- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.081
günaydın kızlar:
ben kilo bildirimi yapmıcam. çünkü tartılmadım.
dün ço uzun zamandır hasretini çektiğim tiramisuyu yedim öğlen yemekten sonra. akşam 17:30 da mercimek çorba ve biber dolması yedim.
ve sabah kalktığımda farkettim ki akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yememişm. eskiden olsa perşembe gecesi bile habire birşeylşer dürterdi. sabah aç uyandım ama tartılmadım.
sonra bu sabah o hep yaptığım kahvaltıyı yapmadım. işe gelince bir sucuklu tost yedim. pişman olmadan.
haftaya tatile gideceğim. spora tatilden gelince başlıcam artık. bir hafta spor yapmaktan birşey kazanmam. ne güzel istikrarlı gidiyordum. şehir dışına çıktım falan derken uzaklaştım. şimdi de bu sıcakta spor yapmak düşüncesi bile beni dehşete düşürüyor. hem ahava çok sıcak hem de sporun teri...düşündükçe afakanlar basıyor..l
kızlar bugun tartıldım 83.200 çıktım reql min 3. günündeyim off off 80 lerden inemedim bi yaa
ne kızlar bugun naptım ve napicam ona gelelim sabah kahvaltı yaptım kızımı uyuttum leslie yaptım 2 mil ama nasıl terledim ee tabi vücud ham nese inş devamı gelir şidide duş aldum size bakiim dedim sonra evi süpürcem silcem toz alcam lavabolar yıkancak sonra kuaföre gitcem manikür pedikür yaptırcam akşam kına var sacımı toplatıcam eve gelip makyaj yapıcam kızı uyutcam eşimle kızı evde bırakıp kınaya gitcem kurtları dökcem
tebrikler datlum kiloyu korumakta büyük bir çaba sarfettirir insana,eski neşeli günlere dönsekte,yeniden yarışıp,listeler yapsak.Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.4
Bu hafta:54.4
Gelen:yok
Giden:yok
Hedef:50
Bi sürü şey yazdım ama hata verdi.Oglum izin vermiyor yanımda pc kapatmaya çalışıyor.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar ve daha çok motivasyon diliyorummmmm
Ebrucum zaten ne yapmamiz gerektigini biliyoruz ama isimize gelmiyo iste uc asagi 5 yukari ayni seyleri veriyorlar zaten
Nelson belki diyetisyene mahcup olmamak icin yemezsin ve kilolarda gider boylece seni motive eder yani diyetisyen mevzuu yoksa hicbirimizin diyetisyene iht. Yok bence
Fenerbahcem oncelikle mrb hosgeldin aramiza bebisini Allah bagislasin canim tabiki aramiza katilabilirsin vermen gereken cok bi kilon yok ( biz de oyleyiz de iste kilo azaldikca vermek daha bi iskence oluyo) birbirimizi motive edip kilolardan kurtulucaz ins.
Gecikmis kilo bildirimim
Baslangic:63
Gecen hafta:52.800
Bu hafta:53.500
Gelen:700
Hedef:51
Aldim basimi gidiyorum biri beni durdursun:18:
Hoşbulduk tatlım:)hoşgeldin güzzelimm.
Ah canım yaaa allah razı olsun hakkını helal et çok uğraşmışsınCanim ben kizim 6 aylikken diyete basladim 63 kiloyla 5 ayda 14 kilo verdim 49a dustum amma velakin 2 ay icinde 5 kilo aldim biraktim diye diyeti sonrasi hep 2 ileri bir geri iste simdi 51 olmaya calisiyorum bizler burda gunluk memu paylasip cuma sabahi haftalik kilo bildirimi yapiyoruz saglikli kilo vermek icin tavsiye istersen nacizane onerim
Gunde toplamda 3 4 dilim ekmegi aşma sabah 2 ogle ve aksam 1 dilim tabi aksam pilav makarna varsa ekmek yok
Gunde mutlaka olmazsa olmaz 2.5-3 litre su
3 ana 3 ara ogun aralarda 1 porsyon meyve ya da yogurt sut badem ceviz gibi seyler atistirabirsin
En onemli puf nokta su sabah guzel bi kahvalti( emziriyosun zaten cok az da yeme cocugunun rizki herseyden once gelir)peyniri zeytini salatalik domates hatta meyve 1 tatli kasigi bal ya da recel ve sekersiz cay ihlamur vb.
Oglen.
1.secenek .5 kofte (et tavuk vb.)salata
2.secenek .1 kase corba 1 tabak makarna.
3.secenek
Sebze yogurt 1 dilim ekmek
Aksam oglen ne yediysen ondan farkli olarak et yediysen aksamina sebze ye mesela
Ve en gec 18.30 19.00 gibi aksam yemegini yemis ol
Cok acikirsan aksamdan sonra 1 porsyon meyve ya da sut ic ya da yogurt
Yuruyus yaparsan balli kaymak olur daha hizli gider kilolar canim bu sekil beslenirsen hem bebegine sut olur hem abur cubur hamur isinden uzak olursun kilo verirsin umutsuzluga kapilma inan bence vericegine
Peki cok biliyon da sen niye boyle beslenmiyon diyen arkadaslar olacaktir muhtemelen olmasin emi cvbi isime gelmiyo cunku.
