Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

ben annemlerden döndüm evet dün kalorili bir gündü:26: ama abartmadım gerçekten ee anne evi bide ziyaretler olunca mecbur azda yesen kaloriler alıyor başını gidiyor... ben kilo bildirimimi bu cuma yapıcam canım çünkü vermemişimdir inşallahh bu hafta vermiş olurum ama bu hafta tam Perşembe günü hastalanmam gerekiyor (inşallah olmam)artık sonuç ne olur bilemem ama elmden geleni yapıcam...
kızlar bi şeyler yapsak birbirimizi motive etmek kaçamak yapmamak için fikri olan yok mu ya???

Sabah
0.25 x 1 Adet Kıymalı Pide (498 kcal)125 kcal ( sabah sabah da yenir mi deneyin, yedim iste)

Ara
0.50 x 1 Adet Kıymalı Pide (498 kcal)249 kcal

Ogle
1.00 x 1 Porsiyon İç Pilav (341 kcal)341 kcal
4.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)272 kcal
0.50 x 1 Demet (40gr) Dereotu (22 kcal)11 kcal
6.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)12 kcal

Ara
2.00 x 100ml Humana kimyonlu rezene cayi (15 kcal)30 kcal
2.00 x 100ml Humana still tea (74 kcal)148 kcal

Aksam
1.00 x 100gr Superfresh ton baligi (212 kcal)212 kcal
2.00 x 1 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal

Alınan Kalori Toplamı1508 kcal

Günaydın arkadaşlar.Çokkkk mutlu uyandım bu sabahTartıda 53.9 gördümmmmmcuma 54.4tüm.2 sabahtır oglumla yürüyerek fırına markete gidip sonra kahvaltı yapıyoruz.Bu yürüyüşlerin mi yoksa 2 gündür diyet modunda olmadıgım,psikolojik olarak yoksa perşembe çok yiyip stres yaptıgım için mi biliyorum nedenini:44erşembe hep yiyiesim oluyor ve cuma + çıkıyorum ama cuma yada perşembe sabhları eksi çıkıyorumPerşembe yada c.tesi bildirim yapıcam bu hafta bakalım ne olacakBirde sabahları ogluşla yürüyerek ekmek almaya gitmeye devam keşke bakanımız olsada sabah akşam yürüsekSabah kk kadar 1 dl mi hesap kitap yapmadan çatalıma geldigi kadar peynir yedim ve çoktandır yemedigim canpare bisküvi yedim

Günaydın canımOlsun annelerin yemeklerine hayır denilmiyorBugünden itibaren devam cuma gününe kadar çok var verirsin

Canım sabah ve ara kıymalı pide olmamışOnun yerine peynir salata domates yeşillk 1 simit 1 kaşık bal mesela ve yeşilçay olsa daha besleyici ve tok tutucu olmaz mı nacizane fikrimSebze yemegi yemiyosun sanırım pilav pide kuru hemde kalorili onun yerine sebze tavuk felan yesen

günaydın kızlar dün nasıl oynadım nasıl oynadım ayaklarım agrıyo hala mevcann burda olsaydında senide götürseydim :) özgecim çok teşekkürederim ama kaç aydır burdayım bi gr oynamadı gerçi bu ara iyet modundan çıktım menüü bile paylaşamıyorum ama düzene gircem inş :) ebrucumm tartıda gördüğün rakama çok sevindim cuma günleri gerçekten çok stres yapıyoruz benden ondan kilo fazla çıkıyo bence kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama hep unutuyorum ya kusura bakmayın ...

bende biraz önce kızımı yıkadım uyuttum ve birazdan leslie yapcam inş kilo vermemde yardımcı olur

Malum bugün c.tesi ve sabah şekerimiz yok O kadar alıştık ki sabah sabah neşe dolu mesajlarına aa bugün H.sonu deyip iç geçirdim

Btlkbra , canım stresten galiba Haklısın!Ohh kaç gündür leslie yapıyorsun maşallah devamı gelir inş:)

Gunaydin kizceler nasilsiniz bakalim kizim 2 gundur oksuruyordu dun gece oksuruk krizi tuttu bugun dr goturucez muhtemelen yedigi dondurmadan oldu
Happy canim ben dogum kilolarimi verirken cok iyiydim ya nasil bi motivasyon anlatamam sana ozaman giydigim hicbirsey olmadigindan acayip azim etmistim tatile gittim acik bufe bir tatli menusu vardi otelin ona ragmen orda kosu bandinda kostum falan 300 gr verip gelmistim simdi artik pantolonlarima gobegime ragmen giriyorum ve cok kilolu durmadigim icin onemsemiyorum saniyorum ve tatilde de yiycem nasilsa deyip dikkat etmiyorum bi gidip gelimde bakalim dikkat etmeye basliycam bu sali gidiyoruz tatile canim 5 gun kalicaz
Bir gun yiyip diger gunler dikkat edersen kilo yapmaz zaten canim o yedigin cisslar nefsini koreltir hafta ici full dikkat et ki .hafta sonu odulu haket
Ebruuu hadi arkasi gelsin insallah 53 sonra 52 leri de gor ben onceden de dedim senin vucudun cuma fobisi var.
Dedigin gibi yuruyus yapsak oyle guzel olur ki belki krese giderlerse bi ihtimal yapabiliriz
Btlkubra ohhh yandan gobekler atilmis ne guzel.kiloya gelince canim sen tam kilo vercekken tatile gittin sekteye ugradi normal yani gene menu paylas oto kontrol olsun ve lessie devam

