Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevcann doğru sölüyon canım cıslar coğaldı iyice ama dayımlardayım tadına bari bak diyolar bi bakmışım yemişim bile aşkolsun niye öle diyelim sende baya kilo vermişsin önceden son zamanlardada duraklama diyelim

Kizlar okuyorum yazdiklarinizi ama kizim izin vermiyo bi cvp yazayim kafami toplayip cvp veremiyorum tek tek eve bakmaya gitcez bir yandan onun icin hazirlaniyom bi yandan kizim sutunu icsin diye ugrasiyom
Btlkubrs hosgeldin canim benim . beklerim tabi buyur gel bu arada senin de gecmis dogumgunun kutlu olsun canim

hafta sonu yiyom yiyom şişiyom,hafta içi aldıklarımı anca veriyorum demiyorumda 3 aydır kilom durakladı diyorum

geçen haftadan beri çok dikkat ediyorum,haftasonumuda güzel geçirdim,regl olursam cumaya güzel bir sonuç çıkacak gibi ama

ebrulininde oğluşu rahat vermiyor,bence siz bi araya gelin tıkın bebeleri bi odaya ohh rahat rahat gelin buraya

çok işim var kaçtım şimdilik siz yazın gelince okurum ben

Malum geç kalktık ve oglum az önce uyudu.Yorulsun diye markete gittik yürüdü baya arada annesi beni alsana dedi ama oglum bak poşetler elimde sen abi oldun yürürsün dedim.Yoruldu besledim uyuttum.Toz aldım çamaşır astım mutfaı temizledim.Şimdi türk kahvemi içerken geçmişi okudum.Bu akşam tanıdıgımız köy ekmegi yollamış eşime.Çok sever kendisi.Kahvlatıyıda özlemiş kızart onlar çay demle kahvaltı tzarı yiyelim dedi.Ohh benimde canıma minnet Mekigimi çekip gelicem

Ebrucum dolunaya gore kestirsem iyiydi ama tarih gecmisti sanirim. Hazir kizim annemdeyken ve d.gunumken hem kestirdim hem fon cektirdim
Epilasyonu pazartesi yaptircam dolunaya gore olsun tatile gitmeye yakin olur hem
Dogru diyon asmamiz gerek ama bu kadar kucuklerken biraz zor sanirim dun her kucuk cocuk gordugumuzde buruklastik zaten
Annemlerin kapisina kosarak gidiyoz falan heyecanla bekliyoz kapiyi acmalarini cok ozluyo insan cidden
Kizlar bu arada eve gidip tekrar baktik olculeri aldik bu sefer alici gozle daha bi dikkatle inceledim kredi cikicak gibi ama bellide olmaz tabi nasipte ne varsa
Cocuk odasi cok kucuk kizimin oda takimi sigmaz oraya o yuzden oturma odasini cocuk odasi yapicaz kucuk olan odaya bi koltuk bi tv koycam surekli salonda oturucaz artik esimin israri ve istegi uzerine

Menum

Sabah
1 haslama yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
50 gr peynir
1 salatalik

Ogle
Ic pilav 8 yk
Bir kase yogurt
3 yaprak marul

Ara
2-3 tane dut

Aksam saat 16:00
10 yk ic pilav
1 kase yogurt
3 tane fasulye tursusu

Bol su.

Aksam yemegini erken yemenin avantaji cok kacirirsam uyuyana kadar yakmis oluyorum. Gozlemeden sonra oc pilava da dadandim. Yeni ogrendim yapmasini. Her Allah in gunu yiyesim var.

Mekigimi çektim .Titreşim kemerimi buldum taktım şimdiHergün oglumu uyutunca takıcam kemeri inş. bakaım işe yarayacak mı?

