Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ben bu taktigin kesinlikle kilo vermede ve korumada etkili oldugunu dusunuyorum ve bende de ise yariyor ama bu aralar motive olup 19 dan sonra yememe isini beceremiyorum ve suda icmiyorum maleseff

slm kızlar ben çarçamba günü köyden geldim fakat giremedim eşim gececi ndiye yengemlerde kaldım onlarda da net yok ara ara baktım eve geldikçe ben bugün tekrar gidiyorum köye haftaya cuma yada cumartesi gelicdem büyük oğlum ağlıyomuş gelin beni alın diye sıkımış ben yanında durursam belki iyi olur hem değişiklik olur banada kiloma gelince perşembe günü regl oldum ben o yüzden tartılmadım köy havası inşallah yaramaz bana yoksa iştahım hep böyle açık oluyo orda her saat başı bişi tıkınıyorum kendinize iyi bakın canlarım

Geldi canim. Haklisiniz kafama takmamam lazim.
Normalde 17 gibi gunu kapatiyordum canim. Su kilolar bi gitsin disimi sIkiyorum simdilik. Insallah geri almam. Cok acikiyorum hem saat 15 de hem de 17 de yeyince de cok oluyor. Hatta burda da ara ogunumun ana ogun gibi oldugunu soylenmisti. O yuzden bir ogunu cikardim.

günaydın çıtır annelerim,

iş yerindeyim ve ses tellerim enfeksiyon kapmış,bi dünya ilaca başladım ne yazıkki,sesim o kadar komikki duyan dönüp bir daha bakıyor bu sesle telefonlara nasıl cevap vericem bilmiyorum.

ay bu arada mutluyum mutlu,zayıflama olayına girdiğimden beri ilk defa bir hafta sonum müthiş dikkatli geçti.akşam cmt günü 6 da,pazar günü saat 5 de yeme faslını kapadım asla abartmadım,dünde reglim başlayınca sabah bi tartılayım dedim.gerçi ben regli olurken kabız oluyorum ve bitene kadar tuvalete çıkamıyorum buna rağmen sabah:

59.8 geldim

nihayet ya yıllar oldu o kiloyu görmeyeli,

dün eşimin kuzeninin düğünü vardı,beni gören akrabalar şok şok şok oldu,herkes hasta muamelesi yaptı bana,hatta kilo al diyen bile oldu

geçmiş kandilinizde kutlu olsun ....

ösgem burdasın galiba çok öptüm seni

papatyam ben bunca kiloyu 6 dan sonra yemeyerek ve gündüzleri dikkat ederek verdim.önemli olan yatağa aç girmek buna inanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.tabii sabah poğaça,öğlen döner,akşama iskender yer yemeği 6 da bırakırsan kilo verilmez

zuzum iyi gezmeler sana,ohhh mis gibi dağ havası

db kalori sayma yöntemiyle kilo veren çok arkadaşım var benimde ama ben çalıştığım için o yönteme uyamıyorum,bahtıma öğlen ne çıkarsa onu yemek zorundayım..

Kızlar nasılsınız?Sabahtan beri net yoktu.Bende yemeğimi yaptım çamaşır yıkadım astım evi süpürdüm toz aldım ogluşumu yıkadım besledim.Hep oyun oynamak istiyor yanında olmamamı pc ve tel elime almamı istemiyor:)
Db, canım sütünün gelmesine sevindim!
Mevcan,canım geçmiş olsun!59lara ulaşmana çok sevindim!İnş.hedefinede ulaşırsın!
Zuzum,oh gez bakalım temiz hava iştah açar :)
Hawarı çok merak ediyorum arkadaşlar!

Kizlar sabahtan utulerimi yaptim evi supurdum sonra kv geldim kendisi hasta kizimi uyutup yemek yapicam birazdan
Mevcanim gecmis olsun hastaymissin dikkat et kendine sesini yorma.Bu arada 59lu bisiler gormene cok sevindim emeklerinin karsiligini aliyosun ne guzel
Ebrucum buyuduler artik herseye akillari eriyor kizim da hergun disari cikmak istiyor. Dun ona tatilde iyi vakit gecirsin diye kova takimi bebekler icin sisme bot falan aldik kova takimi 2 tane aldik ama biri kizim biri esim icin oynarken kavga cikmasin diye.
Bu arada hawari ben de merak ediyorum ya haber veremeden tatile cikti ya da sehir disina akraba ziyaretine gitti kotu birsey yoktur diye umit ediyorum:26:

önccelikle hepiniz çok tatlısınız ben sizi ara ara takip ediyorum...:26: (kızmazsınız umarım) sakın kendinize haksızlık etmeyin hedefe ulaşamadık falan diyerek hepiniz harıkasınız bende anne olsaydım aranıza katılmayı çok isterdim ama henüz anne olmaya çalışıyorum... inşallah Allah banada nasip eder... umarım kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız... öptüm hepinizi ÇITIR ANNELER

Happy ,niye kızalım isteyen herkese topigimiz açık:)İnş Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat verir inş(âmin) istediğin zaman aramıza katılabilirsin!Bizi sevmene sevindim:)

ösgem,ebrulim,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...bu arada evet hawar nerelerde ya..

