Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ösgemm banada gel azıcık iş yap ne olur,taşınıcam diye saldı evi iyice

Tünaydın kizceler
Zuzu iyi tatiller canim biz de seni cok seviyoruz
Mevcancim gelirim canim ne demek.
İs yap yap bitmiyor malesef Esim bana yakinda alt kata gocucez sile sile yerleri inceltin diyor
Bu arada yeni eviniz hayirli olsun saglikla huzurla oturun insallah canim
Sana da gunaydin deluuu sehraaa:13:

Son düzenleme:
Db bende kilo almazsam iyi malesef(bugün cozuttum resmenösge maşallah ya sağlığımız olmasaydı temizleyemeseydik evi çok şükür..zuzuu dinlende gel ayrılda gel ayşeee)ösge deliyim deli de beni bi siz çekiyosunuz vallahi;((çok üzülüyorum benim yüsümden oluyosunuz herbişiden anladın sen onu(epruu gece gel emş,duyan da ne der benim bu lafıma bilmem)papatyaa umarım bağırsakların iyi çalışır)

Oğlumu uyutuyorum.Çok özlüyorum sizi hep aklımdasınız!Sabah kahvaltıya gittik.Öglen bi sürü şey yapmış 5gibi yedim valla hepsindenSonra nazar oldum regl diye kendimide okuyamadım.Eşim aldı İrfan avm ye kayınbabama hediye aldık.Bi kötü tuttu başım beynime bişiler oluyo sandım.10 gibi 2 kaşık çorba 2 lokma ekmek attım ağzına hemen îlaç içtim.Eşim tepeme buz koydu şaşırdı be yapacagını.Yarın kayınbabam bizi pikniğe Trakya'nın bi Köyü'ne arkadaşının orman evine götürüyor.Arabayı giderken ben kullanıcam yaşasın:)En son oraya 6 aylık hamileyken yine ben kullanarak gitmiştik.Geçmişe bakıp gelicem kızlar!

Sehraacim Allah seni netmesin ayrilda gel ayse yazmis yahaklisin canim ben de cok bunalinca sukret diyorum en azindan yapicak gucun var sagligin yerinde diyorumyok canim kendini suclama senin dogal halin bu kotu ya da art niyet dusunerek yapilan birsey yok
Slm kizlar. Menum cisslarla dolu. Utancimdan paylasamiycam
Ayni kiloda dursam yine iyi.
Oluyo canim arada cozutuyoruz muhim olan yarindan itibaren dikkat etmen ozaman dengelenir
Ebrucum gecmis olsun. 17.00 erken bi saat yediklerini yakman olasi.
Ben arabaya kullanmaya cok heves ediyorum ama korkuyorumda beceremem birsey olur diye
Bakalim deniycem ins.birgun.ne guzel degisiklik olcak yarin size

Slm kizlar

Menum
1 dilim ekmek
50 gr tam yagli beyaz peynir.
5 zeytin
Ceyrek tabak menemen
1 yumurta haslama

Ogle
6 yk pilav
5-6 yk tavuk sote mantarli
Bir kase yogurt
5 yaprak marul

Karpuz
Dut

Bol su

Kızlar merhaba. Cuma gece geldim. Çok abartmıyorum yemeyi. Hatta dün sabah burada tartıldım. Benim tartımdan eksik tartıyor. O rakama göre hergün tartılarak en azından artı eksi mi durumum nedir bileceğim. Sizler nasılsınız.

Slm kizlar

Menumde degisiklik oldu.
1 dilim ekmek
50 gr tam yagli beyaz peynir.
5 zeytin
Ceyrek tabak menemen
1 yumurta haslama

Ogle
6 yk pilav
5-6 yk tavuk sote mantarli
Bir kase yogurt
5 yaprak marul

Aksam
10 yk kisir
Kavun

Bol su

Kizlarr nasilsiniz? Sabah tartildim ve 51.800 gordum 300 gr daha almisim cunku 2 gundur tok karinla uyuyorum . 3 4 hafta once 51.500 dum hedefime ulasacaktim sozde ama noldu ustune 1.5 kilo aldim
2 hafta sonra tatile gidecegim birde yeme isine bi son vermem gerekk

Insan kendini tutamiyor. Bana da bir haller oldu. Aksama kadar super aksam kurt gibi acim. Diyet aksiyor haliyle. Senin hedefine ulasmana cok az kalmis.

