Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar bugun tartıldım 83.200 çıktım reql min 3. günündeyim off off 80 lerden inemedim bi yaa
ne kızlar bugun naptım ve napicam ona gelelim sabah kahvaltı yaptım kızımı uyuttum leslie yaptım 2 mil ama nasıl terledim ee tabi vücud ham nese inş devamı gelir şidide duş aldum size bakiim dedim sonra evi süpürcem silcem toz alcam lavabolar yıkancak sonra kuaföre gitcem manikür pedikür yaptırcam akşam kına var sacımı toplatıcam eve gelip makyaj yapıcam kızı uyutcam eşimle kızı evde bırakıp kınaya gitcem kurtları dökcem

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.4
Bu hafta:54.4
Gelen:yok
Giden:yok
Hedef:50

Bi sürü şey yazdım ama hata verdi.Oglum izin vermiyor yanımda pc kapatmaya çalışıyor.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar ve daha çok motivasyon diliyorummmmm

çık tatiline,güzel bi dinlen sonra bomba gibi bi motivasyonla gel buraya

oh oh sefan olmuş bacım,halay başı çekesim geldi mesajını okuyunca
tebrikler datlum kiloyu korumakta büyük bir çaba sarfettirir insana,eski neşeli günlere dönsekte,yeniden yarışıp,listeler yapsak.

Kizceler nasilsiniz uzunnn bi yazi yazdim silindi gitti anca girip yaziyorum
Dbcim bende emzirirken yesilcaya hasrettim yalan olmasin 8 aymi 1 yasmi ne ozaman dr ve hemsireler ic demisti sorun olmaz bende ozamandan beri iciyorum hamileyken icilmiyor ama o zaman icmemistim hic
Bu arada 500 gr harikasin canim motivasyonun kararliligin sayesinde hedefine ulasicaksin ins.
Nelson evet canim yaa bi ceee diyip kaciyon gene neyse gezmek icin kacta sorun yok gez eglen yilin yorgunlugunu at biz hep burdayiz ev icin de tesekkur ederim tapuyu aldik gecen oldu bi anda yeni ev fikri girdi hayatimiza karisigim biraz aslinda alisirmiyim acaba cunku burdaki duzenim iyiydi kendi acimdan yani market dibimdeydi inip bi domates alip eve cikiyodum orda biraz bu durumu ariycam ama kizim icin iyi olcak sonucta
Seni full motive bekliyorum bak ben aldim basimi gittim.
Papatyacim bu sekil daha iyi kilo vercegine inaniyorum ben ama sicak falan deme olmadi yuruyuse cik aksam ustleri gene eski duzenine don kisa zamanda alisirsin gene
Btlkubra masallah canim kucuk bebekle o kadar isi yapican kiloyada takilma bismillah de basla bu haftadan itibaren kisa surede odemi atarsin merak etme
Ebrucum en azindan kilo almamissin ama versek ne guzel olur dimiii
Mevcancim ins. Canim topigimiz eski nesesine kavusacak inaniyorum ben

kız gezme sonrası için diyetisyenden randevu aldım.(8 temmuza). bir aksilik çıkmazsa döünüşte diyetisyen destekli kilo vereceğim.. bakalım.. ama ben eninde sonunda 55 kg olacağım..

Oğlum uyuyana kadar onunla oynadım hep dışarı çıktık bisiklet sürdü.Yorulmamış anlaşılan zar zor geç uyudu.Balkonu yıkayıp çamaşır astım.Yarım ütülerimi yaptım.Hava çok basık binadakiler yok alışmıştım kalabalığa bunalıyorum evde!Ya kv ya anneme giderim akşama.şimdi mekiğimi çekicem.
Db çok iyi vermişsin ve bunu hakediyorsun!
Btlkbra ,masaja devam ediyor musun?
Nelson,kız senin diyetisyenlik neyin var!Kaynım başladı diyetisyene.Kitapçıga baktım hep aynı şeyler 45 dk haftanın 3jünü yürüyüş
Sebze yoğurt 2lt su cısslar yasak falan filan
Özge benimde hamama ve masaja gidesim var!

