- 6 Nisan 2013
- 189
- 4
- 46
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.021
hoşgeldin aramıza
boyunda,kilonda şu an o kadar normal geldiki bana,aynı kilodayız seninle ama benim boyum 162 cm hedefimde 56 olmak
madem bebiş istiyorsun,hoplamalı,zıplamalı spor yapma,en güzeli açık havada yürüyüş ohhh miss..
Demek anne ooldun ne güzel Allah bagışlasın yavrunudün sana yazacaktım ebrucum vakit olmadı başıma çok şey geldigeçen ramazan ayında hamile olduğumu öğrendim diyeti ve burayı bıraktım en son 67 ye inmiştim şimdi 71 oldum emziriyorum oğlum 3 ayını bitirdi ve artık dikkat ediyorum yediklerime hedef yine 58 inş veririm tekrar aranızdayım
ayyyyyyy bende aranıza gelsem hamile kalırsam da zaten devam etmek istiyorum sağlıklı beslenme olayına... yine yazarım yani menülerimi... ben kendimi tanıtıyım size 26 yaşımdayım 2 senelik evliyim bulunduğum şehirde yalnızım o yüzden sıkıldıkça yemekten şikayetçiyim:26: boyum 1,66 kilom 59,8 geçen yaz 56 kiloydum ve benim ideal kilom bu ama malesef kilo aldım hemde spor yaptığım halde kilo aldımHergün en az 1 saat yürürüm geçen ay jillian michaels riped yaptım 55 dak. olan çok güzeldi hepinize tavsiye ederim ama çok hoplamalı zıplamalı olduğu için bebek düşündüğümden devam etmedim... kilo verdim ama tatile gidip geldik 1 hafta açık büfe ve bütün kalorilere aç olan ben saldırdım :26: ve durum 59,8 bide ben haftaya cuma bildirimde bulunmak istiyorum müsade ederseniz hedef 55 diyelim inşallah...
gelelim bu güne sabah 1,5 saat yürüyüş ama
1 simit
domates salatalık biber 1 parça peynir
ara; kuru üzüm kuru dut ve biraz fındık
1 fincan yeşil çay
şimdiye kadar 1,5 litre su
Demek anne ooldun ne güzel Allah bagışlasın yavrunuAramıza dönmene sevidim
Ayy nasıl yaptın şu jillanı :18:Geçen gün yarısına kadar zor dayandım yapamadımAma yapılırsa kesin sonuç alınır onca efora ter dökmeye!Bbek düşündügün için bencede yapma yürümeye devam et Meneün güzel şimdiye kadar ama canı menünü günü kapattıgın zaman toptan yazarsan daha net görmüş oluruz emi
Herkese Merhaba
Ben yeni katılıyorum aranıza bende anneyim ve kilolarımla başım dertte doğumdan beri 2013 mart anneleri grubundan db55 sayesinde buldum sizi umarım hepimiz incecik oluruz en kısa zamanda ben 22 şubatta doğum yaptım 75 kiloyla hamile kaldım 100 kiloyla doğuma girdim şimdi 92 kiloyum acil zayıflamam lazımpawer plate araştırdım ona başlasam mı onu düşünüyorum zaman ayırmam çok zor çalışıyorumda ama hem diyet hemde spor yapmak istiyorum çünkü hayatım boyunca kolay kilo verebilen biri olmadım malesef pskolojimi çok etkiliyor hiç bir kıyafetimi giyemiyorum ayakkabılarım bile olmuyor işe başladım diye gidip en en en büyük beden bikaç uzun gömlek tayt falan aldım sinirlerim bozuluyor sürekli kızım mama yiyor emziriyorumda ama mama ağırlıklı çok fazla bi sütüm yok ama kızım emmeyi seviyor geceleri emzirerek geçiştiriyorum mama vermiyorum ama yetmiyor yiyemiyorumda kilo alırım daha beter olurum korkuma offf napıcam hem sütlü olsak hem zayıf ne güzel olurdu
Oglumu uyutadan bakmıştım.Ogluşu yıkadım uyuttum şimdi ama aklımda pek bişi kalmadı
Özge, oh bugün baya ter dökmüşsün