slm kuzucuklarımmmm
öğle civarı öyden geldik toktu karnım bi tartılayım dedim biliyosunuz geçen hafta regliydim tartıldım ve 61.5 çıktım hemde tıka basa tok bi karınla ama yarın sabah aç karınla tartılıcam bu arada kezceler ramazanda sahur ve iftarıda hafif açıp afif kapatalım mesela ben her sahur da 2 tane haşlanmış yumurta yicem kahvaltı zytin peynir salata yemeyi düşünüyorum başka şeyler yedimi mide yanması çok oluyo bende hassas midem hepinizi öpüyrum gece yazıcam menümü

Haklisin. Sebze pek sevmiyorum. Ama yiycem.
Evet bir gun cisslardan yeyince bir sey olmaz.

Kizlar nasilsiniz bugun yemek yaptim sonra baktim mutfak cami cok fena kirlenmis bi kova su yaptim icine az fairy sıktım ve de elma sirkesi doktum biraz bizdeki .dogal sirke katki maddesi hic yok nese microfiber bezle sildim 2 dk camurlu cam ayna gibi oldu hd goruntu veriyo artik o derece yani
Sirke parlaklik veriyo ben bulasik makinesinde parlatici gozune de koyuyorum koku da hic olmuyo bilmeyenler icin ben de kk da okudum ogrendim hemen uyguladim
Sonra markete arap sabunu gelmis yuzey temizleyici gibi sisede vileda yaptim onla evi miss gibi koktu dogal temizlik maddesi oda uzerinde de yaziyor zaten hic kimyasal yok bu ara favorilerim arasinda olcak.
Sonra buyuk markete gittik kizima denizde havuzda kullanmasi icin bez mayolardan aldik cok pahaliydi yaa ama mecbur iste koca otelde bi kaza olmasin dimi ama

çok iyi yapmışsın cnm bende elma sirkesini çok kullanırım bulaşık makinesinde amaşır makinesinde yumuşatıcı bölümüne 2 yemek kaşığı kadar döküyorum yumuşacık oluyo bende bi yerde okumuştum denedim onayladım :) bişi sorcam bende arab sabunu da var geçen sene almıştım koca bi paket hani şu koyu jel olanından onu ben fısfıslı bidonda sulandırıp kullansam olurmu ki nasıl yapcam bu arada cuma günü küçük oğlumun 2. yaş günü kutlması var ve oook işim var camlar silincek kapılar temizlik off daha bi dünya iş
menüm sabah aç karnına kayısılı form çayım
kahvaltıda azcık menem 1 dilim ekmek 1 tane şepit yedim hani şu ramazan hazırlık yufka yapılır ya onun yumuşağından salçalı olrak yedim 1 kk peynir 2 zeytin 3 bardak çayb
ara nescafe
öğle 1 tabak sulu köfte 1 dilim ekmek
ara kahve görümcem geldi
akşam 2 yemek kaşığı kuskus yedim 15:00 gibi
limonta
ay yapıcam birazdan kocam da gelir 1 de içeriz ohh mis mis
su 1.5 litre
spor eve geldim heryer darma dağın yıkancakları yıkadım astım ütülencekler vardı onları ütüledim eşim evi mutfağı çok dağıtmış bi geldim eve heryer bılaşık onları toparlayıp makineye attım evi derle tuvaleti banyoyu yıkadım bahçeyi süpürdüm yarında camlarımı siler evi süpürür silerim kocamda mesaiye gidicek yarın akşama da işten gelince avm ye gideriz belki abime mudanyaya gideriz bi deniz havası alırız heralde ş,mdilik b kadar kızlar yarın sabah kilo bildirimimi de yaparım

Zuzucum ben denemedim o sekilde ama dene derim olabilir yani o kadar saglikli ki kucuk cocuklarimiz var evde onlar icinde iyi olur.
Sirkeyi camasir makinesinde denememistim kizimin camasirlarina yumusatici dokmuyordum onda denerim hem mikroplari kirar iyi fikirmis
Senin oglusla benim kiz ayni gun dogmuslardi ama ben tatilde olucam yirttim o yuzden

Önce bugün ki menüm:)
12.00 - 1 tane yağsız az peynirli gözleme, domates salatalık birer tane maydanoz ve 3 tane zeytin bide yeşilçay
15.00 - 1 şeftali- 1 avuç kiraz
18.00 - menemen yumurtasız bide ekmeğin dibine tam vuruş:)
Ve bombaaaaa....
Saat 22.00 yeşilköy sahil yürüyüşle birlikte kağıt helva arası 3 top dondurma hemde çikolata soslu fındık ceviz cabası:) allahım naptım ben

