Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hoşbuldum mevcan

çok teşekkür ederim canım ama hem hamilelik öncesi (Allah nasip ederse) iyi olur... hemde kilo almaya çok müsaitim salıverdim mi alıyorum garanti verilmiş kilolarım olsun fena olmaz inşallah hedefine ulaşırsın canım ki çok az kalmış evet artık dedim hoplayıp zıplamıyım... aslında jillian harika yapabilirseniz kesin yapın...
gerçekten açık hava yürüyüş süper hem vücuda hem ruha yarar...

Demek anne ooldun ne güzel Allah bagışlasın yavrunuAramıza dönmene sevidim

Ayy nasıl yaptın şu jillanı :18:Geçen gün yarısına kadar zor dayandım yapamadımAma yapılırsa kesin sonuç alınır onca efora ter dökmeye!Bbek düşündügün için bencede yapma yürümeye devam etMeneün güzel şimdiye kadar ama canı menünü günü kapattıgın zaman toptan yazarsan daha net görmüş oluruz emi

tamam canım o zamn akşam toplucana yazarım... ben spor yapmayı çok seviyorum ve jillian yaparken mest olarak yaptım çünkü acayip ter atıyor vücut ve sonrasında bir duş kendini harika hissediyor insan belki bikaç gün zorlanırsın ama devam edersen bağımlısı olursun canım emin ol ben eğer bebek düşünmeseydim kesinlikle yürüyüş yanında devam ederdim çok güzel sıkılaştırıyor...

merhaba kızlar:
malum geçen hafta şehir dışındaydım. işler nasıl birikmiş anlatamam. kafamı kaldıramıyorum iki gündür.
tekrar izne ayrılıp tatile gideceğim. bitirmem lazım tüm işleri ama nasıl yapıcam bilmiyorum...
aramıza yeni katılanlar olmuş. herkese ayrı ayrı hoşgeldin diyorum.
umarımn hep beraber kilo verebiliriz.
ben de jiliana başlıcam dedim ama bir türlü kısmet olmadı. bu akşam başlayacapım inşallah.
menümü de yazayım size, şimdieen yazarsam abartmam inşallah...
08:00 bir dilim ekmek, 4 çeri, salatalık, peynir, bir dilim (yarım ay şeklinde) karpuz
11:00 bir avuç kiraz
12:00 bir kase mercimek, 4 yk kadar patlıcan kebab, bir dilim ekmek
16: 00 gibi yine kiraz yerim. o var çünkü yanımda.
18:30 bir kase şehriye çorba, bir tabak taze fasülye, patlıca salata, yoğurt
bununla kapatıcam inşallah...

Kizceler nasilsiniz kizimi uyutuyorum suan gene kv geldim hasta oldugundan esim yalniz kalmasin dedi hasta haliyle yemegini yapmis gene de ben de temizlik yapicam kizim uyuyunca
Semih anne olmussun ne guzel Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun ins.
Mevcancim sen bana cvp yazmissin ne zaman tasincaginla ilgili onu da ben bugun gordum alinti yapmis db55 onun msjini okurken gordum
Bizim evler de agustos 1 teslim diyorlar bana kalsa bayramdan sonra tasinirim ama esim beklemeyelim diyor aslinda suan sitede evini temizleyip evini yerlestiren insanlar var sadece oturamiyosun bahce duzenlemesi bitmedi ve su yok diye adam istersen simdiden evini tasi dedi bakalim bizim eve kiracida girceginden cok bekleyemeyiz seninke ayni zamanlara denk geliyo yani

Menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim denge light ekmek
2 zeytin

Ogle
Yarim kiymali pide
Yarim kase yogurt
Salatalik 1 tane

Ara
Yarim kiymali pide
Dereotu
Salatalik 1 tane

Aksam
Bir tabak ic pilav
Yogurt 1 kase
Dereotu

Aciktim ve
Ceyrek kiymali pide
Dereotu

Ve bol su....

Herkese Merhaba
Ben yeni katılıyorum aranıza bende anneyim ve kilolarımla başım dertte doğumdan beri 2013 mart anneleri grubundan db55 sayesinde buldum sizi umarım hepimiz incecik oluruz en kısa zamanda ben 22 şubatta doğum yaptım 75 kiloyla hamile kaldım 100 kiloyla doğuma girdim şimdi 92 kiloyum acil zayıflamam lazım pawer plate araştırdım ona başlasam mı onu düşünüyorum zaman ayırmam çok zor çalışıyorumda ama hem diyet hemde spor yapmak istiyorum çünkü hayatım boyunca kolay kilo verebilen biri olmadım malesef pskolojimi çok etkiliyor hiç bir kıyafetimi giyemiyorum ayakkabılarım bile olmuyor işe başladım diye gidip en en en büyük beden bikaç uzun gömlek tayt falan aldım sinirlerim bozuluyor sürekli kızım mama yiyor emziriyorumda ama mama ağırlıklı çok fazla bi sütüm yok ama kızım emmeyi seviyor geceleri emzirerek geçiştiriyorum mama vermiyorum ama yetmiyor yiyemiyorumda kilo alırım daha beter olurum korkuma offf napıcam hem sütlü olsak hem zayıf ne güzel olurdu

