Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

epruuuuuu hanım sabah sabah gelirmiydiniz siz ya erken kalkan erken yol alır bebeğim,sende öğlen güzellik uykusuna yatarsın şekerim

db akşam 5 bile çok erken yawww,kilo vermen nasıl durdu hayret

happy,çok yeme annende emi güzelim

Tebrik ederim. Iyi kilo vermissin.

Benim pogacalar da kacamak sayilir cnm. Arada olur oyle.

Ben de hayret ediyorum. Dun spor yaptim bir de. Aldigim kalori de az.

Mevcan sabah şekeri:) Özge bu deyim mevcana çok yakıştı:)Çok iyi kilo vermişsin canım tebrik ederim.Zaten erken hafif kapatıp yürüyüşte yapıyorsun hakettin yani!İşlerimi bitirdim sayılır banyo wc kaldı onuda ogluşumu uyutunca yapıcam bakımlarını yapıp duş alıp Uyuycam

Db nasıl durdu canım şaşırdım dogrusu!

Hapyy ,açıklayıp zaman ayırdığın için çok saol canım!İnceliycem bi ara söz!

:

900 gram vermemin en büyük sebebi reglimin bitmiş olması,vücut, verilecek kilo azaldıkça kendini korumaya geçiyor,bakınız 3 aydır 60.5 kiloydum.bundan sonraki haftalar sanıyorum 200-300 gram verme şekline döner vücudum,bide eskisi kadar takmıyorum kilo olayını,spor yaptığım için şu anki halim iyi duruyor (simit bölgemi saymazak) 39 bedene sığabiliyorum ,aslında şu koca boğazımı tutup 1 ay sıfır kaçamak yapsam çok çok zayıflarım ama yediklerimle,yemediklerim birbirini dengeliyor gibi birşeyler,

hedefim 58 ,58 olduktan sonrada biraz koruma biraz diet şeklinde yaz boyu 56 kiloya düşmek,eylülde yiğenimin düğünü var 56 kiloya yaklaşırsam kendime 38 beden rengarenk uzun bir abiye alıcam.kendimi şimdilik bununla telkin ediyorum.

İşler çoktan bittiErken kalkan erken yol alırŞimdi ogluşu uyutup duş alıp uyucam

Az once yemegimi yedim. Acikirsam yogurt marul dereotunyerim.
Menum
Sabah
2.00 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal) 200 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal

Ogle
4.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal) 336 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal) 40 kcal

Aksam
4.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal) 336 kcal
1.00 x 1 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal) 40 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal

Ara
1.00 x 100ml Humana still tea (74 kcal) 74 kcal
1.00 x 1 Demet (40gr) Dereotu (22 kcal) 22 kcal
1.00 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal) 100 kcal
Alınan Kalori Toplamı1318 kcal

Db , sen böyle artık bişi yemiycem yazınca ben bi garip oluyorum Emzirirken hep bişiler yerdim çok acıkırdım!Valla tebrik ederim acıjtıgın halde akşam sabretmene!

Ne güzel uyumuşuz ogluşla:)Sehra sende uyu orda tamam mıAkşama eşim mantı istedi:-(Keşke Db gibi iradeli olsamda o gelmeden yoğurtlu semizotuyla günü kapatsam:-(

Ne güzel uyumuşuz ogluşla:)Sehra sende uyu orda tamam mıAkşama eşim mantı istedi:-(Keşke Db gibi iradeli olsamda o gelmeden yoğurtlu semizotuyla günü kapatsam:-(

Kilolar gitsin de sabredicem biraz daha. Kendimi cok motive ettim. Eski kiyafetlerimi genisinden darina dizdim. Arada sirasiyla deniyorum. Eski resimlerime bakip motive oluyorum.

Oglum da biraz yardimci olsa kafam daha da rahat olsa sporu daha cok yapardim.
Yediklerim hala midemde. Hic aclik yok suan.

Bir kacamagim var ama. Bir isirik cikolata. O kadar cok bunaldim ki gittim bir isirik aldim. Oglum uyumak bilmedi. Ustune hickirik da eklenince ben bittim.