topic bugün ne kadar sessiz kalmış öyle,benimde mesaim biticek birazdan,evde bir sürü işim var,akşam yürüyüşe yine gidicem boğaz ağrım beni kararımdan asla caydıramaz.

sizin şu iş yapma aşkınız beni bitirecek,bi taşınaydım evime çok saldım evimi çok,gerçi herkes salmış halin buysa,temiz halin nasıl diyor ama

not:kendimi övdüm dikkat ettiyseniz

Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
1 salatalik
50 gr peynir light
1 dilim denge light ekmek

Ogle
Yarim kiymali pide
Bir kase yogurt
1 salatalik

Ara yarim kiymali pide
Dereotu

Aksam saat 16:00
12 yk ic pilav ( 1 tabak oldu)
1 kase yogurt
Dereotu

Rezene cayi
Ceyrek haslanmis misir
Humana still tea

Selam arkadaslar basilsinizve beni hatirladiniz mi ???

Gelmistim bir ay once falan hatta daha once sanirim uc bucuk aylik bebegim var ama emmeyi birakti ne yazikki haturlarsaniz emzirdigim icin diyet yapamayavagimi ama sadece dikkat edebilecegimi yazmistim. Bu ikinci haftam diyetteyim.. Yalniz ben pazarlari tartiliyirum ve o gun istediklerimi yiyorum yoksa uzun sureli bir diyet yapamam. Tarti icin de pazari sectim tartilip, kilomu not alip, esimle ya da sevdiklerimle rahatca yiyebilecegim bir pazar olsun istiyorum .aslinda psikolojik birsey bu..

Her neyse ben sizlere pazardan pazara yazarim bildirimimi menumu yaZabilirim hergun insaallah..

Kisacasi hosgeldim :)

öz<gecim aslında kilo almaya başladım.. göbeğimin belirgin derecede büyüdüğü komşular tarafındsan da hissedilmeye başladıç..

kız yazdıklarını okudum ama kafam karışık geri unutumm.. ama sana kanım ısındı...

papatya yol yorgunluğu karbonhidratlı ve düzensiz beslenme + çıkmamaızı sağlıyorr..
üülme vereceğiz bu kilolarıı..

Beni de aranıza alın.sizler çok kilolu değilsiniz zannedersem ben 98 kilodan 85 e düştüm
hoşgeldin güzelim iyi kşilo vermişsn istediğin kiloya ulaşırsın umarım..

ve gelelim bana sizi ara sıra açıp takip etsemde bir türlü menu yazacak derman bulamadım kendimde.. ve az az kilo almaya başladımç... midemi yediklerim sindirmiyor ve kebdimi aç hissetmiyorumm... ve yaz geldiii ve benim gezmelerim başlayacakkk.. vu cumartesi gideceği ama kilo vermek bir yana tekrar almaya başladımm.. şurada 4 günüm kaldııı.. salı- çarşamba-perşembe-cuma..

cuma akşamıyada cumartesii hoopppp yolcuyumm..

neyse sizi dönem dönem ihmal etsemde sizi hiç bırakmayacağım ve bir gün 55 kg olacağım ve sizde buna sahit olacaksınızz..

burada tüm arkadaşların bir gün hedefine ulaşacağını biliyorummmm.. buradaysanız pes etmemişinizdirr...

sizleri çok seviyorummm

Hosgeldin. Benim bebegim de 4. Ayina girecek yakinda. Ben emziriyorum ve diyet de yapiyorum. Kilolardan kurtulmak istiyorum. Sen kac kilosun?

1 kofte
Yarim pogaca
5-6 patates kizartmasi

Acliktan oluyorum, dayanirdim ama sut icin yedim.

Hosgeldin. Benim bebegim de 4. Ayina girecek yakinda. Ben emziriyorum ve diyet de yapiyorum. Kilolardan kurtulmak istiyorum. Sen kac kilosun?

Tesekkir ederim :)

Kuzuna saglikli, hayirli omurler olsun insaallah.

Ben en son 75.2 kg dim . Boy 171 hedef 66.

Senin verecek pek bir kilon kalmamis. Hamilelikte benim gibi cozutmadin sanirsam :)

Ztarr hoşgeldin canıminş hedefine ulaşcaksın happy yyv beşde seviyomusunn:26:kızlar nasıl yedim bugün anlatamamama yerken mutsuz olmak istemiyorum sonuç olarak nelll gibi 55olcsm ve bu topikteki herkes hedefime ulaşcak inşallah

Sabah - ogle beraber

Uno denge light la kasarli tost

Domates

Salatalik

Peynir

3 zeytin

Hazir kahve cik az ictim

Ara turk kahvesi orta ve bir parca cikilata

Ara bir elma

Aksam

Bir kups corba

6 tk taze fasulye

3 yk yogurt

1 dl uni denge

Ara

3 hurma

2 lt. Su ictim gece yarim lt daha tuketiriim.

Uyanir uyanmaz yedigim 3 gunkurusu ve 3 cevizi unutmayim

Bu arada tesekkurler sehra insaallah bi an evvel hedeflerimize variriz. Gaz lazim gaz onsuz olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…