Kizlar nasilsiniz eve geldik biraz once kv bugun baya is yaptim hava da cok sicak malum baya ter attim hizimi alamadim evde de bi supurge tuttum
Kizimin sutunu icirdim uyutuyorum simdi
Db55 canim pideler fazla olmus sanki ama senin bi avantajin emzirmen cabuk yakiyosun yani zaten her zaman bu sekil beslenmiyosun bugunluk boyle olmus zaten
Masalimm hosgeldin canim hepimiz ayni seyleri yasadik daha bebegin kucuk bu kadar stres yapma ben bebegim 6 aylikken diyete baslamistim toplamda 15 kilo aldim hamileligimde emzirme doneminde kilo almadim sanirsam yakiyodu vucut ama kiloda veremiyordum cunku gece cok abur cubur yiyordum yaz ayiydi bide sabaha kadar kizim uyumuyodu bende habire birseyler yiyordum.
Sonra kizimin uykusu duzene girdi daha kolay kilo verir oldum.
Disari cikmak istemiyordum giydigim hicbirsey yakismiyordu bilirim o psikolojiyi ama inan istedikten sonra zayifliyo insan ozaman 42 44 beden giyen ben 36 bedene dusmustum simdi 38 bedenim o ayri tabi.
Birlikte veririz kilolari sen menu paylas yanlislarini dogrularini birlikte tartisalim

kızlar iyi geceler

evet bugün öğlen 1 küçük tabak bulgurlu semiz otu yemeği yedim
ara 1 nektarin 1 şiş donmuş meyve üzüm ve vişne
ara bir küçük avuç fındık kuru üzüm kuru dut yemesem iyiydi ama
akşam küçük bir tabak bulgurlu semiz otu 3 çatal patates yemeği küçük bir kase sarımsaklı yogurt 3-4 adet acı biber turşusu 1 koparmalık ekmek
toplamda 3 fincan yeşil çay
3,5 litre su
ve akşam yürüyüşe diye çıktık parka tanıdıklarımız piknik yapıyorlardı çaya davet ettiler çay içtik (şekersiz içerim içeceklerimi) bide yarım avuç çekirdek yedim
he bide unutmadan 1 fincan nes içtim...

yarın daha dikkatli olucam ayrıcaaaaaaa eşim höşmerim ve dondurma almış çok severim ama yemedim...

bol iradeli günler........

Oglumu uyutadan bakmıştım.Ogluşu yıkadım uyuttum şimdi ama aklımda pek bişi kalmadı
Özge, oh bugün baya ter dökmüşsün
Masalım, aramızaa hoş geldin.Allah analı babalı büyütsün yavrunu.İnş beraber vericez kiloları:13:
Happy ,çekirdek dışında menün iyi canım eşinin aldıklarrını yemedigin için tebrik ederim
Papatyam,menün herzamnki gibi
Nelsonum ,ayça kaya yapalım mı diye sormuştum ama cevap yazmadın
Hawarım nerdesin merak içindeyim
Db,pideler içli pilav fazlaa olmuş sankimDiyene bak

Ter doktum ama bir okadar da yedim ebrucumramazanda da kendimize gelemezsek vay halimize:18:

Epruu ayçayı ben gelince yapalım lütfeeeen
Zttar
Semihimmmmmmmmmmmmmmmmm
Happy
Masalımm
Hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz kızçeler rr göründe bakın nasıl ulsşcaz hedefimizeeeeee

Cnm hosgeldin. Spor bir sekilde yapman lazim. O dedigini duymadim ama leslie varmis onu yapiyorlar. Yuruyus de oneririm.yuruyus bantlari icin yag satiliyor fis fis seklinde. Yururken de onune ac bir dizi zamanin gectigini anlamazsin bile. Bn hergun tartiliyorum. Sen nasil iyi hissedeceksen ya her gun ya da haftada bir tartil. Oto kontrol acisindan iyi oluyor. Sende gaz yapmassa badem oneriyorum ara ogunerde. Cok tok tutuyor.

Salatalik 11 kalori. Ara ogunler icin de ideal. Gaz yapiyormus bu da. Bn yiyorum artik. Yesemde yemesem de gaz yapiyor cunku.
Sabahlari mutlaka haslanmis yumurta ye. Yagsiz gozleme de cok tok tutuyor.
Calisyorsun ogle yemeklerini ordan mi yiyorsun. Ben calosirken disardan yedigim zaman. Kesinlle 1 lahmacun ve yaninda salatasi ayrani olup onlarinyiordum. Lahmacunun hamiru incecik. 250 kalori zaten. Ya da izgara kofte alip ekmeksiz ya da bir dilim kendi ekmeginden yiyebilirsin.

