- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.861
db cim menün çok hafif canım,geç yemez ve arada kaçamak yapmassan bu hafta güzel sonuçlar alırsın,bende az önce siyah dut yedim pek datluydu ya...
ebrulim valla banada herkes diyor senin yediğini yesem manken olurdum diye ama ne hikmetse ben halen dobişim
Dogum gunun kutlu olsun.Kizlar nasilsiniz.
Hosgeldin nelsoncim tartida + cikman normal canim simdi toparlanma vakti ama
Birlikten kuvvet dogar ben de 2hafta dikkat edicem tatile gitmeden biraz olsun vereyim diyorum
Bu arada titiz sayilabilirim evim hep temiz ve duzenli olsun isterim ama oyle ayy o pis orayi ellemem kapi kolunu peceteyle falan da tutmam yani evimle ilgili takintim vardir.
Yere birsey dusse ufler yerim yani sorun yok
Sehraa tatile gidiyomusun o buyuk gun geldi catti demek ama hala koca gobus yazmiyon mu burdan atliycam simdi sana bak hatta kizlarla birlik olup atlariz oaaa gore !!!!! Cibik kraker senii
Kizlar bugun ne oldu anlatayim biz 2 sene once bizim 2 durak otede bi site yapiliyodu daha yeni ozaman kizima hamileydim gittik konustuk kaba insaatken diye cok pahali o zaman tek dukkan vardi odeyemezdik neyse simdilerde esim ev ariyodu bahsetmistim sirf kizim iyi kosullarda buyusun diye( burda goturebilecegim bir park yok .cadde ustu evimiz ve kizimin arkadas edinebilecegi bi cevre yok)
Neyse gecenlerde o .sitenin onunden gectik esim dedi bakalim bitmis hali nasil olmus merak ettik evlerin ici bitmis 2 ay sonra teslim ediyorlar.
.kizlarr cok guzeldi yaa giriste portmantosu var buyuk mutfak sut beyaz cok ferah ankastresi de dahil banyolari lux otel banyosu gibi duslarina bittim zaten odalari suanki evimden biraz daha kucuk ama olsun .site sartlari cok guzel. Cocuk parki havuzu arti sus havuzlari her yer cim ve agaclandirma yapilcakmis cardagi var manzara izle cay kahve ic veee spor salonuda olucakmis( kizim krese falan giderse rahatca gidebilirim)
İkimizde cok begendik esim direkt pazarliga oturdu yani bana bile sormadi fikir falan
Son 4 5 daire kalmis.Bakalim esim yarin bankayla konusacak kredi cikarsa aldik gibi esimin suan ayda 7 kredi oduyo vermeyebilirlerde dedi cok kredi oldugu icin bakalim hayirliysa ins. Olur kizlsr ya birden bire yeni eve tasinabilirim cok tuhaf oldu
Bugun benim dogumgunum esim diyo ki bak karima d.g hediyesi ev aliyorum
.
kızlar malum regl yaklaştı bir şişimki sormayın akşam salatalık domates yerine pazardan aldığım kocaman kirazlardan hüplettim,bol su içip 50 dak yürüyüş yaptım,evi süpürüp toz aldım,neyseki süpürgem sessiz,gerçi sesli olsada alt kattakiler kendi seslerinden beni duymazlar
cumaya kadar reglim olmazsa bu hafta tartılmıycam,felaket bir göbeğim var,dün aç yatarken tartıldım 2 kilo fazla geldim.pazarada düğünümüz var umarım şişim iner ya,yoksa elbise giymiycem..
ya bu arada evimizi tadilat yaptırıyoruz,mutfak dolaplarımı beyaz,kulplarını gri seçtim,ara fayans siyah beyaz ve gri olacak,tezgahımda siyah gri simli granit,vestiyerimide kırık beyaz hafif desenli seçtim,siz ne dersiniz beyazları abartmışmıyım..
antre hariç tüm evi duvar kağıdı yaptırıcam,duvar kağıdı kötü olur diyende var,ben kullandım harika diyende,siz ne düşünüyorsunuz..
Beyazı bende severim teizligi simgelerKapılarım yerlerim beyaz.Ama bi çöp düşse belli oluyor heleki mutfakta Görüntü süper olur ama elinde bezzle dolaşman gerek:18 uvar kagıdı hiç kullanmadım canım ama kullananlar rutubet yapıyor vs.. olumsuz şeyler söylüyorlar.Oglumun odasını duar kagıdı istedim hep ama büyükler olumsuz şeyler söyleyincee vazgeçmştim ama tabi karar senin
Kızlar dün öyle yourldum ki.Ogluşla yattı yataga uyumuşuz ikimizde eşimde kaldırmamış.Hiç böyle içimin geçtigini bilmem uzun zamandır.
DÜN:
10:00=1dl.beyaz ekmek,kk peynir,2 çatal kahv.sos,yeşilçay,2 zeytin
13:00=türk kahvesi,4 kayısı
14:45=1 tabak ıspanak,2 kaşık yogur,1.5 dl.beyaz ekmek
Muftak dolaplarını sildim ve 1 tane cam sildim.Ogluş kucagımda pazara ve poşetler ogluş kucagımda mnübüs duragına inip kv yürüdüm.
18:15=1 kase yogurt çorba
ogluşu bırakppı 45 dk. yürüdüm ter içinde kaldım.
19:15=1.5dl. tb.ekmek,yogurtlıu biber, menemen,3 kare karpuz
20:00=2 dl.revani,2 kaşık yogurt
kayınbabam oglum ve ben avm gittik yine yürüdüm 30 dk.
21:30=çay,1 avuç kuruyemiş
Özge canım bu arada inş evi alırsınız.Bizimde en büyük arzumuz kendimize oglumuzun güzel yetişebilecegi bir semtte ev alabilmek okula başlayana kadar!Ama çok pahalı ve tek kişi çalışıyor.Ama inanyoruz hep içimizde bi umut hep var!Allah bi yerden elimizden tutp yardım edicek inanıyoruz
Mevcanım,sizin eviinizde hayırlı olsun tekrardan canım
Nelsonu, hoşgeldin.Çanakkaleye çok gittik çok severiz oralarını eşimle.+çıkman normal hava su degişimi ve tabisiii iskenderlerAma 3 gün dikkat edersen aldıklarını verirsin canım!
Db ,menülerin çok güzel ve akşamları çok az acıkmıyor musun?:26:
Sehracıkkkk,bu hafta tablo yapta görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?