Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

başlangıç 68
geen hafta 61.400
bu hafta 61.000
giden 400
gelen yok
o kadar yememe rağmen ilo almamışım ya helal olsun bana ama köyü olanlar bilir köyde iş hiç bitmez temizliği yaparsın sonra hamur işi yaparsın kışlık veya ramazanlık sonra da çocukların peşinde koşarsın sanırım bu yüzden kalori almadım

Ben daha anne değilim ama hamileyim ve çoook kilo aldım (
Bana da yardım edin en azından bundan sonra kilo almıyım.
Hatta acaba az da olsa kilo vermek mümkün müdür?
Tabi bebeğe zarar vermeden =))

Hatta bu sabah ne yediğimi de yazayım =))

Daha kahvaltıya 2-3 saat var
Açlığım basılsın diye 2 lokma ıspanaklı börek
6-7 tane de çilek =)

Hosgeldin
Kilo alimini azaltsan yeter simdilik. Biliyorum cok zor ben 20 kilo aldim biliyorum.

Sabah
Ceyrek porsiyon patates kizartmasi actfry da
3 zeytin
1 domates
1 dilim denge light ekmek
100 gr light peynir
1 haslanmis yumurta

Ogle
Yarim kiymali pide
Domates
1 kase yogurt

Aksam
Suku patates 1 tabak
1 kase yogurt
Marul

Ara
Rezene cayi

Kizlar baskul kafayi yiyor arada.
Kiyafetlerim o gr olabilir mi.
Kiyafetlerimi cikarinca da ayni kiloyu gosteriyor ya.

günaydın kızlar nasılsınız sabah kalktım kahvaltı yaptım kızımla oynadım sonra kızı uyuttum 2 mil leslie yaptım duş aldım suyumu aldım yanıma oturdum şimdi bugün düğünümüz var ona hazırlancam şimdilik böle kızlar öptüm sizi

Tekrar geçmiş olsun canım.Bnim ev eczane gibi görsen 3 raf ilaçİlaçları bile ezberledim!Loc bende çok övdüler diye aldım.Ama camlarımı leş gibi yaptı bulanık bulanıkBende ogluşun odasına kimya kokmasın diye onunla siliyorum bitsin diye ugraşıyorum.Ama artık sirke arap sabunu araştırıp diger dogal yollarla temizlik yapıcam.Çünkü eşim bigün zehirleneceksin diyor.Kaç kez banyoda fenaalaştım yogurt yedim de kendime geldim.Banyo ayrı küvete ayrı fayanslara ayrı tuvalte ayrı hepsi karışıyor tıkıyor beniİnş. tatile gidene kdar hedefime ulaşsam sonra 52 lerde kalabilsem.Yarın sabah güne sabh şekerimizle uyanıcaz
Ben daha anne değilim ama hamileyim ve çoook kilo aldım (
Bana da yardım edin en azından bundan sonra kilo almıyım.
Hatta acaba az da olsa kilo vermek mümkün müdür?
Tabi bebeğe zarar vermeden =))
Canım kilonu dert etme.Saglıkla bebegini kucagına al sonra verrsin burda merak etme!
eee bu kadar koşturmaya kilo kalmaz bravo zuzuumm
Canım kaç gündür bakıyorumda leslie yaıosun hiç bırakma bu hafta 7 li rakamları güüsün inş.
Kizlar baskul kafayi yiyor arada.
Kiyafetlerim o gr olabilir mi.
Kiyafetlerimi cikarinca da ayni kiloyu gosteriyor ya.

Canım sıklıkla tartılıp moralini bozma!Bugün oynamazsa yarın oynar

Kizlar gunaydinlar
Gnn86 canim hamur isi aburcuburdan mumkun mertebe uzak dur gene buraya devam edebilirsin tabi sen zaten saglikli beslenirsen sutunu yogurdunu yumurtsni etini hep dengelersen zaten sadece bebisin kilo alir dogum sonrasi da az bi kilo kalir sana haa arada canin bisi ceker hamissin onu da ye yani kac kere hamile kalicaz keyfini de cikarmayi ihmal etme tabi abartmadan
Db55 hassas tartilar yapiyor bazen benimki de yapiyordu surekli tartilma zaten iyi gidiyosum vucudunu strese sokma bosuna
Btlkubra hadi bakalim bugun aksamda senden iyi bi performans bekliyoruz canim bol bol oyna
Ebrucum bizim eve gelen misafir basim agriyo dese vericek ilacim yok o derece
Esim de ben de cok nadir ilac aliriz cogu insanin evi cocuk yuzunden ilac doluyor zaten Allah beterinden korusun tabi ama kizim yilda 2 3 kere hastalanir o da genelde kuzenleri hastaysa ona gecer bunye meselesi sanirim kimisi hassas oluyo eltimin evi de ilac dolu malesef kizlari cok sık hastalaniyor
Loc camlarda da iyiymis demislerdi ben de hemen 2 kutu alayim diyordum ozaman mutfak icin alirim cok abartmam yani memnun kalmazsam almam birdaha zaten.
Ben de artik elimden geldigince dogala donucem sen de sakin 2 3 ilaci birlestirip kullanma bak Allah korusun soluyosun o havayi ne gerek var gene kirleniyo nasilsa sagligindan onemli degil canim

