- 6 Nisan 2013
- 189
- 4
- 46
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.101
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
ben annemlerden döndüm evet dün kalorili bir gündü:26: ama abartmadım gerçektenee anne evi bide ziyaretler olunca mecbur azda yesen kaloriler alıyor başını gidiyor... ben kilo bildirimimi bu cuma yapıcam canım çünkü vermemişimdir inşallahh bu hafta vermiş olurum ama bu hafta tam Perşembe günü hastalanmam gerekiyor (inşallah olmam)artık sonuç ne olur bilemem ama elmden geleni yapıcam...
kızlar bi şeyler yapsak birbirimizi motive etmek kaçamak yapmamak için fikri olan yok mu ya???
Sabah
0.25 x 1 Adet Kıymalı Pide (498 kcal)125 kcal ( sabah sabah da yenir mi deneyin, yedim iste)
Ara
0.50 x 1 Adet Kıymalı Pide (498 kcal)249 kcal
Ogle
1.00 x 1 Porsiyon İç Pilav (341 kcal)341 kcal
4.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)272 kcal
0.50 x 1 Demet (40gr) Dereotu (22 kcal)11 kcal
6.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)12 kcal
Ara
2.00 x 100ml Humana kimyonlu rezene cayi (15 kcal)30 kcal
2.00 x 100ml Humana still tea (74 kcal)148 kcal
Aksam
1.00 x 100gr Superfresh ton baligi (212 kcal)212 kcal
2.00 x 1 Dilim (22gr) Uno Denge Light Ekmek (40 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)28 kcal
Alınan Kalori Toplamı1508 kcal
Haklisin. Sebze pek sevmiyorum. Ama yiycem.Günaydın canımOlsun annelerin yemeklerine hayır denilmiyor Bugünden itibaren devam cuma gününe kadar çok var verirsin
Canım sabah ve ara kıymalı pide olmamışOnun yerine peynir salata domates yeşillk 1 simit 1 kaşık bal mesela ve yeşilçay olsa daha besleyici ve tok tutucu olmaz mı nacizane fikrim Sebze yemegi yemiyosun sanırım pilav pide kuru hemde kalorili onun yerine sebze tavuk felan yesen
Evet bir gun cisslardan yeyince bir sey olmaz.Gunaydin kizceler nasilsiniz bakalim kizim 2 gundur oksuruyordu dun gece oksuruk krizi tuttu bugun dr goturucez muhtemelen yedigi dondurmadan oldu
Happy canim ben dogum kilolarimi verirken cok iyiydim ya nasil bi motivasyon anlatamam sana ozaman giydigim hicbirsey olmadigindan acayip azim etmistim tatile gittim acik bufe bir tatli menusu vardi otelin ona ragmen orda kosu bandinda kostum falan 300 gr verip gelmistim simdi artik pantolonlarima gobegime ragmen giriyorum ve cok kilolu durmadigim icin onemsemiyorum saniyorum ve tatilde de yiycem nasilsa deyip dikkat etmiyorum bi gidip gelimde bakalim dikkat etmeye basliycam bu sali gidiyoruz tatile canim 5 gun kalicaz
Bir gun yiyip diger gunler dikkat edersen kilo yapmaz zaten canim o yedigin cisslar nefsini koreltir hafta ici full dikkat et ki .hafta sonu odulu haket
Ebruuu hadi arkasi gelsin insallah 53 sonra 52 leri de gor ben onceden de dedim senin vucudun cuma fobisi var.
Dedigin gibi yuruyus yapsak oyle guzel olur ki belki krese giderlerse bi ihtimal yapabiliriz
Btlkubra ohhh yandangobekler atilmis ne guzel.kiloya gelince canim sen tam kilo vercekken tatile gittin sekteye ugradi normal yani gene menu paylas oto kontrol olsun ve lessie devam
Kizlar nasilsiniz bugun yemek yaptim sonra baktim mutfak cami cok fena kirlenmis bi kova su yaptim icine az fairy sıktım ve de elma sirkesi doktum biraz bizdeki .dogal sirke katki maddesi hic yok nese microfiber bezle sildim 2 dk camurlu cam ayna gibi oldu hd goruntu veriyo artik o derece yani
Sirke parlaklik veriyo ben bulasik makinesinde parlatici gozune de koyuyorum koku da hic olmuyo bilmeyenler icin ben de kk da okudum ogrendim hemen uyguladim
Sonra markete arap sabunu gelmis yuzey temizleyici gibi sisede vileda yaptim onla evi miss gibi koktu dogal temizlik maddesi oda uzerinde de yaziyor zaten hic kimyasal yok bu ara favorilerim arasinda olcak.
Sonra buyuk markete gittik kizima denizde havuzda kullanmasi icin bez mayolardan aldik cok pahaliydi yaa ama mecbur iste koca otelde bi kaza olmasin dimi ama
Cnm bak senin icin kalori hesabi yapicam simdiÖnce bugün ki menüm:)
12.00 - 1 tane yağsız az peynirli gözleme, domates salatalık birer tane maydanoz ve 3 tane zeytin bide yeşilçay
15.00 - 1 şeftali- 1 avuç kiraz
18.00 - menemen yumurtasız bide ekmeğin dibine tam vuruş:)
Ve bombaaaaa....
Saat 22.00 yeşilköy sahil yürüyüşle birlikte kağıt helva arası 3 top dondurma hemde çikolata soslu fındık ceviz cabası:) allahım naptım ben
Kızlar açıklma yapmam lazım normalde öğünlerin arasını bu kadar açmam oğlum çok huysuzdu hiç bişi yiyemedim açlıktan tükeniyodum ki teyzem geldi hemen çay demledi bi menemn yaptı nasıl ekmeksiz yiyim çok açtım
Dondurmaya gelince de evde çok bunalmıştım babamıza rica etttik saolsın götürdü bizi ama oraya gidipde roma kornete uğramadan olmazki:)
Tamam suçluyum kabul ediyorum yarın telafi edicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?