Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar sabah uyurken zil caldi su aritma cihazi icin kesfe gelmisler
Dun esim konusmustu oglen bekliyorduk ama 11 de geldi adam neyse kesfe diye gelmisti ama takti gittiiyi de du aslinda oldu bitti.
Biraz mutfagi temizledim iki ara bir derede tartildim telastan az daha tartilmayi unutup kahvalti edicektim
Db55 ve nelson kizlar daha iyi .kizim saolun .krem kullaniyorum morluklar icin
Papatyam iyi yolculuklar dilerim
Kilo almis cogumuz bu hafta Allah sonumuzu hayretsin
Bluedaisy canim Eger birimize kirildiysan lutfen bunu dile getir konusulsun ve sorun cozulsun
Biz seni gercekten cok sevdik burda mutlu oldugunu hissediyordum yoksa degilmiydin.
Bu topikteki herkes cidden cok iyi niyetli yardimsever insanlar .yazismak dezavantajli oluyor bazen ne demek istedigimizi tam ifade edemeyebimiyoruz eger sehraaya kirildiysan diye yaziyorum onun tarzi esprili ve de herkesle cok samimi 40 yillik dostuymuz gibi konusur disarda nasilsa bize de oyle sana farkli gelmis olabilir ama buyutucek birsey yok kirdiysa seni kusura bakma demesini de bilir olur yani insaniz hepimiz sonucta

Kilo Bildirimi
Başlangıç : 63
Geçen hafta :54.2
Bu hafta: 54.4
Gelen :200(sabah regl oldum)
Giden :yok
Hedef :50(hiç göremeyeceğim

Oğlumu uyutuyorum.molada gelip geçmişi okudum ayrıntılı yazacağım arkadaşlar!

ne oldu kızlar bize yawww,niye saçmaladık bu hafta,spor yapsam bi dert yapmasam başka bi dert ya ne ediceğimi şaşırdım..

az önce bizim burda baklava ve su böreği dağıtıldı,bende dolaba koydum canım deli gibi çekiyor ama kendime kızgınım diye yemeyi düşünmüyorum.

blueye bende çok üzüldüm,bizemi kırıldı bilemedim,gelsede bi şeyler yazsa gerçekten çok üzüldüm.neticede oda anne bizde,çocuklar herşeyi çabuk kapar ama çok zor unutur.hani nasıl desem argo kelimeleri çocuğa alıştırmak ilerki dönemde inan çok sıkıntı yaşatıyor.ben zamanında bunun o kadar çok mücadelesini verdimki,kız çocuğu olduğu için ne kadar kibar konuşmayı öğrettimse,kayınvalidemlerde bi o kadar kaba konuşmayı öğretti.neyseki öğretmenizmiz bu konuda çok destek oldu bize.

nasıl ebruli oğluşuna çiş öğretirken,öfkeme yenik düşüp oğlumu bağırıyorum dediğinde,yaptığının yanlış olduğunu söylediysek,blue içinde aynı iyi niyetle söyledik.

dediğim gibi umarım bize kırılmamıştır.eğer biz kırdıysak onu özür dilerim ondan.

Ben geldim kızlar.Sabah ayakkabılıkları ve ayakkabıları sildim düzenledim.Kaç posta makina attım serdim.Girişimi sildim.Ogluş az önce uyudu.Yemegimi ocaga koydum.Yerlere vileda çektim.Yemegimi yedim şimdi.Size yazıp banyo wc temzilycem.

Bludaisy ,canım seni kıracak bişey mi dedik.Kime neye kırıldıgnı yazarsan konuşarak halledebiliriz.Sehra delüdür ama iyi kızdır ilk geldiginde hiç sevmemiştim kendisini Ufaktan kapışırdık hep ama iyi niyetini zamnla anlayınca çok sevdim ve hala seviyorumÖzgeninde dedigi gibi sonuçta nette mimiklerimizgörünmüyor, anlatmak istediklerimiz tam olarak anlaşılmıyor.Hatamız olduysa affola.Ben senin bu topige ayrı bi hava kattıgına inanıyordum ve tabi mutlu oldugna

Db,zuzuum kilo verdigniz için tebrik ederim.
Özgecim,kızının iyi oluşuna sevindim.Rabbim beterinden korusun.Bu arada kilonu korumuşsun
Gelelim biz magdurlara
Papatyam,bende çözdüm senin gibi aynı erken kapatınca veriyorum.H.içi 55 lerigörmüşken dün erken kapattıgım için 54.4 çıktım regl ragmen.Ve en geç 6 da kapatma kaakrı aldım ama diger kararlarım gibi burda yazılı kalmaz uygulamalı olur inşBu arada iyi gezmeler biz eve kapananlar içinde gez
Nelsonum,noldu bize canım ya toparlanalım haziranın ortasındayız:18:
Mevcanım,nolcek bu halimizRamazan konusunda düşüncelerim;
yagsız gözleme:tok tutyor
Ayran yoogurt
Karpuz:hem şişirir hem su ihtiyacımızı karşılar tabi sehran gibi 7 dl degil

