Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın hanımlar ,

yeşilçayımı aldım patronlar gelmeden bi size bakınıyım dedim..

ebrulim kaçamak yapmış galiba

ösgemmm hayırlı uğurlu olsun,güle güle mutlu günlerde oturun evinizde,

db cim arkadaşlar haklı,çok erken saatte kapatmak kilo açısından iyi ama süt açısından sıkıntılı,geç saatlere kalmamak şartı ile meyve yesem harika olur bence

başka başka kubra,nelson,zuzu mesaj yazmışmıydı ayyy beynim döndü gene

bu arada kuzum 2 gündür abimlerde,akşam gelicek evlat kokusu burna gelirmi,ben gece kızımın kokusuna uyandım

ya bu arada regli günüm bugün beklemedeyim,ayaklarım dahil olmak üzere karnım felaket şişti,

sabah tartıldım 2 kilo fazla bekliyordum bu şişlikle ama şaka gibi - 300 çıktım.

sabah umarım şişim azda olsa iner bende güzel bir sonuç alırım tartıdan

dün neler yedim hmmmmm:44::44:

sabah:2 dilim ev yapımı cevizli kek
öğlen:1 kase yoğurt çorba,bulgur pilavı üstü güveç bezelye abartmadım tabii,salata
ara:kavrulmamış badem ve fındık
ara:4 tane kırmızı sert erikler varya ondan
saat 6 da: 1 tane activya

eve girişim 7 : 1 saat ev işi
saat 8 : 2 salatalık bir domates,1 çatal peynir

eşim geldi baktım yumuluyor yemeklere sen ye ben yürüycem diyip çıktım,

1 saat tempolu yürüyüş

bu arada pazartesi gününe kadar yürüyüş yapamıycam,kayınpederim ameliyat oluyor bugün akşam hastaneye gidicem,yarın akşam kınaya gidicem,cmt ve pazar zaten yürüyemiyorum..

işte böyle efemmmmmm

Kizlar yarin annemler yanimdan gidecegi icin o gun nete giremem belki diye simdiden kilo bildirimi yapiyorum.

Gecen hafta 56,2
Bu hafta 55,6
Giden 600 gr

Bugun menum cisslarda dolu olacak. Annem gitmeden bir suru ciss yedirmek istiyor bana. Ben de yerim spor yaparim.

Kızlar Ogluş pc açtırmıyor.Telden yazıyorum.Dün onca yememe rağmen eksilerdeyim şaşkın smiley:)Akşama kv ordan kınaya gidicem.Evi süpürdüm toz aldım ogluşuma çorba yaptım balkonu yıkadım.Oglum ne zaman uyursa yerleri banyoyu felan silicem.Akşam için oje sürücüm duş alıcam saçlarını yapıcam of bi sürü işim var.

Db,belliydi zaten canım tebrik ederim:)
Mevcan , bana diyene bak 2dl kek cıs değilimi Şaka Canım menün iyi erken kapatıp bide yürümüşsün!
Özge ,çok mu uzağa taşınıyorsunuz ki herkes üzülmüş? Belki kv yakındayken gittiğin kadar gidemeyeceğini düşündüğü için üzülmüştür canım !Ama niyet ne olursa olsun sevinmeleri lazım.Eşinle çocugunla nerde mutluysan onların daha da mutlu olmaları gerekir!Neyse sen moralini bozma kızın için bunu yapıyorsun sonuçta!

Merhaba kızlar
Ben hala evime dönmemedim. Bu gece yolda olacağım. Yarın sabah yol şişkinliği olacak vücudumda.
Özgeçmişe evin hayırlı uğurlu olsun. Bence hiç kimseyi takma. İnsanlar yaradılışı gereği bencilliğe. Kv sizden ayrılmak istemediği için öyle tepki vermiştir. Sen kendi mutluluğuna bak. Ohhhh misler gibi yerleşim evine. Herkes zamanla aşılır.
Evime gidip pc me kavuşunca uzun uzun yazıcım.
Db tebrik ederim. Ben veremedim büyük ihtimalle.

