- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.881
günaydın
nelson hoş geldin bebeğim,görüyorum facede neler yaptığınıyaww aslında çok titiz bir bayanım ama taşınmanın verdiği rahatlıkla biraz saldım kendimi galiba,
sehram tablo yaparsan süper olur valla,şimdiden iyi tatiller sana koca göbek ne ya,yok öyle bi şey
ösgemmm doğumgünün kutlu olsun datlum,eşimde benim doğumgünümde evimizi aldı,hemde benim adıma,rabbim tüm ev isteyenlerin yanında olsun,umarım bi aksilik çıkmazda krediniz çıkar,bak bu arada konut kredileri bu dönem çok uygun ziraat 0.63 e kadar çekti,sana naçizane bir fikir diğer kredilerinizden ötürü kredi çıkmama durumu olursa özel bankalara gidin ve yılını uzatın,ilerleyen dönemde normal yıla çekersiniz.
Kizlar nasilsiniz.
Hosgeldin nelsoncim tartida + cikman normal canim simdi toparlanma vakti ama
Birlikten kuvvet dogar ben de 2hafta dikkat edicem tatile gitmeden biraz olsun vereyim diyorum
Bu arada titiz sayilabilirim evim hep temiz ve duzenli olsun isterim ama oyle ayy o pis orayi ellemem kapi kolunu peceteyle falan da tutmam yani evimle ilgili takintim vardir.
Yere birsey dusse ufler yerim yani sorun yok
Sehraa tatile gidiyomusun o buyuk gun geldi catti demek ama hala koca gobus yazmiyon mu burdan atliycam simdi sana bak hatta kizlarla birlik olup atlariz oaaa gore !!!!! Cibik kraker senii
Kizlar bugun ne oldu anlatayim biz 2 sene once bizim 2 durak otede bi site yapiliyodu daha yeni ozaman kizima hamileydim gittik konustuk kaba insaatken diye cok pahali o zaman tek dukkan vardi odeyemezdik neyse simdilerde esim ev ariyodu bahsetmistim sirf kizim iyi kosullarda buyusun diye( burda goturebilecegim bir park yok .cadde ustu evimiz ve kizimin arkadas edinebilecegi bi cevre yok)
Neyse gecenlerde o .sitenin onunden gectik esim dedi bakalim bitmis hali nasil olmus merak ettik evlerin ici bitmis 2 ay sonra teslim ediyorlar.
.kizlarr cok guzeldi yaa giriste portmantosu var buyuk mutfak sut beyaz cok ferah ankastresi de dahil banyolari lux otel banyosu gibi duslarina bittim zaten odalari suanki evimden biraz daha kucuk ama olsun .site sartlari cok guzel. Cocuk parki havuzu arti sus havuzlari her yer cim ve agaclandirma yapilcakmis cardagi var manzara izle cay kahve ic veee spor salonuda olucakmis( kizim krese falan giderse rahatca gidebilirim)
İkimizde cok begendik esim direkt pazarliga oturdu yani bana bile sormadi fikir falan
Son 4 5 daire kalmis.Bakalim esim yarin bankayla konusacak kredi cikarsa aldik gibi esimin suan ayda 7 kredi oduyo vermeyebilirlerde dedi cok kredi oldugu icin bakalim hayirliysa ins. Olur kizlsr ya birden bire yeni eve tasinabilirim cok tuhaf oldu
Bugun benim dogumgunum esim diyo ki bak karima d.g hediyesi ev aliyorum
.
Özge canım bu arada inş evi alırsınız.Bizimde en büyük arzumuz kendimize oglumuzun güzel yetişebilecegi bir semtte ev alabilmek okula başlayana kadar!Ama çok pahalı ve tek kişi çalışıyor.Ama inanyoruz hep içimizde bi umut hep var!Allah bi yerden elimizden tutp yardım edicek inanıyoruz
Mevcanım,sizin eviinizde hayırlı olsun tekrardan canım
Nelsonu, hoşgeldin.Çanakkaleye çok gittik çok severiz oralarını eşimle.+çıkman normal hava su degişimi ve tabisiii iskenderlerAma 3 gün dikkat edersen aldıklarını verirsin canım!
