- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.061
Tebrik ederim. Iyi kilo vermissin.günaydınnnnnnnn
ve 59.5 kiloyummmmmmmmmmmmm
geçen hafta 60.4
bugün :59.5
giden 900 gram
ha iyide 1 gün var niye yazdın der gibisiniz
niyemi,iş çıkışı en yakın dostarımızın ankara çıkışında yazlık evleri var oraya gidicez.meyve,sebze topluycaz beraber,eee gitmişken,mangalıydı,aburuydu cuburuydu tekrar tartı sabah tokat gibi çarpacak yüzüme..
yine dikkat ederim,mangalla aram zaten yok ama meyveye hayır diyemeyeceğim için yiycem,aç yatmaya alışmış vücudumda gazla dolacak ve tartıda olduğumdan fazla çıkıcam,tıpkı geçen hafta olduğu gibi,o yüzden şimdiden yazayım dedim.
geçmişi okudum,okuduklarımı beğendim,
yeşil çayım elimde,az bi şeyler atıştırıyım tekrardan gelicem..
öptüm sizi uykucu çıtırlar..
Benim pogacalar da kacamak sayilir cnm. Arada olur oyle.Günaydın arkadaşlarBu sabah tel sesine erken kalktık.Evi topladım balkonu yıkadım.Viledayı hazzırladım(annem duymasın )Dün ayçayla başlayan günüm cıssız ama ayçanın dışına çıkarak devam etti.1 saat sahilde yürüdük.Açtım mutluydum.Dondurmacının önüne gittim tam hangisinden istedigmi söyleyecekken vazgeçtim.Eve geldik.Eşim ve oglum çokokremli ekmek yerken bu pis bogazım ve zayıf iradem 1 dl. yememe neden oldu Db arkadaşmız bile emzirdigi halde kaçamak yapmyor günü erken kapatıyor.Bunu düşünüp kızdım gece kendime Ogluş geç uyudu ve bende yanında masal anlatırken uyuya kalmışım.Şimdi geçmişe bakıp işleri yapıcam.Daha sabahın körü hava sıcaktı bugün ne olur düşünemiyorum bile:18:
Ben de hayret ediyorum. Dun spor yaptim bir de. Aldigim kalori de az.epruuuuuu hanım sabah sabah gelirmiydiniz siz yaerken kalkan erken yol alır bebeğim,sende öğlen güzellik uykusuna yatarsın şekerim
db akşam 5 bile çok erken yawww,kilo vermen nasıl durdu hayret
happy,çok yeme annende emi güzelim
Mevcan sabah şekeri:) Özge bu deyim mevcana çok yakıştı:)Çok iyi kilo vermişsin canım tebrik ederim.Zaten erken hafif kapatıp yürüyüşte yapıyorsun hakettin yani!İşlerimi bitirdim sayılır banyo wc kaldı onuda ogluşumu uyutunca yapıcam bakımlarını yapıp duş alıp Uyuycam
Db nasıl durdu canım şaşırdım dogrusu!
Hapyy ,açıklayıp zaman ayırdığın için çok saol canım!İnceliycem bi ara söz!
Ne güzel uyumuşuz ogluşla:)Sehra sende uyu orda tamam mıAkşama eşim mantı istedi:-(Keşke Db gibi iradeli olsamda o gelmeden yoğurtlu semizotuyla günü kapatsam:-(
günaydınnnnnnnn
geçen hafta 60.4
giden 900 gram
niyemi,iş çıkışı en yakın dostarımızın ankara çıkışında yazlık evleri var oraya gidicez.meyve,sebze topluycaz beraber,eee gitmişken,mangalıydı,aburuydu cuburuydu tekrar tartı sabah tokat gibi çarpacak yüzüme..
yine dikkat ederim,mangalla aram zaten yok ama meyveye hayır diyemeyeceğim için yiycem,aç yatmaya alışmış vücudumda gazla dolacak ve tartıda olduğumdan fazla çıkıcam,tıpkı geçen hafta olduğu gibi,o yüzden şimdiden yazayım dedim.
Kizlar bugun forma az girdim ama okuyamadim bile yazdiklarinizi simdi oturdum size bakayim dedim
Sabahtan hamama gittim epilasyon isi tamam , kese yaptirdim oraya maske goturdum bakimlarimi yaptim pantolonlarimi donuste terziye verdim pacalari yapilcak .kilo disinda tatile hazirim pazartesi bavulu yapicam
Sonra oglen kizimi uyuturken ben de onunla uyumusum bugun tam guzellik uykusu oldu yani
Mevcan supersin canim ya senin adina cok mutlu oldum az kaldi kilo da koruycaksin ins.:13:
Ebrucum bugun uyuduk desenebiz de sehra gibin olduk İyi de geldi hani
Db55 menun guzel canim yarin yuzun gulcek ins. Bu arada ben humana still tea cok severek iciyorduk canim cekti hee alip icsemmi ne
Btlkubra biz de seni ozledik canim.
bu formdan kim uzaklassa kilo olarak donuyo zaten oto kontrol oluyo burda olmak menu yazinca kolay kolay yiyemiyoruz
Db, menün güzlmiş ek olmayaydı ama sen torpillisin çünkü bebişin var
İkra ,aramıza hoşgeldin:13:
Ztarrrrr ,üzgünüm ama hatırlayaadımAma aramıza geri dönmene sevindim İnş. hep beraber vericez.Menünü begendim
Mevcan ,içimden bi ses seninde titiz oldugunu söylüyor
Nelsonum ,pek aktif degilsin canım bugünlerde hadi toparla bizi.Yeniden ayça kaya mı yapsaydık?Çünkü sıcaktan ara ögün yapasım yok su içiyorum bol bol içim yanıyor.Ne dersin canım ayça kaya diyetine?