öğlen yemeğini fazla kaçırdım itiraf ediyorum,,

ebrulim mesajını okurken ben burda yoruldum bacım,az otur bi dinlen valla şu an evde olsam tuvalete bile kalkmam full yatarm ohh miss

papatyam evine gelince daha çok msj yaz emi,bugünlerde çok sakin burası,yolun verdiği bir şişkinlik olur üzerinde haftaya tartıl sende canım

kaçtım şimdilik

Db55 masallah canimCok iyi gidiyorsun
Mevcancm tesekkur ederim canim yarin tapu islemleri olucak nasipse .Evi aldik sanirim hala saka gibi geliyo cunku bugun gidip duvar kagidini degistirdim salondaki guzel degildi cunku 1 haftaya temizligini yapacaklar ben arada gider yavas yavas dip kose temizlerim ramazana denk gelicek cunku birden yapamayabilirim
Sen ne zaman tasiniyosun canim?
Ebrucum tasincagim yer uzak olsa bi derece anlarim sadece 1 durak otede ayni zamanda o semtte gorumcem ve eltimde oturuyor cok yakin birbirlerine kv ayni evde otursak mutlu olur esime cok duskun 1 durak bile ona baska il gibi geliyo torunum mutlu olcak iyi bi cevresi arkadaslari olcak diye dusunmuyo ve esimi de beni de uzuyo boyle yapmasi bilmiyorum
Onyargili olmak istemiyorum ben de kv olucam ilerde ama bu kadari haksizlik gibi geliyo bencillik yapiyo biraz da papatyanin dedigi gibi
Diger o cok sevdigim eltimde mutlu olmadi kiskandi sanirim okadar uzuldumki sevincimi paylasacagim bi sizler varsiniz dun esim cagirdi kardeslerini kimse gelmedi bir bahaneyle dusunun insan nolursa olsun gelirdi esimin 4 kardesi var hepsine de esim ev alirken ya borc verdi ya kredi cekti hep kosturdu yani gitti pazarliklarina kadar kendi yapti ama onlar ne yapti ?
Esim cok uzgundu bu yuzden kimse yaninda olmadi diye
Papatyacim saol canim ins. Hayirli olur tasinana kadar ve bir muddet huzur yok bize ama alistilarmi esimle keyfini cikaricaz insallah

Son düzenleme:
Menum
1 yumurta haslamasi
3 zeytin
Ceyrek dilim ekmek
1 salatalik
50 gr beyaz peynir light
1 dilim kazandibi

Ogle
1 katmer
Yarim salatalik
Yarim domates

Ara
1 pogaca

Aksam 15:00
5 yk ic pilav
3 kofte
Yarim kase yogurt

Yatarken
Rezene cayi

Son düzenleme:
Kızçeler yawrularım canlar ben göbeğimide alıp tatile geldim değişik değişik renk renk mayo mayokinş bikini aldım ama nasıl utanmadan giycem bilmiyorumbu benim için bi başarısızlık itiraf etmeliyim 55di bu yaz hedefim fakat ulaşamadım..ama bu55olmayacağım manasına gelmiyor.olcam inşallah.tatildede dikkat etmeye gayret edicem kilo almamaşıyım verirsem ne ala...
Ösgeeeeeeee canım benim hayırlı olsun rabbim çok güzel günler göstersin sağlıkla sıhhatla yeni bi bebişle oturun inş:))eşine senden sana ondan başka yar yok anlaşılan..insanları anlamak zor.hayır anlamıyorum yani sizin ev almanızın onlara ne zararı var ben kim alırsa alsın çok mutlu olurum böyle bişeye,ama şunu da unutmamak gerekir ösgecim herkes bizim gibi düşünmek zorunda değil!et tırnak misali sen hiçbirzaman eşine onun kardeşini annesini kötüleme derim kaybeden sen olursun,o düşünsün desinki hanımım hiç yüzüme vurmuyor ne asil kadın desin sen bunu ayarlayabilecek kapasitedesin canım.hayatının en güsel deneyimlerinden birini böyle kukumankuşu gibin düşünerek geçirme.gel burda dök içini biz dinleriz seni,seni seviyorus bissssinş bi gün yeşilçay içmeye geliriz epruynan papatyaynan sanahepimizxxzzx

