Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizceler nasilsiniz?
Ebrucum motivasyon yerlerde bende de napicaz bilmiyorum resmen gobekli gobekli tatile gidicem yaaa ve harcadigim bi caba bile yok
Hergun bugun dikkat edicem diyorum ama ozellikle aksam cozutuyorum
Bugun sunnet var 2 saate evden cikicaz ara ara bakarim sizlere gerci topigimiz cok sessizlesti ama

Eprum dakikalık işi var tablonun ama pc lazım ıphone telim amaexcel lazım tablo için gidince yapim artık tatil süper papatyan şu san kumsaldayım vsiyahbeyazmayokini üstümde ama göbüşle totoyerindedikkatli yiyorum kilo almama gayretindeyim vermesem bile ösgem geçen yazda böyle olmuştu yaz olunca ipler kopuyor dağlıyoruz kışında doğru düzgün sıkı oldaydık keşkeseneye burda hedef kilomla dümdüz göbemmle olcem inş.hepimiz hedef kilomyzda olcaz

Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
5 siyah zeytin
Yarim porsiyon menemen
2dilim denge light ekmek

Ogle
1 pogaca

Aksam saat 15:00
1 dilim su boregi
7 tane kofte
1 kase yogurt
Actifry da patates kizartmasi

Yatarken rezene cayi

merhaba kızlar:
sehracım sana iyi tatiller canım. ben de 2 hafta sonra gideceğim inşallah.
bugün dışarı çıktım. evime bir iki alışveriş yaptım. kendime bir tane kot kapri aldım.
kızlar ben bu kilo verme işinden yıldım vallahi. geçen sene 14 temmzuda otele girmiştik. size soruyordum ne yiyeyim nasıl edeyim diye. aradan koca bir yıl geçti. değişen hiçbirşey olmadı. bugün spor yapamadım. mutfak dolaplarımı temizledim. içlerinde eşyalarımın yerlerini falan değiştirdim.
menüm:
11:30 2 dilim börek, domates, salatalık, peynir, zeytin
16:00 1 tabak çilek (sabah yiyememiştim)
17:00 2 adet şeftali
19:00 1 tabak nohut, 3 yk bulgur pilavı, bol salata.
şu anda form çayı...

Sehraaa,Kız sen kapalısın nasıl mayokini giydin(şaşkın smiley bacak içlerim kollarım yumuşacık doğumdan önce semsert Et'im vardı pörsüdüm sehraa toparla beni:-(
Papatyam menün herzamanki gibi kusursuz.Ama dediğin gibi bizim gibi kaçamak bile yapmadığın halde aynı yerinde saymak can sıkıcı anlıyorum seni ben canım arkadaşım!Ne yapsak hedefimize ulaşsak sıkılaşsak?Yemeklere diyet gözüyle bakmaktan yediklerimden tat alamamaktanbıktım:-(

ebrucum yapı olarak ben boğazıma düşkün bir insanım. boğa burcuyum işte. örneğin az sonra arkadaşa gideceğiz. ev görmeye. kesin birşeyler yapmıştır. ama ben biliyorum ki boğazımı tıtamıcam.
ben de acayip yoruldum. bıktım usandım artık. ağız tadıyla bir şey yiyememekten. herşeyi aman yemiyim gözüyle görmekten. sanırım biz vücudumuzu kodladık artık. yeme yersen kilo alırsın diye. tabiri caizse içtiğimiz su bile yarıyo.
ben bugün spor yapamadım. ama pzartesi kesin başlıyorum. yaş 35 yolun yarısı. yememek işe yaramıyor nasılsa.
son bir yıldır eskiden yediğim gibi yeseydim nasıl olurdum hayal bile demiyorum.

Canım ben kapanmadan evel her yerde bu şekilde giyerdim ammavelakin şincik tatil mekanları bana göre ayarlanıyorşimdi armutludayım bayanlar pilajı var çarşafla girip mayoyla çıkıyor insanlarben birazdaha modern kapalıyım sanırım ama onlarada saygı duyuyorum sonuna kadar,inandığı gibi yaşayan insanlara saygım var,açık olsun kapalı olsun..eşimle ise marmaris angelsa gitcez orda ise sadece aileye has pilaj +havuz var içiçe zati,onun dışında ise girmek istediğim yer varsa haşena ile giricem bu zevkten kendimi alıkoyamam süper yüzücüyüm valla bence biz ramazandada kilo almayalım da sonrasında sıkı başlıcaz gibime geliyo

Kizlar iyi geceler sunnet dugununden yeni geldik.
Acayip bi yorgunluk var uzerimde kolumu kaldircak halim kalmadi surekli kizimin pesinde kostum maymun gibi nereyi gordu tirmaniyo atliyo zipliyo yuzu guzu ustu basi kir toz
Sehracim tatilinin iyi gecmesine sevindim ben de dort gozle gitmeyi bekliyorum umarim hosca vakit geciririz biz de.
Papatyacim ben de birsey anlamadim bu isten az yeriz olmaz cok yesekte kilonolcak diye dert ederiz bi agiz tadiyla yemekte yiyemiyoruz koca bi yil gecti gitti bi kisi hedefine bile ulasamadi.

