- 6 Nisan 2013
- 189
- 4
- 46
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.001
çok teşekkürler canımm aminnnn inşallah....Happy ,niye kızalım isteyen herkese topigimiz açık:)İnş Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat verir inş(âmin) istediğin zaman aramıza katılabilirsin!Bizi sevmene sevindim:)
Ztarr hoşgeldin canıminş hedefine ulaşcaksın happy yyv beşde seviyomusunn:26:kızlar nasıl yedim bugün anlatamam ama yerken mutsuz olmak istemiyorum sonuç olarak nelll gibi 55olcsm ve bu topikteki herkes hedefime ulaşcak inşallah
Cozutmaz olur muyum. 20 kilo aldim hamilelikte.Tesekkir ederim :)
Kuzuna saglikli, hayirli omurler olsun insaallah.
Ben en son 75.2 kg dim . Boy 171 hedef 66.
Senin verecek pek bir kilon kalmamis. Hamilelikte benim gibi cozutmadin sanirsam :)
Gaz lazim deyince. Normal gaz sandim. Malum bebegimin gaz sIkintisi var. ne diyor bu kiz dedim bir an icin.Sabah - ogle beraber
Uno denge light la kasarli tost
Domates
Salatalik
Peynir
3 zeytin
Hazir kahve cik az ictim
Ara turk kahvesi orta ve bir parca cikilata
Ara bir elma
Aksam
Bir kups corba
6 tk taze fasulye
3 yk yogurt
1 dl uni denge
Ara
3 hurma
2 lt. Su ictim gece yarim lt daha tuketiriim.
Uyanir uyanmaz yedigim 3 gunkurusu ve 3 cevizi unutmayim
Bu arada tesekkurler sehra insaallah bi an evvel hedeflerimize variriz. Gaz lazim gaz onsuz olmaz :)
Yedigime pisman olup o yorgunlugun ustune 15 dk bisiklet cevirdim.Kizlar gecmisi okudum simdik aklimda kalanlari yazim
Yeni gelen arkadaslar happy canim ara ara adini goruyordum aramiza katilmana sevindim hosgeldin
ztarr sen de hosgeldin canim ins. Birlikte vericez kilolari:13:
Nelsoncim hosgeldin canim dedigin gibi burdaysak hepimiz hala umit var ve ben de inaniyorum er ya da gec herkes hedefine ulasicak canlar
Sehraa yeme bacim yemeee verirken neler cekiyoruz bak ben simdiden kara kara dusunuyorum tatilde 2 kilo alirim kesin.
Btlkubra kiz ne ara gittin kayseriye ohhh cesmelere bile gidilmis ben de d.g gittim cesme cok guzeldi ya havasi nasil esiyodu kumrusundan bahsetmiyorum bile burda yaniyoruzzz.
Ebrucum semihi ben de hatirladim gorunce sasirdim hatta belki gelip mrb der bizlere
Db55 menulerin zaten iyi canim yedin diye uzulme yakarsin onu emzirirken bebegin daha kucuk sadece anne sutu aliyo zaten sut olur iste ne guzel yavruna
Cozutmaz olur muyum. 20 kilo aldim hamilelikte.
Gaz lazim deyince. Normal gaz sandim. Malum bebegimin gaz sIkintisi var. ne diyor bu kiz dedim bir an icin.evet gaza gelelim verelim kilolari.
Yedigime pisman olup o yorgunlugun ustune 15 dk bisiklet cevirdim.
günaydın
ne güzel yeni çıtır anneler katılmış aramıza,hoşgeldiniz kızlar..
ohh topiğimiz ne güzel canlanmış ya,
tabi canlanmış ama ben okuduklarımı gene unuttum yawww
hmmm
nelson yine gezmeye gidiyor galiba,göbişte yapmış anlaşılan,aman ha dikkat bebeğim bunca emeğine yazık etme,
kubra da gelmiş,şimcilik buralardaymış bol bol msj yazda hareket olsun topiğimizde
yeni gelen arkadaşımızın sütü kesilmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam üzüldüm gerçekten bu duruma..
db cim daha öncede dediğim gibi çok ama çok erken kapatıyorsun günü,sonrada acıkman çok normal,saat 4 çokkk erken o en geç 7 olmalı,ara öğün yap bence hem annesi sütün azalır neme lazım dimi..
ösgemmm ay okudum yeminle unuttum canım,sen ne zaman taşınıyorsun,biz temmuz 21 yada 30 diye kararlaştırdık ama eksikler biterse elbet
ebrulim yazdıklarını okudum bacım,burda atıp tuttuğuma bakma titiz bir bayanım ve düzen hastasıyım.her akşam iş çıkışı ev süpürür açık yerleri silerim,tuvaleti,banyoyu,balkonu günlük yıkarımsadece şu an taşınacağım için ne cam siliyorum ne perde yıkıyorum buda beni rahatsız ettiği için kendimi pis ilan ettim..
