.5
bu sabah ...60.8

gelen + 300
hedef.....56
yanlız bir gecede 700 gramı nasıl verdim ben,sabah tuvalete bile çıkamadım..

3 aydır kilom hep bu şekilde ,takıldım kaldım yaaaaaa

kızımı bu sabah son kez okuluna bıraktım,2 senedir o okulda ne güzel günlerimiz geçmişti.çok duygusallaştım,otobüse binince ağladım,rabbim bundan sonraki eğitim hayatlarında iyi öğretmenlerle karşılaştırsın kuzucuklarımızı..

67.2yazmışım okudum allah muhafaza57.2 idim ya bu hafta gördüm ben bunu ama bugün

Günaydın kızlar
Çocuklarınızı bırakmaklilgili bissürü şey yazmıştım. Net gitti. Yollayamadım. Bu akşam yola çıkıyorum. Az sonra eve gidip eşya haırlıcam. Fırsat bulursamyazarım yine.
Sehra cumaları bana d bişi oluyo. Vücut strese giriyo herhalde.
Başlangıç 64.8
Geçen hafta 62.6
Bu hafta 62.8
Gelen 200 gram
Hedef 60
Kilo verene koruyan herkesi tebrik ederim

bayanlar ben artık bu topikte devam etmeyeceğim. hepiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah.

kaderdaşım gel yanıma

tatalım hayırlı yolculuklarrr...yolun açık olsun.

bayanlar ben artık bu topikte devam etmeyeceğim. hepiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda ulaşırsınız inşallah.

tatlım niye bırakıyorsun bizleri... olur mu yaa...gitmeee.. bende haftaya düzenli devam edeceğim buraya,,

özgecim geçmiş olsunn.. allahtan dikişlik olmamış.. çabuk iyileşir inşallah...

sehra kilo verememişinn niye kzz,, bir de elinde negromu vardı.. böyle yersen veremezsin zaten...

db55 , zuzu, ve fözden kaçırdığım kilo veren arkadaşlar tebriklerrr...tebrikler

ben ve benim gibi kilo veremeyen hatta üzearine kilo alan arkadaşlarr... sıkın bogazınızı.. kılo vermek için ha gayretttt..

kilo bildirimim..

geçen hafta : 59,4
bu hafta : 59,7
giden : yok
gelen :300
toplam giden : 5,2
başlangıç :65

gezi mezi dedim yedim,, yorgunluk dedim.. yok konsantre olomadım dedim yedimm,,, ahada sonuçç.. bu çanakkale gezisi bana kaç kilo ya mal olocak...gezelim bakalım sonuç haftaya....

Son düzenleme:
Yine benim yüzümdendeğil mi?keşke söylemeseydim.moralini bozdum üf ya
tut şu çeneni tut sehra

tatlım zannetmiyorum bizim sözlerimize kırıldığına,eğer öyleysede çok üzülürüm gerçekten,sonuçta kalp kırmak için söylemedik o sözleri,herkes istediği şekilde yetiştirir elbet çocuğunu,ben sadece anasınıfına giden çocuğu olan bir anne olarak,konuştuğu kelimeler diğerlerinden daha farklı olan çocukların arkadaşları tarafından dışlandığını gözlemlemiş biri olarak arkadaşımı uyarmak istedim.tabiki hayat kendi hayatı bana laf düşmez.

bak benim kayınvalidem sürekli kızıma gel seni bi işeteyim,altınamı işedin gibi kelimeler kullanırdı.kızım buna alışmış ve bir gün okulda altına kaçırmış , altıma işedim diye ağlayınca,arkadaşları aaa x işedi diyor ne kadar ayıp demişler.öğretmen bana mektup yazmıştı bu konu ile ilgili,bende kayınvalidemi uyardım,kelimeleri dikkatli kullan diye..

Yeni gordum gecmis olsun. Simdi nasil kuzucuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…