Bugün :
11:00 : 1dl beyaz ekmek 1 dl peynir,yarım( domates salata )yeşilçay , bal
13:00 : Türk kahvesi
14:00 : 4 kare karpuz,1dl beyaz ekmek,2 kk peynir
19:00 : 1çatal tavugundan 2dl patates yemeği fırında1dl kepek ,çoban salata
30 dk yürüyüş
19:45 : 1dl kepek nutellalı
22:00 :1 kase çorba,1çay
3 mil leslie

Haklısın Özge hedefimize 300 500 gr kala hop kilo aldık.52.3 gördüğüm gün be güzel bir gündü oysaki iyi geceler kızlar

Esimin ailesine kizdim sutum kesildi gece
Incir cay vs derken saat 22:00 den sonra 200 kalori daha aldim.
Tartida - ciktim Allah a sukur. Yarim saat bisikletin faydasi.

Sabah
Yarim katmer
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
50 gr peynir
1 cay kasigi recel

Ogle
2 kandil simidi
4 cilek

Aksam 15:00 gibi yerim
1 kiymali pide
1 kase yogurt
Dereotu

Yatarken
Rezene
Humana still tea

Kızlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun.Oglum zor uyudu.Kuranımı okudum şimdi bişiler yiyorum.Oglum uyanan kdar dügün için ütü saç hazırlık felan yapıcam.Sizler nasılsınız,?Kandil gecesi dügün olur mu?Makyaj yapmasam kv yakını ayıp olur yapsam günah olur mu oynasam felan:26:Çok yakın kv o yüzden ne yapacagım konusunda çelişkide kaldım.

Kimsecikler yokDb cim sütünün kesilmesine çok üzüldüm inan.Ama sende günü çok erken kapatıyosun.Normal bi insanın 6-7 gibii günü kapatması gerekirken kiii sen emziren biri olarak 3 te günü kapatıyosunKızıcam sana artık hiç gücenme6 gibi bari bi sebze yeegi yada çorba yogurt ye bak sütün kesiliyor zatenKimseyide takma kafana bebeginden kimse degerli deil bak onalra kızdın bbeginin rızkı kesildiOnun sana ve sütüne ihtiyacı var tıka kuakalrını herkese

Haklisin. Az once yarim kandil simidiyle colek yedim zaten. Pisirdigim yemegin tadina da baktim.

Beni de aranıza alın.sizler çok kilolu değilsiniz zannedersem ben 98 kilodan 85 e düştüm

Hosgeldin. Dogum kilolari mi bunlar?

db sen neden üzüyosun ki kendini. sakın ha..sütün kesilmiş bak zaten. yeniden geldi mi...
başkaları için sakın üzme kendini...
ebrucum makyajın yeri ayrı, namazın duanın yeri ayrı. ben öyle düşünürüm. ben osam makyajımı yaparım...
Beni de aranıza alın.sizler çok kilolu değilsiniz zannedersem ben 98 kilodan 85 e düştüm

aramıza hoş geldin...kendini anlar bize biraz. tanıyalım seni...
menüm gelsin kızlar:
11:00 1 dilim ekmek, domates, salatalık, peynir, 2-3 dilim sucuk
13:00 1 şeftali, 4 kayısı
14:30 yarım avuç beyaz leblebi
16:00 1 şeftali, 1 avuç kiraz
17:00 bir alabalık, 2 dilim ekmek, bol salata, yarım bardak kola
başka da bir şey yemem artık. günü kapattım. az sonra form çayı içerim o kadar...
bugün dağ tepe gezdik. çok yorgunum çok...

kizlarrr cookk yorgunum.
Nasilsiniz iyisinizdir umarim kandiliniz mubarek olsun.
Dun gece 3 e geliyordu uyumusuz kizimla sabah 5 gibi uyandim kizimi yatagina koydum esim oturma odasinda uyumus kalmis tv acik klima acik onu yataga goturdum sonra kendim de uyudum bi ara esim uyanmisti gidiyodu ama kafami bile kaldiramadim bi uyandim saat 12.
Sonra eve bakmaya kiracilar geldi 2 tıp ogrencisi Oturacakmis annesi geldi kizin buraya kampus tasiniyor bu yil okula yakin oldun diye bakalim fiyati kabul ederlerse ariycaklar
Sonra alisverise gittik tatil icin son eksikleri de aldik.
Baya dolastik yorulduk simdi kizimi uyuttum sizlere bakayim dedim
Db55 canim arkadaslarimin soyledigine katiliyorum sen ideal kilona ulasinca da hayatin boyunca 15 ya da 17 gibimi gunu kapaticaksin cvbin hayirsa hizla verdigin kiloyu geri alirsin kendine bosuna eziyet etme 18.00 19.00 gibi yiyecegin hafif bi aksam yemegi kilo aldirmaz sana aksine met. Calistirir sen emzirirken Kalori harciyosun zaten
Kimseyi takma da duyma da uzme kendini bebegin herseyden degerli ve onemli
Ebrucum sanirim dugun tarihini alirken kandile denk geldigine bakmadilar biraz tuhaf olmus ama yapicak birsey yok hafif bi makyajla durumu idare etmissindir sen
Papatyacim senin menulerini cok begeniyorum ve ozeniyorum.
Yeni gelen ark. Hosgeldin kendini tanitiisin bize

Özgeyim teşekkür ederim. Şöyle yaşım 20 li birşeyler olsaydı manken gibi olmuştum ama bu yaşta gitmiyor işte.
Bu haftaki taktiğim de gündüz kasmamak ama akşam 19 dan sonra ağzımı kilitleyip tek lokma yenemek. Bakalım cumaya ne olacak.

Ben 35 yaşında 2 çocuk annesiyim.Doğum sonrası emzirme filan derken 98 oldum.Sonra yediklerime dikkat ederek 85 kiloya indim.Sürekli başarı öykülerini okuyorum bana güç ve bilgi veriyor.Sizin topiğinizi çok eğlenceli buldum ve katılmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…