Db ,menülerin çok güzel ve akşamları çok az acıkmıyor musun?:26:
Sehracıkkkk,bu hafta tablo yapta görelim
db cim
2 gündür menülerine bakıyorum,gayet güzel şeyler yiyorsun,malum kalabalıktık inan kilonu unuttum,kaç kilodan kaça düştün yazarmısın sana zahmet
bu arada menünde görünce aklıma geldi,uzunnnnnnnn zamandır tarator yapmıyorum,hafta sonu yapıcam hemen
Dogumdan sonra 70 kiloydum. 70 den 55,7 ye dustum. Gecen hafta 56,2 ydim.
Tesekkur ederim begendigin icin.
harika ya bende 5 li sayıları görmeyi iple çekiyorum,2 gündür menün gayet güzel,geç saatlerde yemiyor,kaçamak yapmıyorsan bu hafta 55 i görebilirsin
slm kızlar nasılnızı bayadır gelemiyorum form acuma günü bildirimde yapmadım çünkü tardıda gördüğüm rakam felaketti çok moralim bozuldu kilo oldugun u sanmıyorum ama olsun şimdide izmirdeyim dikkat etmeye çalışıyorum bu arada bei soranınız olmamış hiç aşkolsun
ösgeee izmir çok sıcak su içmekten yemek yemek istemiyorum inş kilo veririmcanım bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun 17 side benim doğum günümdü buarada ev işiniz varmış umarım olur :))
Dolunay epilasyona göre kestirseydn canım o zaman çabuk uzardı herhalde!Eşinle vakit geçirmişsiniz oh ne gzl bi degişiklik ama sende benim gibi tadını çıkartamıyorsun kızını aramaktan.Bende oglum yokken zevk alamkıyorum bulundugum ortamdanKizlar nasilsiniz ? Ben eve yarim saat once geldim kizimi uyutuyorum simdi.
Sabah esim bankaya gitti gerekli evraklari verdi bankaci yarin esimin isyerine gelicekmis gorusme icin bakalim yarin( yani aslinda bugun)sonuc belli olurmus yarin eve gidip tekrar bakicaz belki daha guzel konumlu buluruz ( icleri hepsinin ayni zaten)ozaman ben alcagimizi ummadigimdan cok alici gozle bakmamistim bakalim onceden cok sevinmek istemiyorum hayirliysa olsun zaten
Aksamustu annem kizimi aldi goturdu ben de gittim kuafore sacimi kestirdim hazir kizim yokken aradan ciksin dedim adam kisacik kesti okadarda dedim cok kisaltma diye kut kesti resmen uzumasini bekliycem artik
Sonra esimle cesmeye gittik carsida gezdik yedik ictik dolastik degisiklik oldu ikimize de ama icimiz buruktu tabi 50 kere annemi aradim kizim napiyo diye annem boya kitabi renkli kalemler almis su tabancasi almis dedesiyle oynamislar.
Donuste kizimi alip eve geldik iste.
Nelson saol canim tesekkur ederim.Aramiza dondun mu artik baska gezme yok demi bu aralar
günaydın kızlar
dün abimler geldi oturmaya,baya geç kalktılar,banyoydu sağı solu topla derken gecenin bi körü oldu.sabah çok zor uyandım,başım felaket ağrıyor,kendime geleyim diye sert bi kahve aldım ama o kadar sert olmuşki içemiyorum
ebrulim bende tırnak kesmeyi pek sevmem,törpi kullanırım genelde,yanlız tırnakların güçlenmesi için arada bi tırnak makası kullanmak gerekiyor bunu unutma
nelson tekrardan hoşgeldin,çanakkaleye hiç gitmedim ama eşim anlata anlata bitiremez,ölmeden gitmek istediğim yerlerden biri karadeniz ve çanakkaledir.ege ve akdenizden fırsat bulduğum an gidicen inş.resimleri bekliyorum.
ösgem,iyi haberler olsun inş,bizede gelişmleri yazıver emi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?