Oglum uyumamak için direndi resmen.Yıkadım masal anlattım anne uyku yok diyor gözleri mahmur mahmur.Acıktım dedi çorbasını besledim.Neyse uyudu bende evi sildim banyo wc domestoslandı.Duş alındı ayak bakımı yüz bakımı yapıldı ojeler sürüldü.Klimayı açtım ama beni içimden bi ses dondruma serinletir diyor:131:Ymeyeli uzun zaman oldu.Gerçi yeni iyileştim ama kv ugrayacakmış belki alırım ikimize.Akşamlık yemek yapmam lazım kv kalıcakmış burdan da kınaya gideriz artık.Sizler napıyonuz bakim

Db,canım nettin kıs sen akşam 15 olur mu ikindiyle karıştırdın galibaYapma etme bacım bebegini düşün bu kadar erken hiç bi diyet yöntemi kapatmıyor.Ki hem saglıksız hem acıkırsın hem bebeişe süt olmaz bende kızarım sana sonra

Sehraaaaa,demek tatile gittin ohhh biz burda kavrulalım.Bu sene niyeyse tatil heyecanım araştırmam yok:26:Bikini hayal gibi görünüyorBol bol yüz efor harca ama sonra ay deniz acıktırdı deyip yemeklere gömülme

Özge,Çok şaşaırdım ben uzaga diye üzüldüklerini sanmıştım.Gelmemeleri büyük ayıp.Ki eşinin onca fedakarlıklarına ragmenAma olsun eşinde onları bi nebze denemiş oldu ve gördü ki senden başka yanında kimse yokSen bişi deme o zaten vefasızlıgı fazlasıyla anlamıştır!

Sehraacim ohhh ne guzel tatil gibisi yok valla bol bol eglen yorgunlugunu at ama olculu yemeye calis( ben becerebilcegimi hic sanmiyorum bu yaz o ayri:18:)
Ebruya da sana da verdiginiz moral icin tesekkurler cidden buraya yazmak beni cok rahatlatiyo cok saolun kizlar yaa.
Esime yansitmamaya calisiyorum zaten o da az sabir diyor bi eve girelim biraz zaman gecsin alisacaklar diyor.
Hatta annesine .teklif etti ( esimin 2 evi var birinde biz birinde annesi oturuyor ikisini satayim ordan sana alayim bi alt kati dedi Kvdem yok ben ev satilsin istemiyorum diyo esim 1 yil sonra borcum azalinca anneme de alicam burdan ev diyor amann dusunmuycem ama bunlari keyfini cikarmaya calisicam elimden geldigince ins. Basarili olabilirim.
Ve beklerim tAbii sehracim ne demek basimin uzerinde yeriniz var canlarim benim

Son düzenleme:
Kizcelerrr anca haber veriyorum kredimiz onaylandi cookkk mutluyum saka gibi geliyo 3 gun oncesine kadar tasincagimdan haberim dahi yoktu.
Allah dileyen herkese nasip etsin dualariniz icin tesekkurler.