Masalım, aramızaa hoş geldin.Allah analı babalı büyütsün yavrunu.İnş beraber vericez kiloları:13:
Happy ,çekirdek dışında menün iyi canım eşinin aldıklarrını yemedigin için tebrik ederim
Papatyam,menün herzamnki gibi
Nelsonum ,ayça kaya yapalım mı diye sormuştum ama cevap yazmadın
Hawarım nerdesin merak içindeyim
Db,pideler içli pilav fazlaa olmuş sankimDiyene bak
çok saol Sehra inşallah inşallahhhhhhhhhhhh....Epruu ayçayı ben gelince yapalım lütfeeeen
Zttar
Semihimmmmmmmmmmmmmmmmm
Happy
Masalımm
Hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz kızçeler rr göründe bakın nasıl ulsşcaz hedefimizeeeeee
Cnm hosgeldin. Spor bir sekilde yapman lazim. O dedigini duymadim ama leslie varmis onu yapiyorlar. Yuruyus de oneririm.yuruyus bantlari icin yag satiliyor fis fis seklinde. Yururken de onune ac bir dizi zamanin gectigini anlamazsin bile. Bn hergun tartiliyorum. Sen nasil iyi hissedeceksen ya her gun ya da haftada bir tartil. Oto kontrol acisindan iyi oluyor. Sende gaz yapmassa badem oneriyorum ara ogunerde. Cok tok tutuyor.
Salatalik 11 kalori. Ara ogunler icin de ideal. Gaz yapiyormus bu da. Bn yiyorum artik. Yesemde yemesem de gaz yapiyor cunku.
Sabahlari mutlaka haslanmis yumurta ye. Yagsiz gozleme de cok tok tutuyor.
Calisyorsun ogle yemeklerini ordan mi yiyorsun. Ben calosirken disardan yedigim zaman. Kesinlle 1 lahmacun ve yaninda salatasi ayrani olup onlarinyiordum. Lahmacunun hamiru incecik. 250 kalori zaten. Ya da izgara kofte alip ekmeksiz ya da bir dilim kendi ekmeginden yiyebilirsin.
Yemeklerinin yanind yogurt da mutlaka olsun. Bir de yediklerinin kalorilerini kontrol et. Bir dilimi bile kalori bombasi olan seyleri yeme ya da azicik ucundan al. Menulerini de paylas.
Sutum azalir diye de uzulme. Su ic bol bol. Sutun olacak inan bana. Gce yataga girdiginde aclik hissediyorsan kilo vereceksin demektir.
bence Cuma günü tartıya bakıp gülüceksin...:)))günaydın çıtır anneler
topiğimiz dolmuş taşmış ohhh maaşallah
yeni yeni arkadaşlarımız olmuş gene hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
bugün işlerim biraz fazla,fırsat buldukça yazmaya çalışıcam size,
tüm msjları okudum okuduklarımıda bi güzel beğendim,
sabah tartıldım kilom halen aynı,oysa akşam aç yatmıştım,bide üstüne 1 saat tempolu yürümüştüm,neyse 2 gün kaldı az daha veririm umarım.
şimdilik kaçıyorum,acıktım kahvaltı yapıcam,bugün sandviç hazırlayamadım o yüzden form bisküvi ve yeşil çayla idare edicem..
gerçekten süpersin maşallahbak gitcem dedim sana yazmadan çıkamadım,
lütfen moralini bozma,hepimiz doğum yaptığında belli bir süre şişko anne olarak gezdik,
bak db sana çok güzel şeyler yazmış,az ama sık ye,erken kapa günü aç gir yatağa ve boll su
kendini bize karşı sorumlu hisset ve düzenli yaz o zaman hızlı kilo verirsin
bak ben 72 kilo ile başladım 2012 eylül ayında,kendimi hiç sıkmadan,diyet yapıyorum demeden ,canım ne istiyorsa yedim tabi abartmadan,1 dilim yaş pasta yerine yarım dilim yedim,akşam 7 den sonra hiç bir şey yemedim (haftasonları hep cozuttum ama)
şu an 59.8 kiloyum,metobolizma ve yaş faktörünüde sayarsak benim için harika bir kilo bu
inan yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?