- 6 Nisan 2013
- 189
- 4
- 46
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.041
günaydın kızlar:
yeni arkadaşlar hoşgelmişler...topiğimiz kalabalıklaştı ne güzel oldu...
kızlar ben bugün itibarıyla kilo verme macerama son veriyorum. çünkü çok tyoruldum. eski topikden de beni bilenler bilir. neredeyse ideale yakın beslenirim. bol su, bol meyve yerim. çikolata ıvır zıvır yemem. cozuttuğum zmaanlarda çok oldu ama yine de iyi beslendiğimi söyleyebilirm. buna rağmen kilo veremiyorum. dün gece açlıktan midem bulanıyordu resmen ama bu sabah gram bile oynamamıştı.
sizden ayrılmıcam. spor yapıcam. cumlaraı kilomu yazıca ama menü paylaşmıcam artık. bir de böyle denemek istiyorum.
Oglumu uyutadan bakmıştım.Ogluşu yıkadım uyuttum şimdi ama aklımda pek bişi kalmadı
Özge, oh bugün baya ter dökmüşsün
Masalım, aramızaa hoş geldin.Allah analı babalı büyütsün yavrunu.İnş beraber vericez kiloları:13:
Happy ,çekirdek dışında menün iyi canım eşinin aldıklarrını yemedigin için tebrik ederim
Papatyam,menün herzamnki gibi
Nelsonum ,ayça kaya yapalım mı diye sormuştum ama cevap yazmadın
Hawarım nerdesin merak içindeyim
Db,pideler içli pilav fazlaa olmuş sankimDiyene bak
Papatyacim ben de seni cok iyi anliyorum canim ben dikkat etmezken bu kadar sıkıldim surekli diyet yapiyor olmaktan sen bu kadar duzgun beslenip karsiligini tam alamayinca sıkılman normal dedigin gibi bildirimlerine gene devam et sohbetimiz devam etsin menu paylasmazsin birtek
Happy canim valla takdir ettim seni bence bu kadar duzene ve dikkate rahat kilo verilir bize de bulastir bu marifetlerini hemiiii:13:
Mevcanim sabah sekerimnasilsin iyi oldun mu topigimize senin gunaydin msjinla basliyoruz ya ondan oyle dedim sana icimiz aciliyor her sabah canim
Ebrucum ayca kayayi dene bakalim bence etkili oluyo onun diyetleri 1 ay yapsan direkt hedefe ulasirsin yani.
Benim canim bu sicakta ciko pek istemiyo ama dondurma ve kola istiyo ozellikle dondurma( yiyomda zaten)
Ama sen yeme bak ben yedim tarti 53 dedi bana yaaa 51 olcekken tam noldumm
ayyyyyyy ne güzel maşallahDün akşamdan uykusuzduk.Gece çok güzel uyumuşuz ogluşla geç kalktık:26ün oglum öglen uykusuna yatmadı Sıcaklardan sanırım evim feci güneş alıyor ve hep dışarı istiyor yavrum.Bende anneme gittim.Mneülrim kötü degil.Yemek yerine 6-7 kare karpuz yiyorum.O yüzden yazmaya utanıyorum Oglum uyumayınca işlerimi tam yapamıyorum.Bugünde geç kalktık uyumaz herhalde Buna ragmen gene geç yatıyor bıcır bıcır ytakta masal anlatıyor Bakkala gittik canım çiko dondurma istedi çok ama almaddım.Çok özledim rahat rahat çiko yemeyi Geçmişe bakayım...
canım mekik çekiyor musun??Happy ,5333 ne demek canım açıklar mısın bizede?Sen daha önce uyguladın mı ayça kaya diyetlerini?Çok düzenlisin ne güzel ve sporada vakit ayırıyosun ne diyim bravo
Papatyam ,anlıyorum seni canımHaklısın diyecek sözüm yok.Kusursuz menüler ve sporda arada yapıyosun.Nie olmuyor anlayamıyorum Ama bizi bırakma lütfen Bir de böyle dene menü yazma ve sppor yap cuma günü sonuç ne olacak
Sehra ne zaman dönüceksin?Bugün deneiycem bakalım yapabilecek miyim?