Saolasın canım ya rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın...Fenerbahçem ,aramıza hoşgeldin öncelikleBebegini Allah bagışlasın(amin).Bende saglıklı beslenmeye başladıgımda oglum 8 aylıktı.Şimdi 27 aylık ve hala burdayım Özge arkadaşımız saolsun çok güzel açıklamış:128:Evladının rızkını kesmeden saglıklı beslenerek verirsin inş.
nELSOnum ,ohh ne çok iş yapmışsın bugün.Haklısın belki birinin gözetiminde olmak disipline sokar ve 55 i görürsün inş. canımİyi tatiller sana bol bol gez eglen bizim yerimizede
Özge ,canım yine 53 lere vurmuşsun bende 54lereSonumuz hayrolsun ne diyim artık menü yazmıyorum ama yaacakmışım gibi dikkat ediyorum.Sporlarımı yapıyorum.Bu sabah 1 albeni yedim.Baklım strs yapmadım bugün yarın sabah tartı ne gösterecek?
Birlikte cokca kiolar vericez insallah.öncelikler herkese günaydınlar.. ve uzun süre topiğe girip size cevaplar yazamadım çok özür dilerimm..... yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş...
ebrulim evet aktif değildim ama yılın yorgunluğu üzerimde idi.. derman bulupda topiğe giremedim .. komşular kv derken zaman geçmiş...
özgecim hoşbulduk canım ama ben buraya gelemedden geri gidyorum.. bu akşam yolcuyum... seninde yolculuğuna az kalmış.. tatil gelip çatmış bile.. iyi tatiller güzelimmm...
ah canım nelson erçekten göbek yaptı 100-200 gram derken kilo almaya başladıı...ve yine yolcuyum. kilo almadan dönerim inşallah...
özgecimmm.. canım ev teslimine az kalmış.. ev olayın kesinleşmiş.. ooo harika canım yaaa.. eve taşınmanın tadını çıkar.. hibir şeyi sorun yapma ve geçmişi hatırladığında hep güzellikler gelsin aklınaaa.. hayılrı olsunn.. mutlu ve zayıf bir şekilde yıllarını geçir yeni evindeee..
papayam canım senin kararının yanındayım.. çünküüü yıl bizi yordu.. dyet düşüncesi bizi yordu.. biraz kurtar endini bunlardannn.. ama bizi sakın bırakma.. yoksa gelirim yanuına biliyorsunn....bu aralar bende d,yet yapmadığım için topiğe uğrayacak yüz bulamadım kendimde.. aama döndüm dolaştım ve kilo bildirimi için geldimm...
tatlım sakin ol.. bir aralar o tartı fobisi bende de olmuştu.. basküle çıkacakken kalbim kütü küt atıyordu.. ama zamanla geçiyor.. bu düşünceyi yenmeye çalış güzelimm..
har,kasın sen kız.. tebrik ederimm.. güzel kilo vermişşinnn..
oo canım tebrikler.. her hafta kilo verin ve hep mutlu olun.. vee ideal kilonuza erişinnn.. darısı banaaa..
Cnm hosgeldin. Sen de menulerini paylas. Yediklerine daha dikkat ettigimi goreceksin.Selam kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum çok kıskanıyorum:)
Bende size katılabilir miyim? 3,5 aylık oğlum var kendi kendime diyet yapmaya çalışıyorum sütüm azalıyo kilolarada almış başını gidiyo napıcamı bişmiyorum bana yardım eder misiniz?
Gebelik öncesi kilom 57 di şu an 62.5 kiloyum 55 yada en kötü 57 olmak istiyorum...
Sizler neler yapıyosunuz herkesin kendine göre menüsü var sanırım
Ben sabahları aç karnıma elma sirkesi ılık suyla içiyom süte etkisi nedir bilmeden yapıyom şu an için sorun yok bide yemeklerden 30 dk önce elma yiyorum bakalım nasıl olacak?
Başlangıç kilom 62.5 kg
Hedefim 55 kg
Yarından itibaren fırsat buldukça yazmaya çalışırım genelde bu saatlere müsait oluyorum oğlum gündüz hiç uyumuyo
Hepinize iyi geceler
çok süper tebrik ederim inşallah bu hafta bir 900 gr daha gider darısı bize inşallah... :)günaydınnnnnnnn
ve 59.5 kiloyummmmmmmmmmmmm
geçen hafta 60.4
bugün :59.5
giden 900 gram
ha iyide 1 gün var niye yazdın der gibisiniz
niyemi,iş çıkışı en yakın dostarımızın ankara çıkışında yazlık evleri var oraya gidicez.meyve,sebze topluycaz beraber,eee gitmişken,mangalıydı,aburuydu cuburuydu tekrar tartı sabah tokat gibi çarpacak yüzüme..
yine dikkat ederim,mangalla aram zaten yok ama meyveye hayır diyemeyeceğim için yiycem,aç yatmaya alışmış vücudumda gazla dolacak ve tartıda olduğumdan fazla çıkıcam,tıpkı geçen hafta olduğu gibi,o yüzden şimdiden yazayım dedim.
geçmişi okudum,okuduklarımı beğendim,
yeşil çayım elimde,az bi şeyler atıştırıyım tekrardan gelicem..