Selam kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum çok kıskanıyorum:)
Bende size katılabilir miyim? 3,5 aylık oğlum var kendi kendime diyet yapmaya çalışıyorum sütüm azalıyo kilolarada almış başını gidiyo napıcamı bişmiyorum bana yardım eder misiniz?
Gebelik öncesi kilom 57 di şu an 62.5 kiloyum 55 yada en kötü 57 olmak istiyorum...
Sizler neler yapıyosunuz herkesin kendine göre menüsü var sanırım
Ben sabahları aç karnıma elma sirkesi ılık suyla içiyom süte etkisi nedir bilmeden yapıyom şu an için sorun yok bide yemeklerden 30 dk önce elma yiyorum bakalım nasıl olacak?

Ebrucum zaten ne yapmamiz gerektigini biliyoruz ama isimize gelmiyo iste uc asagi 5 yukari ayni seyleri veriyorlar zaten
Nelson belki diyetisyene mahcup olmamak icin yemezsin ve kilolarda gider boylece seni motive eder yani diyetisyen mevzuu yoksa hicbirimizin diyetisyene iht. Yok bence
Fenerbahcem oncelikle mrb hosgeldin aramiza bebisini Allah bagislasin canim tabiki aramiza katilabilirsin vermen gereken cok bi kilon yok ( biz de oyleyiz de iste kilo azaldikca vermek daha bi iskence oluyo) birbirimizi motive edip kilolardan kurtulucaz ins.
Gecikmis kilo bildirimim
Baslangic:63
Gecen hafta:52.800
Bu hafta:53.500
Gelen:700
Hedef:51
Aldim basimi gidiyorum biri beni durdursun:18:

ebruli haklısın veeeereceğimiz kiloyu bir ayda çok rahat veririz ama olmuyor işte kaçamak maçamak giriyor araya gitmiyor kilocuklarımız.. özgecim evet bende öyle düşündüm.. hem 55 olmak hayalim ve bu hayal öyle hiçde ulaşılmaz birşey değil neden bunyaz bu hayalime ulaşmayımki.. izmire gelmeden önce vereyim diyorum çıtır çıtır da gezeyimmm plajlarda..

sabahtan beri evdeyim yok valiz hazırıla yok ev süpür yok ütü yap.. bu arada komşularla kahve iç ççay iç. yok yemek yap.. saatler geçtii....yok epilasyon yap..biraz aşağıya ineyğm kızalrım oynasın... sonradabir duşalacağım ve son hazırlıklarımı tamamlayacağım..

Hoşbulduk canım allah razı olsun...
Maşallah çok iyi vermişsin ne kadar sürede verdin bu kiloları bana 5 kg yu vermek hayal geliyo neden bilmiyom çok umutsuzum
Neler yapıyosunuz sana zahmet biraz bahsedebilir misin?

Canim ben kizim 6 aylikken diyete basladim 63 kiloyla 5 ayda 14 kilo verdim 49a dustum amma velakin 2 ay icinde 5 kilo aldim biraktim diye diyeti sonrasi hep 2 ileri bir geri iste simdi 51 olmaya calisiyorum bizler burda gunluk memu paylasip cuma sabahi haftalik kilo bildirimi yapiyoruz saglikli kilo vermek icin tavsiye istersen nacizane onerim
Gunde toplamda 3 4 dilim ekmegi aşma sabah 2 ogle ve aksam 1 dilim tabi aksam pilav makarna varsa ekmek yok
Gunde mutlaka olmazsa olmaz 2.5-3 litre su
3 ana 3 ara ogun aralarda 1 porsyon meyve ya da yogurt sut badem ceviz gibi seyler atistirabirsin
En onemli puf nokta su sabah guzel bi kahvalti( emziriyosun zaten cok az da yeme cocugunun rizki herseyden once gelir)peyniri zeytini salatalik domates hatta meyve 1 tatli kasigi bal ya da recel ve sekersiz cay ihlamur vb.
Oglen.
1.secenek .5 kofte (et tavuk vb.)salata
2.secenek .1 kase corba 1 tabak makarna.
3.secenek
Sebze yogurt 1 dilim ekmek
Aksam oglen ne yediysen ondan farkli olarak et yediysen aksamina sebze ye mesela
Ve en gec 18.30 19.00 gibi aksam yemegini yemis ol
Cok acikirsan aksamdan sonra 1 porsyon meyve ya da sut ic ya da yogurt
Yuruyus yaparsan balli kaymak olur daha hizli gider kilolar canim bu sekil beslenirsen hem bebegine sut olur hem abur cubur hamur isinden uzak olursun kilo verirsin umutsuzluga kapilma inan bence vericegine
Peki cok biliyon da sen niye boyle beslenmiyon diyen arkadaslar olacaktir muhtemelen olmasin emi cvbi isime gelmiyo cunku.

