Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

aslında tartılmak gibi bir niyetim yoktu,ilk defa bu ay gecikti malum

karnım,göğüslerim şiş ama sabah tuvalete çıkınca tartılayım genede dedi,

iyikide demişim,

geçen hafta :60.8

bugün: 60.4

giden : 400 gram

hedef : 58-56

başlangıç : 72

haftaya 59,9 görmek için canla başla mücadele edicem..

şimdilik kaçtım gelicemmmmm

kilo bildirimim..

geçen hafta : 59,7
bu hafta : 59, 5
giden : 200
gelen :yok
toplam giden : 5,4
başlangıç :65

bu hafta 200 gram bile vermem süpriz oldu ki aç karnına 61 lere kadar gördüm..

özgecim haklısın canım.. şimdi temzlik yapacağım.. cam kapı dip köşe ev temizliği..yetiştirebilirsem mutfak fayanslarını da temizleyeceğim.. akşamda hamur işlerinin yaparım diye planlıyorum..

ara rara bakarım s,lzere..

Dün menüm güzeldi sabah 1 kurabiye kınada 4 ikram yedim ama bi o kadar ter döktüm su içtim.Ama sabah tartı beni üzdü 400 gr eksi çıkmıştım bügünde 400 geri almışım nasıl oluyor anlamıyorumSnnem geldi balkonu badana yapıyor bende ogluşa kahvaltı yedirorum.Sonra uğrar bildirim yaparım

Kizlar gunaydin
Ben sabah formu okuyunca aa kilo bildirimi var demi bugun dedim dusunun diyetten ne kadar kopmusum
Tartilmiycaktim ama ne sartla bogazimi tutma sartiylaydi tutmadigim icin de tartildim.
Mevcan yeni cicilerini gule gule kullan tatlim iyi gunlerde - cikmana cok sevindim ins. 59 larida gorceksin
Nelson her zaman ki sen iste utanmasam karnonhidrat seni zayiflatiyor diycem gezdin gezdin yedin ve kilo verdin afferin sana
Kendini de ise guce vur bosver kafan dagilir
Ebrucum senin de vucut sana inat cumalari + cikariyor seni .
ya da sen farkinda olmadan persembeden stres oluyon + cikarmiyim diye o da olabilir tabi
Kizlar ben bahar temizligi yapicaktim hadi dedim tatile gitmeden yapim sonra bi kadin tutayim birlikte yspalim dedim is gozumde buyudu ha bugun ha yarin derken tasinma isi cikti yirttim temizlikten
Tabi hergun temizliyodum evi ama baya bi detayli yapcaktim ondan kurtuldum
Bu ev icin de 3 gundur git gel temizlige firsat kalmadi ev 3 gunde batti cikti tabi hergun yapip 3 gun yapmayinca baya farketti bugun biraz totomu ksldirip is yapicam
Sonra da yemeklerimi yaparim
Yarin aksam sunnet dugunu var. Oglen 15.00 gibi gidilcek mevlut varmis gunduz bugunden islerimi bitirmem gerek

Gecen hafta 56.2
Bu hafta 55.6
Gecen hafta giden 600 gr
Hedef kilo 50

Menum
1 pogaca
1 patatesli gozleme
1 salatalik
5 zeytin
Yarim demet dereotu

Ogle
1 but tavuk
5-6 yaprak marul
1 kase yogurt

Aksam
Tavuklu sehriye corbasi
1 dilim ekmek
1 kase yogurt

Boyle planliyorum bakalim nasil olacak.

kilo alanda,verende herkesi yinede tebrik ediyorum,alsakta kilo diyet modundan çıkmıyoruz,bu hafta olmadı ama haftaya olmayacak diye bir kural yok dimi..

malum günlerden cuma,bugün bizim en yoğun günümüz,bir sürü iş birikti bana,yazamazsam kusura bakmayım,çok öptüm pazartesiye görüşürüz.hafta sonuna dikkat lütfen kalorisiz geçirelim (diyene bak otur makarnaları ye sonra kıl kıl konuş )