öptüm sizi uykucu çıtırlar..
tebrik ederimKilo bildirimi
Gecen hafta 55.6
Bu hafta 55.1
Giden 500 gr
Hedef 50
ebru kilo almamanda bir başarı bence bu hafta senin giden hanen kaberık olucak...Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.4
Bu hafta:54.4
Gelen:yok
Giden:yok
Hedef:50
Bi sürü şey yazdım ama hata verdi.Oglum izin vermiyor yanımda pc kapatmaya çalışıyor.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar ve daha çok motivasyon diliyorummmmm
hoşgeldin canım memnun oldumSelam kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum çok kıskanıyorum:)
Bende size katılabilir miyim? 3,5 aylık oğlum var kendi kendime diyet yapmaya çalışıyorum sütüm azalıyo kilolarada almış başını gidiyo napıcamı bişmiyorum bana yardım eder misiniz?
Gebelik öncesi kilom 57 di şu an 62.5 kiloyum 55 yada en kötü 57 olmak istiyorum...
Sizler neler yapıyosunuz herkesin kendine göre menüsü var sanırım
Ben sabahları aç karnıma elma sirkesi ılık suyla içiyom süte etkisi nedir bilmeden yapıyom şu an için sorun yok bide yemeklerden 30 dk önce elma yiyorum bakalım nasıl olacak?
Özge bence sen tatil dönüşünde rahatlıkla vericeksinn aldıklarını... güzel bir tatil yapıp bombe gibi dön...Ebrucum zaten ne yapmamiz gerektigini biliyoruz ama isimize gelmiyo iste uc asagi 5 yukari ayni seyleri veriyorlar zaten
Nelson belki diyetisyene mahcup olmamak icin yemezsin ve kilolarda gider boylece seni motive eder yani diyetisyen mevzuu yoksa hicbirimizin diyetisyene iht. Yok bence
Fenerbahcem oncelikle mrb hosgeldin aramiza bebisini Allah bagislasin canim tabiki aramiza katilabilirsin vermen gereken cok bi kilon yok ( biz de oyleyiz de iste kilo azaldikca vermek daha bi iskence oluyo) birbirimizi motive edip kilolardan kurtulucaz ins.
Gecikmis kilo bildirimim
Baslangic:63
Gecen hafta:52.800
Bu hafta:53.500
Gelen:700
Hedef:51
Aldim basimi gidiyorum biri beni durdursun:18:
Canim ben kizim 6 aylikken diyete basladim 63 kiloyla 5 ayda 14 kilo verdim 49a dustum amma velakin 2 ay icinde 5 kilo aldim biraktim diye diyeti sonrasi hep 2 ileri bir geri iste simdi 51 olmaya calisiyorum bizler burda gunluk memu paylasip cuma sabahi haftalik kilo bildirimi yapiyoruz saglikli kilo vermek icin tavsiye istersen nacizane onerim
Gunde toplamda 3 4 dilim ekmegi aşma sabah 2 ogle ve aksam 1 dilim tabi aksam pilav makarna varsa ekmek yok
Gunde mutlaka olmazsa olmaz 2.5-3 litre su
3 ana 3 ara ogun aralarda 1 porsyon meyve ya da yogurt sut badem ceviz gibi seyler atistirabirsin
En onemli puf nokta su sabah guzel bi kahvalti( emziriyosun zaten cok az da yeme cocugunun rizki herseyden once gelir)peyniri zeytini salatalik domates hatta meyve 1 tatli kasigi bal ya da recel ve sekersiz cay ihlamur vb.
Oglen.
1.secenek .5 kofte (et tavuk vb.)salata
2.secenek .1 kase corba 1 tabak makarna.
3.secenek
Sebze yogurt 1 dilim ekmek
Aksam oglen ne yediysen ondan farkli olarak et yediysen aksamina sebze ye mesela
Ve en gec 18.30 19.00 gibi aksam yemegini yemis ol
Cok acikirsan aksamdan sonra 1 porsyon meyve ya da sut ic ya da yogurt
Yuruyus yaparsan balli kaymak olur daha hizli gider kilolar canim bu sekil beslenirsen hem bebegine sut olur hem abur cubur hamur isinden uzak olursun kilo verirsin umutsuzluga kapilma inan bence vericegine
Peki cok biliyon da sen niye boyle beslenmiyon diyen arkadaslar olacaktir muhtemelen olmasin emi cvbi isime gelmiyo cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?