Kizlar yanlis yazmisim yaa 52.800 u gordum yazacaktim
Db55 evet canim ya aksam ne oluyosa oluyo ama ins. Toparlancam

günaydın

nasılsınız çıtır anneler..

haftasonum çok güzel geçti,arkadaşlarımla beraber gezdik dolaştık.yememe çok dikkat ettim bu hafta,dün akşamki dondurmayı saymazsak tabii

reglim yaklaştı,şişim baya bi buna rağmen sabah tartıda - kilo gördüm çok mutlu oldum..

pazar günü eşimim kuzeninin düğünü var,elbise giyicem,o zamana kadar regli olup şişkinliğimi atarım inşallah..

Nasılsınız arkadaşlar?sAYFALAR ilerlememiş malum dün pazardı.Bludaisy gittin sanırımHawarım elffmde yok zatenTopik sessizleşmiş yineSaglık olsun ne diyeyim.Dün abartmadım ama önüme ne geldiysede yedim.Bugün dikkat edicem inş.Dün oglum oturgıı götürmemize ragmen hiç çişini kakasını yapmadıEve gelince gece 1 de yaptıKızlar oglum pc istemiyor .Yanımda şimdi boynua sarılıp öpüyor anne bigişayarı bırak diyyor.Ve pc ye sen git bu emirin annesi benim annem sennin annen degil diyorBen kaçtım

Merhaba kızlar:
Topik çok ıssız kalmış bu aralar. Bu sabah tartıldım. Buradaki tartıya göre - 300 çıktı. Dönünce de spora devam edicem. Siz de ne var ne yok. Ebrucum aramızdan ayrılanlar uğramayanlar var malesef. Keşke gelseler. Mevcan regl olunca geler şişkinliğin. Tuzu azaltabilirsin bu günlerde. Faydası olur.

Slm
Evet topik cok sesizlesti. Listemiz bile yayinlanmadi. Tatilin de etkisi var tabi.

Menum
5 kabak mucveri
100 gr light peynir

Ara
Haslanmis misir 1 tane

Ogle
Sulu patates yemegi 1 tabak
1 kase yogurt
Marul 5-6 yaprak

Aksam
Dut

Ve bol su.

Oglumu yıkadım uyuttum.Çamaşır astım yemegimi yedim.Bi türlü silemedigim mutfak dolaplarımı silicem.Ogluş uyanınca pazara ordan kv gidicem.Tadilat var börek yaparsın ben tatlı yaptım dediDün arkadaşlarla kilo üzerine konuştuk anlatmak istedigim çok şey var size.Fırsat bulursam gelip anlatırım.

Acaba bu kilo işini psikolojik olrak çok mu düşünüyoruz?Dün arkadaşlarlada konuştuk.4 ümüzde dogum yaptık yakın yakına.2 si çok yiyior yatana kadar benim kilodalar.Biri çok sigara içiyor ve 2 ögün 2 yudum ekmekle duruyor ama kilosu kaldı üzerinde veremiyor.Ben hem spor hem çok dikkat etmesemde mücadele ediyorum ama 1 ileri 2 geriBana dedilerki ben hergün mekik çeksem senin gibi beslensem tülin şahin olurdum
Eksi çıkmana sevindim canım bende mi akşam domati salati yesem
Özleden msj atıcaktım bludaisy hep unutuyorum.Belki cevap yazar geri dönerEksi çıkmana çok sevindim canım

Bludaisy arkadaşımız yapardı tablomuzu ama artık yokTabloda yokEmzirmene ragmen çok az yiyorsun ve kaçamaksız koca bir alkışı hakediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…