Son düzenleme:

canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim

kızlar nasılsınız ben iim çok şükür pazartesi günü reql oldum yarın tartıda ne gorurum bilmiyorum ama akşamı çok hafif kapatcam zaten bu ara sizden ayrı kaldım ipin ucu kaçmak üzere malesef çabucak kendimi toparlamam lazım ramazandada kilo verebilirim inş iftarda bi çorba salata yeter diyorum sahurdada kahvaltılık inş .. kızlarr ya sizden çok ayrı kaldım özledim inanın size nasıl alışmısım ölee

Kizlar bugun forma az girdim ama okuyamadim bile yazdiklarinizi simdi oturdum size bakayim dedim
Sabahtan hamama gittim epilasyon isi tamam , kese yaptirdim oraya maske goturdum bakimlarimi yaptim pantolonlarimi donuste terziye verdim pacalari yapilcak .kilo disinda tatile hazirim pazartesi bavulu yapicam
Sonra oglen kizimi uyuturken ben de onunla uyumusum bugun tam guzellik uykusu oldu yani
Mevcan supersin canim ya senin adina cok mutlu oldum az kaldi kilo da koruycaksin ins.:13:
Ebrucum bugun uyuduk desene biz de sehra gibin olduk İyi de geldi hani
Db55 menun guzel canim yarin yuzun gulcek ins. Bu arada ben humana still tea cok severek iciyorduk canim cekti hee alip icsemmi ne
Btlkubra biz de seni ozledik canim.
bu formdan kim uzaklassa kilo olarak donuyo zaten oto kontrol oluyo burda olmak menu yazinca kolay kolay yiyemiyoruz

Nasılsınız kızlar?Yeşilçayımı içicem şimdi.Oglum duş aldı uyudu az önce.Erken kalkmak erken yatmak ne güzel.Özgecim bugünkü uyku banada çok iyi geldi:)Aklanmışın paklanmışın ohh mis gibinErken kalkınca güne bir sürü şey sıgdırıuosun.Temizlj yaptım duş aldım oğluma zaman ayırdım kv gittik bahçede yemek çay komşularla.İşte böyle yarından umudum yok:-(Brlkbra canım bizde sana alıştık seviyorum hepinizi

O cay c sekerli geliyor bana. Cemen kokusu da var. ben hic aramiycam o cayi cnm. Yesil caya icim gidiyor benim de. Acayip kilo verdiriyor.

günaydınnnnnnn

çok geç yattım akşam,beynim zonkluyor şu an ,acaba akşam olurmu ki

dün neler yaptığımı hayatta anlatmam,yiyen var yemeyen var dimi dün iyikide tartılmışım şu an koca bir gaz kütlesi ile beraber işe geldim

geçmişi okudum,

ösgem,,,

hamam sefası yapmış ohh misler gibi olmuş,

eprummm ,,

dünde dediğim gibi öğlen mışıl mışıl uyumuş,uyusunda zayıflasın ninni

kubram,

teşekkür ederim,kendini toparlayıp en kısa zamanda daha bi aktif bekliyoruz seni,ösgeninde dediği gibi uzaklaşan herkes kilo alarak dönüyor buraya,

dbcim,,

beklenen bir şeydi,hiçç şaşırmadım 500 gram vermene hiçte kıskanmadım

nelson,kubra,sehraa, eskisi kadar yazmıyorlar neden acaba ??? hu hu kızlar

uyanın heyyyyy tartılacaksınız daha,

ayyy neyse çenem düşmeden ben bi kahvaltı yapıp geleyim,şimdilik muckkkk

öncelikler herkese günaydınlar.. ve uzun süre topiğe girip size cevaplar yazamadım çok özür dilerimm..... yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş...

ebrulim evet aktif değildim ama yılın yorgunluğu üzerimde idi.. derman bulupda topiğe giremedim .. komşular kv derken zaman geçmiş...

özgecim hoşbulduk canım ama ben buraya gelemedden geri gidyorum.. bu akşam yolcuyum... seninde yolculuğuna az kalmış.. tatil gelip çatmış bile.. iyi tatiller güzelimmm...

ah canım nelson erçekten göbek yaptı 100-200 gram derken kilo almaya başladıı...ve yine yolcuyum. kilo almadan dönerim inşallah...

