- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.901
mevcann doğru sölüyon canım cıslar coğaldı iyice ama dayımlardayım tadına bari bak diyolar bi bakmışım yemişim bileaşkolsun niye öle diyelim sende baya kilo vermişsin önceden son zamanlardada duraklama diyelim
Kizlar okuyorum yazdiklarinizi ama kizim izin vermiyo bi cvp yazayim kafami toplayip cvp veremiyorum tek tek eve bakmaya gitcez bir yandan onun icin hazirlaniyom bi yandan kizim sutunu icsin diye ugrasiyom
Btlkubrs hosgeldin canim benim . beklerim tabi buyur gel bu arada senin de gecmis dogumgunun kutlu olsun canim
ebrulininde oğluşu rahat vermiyor,bence siz bi araya gelin tıkın bebeleri bi odaya ohh rahat rahat gelin buraya
çok işim var kaçtım şimdilik siz yazın gelince okurum ben
Oglumun odasıda büyük ve şimdiki evler küçücük.Eşime ev alırsak eşyalerın yarısı zor sıgar diiyorumEbrucum dolunaya gore kestirsem iyiydi ama tarih gecmisti sanirim. Hazir kizim annemdeyken ve d.gunumken hem kestirdim hem fon cektirdim
Epilasyonu pazartesi yaptircam dolunaya gore olsun tatile gitmeye yakin olur hem
Dogru diyon asmamiz gerek ama bu kadar kucuklerken biraz zor sanirim dun her kucuk cocuk gordugumuzde buruklastik zaten
Annemlerin kapisina kosarak gidiyoz falan heyecanla bekliyoz kapiyi acmalarini cok ozluyo insan cidden
Kizlar bu arada eve gidip tekrar baktik olculeri aldik bu sefer alici gozle daha bi dikkatle inceledim kredi cikicak gibi ama bellide olmaz tabi nasipte ne varsa
Cocuk odasi cok kucuk kizimin oda takimi sigmaz oraya o yuzden oturma odasini cocuk odasi yapicaz kucuk olan odaya bi koltuk bi tv koycam surekli salonda oturucaz artik esimin israri ve istegi uzerine
Menum
Sabah
1 haslama yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
50 gr peynir
1 salatalik
Ogle
Ic pilav 8 yk
Bir kase yogurt
3 yaprak marul
Ara
2-3 tane dut
Aksam saat 16:00
10 yk ic pilav
1 kase yogurt
3 tane fasulye tursusu
Bol su.
Aksam yemegini erken yemenin avantaji cok kacirirsam uyuyana kadar yakmis oluyorum. Gozlemeden sonra oc pilava da dadandim. Yeni ogrendim yapmasini. Her Allah in gunu yiyesim var.
Tesekkur ederim.acikirsam humana still tea yi icerim o da zaten 174 kalori. Oyle yaparim.Db55 canim dedigin dogru aksami erken kapatinca kilo yapmiyo yalniz 18.00 gibi bir meyve yogurt falan ye cok erken cunku 16.00 en son yesen acikirsin hem de emziriyosun sutun etkilenir menulerin cok guzel gidiyo bu arada
Ogren yap valla. Cok guzel oluyor. Bir yemek yapiyorsun icinde hersey oluyor. Emziriyorum diye bu kadar yiyorum yoksa bunu da yemezdim. Eski kilomu ozledim. Pantolonlarimi deniyorum arada. Giremiyorum hirslaniyorum.
Oglumun odasıda büyük ve şimdiki evler küçücük.Eşime ev alırsak eşyalerın yarısı zor sıgar diiyorumEski evler büyük gerçekten!Kendimizi gördüm sizde Bizde eşimle aynıyız
Dogru valla iç pilav ayy ögrenip bende mi yapsam canım istedi Ama bi ögünde yeseymişsin keşke.Gerçi çokkkkk erken kapatmışsın sen bide akşama yaglı ballı köy ekmek yiyişimi okuda şok ol Emziriyosun günah ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?