- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.841
Kizlar esim yoktu aksam kizimi uyutup temizlige basladim gece gece 3 saat is yaptim esim aradi sonra geliyorum diye sucukla sandvic ekmegi almis birsey istiyormusun dedi sekerim dustu cok fena tatli al dedim profiterol almis yedim arkadaslar:26:
Ebrucum biz birturlu 18.00 den sonra yememeyi beceremiyoruz yaaa
Sehraacim Allah seni netmesin ayrilda gel ayse yazmis yaDb bende kilo almazsam iyi malesef(bugün cozuttum resmen ösge maşallah ya sağlığımız olmasaydı temizleyemeseydik evi çok şükür..zuzuu dinlende gel ayrılda gel ayşeee )ösge deliyim deli de beni bi siz çekiyosunuz vallahi;((çok üzülüyorum benim yüsümden oluyosunuz herbişiden anladın sen onu (epruu gece gel emş,duyan da ne der benim bu lafıma bilmem )papatyaa umarım bağırsakların iyi çalışır )
Oluyo canim arada cozutuyoruz muhim olan yarindan itibaren dikkat etmen ozaman dengelenirSlm kizlar. Menum cisslarla dolu. Utancimdan paylasamiycam
Ayni kiloda dursam yine iyi.
Ebrucum gecmis olsun. 17.00 erken bi saat yediklerini yakman olasi.Oğlumu uyutuyorum.Çok özlüyorum sizi hep aklımdasınız!Sabah kahvaltıya gittik.Öglen bi sürü şey yapmış 5gibi yedim valla hepsindenSonra nazar oldum regl diye kendimide okuyamadım.Eşim aldı İrfan avm ye kayınbabama hediye aldık.Bi kötü tuttu başım beynime bişiler oluyo sandım.10 gibi 2 kaşık çorba 2 lokma ekmek attım ağzına hemen îlaç içtim.Eşim tepeme buz koydu şaşırdı be yapacagını.Yarın kayınbabam bizi pikniğe Trakya'nın bi Köyü'ne arkadaşının orman evine götürüyor.Arabayı giderken ben kullanıcam yaşasın:)En son oraya 6 aylık hamileyken yine ben kullanarak gitmiştik.Geçmişe bakıp gelicem kızlar!
Kizlarr nasilsiniz? Sabah tartildim ve 51.800 gordum300 gr daha almisim cunku 2 gundur tok karinla uyuyorum . 3 4 hafta once 51.500 dum hedefime ulasacaktim sozde ama noldu ustune 1.5 kilo aldim
2 hafta sonra tatile gidecegim birde yeme isine bi son vermem gerekk
Acaba bu kilo işini psikolojik olrak çok mu düşünüyoruz?Dün arkadaşlarlada konuştuk.4 ümüzde dogum yaptık yakın yakına.2 si çok yiyior yatana kadar benim kilodalar.Biri çok sigara içiyor ve 2 ögün 2 yudum ekmekle duruyor ama kilosu kaldı üzerinde veremiyor.Ben hem spor hem çok dikkat etmesemde mücadele ediyorum ama 1 ileri 2 geriKizlarr nasilsiniz? Sabah tartildim ve 51.800 gordum300 gr daha almisim cunku 2 gundur tok karinla uyuyorum . 3 4 hafta once 51.500 dum hedefime ulasacaktim sozde ama noldu ustune 1.5 kilo aldim
2 hafta sonra tatile gidecegim birde yeme isine bi son vermem gerekk
Eksi çıkmana sevindim canım bende mi akşam domati salati yesemgünaydın
nasılsınız çıtır anneler..
haftasonum çok güzel geçti,arkadaşlarımla beraber gezdik dolaştık.yememe çok dikkat ettim bu hafta,dün akşamki dondurmayı saymazsak tabii
reglim yaklaştı,şişim baya bi buna rağmen sabah tartıda - kilo gördüm çok mutlu oldum..
pazar günü eşimim kuzeninin düğünü var,elbise giyicem,o zamana kadar regli olup şişkinliğimi atarım inşallah..
Özleden msj atıcaktım bludaisy hep unutuyorum.Belki cevap yazar geri dönerMerhaba kızlar:
Topik çok ıssız kalmış bu aralar. Bu sabah tartıldım. Buradaki tartıya göre - 300 çıktı. Dönünce de spora devam edicem. Siz de ne var ne yok. Ebrucum aramızdan ayrılanlar uğramayanlar var malesef. Keşke gelseler. Mevcan regl olunca geler şişkinliğin. Tuzu azaltabilirsin bu günlerde. Faydası olur.
Slm
Evet topik cok sesizlesti. Listemiz bile yayinlanmadi. Tatilin de etkisi var tabi.
Menum
5 kabak mucveri
100 gr light peynir
Ara
Haslanmis misir 1 tane
Ogle
Sulu patates yemegi 1 tabak
1 kase yogurt
Marul 5-6 yaprak
Aksam
Dut
Ve bol su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?