Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özge doğum günün kutlu olsun canım... İyi ki doğmuşsun. Ev ilinde de Rabbim hayırlısını versin inşallah. Biz de 4 senedir ev kredisi ödüyoruz. Ama değer. İnşallah en Kısa zamanda alırsınız Allah ödeme kolaylığı versin.
Mevcan ben beyazı çok seviyorum. Evi ferah gösteriyor. Hiç duvar kağıdı kullanmadım. Dolayısıyla fikrim yok. Güle güle kullan canım
Ben hala eve dönmedim. Sanırım perşembe savah evde olurum.
Sehracım tabloyu bekliyoruz ellerine sağlık.

Ebrucum tesekkur ederim canim. Umarim sen de gonlune gore bir ev sahibi olursun inaninca cidden oluyor ben inaniyorum alacaginaza hersey cocuklarimiz icin oncelikle
Bak gorumcem suan ev tasiyacak ben de hep icimden .ayy ne guzel diyordum keske ben de yeni eve gecsem diye hatta kendi kendime hesap yapiyodum mutfak perdemi goturmem yeni yaptiririm falan diye ayni gunun aksami ev alma isi cikti ins. Olur diye dua ediyoruz
Mevcancim benim suanki mutfak dolaplarim ustu beyaz en alt dolaplar kirmizi ve siyah granit var beyaz dolaplari 1 ay silmesem belli bile degil( malzemesinin de katkisi var tabi
Ev her yer parke( banyo haric)
Ama baktigimiz evde giris ve mutfak krem granitti zengin durmustu yani.
Bence beyaz mutfaktan korkma malzemesi ne bilmiyorum ama bence zengin ve temiz duruyor elinde bezle dolastigina gore de soru yok o zaman
Duvar kagidi hic kullanmadim nedesem yalan olur ama dedigin gibi artik eskisi gibi degil hava alan duvar kagitlari var evim sahaneyi izlerken alan bayanlar soruyodu ayni sorulari.
Bu yeni evdede mutfakta dahi duvar kagidi vardi benim de gozum korkmadi degil ama hos duruyodu yani
Paatyacim cok tesekkurler canim ins. Hayirliysa olur olmazsa uzulucem galiba

Bittim valla.Her yeri sildim banyo wc cifledim.Yüz bakımlarımı yaptım.Törpü yapamıyom sehra malum tuvalet egitimi vardıTırnaklarım uzun degil oglum oldugundan beri.Ama kesmeyi sevmeyiroum kadını çirkin gösteriyor fikrimce.Bende tırnak makasıyla kesmek yerine kısacık törpülüyrum dümdüz hoş görünüyorŞincik kayfemi içtim.Bakım topiklerine göz atıcam

kızalr hoşbulduk..

mevcan nasıl iyi gezmişmiyim.. daha çanakkale fotolarını yükleyemedim ama yarın akşam yüklerim sanırım..

özgecim iyiki doğdun.. iyi yaşlara hep mutlulukla sağlıkla huzurla yaşa.. ve doğum günü hediyenin ev olmasına çok sevindimm.. çok istiyormuşun.... umarım evinizi alırsınız ve iyi günlerde kulanırsınız.. demek ki yürekten çok istemişsinki duan kabul oolmuş..

ebrulim eve çanaklale güzel 2. gidişimdi bu.. aynı yerleri gezdik.. küçük ama şirin bir şehir..

yolculuktan her yerin şişmiş sanırımki.. sabah tartıldığımda cuma gününkü kiloma döndüm...gerçi bu ödemi atmaya hızlandırı maydonoz çayı yaptım gece onu içitim..
kendime gündüzde metaboliza hızlandırıcı çay yaptım onu içiyorum..

ve menumm

7,30: domates,salatalık, yarım peynirli gözleme
12,30: çeyrek elma
13,30:7-8 tane yarı olgunlaşmış kayısı
14,30:bir kase şehriye çorba, 1 por. kabak çiçieği yemeği
17,30: 2 dilim ekmek arası fındıklı acı sos,2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
18,30: fırında yumurtalı ıspanak, büyük bir kase közlenmiş sebzelerden yaptığım salata

Son düzenleme:
Menum
2 mucver
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
50 gr light peynir
1 salatalik

Ara
Yarim tabak dut
1 dilim ekmek
40 gr ton baligi

Ogle
Bir tabak ic pilav
1 kase yogurt
5 yaprak marul

Aksam
1 tabak ic pilav
Yarim porsiyon havuc tarator

Misafirlikten geldik oğlumu uyutuyorum.Mekigmi çekip gelicem menümü yazmaya!Bu arada sayfa bile ilerlememiş:-(