Son
Menum
1 pogaca
1 patatesli gozleme
1 salatalik
5 zeytin
Yarim demet dereotu

Ogle
1 but tavuk
5-6 yaprak marul
1 kase yogurt
Pilav 4 yk

Ara
1 pogaca
Dut

Aksami acikirsam yiycem
Tavuklu sehriye corbasi
1 kase yogurt

Merhaba kızlar
Sabah geldim. Hemen tartıya çıktım. Geçen haftaya göre +200 idim. Sanırım azıcık da olsa kilo vermişim. Çünkü hem yol şişkinliği vardı hem de sabah wc ye çıkamadan tartıldım.
Özgecim sakın üzme kendini. Günümüz de dost kötü günde belli olmuyor artık. O eskidenmiş. İyi gününde senin için sevinebilen dostundur asıl. Küsme, darılma ama tecrübelerine bir madde daha eklendi hayatta. Hayat acımasız. Ben akademik hayatımda başardığım her şeyde, çıktığım her basamak ta çok arkadaşımı kaybettim. Şimdi anlıyorum ki onlar gerçek dost değilmiş.
Mevcan kıyafetlerini güle güle kullan canım...

Hosgeldin papatyacim evet kilo vermis olabilirsin ne mutlu sana demek ki dengeli gittin
Dediklerinde haklisin esim o gun diyor eger bizim durumumuz kotu olsaydi hepsi yanimizda olurdu ben de dedim onda ne var kim kotu olsa ben de yaninda olurum iyi gununde basarinda yaninda olmakta bi marifet dedim o da dogru diyor amann hayat iste biz herkesi kendimiz gibi gorup davraniyoruz sonra da hayal kirikligina ugruyoruz
Ben bakicam artik esime cocuguma yuvama huzuruma
Ama gene de insanligimi elden birakmam gene mutlu gunlerinde yanindayim ne olursa olsun

Kızlar ogluşu uyutmadan bi sürü şey yazmıştım ama görünmüyor.Net gidip geliyor acaba gönderilmedi mi? bAKALIM bu yazdıgım gidexcek mi?

Gerçekten yazdıklarım gitmemiş
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen haFta:54.4
Bu hafta:54.4
Hedef10:

Halbüki 54.0 dün gördüm 53 lü bişiler bekliyordumNeyse saglık olsun.Bugün yorucu ve yogun birgündü.Sabah annemin zili almasıyla uyandım.Ön balkonumu badana yaptı bende yardım ettim.Sonra camlardı yerlerdi dip köşe başladık temizlige.Annem viledayı görünce yoksa bunla mı siliyosun evi dedi(ona göre vileda pasaklı kadın aleti )Yok annecim girişleri siliyorum sadece dedim(pembe yalan )Yere yatıp ohh mis gibi sildik ana kızKeşke hep öyle silebilsem.Tam işleri bitirdik 19:30 eşim geldi.Saatten haberimiz yok.Arkdaşaımı acil sezeryana almışlar(37 haftalık)Hemen bezz pastası yaptım süsledim.Hastaneye gittik.Eve geldim tam neti açıcam baglantı yok.Tam yazdım gitmemeiş.Oglumu uyuttum şimdi nete baktım gelmiş.Bugün dondurma,chetoss ve kola gibi cıslar yedim sırf yemek için hiç tat almadanÇünkü perşembe günü menüm iyiydi kınada yedigim 4 ikram 400 gr yapıyosa yiycem valla artık dedim bugün hırstan yedimGeçmişe yarın bakarım.Yorgunum oglum yeni uyudu.Yiine uyku düzeni bozuldu.

Motivasyon düştü yine ahh bludaisy bırakıp gittin biziKilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Motivasyonunu dusurme. Bazi yiyecekler gec sindirilir ve bosaltilor. Yani kilonda + cikmasi kilo aldigin anlamina gelmez. Yediklerinin hala vucudunda oldugunu gosterir. Hamur isleri genelde boyledir.

Motivasyonunu dusurme. Bazi yiyecekler gec sindirilir ve bosaltilor. Yani kilonda + cikmasi kilo aldigin anlamina gelmez. Yediklerinin hala vucudunda oldugunu gosterir. Hamur isleri genelde boyledir.

Olabilir canım inş haftaya!Gerçi yaz bitti bende ne sıkılaşma ne kilo eksildi:-(

Günaydın kızlar
Hala kahvaltı sofradındayım bir tabak çileğim var onu da yiyip kaoatıcam.
Bugün jilliana başlıcam. 1 aydır spor yapmıyorum. Vücudum sarkmaya başladı bile. 1 senedîr kilo veremiyorum. Bari spor yapayım değil mi.
Sehra çık ortaya. Sadece takip etme. Nasıl gidiyor tatil

Papatyam bende istedim jillian ama çok zorlandım!Başarabilene bravo! Ki 1ay yaparsan sıkılaşma garanti!Emek olmadan yemek olmaz!Ama senle nelsonum yapar jillanı inanıyorum size!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…