dünkü menüm çeyrek ekmek salata domates peynir yumurta öğle 3 yk makarna biraz yoğurtlu çorba yarım bardak kola:18: akşam 1 tabak patlıcan kebabı ekmeksiz yorumları bekliyorum sehra sanada selamlar
Ara ogunde yiyeceklerim kisitli kuruyemis gaz yapiyor meyve gaz yapiyor. Oksa badem acayip tok tutuyor insani. Oneririm kesinlikle bir de yesil cay ( sutum azalir diye onu da icemiyorum) metabolizmayi cok hizlandiryor. Sabah 6-10 ya da aksam 6-10 arasi yapilan spor da daha cok yag yakip metabolizmayi hizlandiriyor.günaydın
ne güzel yeni çıtır anneler katılmış aramıza,hoşgeldiniz kızlar..
ohh topiğimiz ne güzel canlanmış ya,
tabi canlanmış ama ben okuduklarımı gene unuttum yawww
hmmm
nelson yine gezmeye gidiyor galiba,göbişte yapmış anlaşılan,aman ha dikkat bebeğim bunca emeğine yazık etme,
kubra da gelmiş,şimcilik buralardaymış bol bol msj yazda hareket olsun topiğimizde
yeni gelen arkadaşımızın sütü kesilmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam üzüldüm gerçekten bu duruma..
db cim daha öncede dediğim gibi çok ama çok erken kapatıyorsun günü,sonrada acıkman çok normal,saat 4 çokkk erken o en geç 7 olmalı,ara öğün yap bence hem annesi sütün azalır neme lazım dimi..
ösgemmm ay okudum yeminle unuttum canım,sen ne zaman taşınıyorsun,biz temmuz 21 yada 30 diye kararlaştırdık ama eksikler biterse elbet
ebrulim yazdıklarını okudum bacım,burda atıp tuttuğuma bakma titiz bir bayanım ve düzen hastasıyım.her akşam iş çıkışı ev süpürür açık yerleri silerim,tuvaleti,banyoyu,balkonu günlük yıkarımsadece şu an taşınacağım için ne cam siliyorum ne perde yıkıyorum buda beni rahatsız ettiği için kendimi pis ilan ettim..
Haklisin hamileyken yemiyecektik de ne zaman yiyecektik. Hele ben hic mutaga giremiyordum, canimin cektiklerini de yiyemiyordum. Son ayda annem geldi ben costum. Bir yemeye 3-4 halley yiyordum.keske bende 20 kilo alsaydim canim ben 27-28 kiloyla bitirdim hamileligimi. her hafta bir kilo civari aliyordum 19 haftadan sonra. sanirim yapimla alakali birseydi ama yemedim mi yedim. cok da iyi yapmisim ya. o zaman yeme bu zaman yeme ne zaman yice sanki daha.
ah o gaz cilesi bilme miyim. insaallah tez zamanda kurtulursunuz canim, bebegin kiz mi erkek mi ?
tesekkur ederim cok hos buldum
Hosgeldin. Ben de emziriyorum senin gibi.sogumdan sonra ben de 70 kiloydum. Verirsin merak etme.dün sana yazacaktım ebrucum vakit olmadı başıma çok şey geldigeçen ramazan ayında hamile olduğumu öğrendim diyeti ve burayı bıraktım en son 67 ye inmiştim şimdi 71 oldum emziriyorum oğlum 3 ayını bitirdi ve artık dikkat ediyorum yediklerime hedef yine 58 inş veririm tekrar aranızdayım
Cola nin zero sundan al. Sfir seker kalorisi yok denecek kadar az. Menun guzel bence.dünkü menüm çeyrek ekmek salata domates peynir yumurta öğle 3 yk makarna biraz yoğurtlu çorba yarım bardak kola:18: akşam 1 tabak patlıcan kebabı ekmeksiz yorumları bekliyorum sehra sanada selamlar
Hosgeldin. Yuruyus yapyorsun ne guzel. Hem de 1,5 saat. Disarda mi yuruyirsun kosu bandinda mi? Super. Bu gidisle cok cabuk verirsin.ayyyyyyy bende aranıza gelsem hamile kalırsam da zaten devam etmek istiyorum sağlıklı beslenme olayına... yine yazarım yani menülerimi... ben kendimi tanıtıyım size 26 yaşımdayım 2 senelik evliyim bulunduğum şehirde yalnızım o yüzden sıkıldıkça yemekten şikayetçiyim:26: boyum 1,66 kilom 59,8 geçen yaz 56 kiloydum ve benim ideal kilom bu ama malesef kilo aldım hemde spor yaptığım halde kilo aldımHergün en az 1 saat yürürüm geçen ay jillian michaels riped yaptım 55 dak. olan çok güzeldi hepinize tavsiye ederim ama çok hoplamalı zıplamalı olduğu için bebek düşündüğümden devam etmedim... kilo verdim ama tatile gidip geldik 1 hafta açık büfe ve bütün kalorilere aç olan ben saldırdım :26: ve durum 59,8 bide ben haftaya cuma bildirimde bulunmak istiyorum müsade ederseniz hedef 55 diyelim inşallah...
gelelim bu güne sabah 1,5 saat yürüyüş ama
1 simit
domates salatalık biber 1 parça peynir
ara; kuru üzüm kuru dut ve biraz fındık
1 fincan yeşil çay
şimdiye kadar 1,5 litre su
Hosgeldin. Yuruyus yapyorsun ne guzel. Hem de 1,5 saat. Disarda mi yuruyirsun kosu bandinda mi? Super. Bu gidisle cok cabuk verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?