Kahvaltı etmeyi düşünüyorurm canım.Arada gözleme yemeyi düşünüyorum baya took tutuyor.bİ GÜN AYRAM Bİ GÜN 1 KASE YOGURT bi gün meyve(karpuz)Yemeyi düşünüyorum.Yani kahvaltı + meyve yiyip yatıcam inş.

merhaba kızlar:
eşyalar hazırlandı. yolculuk saatini bekliyorum. bugün yolda birşeyler yerim artık.
bu hafta kilo verme konusunda genel olarak pek başarılı değiliz ama gelen kilolarımız da çok değil 300 gram falan ortalamada.
blue neden gittin bilmiyorum ama sanırım hepimiz bir açıklamayı hakkediyoruz.
özgecim kızına çok geçmiş olsun canım. şimdi nasıl durumu. buarada cihazın hayırlı olsun.
Nelson sana da iyi gezmler...
kızlar ben oğlumu bakıcıya bıraktığımda 6 aylıktı. o üç aylıkken ağlamaya başlamıştım. çalışan bir annenin çocuğu old. için çok şanssız old. düşünüyordum. şimdi 8 yaşında ama bizim ilişkimiz çok iyi.
fakat şu var ben de çalışıtığım saatler dışında çocuğumu kolay kolay bırakmam. belki iş gezisi olursa ancak. o da günler öncesinden içime acısı düşer...
zamanla sizde alışırsınız. şimdi oğlum okula gidiyor ve ben gün boyu onun ne yaptığını bilmiyorum. tuvalete kendisi gidiyor, kendisi para harcıyor. kant,ine gidiyor. ilk zamöanlarda bu düşünce beynimi kemiriyordu. şimdi alıştım artık. o da alıştı.
siz de zamanla alışacaksınız.
ben oğlumu tanımadığı kişilerle konuşmaması, kimseden bir şey almaması, biraz abes olacak ama pipisini kimseye açmaması konusunda hergün uyarıyorum. çok şükür şimdilik herşey yolunda..
aklımda çok şey vardı yazacak hepsi puffff uçtuı gitti.

ramazan gelmeden bi 60 ın altına inseydim rahatlayacaktım valla.yağsız gözleme de güzel fikirmiş,yanına bol salatalık ve domates süper olur evet ya,iftar içinde çorba ve bol salata belki azıcık pidede düşünebilirim.neyse yaww ramazan gelsede menülerinizi bi görseydim,off eşimde oruç tutmayınca çok zor oluyor benim için.

benim kızımda 6 yaşına basacak 3 yaş civarı işe başladım bende,kızıma 2 yaşından beri "özel bölge" kavramını aşıladım,şu an soyunurken babası odasına girse bağırıp üstünü örtüyor.bide ona hep kibar biz kız olmayı,rica etmeyi,teşekkür etmeyi halen aşılamaya çalışıyorum.ha birde özel bölgelerine biri dokunur ve annene söyleme derse,sakın korkma gel bana söyle onları polise verelim diyorum,geçen bi arkadaşı dudağından öpmek istemiş,kızım hayır öpemezsin orası özel bölge büyüyünce kocam öpecek demiş

Şimdi ben az önce sana başka şeyler yazacaktım. Unutmuşum. Sonra da telefondan düzeltemedm. Seni üzdük mü kırdık mı bilemiyorum. Ama biz aramızdan birisi ayrıldığında üzülüyoruz. Hoşcakaı

Mevcancim iyi niyetli yazdiginizi biliyorum canim soylediklerinizde dogru aslinda ben de bu konuda yanlis yapiyorum bazen esim beni uyariyor esim de yapinca ben uyariyorum agac yasken egilir misali nasil ogrenirse oyle gidiyor
Yanlis anlasilma kirilma olmus olabilir sen de nazikce davranip ozrunu diledin bilmeden kirdiysam diye ins. Bluedaisy gelir ve sorun da cozulur
O da suan hassas esi gitmek uzere morali bozuktur bi derdi vardir alingan donemindedir olabilir yani suclu bi taraf yok aslinda.

yani bi açıklama yapmayıp birden veda edince kendimi çok kötü hissetim.bize kırıldıysa konuşur çözerdik elbet,umarım bi anlık öfkesinden öyle yazmıştır.en kısa sürede gelir yazar bize,

Son düzenleme:
Hawar bacim nerelerdesin ??? Okullar da kapandi gel artik. Umarim yogunluktan ugrayamamissindir. Kotu birsey yoktur.:26:

Epruuuu
İlk aşklar kavgaynsn başlar delü bilmiyomusun yoksam kuzuçe kuxıçe kıssçe kissçe:öpücük:
Blueeee ordaysan kahve fincanını salla:)iğrencim bak gördün espirilerim bile kötü ben kötüyüm beni idare ediyor bu kısçelerr.ama bak sen bana yumurta yeme dediydinya amanın allah bi nutkum tutuldu bi bişiler oldu bana yiyemedim korkundan senden dolayı ama bak bi faydan oldu bana ben sans kızıyormuyum tabi bizim hassas noktamız annelik ama ben eminim sen fazlasıyla yetiyorsundur yawruna ams bazen akıl edemeyebiliriz bazı şeyleri misal ben belki öğretmenim onlarca kitap okudum ama pratikte ilk kez anneyim!!üstelik oğlumun öpretmenide değilim!ve en sevdiğim yanım çok söz dinlerim yaşı büyük olsun küçük olsun tecrübelerden ve davranışlardan alscağımı alırım.mesela oğlumdan bile ısrarla bişey nasıl istenir öğrendim ve ısrarla allaha dua etmeyi o bana öğretti vazgeçmeden bıkmadan usanmadan..buna eğitimde 'gizil öğrenme'deniyor ama adının ne önemi var ya da açıp ansiklopedi okumadanda bunu yapıyoruz yapıyorsunuz zaten üf çenem düştğ yine.kırmak istemedim seni bil..

Papara kilo almadan gel
Epru haftaya vercez ikimizdeee
Ösgee bu hafta pür dikkat etmeliyiz
Zuzu teprikk
Mevcan üzülme haftaya sporun mükafatı cepte hemi

Herkes nerdeAnneme gittim bu akşam az önce geldim.Ogluşla k kreker yiyiyoruzz
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcacık su
11:00=1 gözleme(çeyregini oglum yedi)1 çatal bal,çay
12:00=türk kahvesi
13:15=1dl. hazır rulo kek
15:30=1 tabak y.mercimek,1 çerliston biber
18:15=1 tabak ıspanak,2 kaşık yogurt,5 kayısı
anneme gittim
20:00=1 kase patataes salatası,1 bardak kola:26:
snra çay içtik.

Günü erken kapattım sözde ama annemler sofradaydıAllahtan başka bişi yemedimSu bol bol içiyorum zaten.Eşim bizee su dayanmıyor dedi bu akşamNiye kimse menü paylaşmamış mı degdi topigimize

Yarın sabah arkadaşlarla arkadaşın evinde toplanıcaz.Anca gece girerim.Merak etmeyin yani iyi geceler

Kizlar esim yoktu aksam kizimi uyutup temizlige basladim gece gece 3 saat is yaptim esim aradi sonra geliyorum diye sucukla sandvic ekmegi almis birsey istiyormusun dedi sekerim dustu cok fena tatli al dedim profiterol almis yedim arkadaslar:26:
Ebrucum biz birturlu 18.00 den sonra yememeyi beceremiyoruz yaaa

kızlar ben bugün köye gidiyorum hepinizi çok seviorum küçük oğlumu çok özledim okullar da tatil nartık ben köyde fazla uzun kalamıyorum rahat olun çabuk sıkılıyorum haftaya cumartesi gelicem büyük oğlumu götürüp küçük oğlumu alıcam yanıma çok istiyorum çocuklarımın ikisi de yanımda dursun diye ama büyük oğlum çok istiyo köyü babannsesi orda ben bu haftalık kilo bildirimimi önümüzde ki hafta pazar günü yapabiirim arık canlar köyde tartı yok alesef :) neyse hepinizi çok seviyorum hoşçakalın menülerime pür dikkat edicem sözzzzzzzzz arkadaş sözüüü
hepinize iyi tatiller sizi çok seviyorummmmmmm

günaydın çıtır anneler..

gereksiz bir cumartesi sabahı gene iş yerindeyim...

bu sabahki kahvaltımı 2 dilim baklava ile yaptım...

kendime söz verdim hafta sonu çok dikkat edicem,çok sıkıldım artık 60 ın altına inmem lazım

kızlar bu arada biz ev almıştık ramazanda taşınıyoruz.hafta sonu genelde yeni evimize gidip eksik yerleri tamamlatıyoruz.bu akşamda mutfağımı sipariş edicem.bugünleride gördüm ya rabbime binlerce kez şükürler olsun..

yarın malum babalar günü,eşlerimizinde babalar günü kutlu olsu diyeyim.gölbaşında bi mekan var ordan yer ayırttırdık ,bi arkadaşımla eşlerimizi bruncha götürücez.umarım sevinir,malum erkekler az hödük oluyor bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…