Yemeklerinin yanind yogurt da mutlaka olsun. Bir de yediklerinin kalorilerini kontrol et. Bir dilimi bile kalori bombasi olan seyleri yeme ya da azicik ucundan al. Menulerini de paylas.

Sutum azalir diye de uzulme. Su ic bol bol. Sutun olacak inan bana. Gce yataga girdiginde aclik hissediyorsan kilo vereceksin demektir.

Son düzenleme:
günaydın çıtır anneler

topiğimiz dolmuş taşmış ohhh maaşallah

yeni yeni arkadaşlarımız olmuş gene hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...

bugün işlerim biraz fazla,fırsat buldukça yazmaya çalışıcam size,

tüm msjları okudum okuduklarımıda bi güzel beğendim,

sabah tartıldım kilom halen aynı,oysa akşam aç yatmıştım,bide üstüne 1 saat tempolu yürümüştüm,neyse 2 gün kaldı az daha veririm umarım.

şimdilik kaçıyorum,acıktım kahvaltı yapıcam,bugün sandviç hazırlayamadım o yüzden form bisküvi ve yeşil çayla idare edicem..

bak gitcem dedim sana yazmadan çıkamadım,

lütfen moralini bozma,hepimiz doğum yaptığında belli bir süre şişko anne olarak gezdik,

bak db sana çok güzel şeyler yazmış,az ama sık ye,erken kapa günü aç gir yatağa ve boll su

kendini bize karşı sorumlu hisset ve düzenli yaz o zaman hızlı kilo verirsin

bak ben 72 kilo ile başladım 2012 eylül ayında,kendimi hiç sıkmadan,diyet yapıyorum demeden ,canım ne istiyorsa yedim tabi abartmadan,1 dilim yaş pasta yerine yarım dilim yedim,akşam 7 den sonra hiç bir şey yemedim (haftasonları hep cozuttum ama)

şu an 59.8 kiloyum,metobolizma ve yaş faktörünüde sayarsak benim için harika bir kilo bu

inan yeter

günaydın kızlar:
yeni arkadaşlar hoşgelmişler...topiğimiz kalabalıklaştı ne güzel oldu...
kızlar ben bugün itibarıyla kilo verme macerama son veriyorum. çünkü çok tyoruldum. eski topikden de beni bilenler bilir. neredeyse ideale yakın beslenirim. bol su, bol meyve yerim. çikolata ıvır zıvır yemem. cozuttuğum zmaanlarda çok oldu ama yine de iyi beslendiğimi söyleyebilirm. buna rağmen kilo veremiyorum. dün gece açlıktan midem bulanıyordu resmen ama bu sabah gram bile oynamamıştı.
sizden ayrılmıcam. spor yapıcam. cumlaraı kilomu yazıca ama menü paylaşmıcam artık. bir de böyle denemek istiyorum.

çok teşekkür ederim yorumun için evet çekirdek yemesem iyiydi...
Epruu ayçayı ben gelince yapalım lütfeeeen
Zttar
Semihimmmmmmmmmmmmmmmmm
Happy
Masalımm
Hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz kızçeler rr göründe bakın nasıl ulsşcaz hedefimizeeeeee
çok saol Sehra inşallah inşallahhhhhhhhhhhh....

kesinlikle çok doğru gece açlık hissederek yatarsan kesin veriyosun...
bence Cuma günü tartıya bakıp gülüceksin...:)))
gerçekten süpersin maşallah

ayyyyyyyyyy be günaydın demeden atladım sohbete :26:
ben bu sabak yürüyüşe çıkamadım eşlim geç gitti kahvaltı yaptık ama merkeze gidicem oraya giderken hep yolumu uzatıyorum 1 saat sürüyor gidiş dönüş 2 saat yürümüş oluyorum... bide akşam çaya misafirim var evide bi derlerim toplarım hopppppp bide çarşıda gezicem heralde bugünlük bu kadar spor bana yeter... zaten bu sıcaklar oturduğu yerden insanı terletiyor...

papatyam,

kendini nasıl mutlu edeceksen öyle davran ama sakın ümiztsizliğe kapılma,bak ben 3 ay 60.5 ve 61 kilo arasında kaldım,aç yattım,deli gibi spor yaptım ama banamısın demedi kilom ,umutsuzluğa kapıldığım dönemler oldu,mutlu olduğum dönemlerde ama hep inandım ben 50 li sayı görücem diye ve bu hafta o sayıyı gördüm 3 gündür aç yatıp deli gibi spor yapıyorum ama kilom halen aynı,belli bir kilodan sonra vücut korumaya geçiyor.menü paylaşmasan bile düzenli yaz lütfen,

happpy,

amin diyerek başlamak istiyorum,cumaya inşallah inerim daha fazla.

bugün baya bi yürüyeceksin gibi,bende çarşı pazar gezdiğim günler yürüyüş yapmam,çayın yanına kekten börekten yemeyeceksen sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…