- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #4.981
Özgeyim teşekkür ederim. Şöyle yaşım 20 li birşeyler olsaydı manken gibi olmuştum ama bu yaşta gitmiyor işte.
Bu haftaki taktiğim de gündüz kasmamak ama akşam 19 dan sonra ağzımı kilitleyip tek lokma yenemek. Bakalım cumaya ne olacak.
Geldi canim. Haklisiniz kafama takmamam lazim.db sen neden üzüyosun ki kendini. sakın ha..sütün kesilmiş bak zaten. yeniden geldi mi...
başkaları için sakın üzme kendini...
ebrucum makyajın yeri ayrı, namazın duanın yeri ayrı. ben öyle düşünürüm. ben osam makyajımı yaparım...
aramıza hoş geldin...kendini anlar bize biraz. tanıyalım seni...
menüm gelsin kızlar:
11:00 1 dilim ekmek, domates, salatalık, peynir, 2-3 dilim sucuk
13:00 1 şeftali, 4 kayısı
14:30 yarım avuç beyaz leblebi
16:00 1 şeftali, 1 avuç kiraz
17:00 bir alabalık, 2 dilim ekmek, bol salata, yarım bardak kola
başka da bir şey yemem artık. günü kapattım. az sonra form çayı içerim o kadar...
bugün dağ tepe gezdik. çok yorgunum çok...
Normalde 17 gibi gunu kapatiyordum canim. Su kilolar bi gitsin disimi sIkiyorum simdilik. Insallah geri almam. Cok acikiyorum hem saat 15 de hem de 17 de yeyince de cok oluyor. Hatta burda da ara ogunumun ana ogun gibi oldugunu soylenmisti. O yuzden bir ogunu cikardim.kizlarrr cookk yorgunum.
Nasilsiniz iyisinizdir umarim kandiliniz mubarek olsun.
Dun gece 3 e geliyordu uyumusuz kizimla sabah 5 gibi uyandim kizimi yatagina koydum esim oturma odasinda uyumus kalmis tv acik klima acik onu yataga goturdum sonra kendim de uyudum bi ara esim uyanmisti gidiyodu ama kafami bile kaldiramadim bi uyandim saat 12.
Sonra eve bakmaya kiracilar geldi 2 tıp ogrencisi Oturacakmis annesi geldi kizin buraya kampus tasiniyor bu yil okula yakin oldun diye bakalim fiyati kabul ederlerse ariycaklar
Sonra alisverise gittik tatil icin son eksikleri de aldik.
Baya dolastik yorulduk simdi kizimi uyuttum sizlere bakayim dedim
Db55 canim arkadaslarimin soyledigine katiliyorum sen ideal kilona ulasinca da hayatin boyunca 15 ya da 17 gibimi gunu kapaticaksin cvbin hayirsa hizla verdigin kiloyu geri alirsin kendine bosuna eziyet etme 18.00 19.00 gibi yiyecegin hafif bi aksam yemegi kilo aldirmaz sana aksine met. Calistirir sen emzirirken Kalori harciyosun zaten
Kimseyi takma da duyma da uzme kendini bebegin herseyden degerli ve onemli
Ebrucum sanirim dugun tarihini alirken kandile denk geldigine bakmadilar biraz tuhaf olmus ama yapicak birsey yok hafif bi makyajla durumu idare etmissindir sen
Papatyacim senin menulerini cok begeniyorum ve ozeniyorum.
Yeni gelen ark. Hosgeldin kendini tanitiisin bize
Kizlar gunaydin
Ben sabah formu okuyunca aa kilo bildirimi var demi bugun dedim dusunun diyetten ne kadar kopmusum
Tartilmiycaktim ama ne sartla bogazimi tutma sartiylaydi tutmadigim icin de tartildim.