Ebrucum valla leslie cok ii oodu baya ter atiyorum henuz 2 mil yapiorum ama yavas yavas artiririm artik bide leslie yapinca kendimi dinc hissediyorum ayy ins canim yaa inan bende cok istiyorum 7 li rakamlari :)) canim gecen yazmistin cvp atamadim masaja devam edicem sali gunu baslicam ins :)) osgecimm valla esim dugun dedinmi strese giriyo kiyafetime makyajima basortumun rengine kadar karisir cok dikkat cekiyomusun o yuzden oturdugum yerden kalkabilirsem iyi

Hiiii anladim canim dun tabi kina gecesiydi erkek yoktu rahat rahat oynadin dugunde oynaman olmaz ozaman tabisiii beyin ne derse o

Ay çok saol cnm yaaa sana zahmet verdim ben çok dert edinmiştim iyi madem bu aksamda yiyim bari:) şaka şaka

Abbas waffle dimi ama sıcakta gitmez be canım dondurma daha iyi:)
Yok canım ya 1 ekmek kadar da yemedim yarım anca yemişimdir beyaz ekmek olmıyaydı iyiydi:)

ben iki çocuktan fırsat bulamıyorum yazmayaçok azalttım yemeği ama tartı hep aynıhiç umudum yok ben db55 gibi yesem 80 olmuştum azyiyorum ama gitmiyor kilolar bem mamada veriyorum sütüm yetmiyor.db55 bişeyi merak ettimniye hep menünde pide var:26:

ebrucum oğlunun tuvalet alışkanlığı nasıl oldu seni o topikte bazen görüyordumbenimki25 aylık kestim bezden çok şükür amaçok zor oldu evin her köşesi battı

merhaba kızlar:
telden takip ediyorum sizi sürekli de biliyorsunuz ben telden yazma özürlüyüm. ancak çok zor durumda kalırsam pc yada laptop yoksa etrafımda ancak yazıyorum. o da benim yazdığımı düzeltiyor ya. ben özgecim yazıyorum tel özgeçmiş diyor...
db ben de merak ediyorum neden hep pide yiyorsun. bazen sabah kahvaltıda bile pide yiyosun...
zuzu ne güzel kilo almamışsın. çok sevindim senin adına...
ebrucum tatil ayarlanmış ne güzel. nereye gidiyorsunuz tatile...
Nelson yine gezmelerde en son izmir de old. yazmış face ye...
kübra cım ben uzun zaman leslie yaptım. mili zorlanmadan yapabiliyodum...zamanla alışırsınız...
ben diyet modundan çıktım. ve daha rahat olduğumu farkettim. mesela dün akşam 18:00 de 2 yk kadar et kavurma, 2 yk erişte bol salata yedim.
gece 12:00 gibi arkadaşlar ekmek arası köfte yiyelim dediler. eskiden olsa görmemişler gibi koşardım hemen yumulurdum. aç olmama rağmen yok dedim yemicem. sanırım diyette değilim istesem yerim ama canım istemiyor modundayım. eskiden olsa diyetteyim ama hadi yiyivereyim, fırsat bu fırsat derdim. bilmem anlatabildim mi...
az önce uzun zamandan sonra spora yeniden başladım. jillian yapacaktım ama sevmedim. hareketler arasında çok duraksıyor gibi geldi bana. zaten indirememiştim. netten izliyordum. nette bir ara gitti geldi olmadı yani.
slim in 6 yaptım. duştan sonra da baktım oğlum pötibör yiyor. attım ağzıma iki tane...
ben anladım ki yemeyerek kilo veremiyorum. ben spora önem vermeliyim. bu yaştan sonra hem vücudum şekilli durmalı hem de boğazdan keserek gitmiyor benim kilolar...