özgecimmm.. canım ev teslimine az kalmış.. ev olayın kesinleşmiş.. ooo harika canım yaaa.. eve taşınmanın tadını çıkar.. hibir şeyi sorun yapma ve geçmişi hatırladığında hep güzellikler gelsin aklınaaa.. hayılrı olsunn.. mutlu ve zayıf bir şekilde yıllarını geçir yeni evindeee..

papayam canım senin kararının yanındayım.. çünküüü yıl bizi yordu.. dyet düşüncesi bizi yordu.. biraz kurtar endini bunlardannn.. ama bizi sakın bırakma.. yoksa gelirim yanuına biliyorsunn....bu aralar bende d,yet yapmadığım için topiğe uğrayacak yüz bulamadım kendimde.. aama döndüm dolaştım ve kilo bildirimi için geldimm...

tatlım sakin ol.. bir aralar o tartı fobisi bende de olmuştu.. basküle çıkacakken kalbim kütü küt atıyordu.. ama zamanla geçiyor.. bu düşünceyi yenmeye çalış güzelimm..

har,kasın sen kız.. tebrik ederimm.. güzel kilo vermişşinnn..

Kilo bildirimi
Gecen hafta 55.6
Bu hafta 55.1
Giden 500 gr
Hedef 50

oo canım tebrikler.. her hafta kilo verin ve hep mutlu olun.. vee ideal kilonuza erişinnn.. darısı banaaa..

hafta içi kısırlar çiğ köfteler acılı ekmkeler yersem ve mağlum sonuçç.. hafta içi hiç acıktığımı hissetmedim..
cumartesi günüm vardı -yedim.
pazartesi iş arkadaşlarıma kısır yaptım -yedim.
salı iş yerimde bol ekmekle menemen -yedim
çarçamba komşularıma çiğ köfte yaptım -yedim
perşembe canım arkadaşımla bizde idik sarmalar ballar,peynirler acılı ekmekler yaptım -yedim.. gece sabah öğle demedim hep yedim...

işte ebrulim şuçluyum ve uğrayamadım topiğee.. çünkü heo yedim yedim.. yeniden konsatre olamadım diyete.. ve buğünn yolcuyum gezip geleceğimm.. ama geldiğimde diyet yapmayı çok istiyorum.. ayça kayayı yapmakyı çok isterim ama biliyorsun bir kez başlamış ve sehrayı yarı yolda bırakmıştım.. bir hafta sonra eve geleceğim.. ebrulim söz vermiyoum ayça kayaya ama kendimde o güçü bulursam yaparız kız.. ben bir gezip geleyim sizi toparlayacağım...ve en başta kendimi toparlamalıyım..

kilo bildirimim..

geçen hafta : 59,5
bu hafta : 60,2
giden :yok
gelen :700
toplam giden :4,7
başlangıç :65

iyi gezmeler sana,döndüğünde bizi sakın ihmal etme,birlikten kuvvet doğar misali kurtulalım hep beraber şu son kilolarımızdan

günaydın kızlar:
ben kilo bildirimi yapmıcam. çünkü tartılmadım.
dün ço uzun zamandır hasretini çektiğim tiramisuyu yedim öğlen yemekten sonra. akşam 17:30 da mercimek çorba ve biber dolması yedim.
ve sabah kalktığımda farkettim ki akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yememişm. eskiden olsa perşembe gecesi bile habire birşeylşer dürterdi. sabah aç uyandım ama tartılmadım.
sonra bu sabah o hep yaptığım kahvaltıyı yapmadım. işe gelince bir sucuklu tost yedim. pişman olmadan.
haftaya tatile gideceğim. spora tatilden gelince başlıcam artık. bir hafta spor yapmaktan birşey kazanmam. ne güzel istikrarlı gidiyordum. şehir dışına çıktım falan derken uzaklaştım. şimdi de bu sıcakta spor yapmak düşüncesi bile beni dehşete düşürüyor. hem ahava çok sıcak hem de sporun teri...düşündükçe afakanlar basıyor..l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…