Btlkbra ,hoşgeldin canımOhh ne güzel çeşmelere gidilmiş özendim valla Bizde ne tatil planı ne hevesi off
Sehraa ,delüüü sehra ne zaman döncen armuludan
Kizlar gecmisi okudum simdik aklimda kalanlari yazim
Yeni gelen arkadaslar happy canim ara ara adini goruyordum aramiza katilmana sevindim hosgeldin
ztarr sen de hosgeldin canim ins. Birlikte vericez kilolari:13:
Nelsoncim hosgeldin canim dedigin gibi burdaysak hepimiz hala umit var ve ben de inaniyorum er ya da gec herkes hedefine ulasicak canlar
Sehraa yeme bacim yemeee verirken neler cekiyoruz bak ben simdiden kara kara dusunuyorum tatilde 2 kilo alirim kesin.
Btlkubra kiz ne ara gittin kayseriye ohhh cesmelere bile gidilmis ben de d.g gittim cesme cok guzeldi ya havasi nasil esiyodu kumrusundan bahsetmiyorum bile burda yaniyoruzzz.
Ebrucum semihi ben de hatirladim gorunce sasirdim hatta belki gelip mrb der bizlere
Db55 menulerin zaten iyi canim yedin diye uzulme yakarsin onu emzirirken bebegin daha kucuk sadece anne sutu aliyo zaten sut olur iste ne guzel yavruna
günaydın
ne güzel yeni çıtır anneler katılmış aramıza,hoşgeldiniz kızlar..
ohh topiğimiz ne güzel canlanmış ya,
tabi canlanmış ama ben okuduklarımı gene unuttum yawww
hmmm
nelson yine gezmeye gidiyor galiba,göbişte yapmış anlaşılan,aman ha dikkat bebeğim bunca emeğine yazık etme,
kubra da gelmiş,şimcilik buralardaymış bol bol msj yazda hareket olsun topiğimizde
yeni gelen arkadaşımızın sütü kesilmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam üzüldüm gerçekten bu duruma..
db cim daha öncede dediğim gibi çok ama çok erken kapatıyorsun günü,sonrada acıkman çok normal,saat 4 çokkk erken o en geç 7 olmalı,ara öğün yap bence hem annesi sütün azalır neme lazım dimi..
ösgemmm ay okudum yeminle unuttum canım,sen ne zaman taşınıyorsun,biz temmuz 21 yada 30 diye kararlaştırdık ama eksikler biterse elbet
ebrulim yazdıklarını okudum bacım,burda atıp tuttuğuma bakma titiz bir bayanım ve düzen hastasıyım.her akşam iş çıkışı ev süpürür açık yerleri silerim,tuvaleti,banyoyu,balkonu günlük yıkarımsadece şu an taşınacağım için ne cam siliyorum ne perde yıkıyorum buda beni rahatsız ettiği için kendimi pis ilan ettim..
Kizceler nasilsiniz kizimi uyutuyorum suan gene kv geldim hasta oldugundan esim yalniz kalmasin dedi hasta haliyle yemegini yapmis gene de ben de temizlik yapicam kizim uyuyunca
Semih anne olmussun ne guzel Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun ins.
Mevcancim sen bana cvp yazmissin ne zaman tasincaginla ilgili onu da ben bugun gordum alinti yapmis db55 onun msjini okurken gordum
Bizim evler de agustos 1 teslim diyorlar bana kalsa bayramdan sonra tasinirim ama esim beklemeyelim diyor aslinda suan sitede evini temizleyip evini yerlestiren insanlar var sadece oturamiyosun bahce duzenlemesi bitmedi ve su yok diye adam istersen simdiden evini tasi dedi bakalim bizim eve kiracida girceginden cok bekleyemeyiz seninke ayni zamanlara denk geliyo yani
günaydın kızlar:
yeni arkadaşlar hoşgelmişler...topiğimiz kalabalıklaştı ne güzel oldu...
kızlar ben bugün itibarıyla kilo verme macerama son veriyorum. çünkü çok tyoruldum. eski topikden de beni bilenler bilir. neredeyse ideale yakın beslenirim. bol su, bol meyve yerim. çikolata ıvır zıvır yemem. cozuttuğum zmaanlarda çok oldu ama yine de iyi beslendiğimi söyleyebilirm. buna rağmen kilo veremiyorum. dün gece açlıktan midem bulanıyordu resmen ama bu sabah gram bile oynamamıştı.
sizden ayrılmıcam. spor yapıcam. cumlaraı kilomu yazıca ama menü paylaşmıcam artık. bir de böyle denemek istiyorum.
Kizlar nasilsiniz yaa kayseriye bi adapte olamadim bide camasirdi ev isiydi derken hic glemiyorum topige kizlar ben tarti olayini cok stres yapiyorum sanirim ve vucufum korumaya geciyo bundan sonra daha rahat olmaya caliscam ins bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar hepiniz hos geldinizz
günaydınnnnnnnn
geçen hafta 60.4
giden 900 gram
Kilo bildirimi
Gecen hafta 55.6
Bu hafta 55.1
Giden 500 gr
Hedef 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?