Mevcan yeni cicilerini gule gule kullan tatlim iyi gunlerde - cikmana cok sevindim ins. 59 larida gorceksin
Nelson her zaman ki sen iste utanmasam karnonhidrat seni zayiflatiyor diycemgezdin gezdin yedin ve kilo verdin afferin sana
Kendini de ise guce vur bosver kafan dagilir
Ebrucum senin de vucut sana inat cumalari + cikariyor seni .
ya da sen farkinda olmadan persembeden stres oluyon + cikarmiyim diye o da olabilir tabi
Kizlar ben bahar temizligi yapicaktim hadi dedim tatile gitmeden yapim sonra bi kadin tutayim birlikte yspalim dedim is gozumde buyudu ha bugun ha yarin derken tasinma isi cikti yirttim temizlikten
Tabi hergun temizliyodum evi ama baya bi detayli yapcaktim ondan kurtuldum
Bu ev icin de 3 gundur git gel temizlige firsat kalmadi ev 3 gunde batti cikti tabi hergun yapip 3 gun yapmayinca baya farketti bugun biraz totomu ksldirip is yapicam
Sonra da yemeklerimi yaparim
Yarin aksam sunnet dugunu var. Oglen 15.00 gibi gidilcek mevlut varmis gunduz bugunden islerimi bitirmem gerek
kilo alanda,verende herkesi yinede tebrik ediyorum,alsakta kilo diyet modundan çıkmıyoruz,bu hafta olmadı ama haftaya olmayacak diye bir kural yok dimi..
malum günlerden cuma,bugün bizim en yoğun günümüz,bir sürü iş birikti bana,yazamazsam kusura bakmayım,çok öptüm pazartesiye görüşürüz.hafta sonuna dikkat lütfen kalorisiz geçirelim (diyene bak otur makarnaları ye sonra kıl kıl konuş )
papatya yol yorgunluğu karbonhidratlı ve düzensiz beslenme + çıkmamaızı sağlıyorr..Merhaba kızlar
Sabah geldim. Hemen tartıya çıktım. Geçen haftaya göre +200 idim. Sanırım azıcık da olsa kilo vermişim. Çünkü hem yol şişkinliği vardı hem de sabah wc ye çıkamadan tartıldım.
Özgecim sakın üzme kendini. Günümüz de dost kötü günde belli olmuyor artık. O eskidenmiş. İyi gününde senin için sevinebilen dostundur asıl. Küsme, darılma ama tecrübelerine bir madde daha eklendi hayatta. Hayat acımasız. Ben akademik hayatımda başardığım her şeyde, çıktığım her basamak ta çok arkadaşımı kaybettim. Şimdi anlıyorum ki onlar gerçek dost değilmiş.
Mevcan kıyafetlerini güle güle kullan canım...
hoşgeldin güzelim iyi kşilo vermişsn istediğin kiloya ulaşırsın umarım..Beni de aranıza alın.sizler çok kilolu değilsiniz zannedersem ben 98 kilodan 85 e düştüm
Selam arkadaslar basilsinizve beni hatirladiniz mi ???
Gelmistim bir ay once falan hatta daha once sanirim uc bucuk aylik bebegim var ama emmeyi birakti ne yazikkihaturlarsaniz emzirdigim icin diyet yapamayavagimi ama sadece dikkat edebilecegimi yazmistim. Bu ikinci haftam diyetteyim.. Yalniz ben pazarlari tartiliyirum ve o gun istediklerimi yiyorum yoksa uzun sureli bir diyet yapamam. Tarti icin de pazari sectim tartilip, kilomu not alip, esimle ya da sevdiklerimle rahatca yiyebilecegim bir pazar olsun istiyorum .aslinda psikolojik birsey bu..
Her neyse ben sizlere pazardan pazara yazarim bildirimimi menumu yaZabilirim hergun insaallah..
Kisacasi hosgeldim :)
Hosgeldin. Benim bebegim de 4. Ayina girecek yakinda. Ben emziriyorum ve diyet de yapiyorum. Kilolardan kurtulmak istiyorum. Sen kac kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?