Db55 canim dedigin dogru aksami erken kapatinca kilo yapmiyo yalniz 18.00 gibi bir meyve yogurt falan ye cok erken cunku 16.00 en son yesen acikirsin hem de emziriyosun sutun etkilenir menulerin cok guzel gidiyo bu arada

ebrulininde oğluşu rahat vermiyor,bence siz bi araya gelin tıkın bebeleri bi odaya ohh rahat rahat gelin buraya

çok işim var kaçtım şimdilik siz yazın gelince okurum ben

Oglumun odasıda büyük ve şimdiki evler küçücük.Eşime ev alırsak eşyalerın yarısı zor sıgar diiyorumEski evler büyük gerçekten!Kendimizi gördüm sizdeBizde eşimle aynıyız

Dogru valla iç pilav ayy ögrenip bende mi yapsam canım istediAma bi ögünde yeseymişsin keşke.Gerçi çokkkkk erken kapatmışsın sen bide akşama yaglı ballı köy ekmek yiyişimi okuda şok olEmziriyosun günah ye gitsin

Sehraa altta gördüm seniNiye yazmıyon takiptesin galibaTablomuzu yapıcaksın dimi 1.ye db arkadaşımızı şimdiden yaz
Hawarrr,okullar kapandı nerdesin hala?İnş. kötü bişi yoktur
Elfff,sende yoksun uzun zamandır işe mi başladın?

Db55 canim dedigin dogru aksami erken kapatinca kilo yapmiyo yalniz 18.00 gibi bir meyve yogurt falan ye cok erken cunku 16.00 en son yesen acikirsin hem de emziriyosun sutun etkilenir menulerin cok guzel gidiyo bu arada
Tesekkur ederim.acikirsam humana still tea yi icerim o da zaten 174 kalori. Oyle yaparim.

Ogren yap valla. Cok guzel oluyor. Bir yemek yapiyorsun icinde hersey oluyor. Emziriyorum diye bu kadar yiyorum yoksa bunu da yemezdim. Eski kilomu ozledim. Pantolonlarimi deniyorum arada. Giremiyorum hirslaniyorum.

Kizcelerrr anca haber veriyorum kredimiz onaylandi cookkk mutluyum saka gibi geliyo 3 gun oncesine kadar tasincagimdan haberim dahi yoktu.
Allah dileyen herkese nasip etsin dualariniz icin tesekkurler.

Oğlum pc de masal dinliyor bende telden giriyorum.Migdem bulanıyor 2.5 dl ekmek yedim Db sen mi emziriyosun yoksa ben mi :-(

Özgecim çok sevindim!İyi günlerde oturun inş.Rabbim ödeme kolaylığı versin(âmin!)Rabbim önce hiç evi olmayanlara sonrada bize versin(âmin)

Parka götürdük oglumu yorulsun diye.Şimdi uyuduGeç kalkınca böyle düzenimiz bozuluyor işte
BUGÜN:
11:15=1.5dl.kek,ıhlamur
14:00=1 kase çorba,1dl.tb.ekmek,2 köy biberi
16:00=türk kahvesi
19:30=1.5dl.tb.,1dl.beyaz kızarmış ekmekcikler1dl.peynir,bal,3 zeytin,3 dl.salata,çay
21:30=yeşilçay,1 avuç kuruyemiş

Spor:
150 mekik
25 alt karın hareketi
25dk.bel titreşim kemeri
30 dk ogluşla markete gittik geldik
parkta;
iç bacak
bacak
yan hareket
göbek hareketi yapmaca
sallanmaca

Özgecim iyi geceler:79:Bu saatte senle benden başka kim olabilir
Papatyam sehram nelsonum hani menüler nerdesiniz kızlar ugrayan yazan yok
Hawarım ve elffmden haber bile yok
Db 70 dk bisiklet mi1. sen olacaksın eminim

Kızlar gece gece gevezelik edicem ama kötüde olsa menü paylaşalım.Paylaşmadıkça dah çok yiyiyoruz ve salıyoruz kendimizi.Hatalarımızı görüyoruz hem!Neyse ben yatayım iyi geceler hepinize

Ebrucum yaptigin sporlar guzel ama 21.30 yiyince bi anlami kalmiyo ve tartiya da yansimiyo maalesef
Menu konusunda haklisin dikkat etmeye calissamda yazmayinca gene de yiyor insan
Ev konusunda da moralim bozuldu cok uzuldum sevincini bile yasayamadim
Kv burdan gitmemizi istemiyor esim cok uzuldu ikna edicem diye sonra kime ev aldik desem sesi bi bozuldu (annem kardesim haric)kimse sevincimizi paylasmadi gonulden hayirli olsun demedi insanlar ne kadar acimasiz ben biri bi igne alsa kendim almis gibi mutlu olurum sizin de basinizi agritiyorum ama dertlesmeye iht. Vardi aglayasim var resmen Tasinma hevesim gitti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…