Papatyacim senin adina cok sevindim zor olani basarmissin umarim hep bu sekilde kendiliginden iyi gider
Tlf gelince bendeki tlfda da akilli klavye var cok sinir bozucu gercekten msj yazarken sinir oluyodum gereken ayardan bu ozelligi off yaptim sende devre disi birakabiliyosan dene canim

Haklısın saglıgımızla oynuyoruz.Hem temizlik malzemeleri için hemde oğlum ve kendimiz için şampuan duş jeli gibi şeylerin doğalını araştırmaya başladım.Eve geçince özelden yazarım canım.Loc mutfak ürünlerini al bakalım 1tane dene önce derim!
Devam et canım leslie ye!Masaja devam edince gelişmeleri yine yaz emi:)Eşin kıskanç anlaşılan Bide zatıflayınca ne yapar kimbilir:))
ebrucum oğlunun tuvalet alışkanlığı nasıl oldu seni o topikte bazen görüyordumbenimki25 aylık kestim bezden çok şükür amaçok zor oldu evin her köşesi battı
Bizde tamamladık çok şükür canım!Ama hala ben oturtunca yapıyor :/ sizde tamamlamışsınız ne güzel :)Artık rahatsız bu anlamda:)

Fethiye sahra su otele gidiyoruz canım.Çok beğeniyordum ama eşim kaynımın düğünü var diye sıkışırız gitmeyelim diyordu.İndirimi görünce tabi benim ısrarlarında eklenince :)
Senin yaşadıklarını yaşıyorum bende!Diyet modunda olmadığımdan hiç kaçamak yapmıyorum:-0 Gece aç yatıyorum.Önceden hep ne yesem biraz daha yiyeyim toksamda tatayım biraz diyordum.Hepsi sona erdi saldırmıyorum yiyeceklere artık:)Bugün 2 saat yürüdüm.Biraz sonrada kv çocuğa bakarken yürüycem!
Telden yazmayı bende sevmiyorum!Özgenin dediği ayarı bulmaya çalışıcam!

Cnm benim toplam aldigim kalori 1500 u gecmiyor. Sen belki bilmeden kalorili seyler yiyorsundur ya da porsiyonun fazladir ya da gec yiyorsundur.
Niye hep pideli var. ben hep yemek yapamiyorum. Hamarat degilim o kadar. Bebegim de izin vermiyor yoruyor beni. Pratik olsun diye hafta sonu pide yaptiriyorm. Buzluga da atiyorum. Cikarip cikarip yiyorum. Gercekten gunun su saati beynim yaniyor resmen.zevk icin degil de karnim doysun diye mutfaga giriyorum elimin altinda hazir seyler olsun istiyorum. Mesela annem gitmeden pogaca yoti, buzluga attik. Onu da cikarip yiyorum. Ama pide kadar tok tutmuyr.
Aslinda benim favorim lahmaum. Pideden daha az kalorili ve o da tok tutuyor.
Boyle iste cnm.
Senin menuleri incelemeye aliyorum artik.

Yukarida da yazdim cnm. Tok tutuyor beni ve zahmetsiz. Dolaptan cikariyorum isitmiyorum bile.
Yeni favorim gozleme. Bu hafta sabahlari gozleme yiycem.

menüm sabah kalkınca kayısılı form çayım
kahvaltım 1 ddilim ekmek 3 zeytin 1 banım reçel 1çatal peynir 1 bardak az şekerli limonata
ara 2 ceviz
öğle 2 yemek kaşığı kuskus
ara nescafe
akşam dışardaydık 1 dilim pizza 4 soğan halka 2 tavuk baget 1 bardk kola
ara misafirlikteydik tabağı doldurmuş kadın sadece 1 tane krabiye yedim çayla beraber
su 1 litreden az
spor avm de gezdim çok sonra evi süpürdüm sildim çok yoruldum ...

13.30 - menemen , 3 dilim tam buğday ekmeği, 2 çatal peynir , 2 zeytin sekersiz çay
16.00 - şeftali ,kiraz
18.00 bi porsiyon köfte 1 dilim ekmek salata
22.00 karpuz çokca:)
Suda içemedim en fazla 1 bardak suyla aram hiç yok
Spor da aynen avm ve sonrası ev süpürme:)

Karpuzun zararı varmı bilmiyom baya yiyorum süt yapıyo napıyım
Bu arada dışarıda olduğmuz için yine aralar düzensiz eşim evde oluncada en erken bu saatte kHvaltı yapıyoruz erken kalkmaz asla tabi bende güne hep öğleden sonra başlıyoruz çok kötü doğum iznime ayrıldığımdan beri 2 den önce yattığımı bilmem ezanlarda uyduğumuz bile oldu çoğu zaman ama hep eşimin yüzünden o yatmak istemiyo bende tek başıma asla uyumam

Cnm menun cok guzel. Gec yatiyorsan da o saatte bir sey yenenin zarari yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…