Soguk kola içmeyi,dondurma yemeyi özledimVe DE DÜZ BİR KARNIM OLMASINI ÇOKKKKK ÖZLEDİM
ne güzel kalori hesabı yapıyosun... ben hiç yapamam böyle şeyler ya...Menum
2.00 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Porsiyon İç Pilav (341 kcal)341 kcal
1.00 x 1 Demet (40gr) Dereotu (22 kcal)22 kcal
3.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)33 kcal
2.00 x 100ml Humana still tea (74 kcal)148 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
0.25 x 1 Adet Kıymalı Pide (498 kcal)125 kcal
1.00 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal)100 kcal
0.50 x 100gr Superfresh ton baligi (212 kcal)106 kcal
1.00 x 1 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal)40 kcal
8.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)16 kcal
Alınan Kalori Toplamı1372 kcal
olsun özge bence Ramazanda o kilolar son nefeslerini vericek tabi yinede sen çok şekerli gıdalara yönelme düşman onlar düşman biz çabuk kilo alan nankör metabolizma sahiplerine...Papatyacim ben de seni cok iyi anliyorum canim ben dikkat etmezken bu kadar sıkıldim surekli diyet yapiyor olmaktan sen bu kadar duzgun beslenip karsiligini tam alamayinca sıkılman normal dedigin gibi bildirimlerine gene devam et sohbetimiz devam etsin menu paylasmazsin birtek
Happy canim valla takdir ettim seni bence bu kadar duzene ve dikkate rahat kilo verilir bize de bulastir bu marifetlerini hemiiii:13:
Mevcanim sabah sekerimnasilsin iyi oldun mu topigimize senin gunaydin msjinla basliyoruz ya ondan oyle dedim sana icimiz aciliyor her sabah canim
Ebrucum ayca kayayi dene bakalim bence etkili oluyo onun diyetleri 1 ay yapsan direkt hedefe ulasirsin yani.
Benim canim bu sicakta ciko pek istemiyo ama dondurma ve kola istiyo ozellikle dondurma( yiyomda zaten)
Ama sen yeme bak ben yedim tarti 53 dedi bana yaaa 51 olcekken tam noldumm
kesinlikle... tebriklerHep karbonhodrat beslenmisim. Ama kalorim almam gerekenden az. Normalde 1900 kalori ihtiyacim var. aradaki fark kilolardan gidecek.
canım sende beni yanlış anlama ama fikrimi söylemek isterim(kızma) Ayça Kaya diyeti yapmadım ama hep sağlıklı beslenme konusuna meraklı olduğum için programları izlerim... Ayça Kaya diyetisyen ve iç hastalıkları uzmanı doktor ve doktor olması da benim ayrıca bir güven duymamı sağlıyor ve hep sağlıklı olduğunuz kiloda olun diyor yani onun zayıflık takıntısı yok kimseye de bunu diretmiyor(izlediğim kadarıyla) ve bence bu yüzden de çok zayıflamıyor çünkü insanlar zayıflık takıntısı yüzünden hasta oluyor psikolojik sorunlar yaşıyor... aslında çogumuz Allaha şükür sağlıklıyız ama kimimiz yok yan yağım biraz fışkırdı , bacaklarım çok kalın(benBahsettigin doktora baktim. Yanlis anlama ana kendisi de toplu biri. Kendinde de etkili olmasi gerekmez miydi yonteminin. Kesinlikle yanlis anlama beni. Aklima geleni soylemek istedim sadece.