Kizlar nasilsiniz ? Ben eve yarim saat once geldim kizimi uyutuyorum simdi.
Sabah esim bankaya gitti gerekli evraklari verdi bankaci yarin esimin isyerine gelicekmis gorusme icin bakalim yarin( yani aslinda bugun)sonuc belli olurmus yarin eve gidip tekrar bakicaz belki daha guzel konumlu buluruz ( icleri hepsinin ayni zaten)ozaman ben alcagimizi ummadigimdan cok alici gozle bakmamistim bakalim onceden cok sevinmek istemiyorum hayirliysa olsun zaten
Aksamustu annem kizimi aldi goturdu ben de gittim kuafore sacimi kestirdim hazir kizim yokken aradan ciksin dedim adam kisacik kesti okadarda dedim cok kisaltma diye kut kesti resmen uzumasini bekliycem artik
Sonra esimle cesmeye gittik carsida gezdik yedik ictik dolastik degisiklik oldu ikimize de ama icimiz buruktu tabi 50 kere annemi aradim kizim napiyo diye annem boya kitabi renkli kalemler almis su tabancasi almis dedesiyle oynamislar.
Donuste kizimi alip eve geldik iste.
Nelson saol canim tesekkur ederim.Aramiza dondun mu artik baska gezme yok demi bu aralar

günaydın kızlar

dün abimler geldi oturmaya,baya geç kalktılar,banyoydu sağı solu topla derken gecenin bi körü oldu.sabah çok zor uyandım,başım felaket ağrıyor,kendime geleyim diye sert bi kahve aldım ama o kadar sert olmuşki içemiyorum

ebrulim bende tırnak kesmeyi pek sevmem,törpi kullanırım genelde,yanlız tırnakların güçlenmesi için arada bi tırnak makası kullanmak gerekiyor bunu unutma

nelson tekrardan hoşgeldin,çanakkaleye hiç gitmedim ama eşim anlata anlata bitiremez,ölmeden gitmek istediğim yerlerden biri karadeniz ve çanakkaledir.ege ve akdenizden fırsat bulduğum an gidicen inş.resimleri bekliyorum.

ösgem,iyi haberler olsun inş,bizede gelişmleri yazıver emi..

db cim

2 gündür menülerine bakıyorum,gayet güzel şeyler yiyorsun,malum kalabalıktık inan kilonu unuttum,kaç kilodan kaça düştün yazarmısın sana zahmet

bu arada menünde görünce aklıma geldi,uzunnnnnnnn zamandır tarator yapmıyorum,hafta sonu yapıcam hemen

Dogumdan sonra 70 kiloydum. 70 den 55,7 ye dustum. Gecen hafta 56,2 ydim.
Tesekkur ederim begendigin icin.

Dogumdan sonra 70 kiloydum. 70 den 55,7 ye dustum. Gecen hafta 56,2 ydim.
Tesekkur ederim begendigin icin.

harika ya bende 5 li sayıları görmeyi iple çekiyorum,2 gündür menün gayet güzel,geç saatlerde yemiyor,kaçamak yapmıyorsan bu hafta 55 i görebilirsin

harika ya bende 5 li sayıları görmeyi iple çekiyorum,2 gündür menün gayet güzel,geç saatlerde yemiyor,kaçamak yapmıyorsan bu hafta 55 i görebilirsin

Insallah gorurum. Spora vakit ve guc bulabilsem kesin verirdim de simdi bilemiyorum.
Sen de iradelisin istedigin kiloya inersin.

slm kızlar nasılnızı bayadır gelemiyorum form acuma günü bildirimde yapmadım çünkü tardıda gördüğüm rakam felaketti çok moralim bozuldu kilo oldugun u sanmıyorum ama olsun şimdide izmirdeyim dikkat etmeye çalışıyorum bu arada bei soranınız olmamış hiç aşkolsun

ösgeee izmir çok sıcak su içmekten yemek yemek istemiyorum inş kilo veririm canım bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun 17 side benim doğum günümdü buarada ev işiniz varmış umarım olur :))

Canım özledik seni tabikide ama bludaisy arkadaşımızın gidişi topigi bi afallattı ve sesszleştirdi sanırımİnş eski otivemize ve neşemize kavuşuruzGeçmiş dogum günün kutlu olsun canım bilmiyorduk:26:Ailenle mutlu saglıkla yıllara...İzmirdesin demek özgeye bi yeşilçay içmeye gidersin artıkMoralini kilo açısından bozma çünkü başya bi yerdesin ve bu çok normal.Ama yinede saalma kendini dikkat et gelince düzene girersin yine