İyi geceler arkadaşlar.Yemekten sonra anneme gittim.Parka gittik hep beraber.Ogluş oynarken ben spor aletlerine bindim.Bugün 200 mekik çektim.Ogluşu yıkadım şimdi uyudu.İçim geçmiş masal anlatırken size bakayım diye kalktım.Geçmişe bi bakayım tabi geçmiş varsa

Fenerbahçem ,aramıza hoşgeldin öncelikleBebegini Allah bagışlasın(amin).Bende saglıklı beslenmeye başladıgımda oglum 8 aylıktı.Şimdi 27 aylık ve hala burdayımÖzge arkadaşımız saolsun çok güzel açıklamış:128:Evladının rızkını kesmeden saglıklı beslenerek verirsin inş.

nELSOnum ,ohh ne çok iş yapmışsın bugün.Haklısın belki birinin gözetiminde olmak disipline sokar ve 55 i görürsün inş. canımİyi tatiller sana bol bol gez eglen bizim yerimizede

Özge ,canım yine 53 lere vurmuşsun bende 54lereSonumuz hayrolsun ne diyim artık menü yazmıyorum ama yaacakmışım gibi dikkat ediyorum.Sporlarımı yapıyorum.Bu sabah 1 albeni yedim.Baklım strs yapmadım bugün yarın sabah tartı ne gösterecek?

hoşgeldin güzzelimm.
Hoşbulduk tatlım:)

Ah canım yaaa allah razı olsun hakkını helal et çok uğraşmışsın
Süper kilo vermişsin ya kısaca boğazımıza dikkat edersek olmaz diye bişi yok ki emzirme süreci spora eşdeğermiş zaten ama yinede mekik çekiyom vakit buldukça...
Şimdilik hedefim 55 ama bende evlenmeden önce 49 dum yine olmak isterim ne yalan söylüyüm:)
Saolasın canım ya rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın...
Sütüm azalacak diye korkuyorum zaten bu aralar emmeyi sıklıkla reddediyo sıcaktan mıdır anlamadım hiç böle yapmazdı

Başlangıç kilom 62.5 kg
Hedefim 55 kg
Yarından itibaren fırsat buldukça yazmaya çalışırım genelde bu saatlere müsait oluyorum oğlum gündüz hiç uyumuyo
Hepinize iyi geceler

Birlikte cokca kiolar vericez insallah.
Cnm hosgeldin. Sen de menulerini paylas. Yediklerine daha dikkat ettigimi goreceksin.
Sirkenin rtkisini ben de duymustum. Devam t bakalim. Bol su icicez. Sabahlari da yumurta. Protein insani tok tutuyor cnm.

Başlangıç kilom 62.5 kg
Hedefim 55 kg
Yarından itibaren fırsat buldukça yazmaya çalışırım genelde bu saatlere müsait oluyorum oğlum gündüz hiç uyumuyo
Hepinize iyi geceler

Sen yaz cnm okuruz biz. Vereegin kilo cok az. Hamilelikte cok almissin sen bu iradeyle verirsin hemen kilolari.

çok süper tebrik ederim inşallah bu hafta bir 900 gr daha gider darısı bize inşallah... :)
Kilo bildirimi
Gecen hafta 55.6
Bu hafta 55.1
Giden 500 gr
Hedef 50
tebrik ederim hem bebek hem emzirme hemde diyet bu ne irade b
ebru kilo almamanda bir başarı bence bu hafta senin giden hanen kaberık olucak...
hoşgeldin canım memnun oldum öncelikle ne güzel ya çok az kilo aldın sanırım hamilelikte vereceğin çok kilon yok ve oda bu yazın sonuna kadar gidicek inşallahhhh...
Özge bence sen tatil dönüşünde rahatlıkla vericeksinn aldıklarını... güzel bir tatil yapıp bombe gibi dön... ne zamn çıkıcaksın tatile???

Özge ben senin hikayeni bilmiyordum 14 kilo mu verdin tebrik ederim canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…