Cnm hosgeldin. Spor bir sekilde yapman lazim. O dedigini duymadim ama leslie varmis onu yapiyorlar. Yuruyus de oneririm.yuruyus bantlari icin yag satiliyor fis fis seklinde. Yururken de onune ac bir dizi zamanin gectigini anlamazsin bile. Bn hergun tartiliyorum. Sen nasil iyi hissedeceksen ya her gun ya da haftada bir tartil. Oto kontrol acisindan iyi oluyor. Sende gaz yapmassa badem oneriyorum ara ogunerde. Cok tok tutuyor.
Salatalik 11 kalori. Ara ogunler icin de ideal. Gaz yapiyormus bu da. Bn yiyorum artik. Yesemde yemesem de gaz yapiyor cunku.
Sabahlari mutlaka haslanmis yumurta ye. Yagsiz gozleme de cok tok tutuyor.
Calisyorsun ogle yemeklerini ordan mi yiyorsun. Ben calosirken disardan yedigim zaman. Kesinlle 1 lahmacun ve yaninda salatasi ayrani olup onlarinyiordum. Lahmacunun hamiru incecik. 250 kalori zaten. Ya da izgara kofte alip ekmeksiz ya da bir dilim kendi ekmeginden yiyebilirsin.
Yemeklerinin yanind yogurt da mutlaka olsun. Bir de yediklerinin kalorilerini kontrol et. Bir dilimi bile kalori bombasi olan seyleri yeme ya da azicik ucundan al. Menulerini de paylas.
Sutum azalir diye de uzulme. Su ic bol bol. Sutun olacak inan bana. Gce yataga girdiginde aclik hissediyorsan kilo vereceksin demektir.
Aslinda basit. Gr olayini tami tamina bilemem tabi asagi yukari diye yaziyorum.selamını hello
size bir bakayım dedim,felaket yoğunum,patron tatil öncesi ağlattı hepimizi işten ya,
ösgem datlum evet bende sabah şekeri gibi hissediyorum kendimi,ne yapayım işler birikmeden,kimsecikler gelmeden yazayım istiyorum..
db kalori sayımı yapabilen insanlara gıpta ile bakmışımdır hep,ne hikmetse kafam bir türlü basmadı ,basmıyor şu gram ve kalori olayına,kalori sayarak kilo veren çok insan var tıpkı senin gibi
başka başka
hah eprummm uyumuş gene mışıl mışıl oh yarasın,uykudayken kilocuklar pufff uçsunçikolarıda yememiş afferin sana
canım çok teşekkür ederim desteğin için dünden beri baya bir dikkat etmeye başladım şuan işteyim vardiyalı çalışıyorum akşam çok fazla yemek seçeneği yok kebapçıdan söyledikleri için ızgara kanat söylüyorum ekmeksiz 5 tane oluyor içinde onu kemiriyorumenson akşam 7'de yiyorum gerikalan bildiğin açım yani sabah çok az ekmek ve peynir yiyip süt içtim bi bardak öğlen çorba içtim gecede bişey yemeden yatıyorum acıkırsam yemekhanede herzaman yogurt var kapalı gidip ondan alıyorum yanıma sinir olduğum için bayadır tartılmıyorum bi hafta sonra tartılırım içecek su harici bişey içmiyorum zaten bide benim söyle bir sorunum var hamilelikte tiroit sorunum vardı ft4 değerim çok az çıkıyordu ilaç kullanıyordum doğumdan sonra bıraktım hiç ilaç almadım onun az çalışmasıda kilo sorununa yol açıyormuş bide gebelik şekerim vardı gidip bunlara baktırmam lazım biran önce bide acil şekilde hiç değilse koşu bandını yaptırmam lazım ben hamileylen şekerden dolayı diyet yaptım insülin almamak için 1 haftada kontrolde 3 kilo vermiştim sebze yiyip her öğünde yürümüştüm yarım saat şimdi çalıştığım için yapamıyorum bide işim gece gündüz dönüşümlü hiç düzenim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?