Kızlar nasılsınız?Güne geç ve akşam misafirlikten getirdigim kekle başladımDün akşam illa tabagımdakileri bitirmke için verdigim bi çaba vardı nedenseAma tartıda mekigimi ve spor yapıp yattıgım için mi bilmyiorum ama cumadan daha eksi çıktım:44:Saatle ymycem ne zaman acıkırsam örn geç saatte acıktım bi salatalık ayran cacık vs yiycem.Ben tokum ara ögün yapmak için yiyorum mesela.O kadar düşünmiycem bakalım ne olacak?dÜN menüm kötü ama yazıcam yinede!

Dün:
10:00=1dl.tb.ekmek üzeri bal,2 çatal peynir,ıhlmur
13:00=nescafe(eşimin halasına ugradım)
30 dk ogluş kucagımda markete kasaba felan gittim.
14:30=1 tabak kabak yemegi 2 kaşık yogurt,1dl.tb. ekmek
17:30=1 kase k.mercimek çorba
19:20=1 servis kaşıgı(pilav,küp patates kızartması,kuşbaşı et)
21:30=çay,1 dl.kek,1dl.sütlü bi tatlı,yeşilçay

Eve gelince 100 mekik ve 3 mil leslie

bende sizi özledim canımm yaa evet okudum blueee neden gitti bişeyde dememiş şu nedenden gidiyorum diye üzüldmm bende inş o tarafa gidersem sölicem özgeye bi kahveye gliyorum canım diye inş o taeafa gidebilirim gerçi özgenin zayıflıgı yanında ben nası dururum onnu bilmiyorum ama yaa canım son haftalarda kilo veremiyorum diye çok düşünüyodum vücudum strese girdi sanırım ama toparlarım inş .. yaa kızlar bidee topik eski haline gelsinn çokk sessiz

Dolunay epilasyona göre kestirseydn canım o zaman çabuk uzardı herhalde!Eşinle vakit geçirmişsiniz oh ne gzl bi degişiklik ama sende benim gibi tadını çıkartamıyorsun kızını aramaktan.Bende oglum yokken zevk alamkıyorum bulundugum ortamdanAslında bunu aşmamız lazım

Günaydın canımBazen oglumdan fırsat bulamayı(örn dün)makasla kestim!

Db menülerin güzel bende begeniyorum canım
Nelsonum menünü okuyunca bi şaşaırdımUZUN zamandır böyle kaçamaksız güzel menü çıkartmamaıştın.Eski nelsonu geri dönmüş demekki

Oglum bagırıyor annesi yanıma gelsene alla alla çık ççık çuk yapıyor çatmış kaşlarını

kızlar günler sonra menü paylaşıyorum :) dünkümenüm
sabah

yarım katmer
3 zeytin
domates
salatalık
iki dilim peynir
yarım dilim helva
yumurta

ara bir kase yogurt

ara k flex kraker

öğle

yarım dilim ekmel
lor peyniri
domates
salatalık
çay

akşam
bir tabak yeşil mercimek yemeği
bir yk patlıcan oturtma
bi ad tavuk kanat
yogurt
salata

şimdi cıss geliyo kızlar akşam otururken yengem dondurma kordu ve hepsini yedim ((

3,5 lt su

kubracım hoşgeldin yeniden,geçmiş doğum günün kutlu olsun,yokluğunu farkettim ama sana mesaj yazmadığımı inan hiç farketmedim,hem çalışıp hem buraya yazınca atlamışım ya..izmirin sıcağında içilen bol su zayıflatır seni,moral bozma yeter

ebrulim dünki menün güzelmiş amma akşamkiler cık olmamış,oğluşunun o tatlı dilini yerim ben,offf bende kızımı özledim,dün abimlerle gitti ben orda kalmak istiyorum diye,az önce aradım anne bugünde kalıyım noluyyyyyy diyor,ne zaman büyüdüde bizden sıkıldı bu çocuk

kubram

sabahki helvan

akşamki 1 kaşıkta olsa patlıcan oturtma

ve ve tabiki dondurma olmasaymış iyiymiş menün,,

ay şimdi böyle yazınca sanki ben çok dikkat ediyormuşum gibi olmuş yawww

desenize madem öyle çen çen konuşuyon 3 aydır yiyon yiyon aldıklarını anca veriyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…