Kızlar açıklma yapmam lazım normalde öğünlerin arasını bu kadar açmam oğlum çok huysuzdu hiç bişi yiyemedim açlıktan tükeniyodum ki teyzem geldi hemen çay demledi bi menemn yaptı nasıl ekmeksiz yiyim çok açtım
Dondurmaya gelince de evde çok bunalmıştım babamıza rica etttik saolsın götürdü bizi ama oraya gidipde roma kornete uğramadan olmazki:)
Tamam suçluyum kabul ediyorum yarın telafi edicem:)

Fenerbahcem sabah kahvaltisi ve sonraki aran iyi olmus
Ama emziren biri olarak 3 saatlik ara aciktirir insani ekmegin dibine tam vurustan kastin 1 ekmek sanirim
Yaa sen emzirmesen elestircem de dilim varmiyor bebisin bol bol emsinde kalori yak bari
Gene buraya kadar hadide o kagit helva olayi fena iste suan onlar gobeginde ve totonda yag olarak yerini aldi bu gibi etkinligi haftada 1 ve mumkun mertebe saat en gec 18.00 gibi yap ozsman telafi etmene gerekte kalmaz ve tadini cikara cikara yersin
Bu arada ben de ilk diyet gunumde babam yas pasta alip gelmisti ertesi gunde misafirlikte gene yas pasta onume koymuslardi( hic dayanamam)ben yarisini yemistim sanirim oyle hatirliyorum oluyor yani boyle seyler

Zuzum hoşgeldin canım ama inş kilonla gelmemişsindir:)Çamaşır makinası yumuşatıcı yerine mi koyuyorsun sirkeyi?Şimdiden kolay gelsin canım muck

Özge , kızın öküsürügü nasıl oldu?Geçmiş olsun canım!Elma sirkesini bende camlara ve bulaşık makinasını duyup baaydır uygularım!Ama zuzumun çamaşır için ilk kez duydum!Bugün bi site buldum tesadüf eseri.Herşeyin doğalını yapıolar!İstersen özelden yazarım bakarsın.Ben bayılıyorum çamaşır suyuna vernele illa bişiler kokucak!Ama zararları o kadar büuükki!Hele küçük çocuklar için!Dogala geçicem diyorum ama vernel koymayınca yada yere çamaşır suyu koymayınca temizlenmiyormuş gibime geliyor:-(

Fenerbahçe'm , ahh oraya gidip dondurma yada waffle yemeden duramazdım ama Bayadır gittiğim halde yemiyorum!Ama bu hafta waffle yemek istiyorum!Neyse artık bugün yeni birgün ve yeni motivasyon

Günaydın benim kadim arkadaşlarım:)
Dün çok istediğim Hotel bir yerde indirime girmiş ve 12 Ağustos eşim beni kırmayıp rezervasyon yaptırdı yuppi Tarih belli oldu ya sardı beni bi telaş!Hemen Korseyi giydim bugün ter döktüm resmen!Göbek için tüm çabamı göstericem!Ben yatayım tekrar uyuyun bakalım canlarım(mevcanı özledim canlarım derdi

Ebrucum kizimin oksurugu fena yaaa yavrum uyandi kriz tuttu uyuyamiyo dun dr aradim kapaliymis pazartesi gel dedi ilac versem be vercem bilemeedim ezbere ilac vermekte istemedim zaten elimde sogukalginligi icin surup var birtek
Temizlige gelince o malum d ile baslayan camasir suyundan ben de vazgecemiyorum ama cok agir kimyasallar iceriyor iste kendimize de zarar cevreye de.
Ozelden yazarsan sevinirim siteyi bbirde ben amyway (loc) urunlerin methini cok duydum dogalmis hem yeni ev icin almayi dusunuyorum cam ocak var ora hic izgarasi yok goruntusu cok guzel ama kullanislimi bilmiyorum onun temizligi ve firin icin alirim sanirim cizilmesin diye
Bu arada tatile gidicek olmana cookkkk sevindim canim :13:bak onunde bi zxman var gec degil yani insallah kilo vererek gidiceksin tatiline
Yarin sabah sekerimiz gelicek az kaldi canim

Cnm bak senin icin kalori hesabi yapicam simdi

1 somon ekmek 642 kalori
Menemen bir tabak 150 kalori
Peynirli gozleme yagsiz 200 kalori
Domates salatalik biber maydonoz tas catlasa 50 kalori
Zeytin 24 kalori
Cayi saymiyorum bile
Zaten 1000 kusur kalori almissin cok az yani en az 1400 olsun. Onu da dondurmadan tamamlamissin iste.

Ben daha anne değilim ama hamileyim ve çoook kilo aldım (
Bana da yardım edin en azından bundan sonra kilo almıyım.
Hatta acaba az da olsa kilo vermek mümkün müdür?
Tabi bebeğe zarar vermeden =))

Son düzenleme:
Hatta bu sabah ne yediğimi de yazayım =))

Daha kahvaltıya 2-3 saat var
Açlığım basılsın diye 2 lokma ıspanaklı börek
6-7 tane de çilek =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…