özgecim hayırlı olsun canım.. herkes senin sevincini paylamaya bilir ama sen keyfini çıkarr.. kaç kere daha bu sevinc aşayacaksınkiii..

ebru mevcan yazdıklarınızı okudum ama kafam biraz karışık.. bir sıkıntım yok da papatyaammm senini gibi mutsuzluk dönemimi yaşıyorum.. 11 yıl çncesini düşündüm ağladımm.. resmen ağlamak için bahane yararttım...

db kilo vermişsin tebriklerr.

sehra tatilin tadını çıkar..
papatam iyi yolculuklarr..

benim göbeğim her gecen gün büyüyorr sanırım karbonhidratlı ve gece beslenmelerim arttı diyee.. ve kilo almaya başladığımı hissediyorum..

ebruli menum kötü ama paylaşmasam olmayacakk..

7,30: 1 domates
9,00: bol kaşarlı menenmen bol ekmekle
12,30: sade soda
14,30:yarım peynirli ,yarım domatesli gözleme
19,30: türk kahvesi
22,30. bir kase keten tohumlu yoğurt

sabah kilo vermek gibi bir hayalim yok.. baskül bende yana değil bu haftaaa..

cumartesi günün var.. yarın ev temizliği ve hamur işleri ile uğraşacağım.. 6-7 çeşit yapmayı planlıyorum...pazartesi de iş arkadaşlarıma kısır yapacağım...yemek bol yaniii

kızlarr kendimi çok yorgun hissediyorum.. sanki yaşadığım 11 yılın yükü omuzlarımda gibi... bu karamsarlık halim çabuk geçsin

hepinizi seviyorumm..

Kizlar bugun yani dun bizim evlilik yildonumumuzde 3 yil oldu evleneli
Esim eve geldi ikimizinde cani evde durmak istemedi esimin kardeslerini de cagirdik cay yaptik termoslara sahile gittik oturduk iyi oldu cocuklar parkta oynadi yeni geldik eve 22.00 gibi gittik ondan bu saat oldu
Kv durgundu bugun ama bana davranislarinda birsey yok yani
Eve cikarken esime 100 tl vermis eksigi varsa alsin demis( dogumgunu hediyesi yerine yani)esimde mayosu eksik demis Allah onu netmesin yaa mayosu eksik denir mi hic
Ne varsa iyilikte var arkadaslar bakin bi hareketiyle kalbimdeki buzlar cozuldu keske hep boyle olsa iliskiler.
Nelson hg canim tesekkur ederim ins.hayirli olur.
Sen de sıkma canini mevlam ne demis bak!!
Allah cc. Ben rahati cennete koydum demis..
O yuzden insanoglu rahati dunyada aramayin bulamazsiniz demis
Biz de ugrasip duruyoruz rahat edecegimiz gun gelecek diye
Aman ev alalim esim ise girsin cocuk biraz buyusun de rahat edeyim fslan falan...
Bol bol dua et. Herkesin bi donem oluyo umarim kisa zamanda feraha erersin tatlim
Bu arada ben aldim basimi gidiyorum ama diyete menulerime de konsantre olamiyorum iste.
Tatilde de yiycem orasi kesin belki ramazan tasinma telasi falan veririm kilo ufff bilmiyorum iste

Btlkubracim nasilsin neler yapiyorsun bakalim burda?

günaydın kızlar

mesajları okudum ,vaktim olunca tek tek yorum yazıcam hepsine,

dün iş çıkışı eşim geldi sürprizzz dedi..önce kayınpedere uğradık,ordan hadi sana bi şeyler alalım baya zayıfladın pantolonlarım bol diyordun dedi,bi tane platform ayakkabı,2 tane kot pantolon aldım.iş yerinde spor yasak kotları hangi ara giyeceksem

sonracıma çok acıktım yemek yiyelim hadi dedi,ya hayırr tartı günü yarın eve gidelim dedim ama yok adam inat etti,neyse bacım ben 1 lahmacun ve ayran aldım ama lahmacunun yarısını yedim ,yedimya onu vicdanım rahat edermi ev gidince başladım deli gibi ev işi yapmaya,sırf yediğim cıssı vücut yaksın diye gece 12 de uyudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…