- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.941
Motivasyonunu dusurme. Bazi yiyecekler gec sindirilir ve bosaltilor. Yani kilonda + cikmasi kilo aldigin anlamina gelmez. Yediklerinin hala vucudunda oldugunu gosterir. Hamur isleri genelde boyledir.Gerçekten yazdıklarım gitmemiş
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen haFta:54.4
Bu hafta:54.4
Hedef10:
Halbüki 54.0 dün gördüm 53 lü bişiler bekliyordumNeyse saglık olsun.Bugün yorucu ve yogun birgündü.Sabah annemin zili almasıyla uyandım.Ön balkonumu badana yaptı bende yardım ettim.Sonra camlardı yerlerdi dip köşe başladık temizlige.Annem viledayı görünce yoksa bunla mı siliyosun evi dedi(ona göre vileda pasaklı kadın aleti )Yok annecim girişleri siliyorum sadece dedim(pembe yalan )Yere yatıp ohh mis gibi sildik ana kız Keşke hep öyle silebilsem. Tam işleri bitirdik 19:30 eşim geldi.Saatten haberimiz yok.Arkdaşaımı acil sezeryana almışlar(37 haftalık)Hemen bezz pastası yaptım süsledim.Hastaneye gittik.Eve geldim tam neti açıcam baglantı yok.Tam yazdım gitmemeiş.Oglumu uyuttum şimdi nete baktım gelmiş.Bugün dondurma,chetoss ve kola gibi cıslar yedim sırf yemek için hiç tat almadan Çünkü perşembe günü menüm iyiydi kınada yedigim 4 ikram 400 gr yapıyosa yiycem valla artık dedim bugün hırstan yedim Geçmişe yarın bakarım.Yorgunum oglum yeni uyudu.Yiine uyku düzeni bozuldu.
Motivasyonunu dusurme. Bazi yiyecekler gec sindirilir ve bosaltilor. Yani kilonda + cikmasi kilo aldigin anlamina gelmez. Yediklerinin hala vucudunda oldugunu gosterir. Hamur isleri genelde boyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?