- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.121
Ben daha anne değilim ama hamileyim ve çoook kilo aldım(
Bana da yardım edin en azından bundan sonra kilo almıyım.
Hatta acaba az da olsa kilo vermek mümkün müdür?
Tabi bebeğe zarar vermeden =))
Hatta bu sabah ne yediğimi de yazayım =))
Daha kahvaltıya 2-3 saat var
Açlığım basılsın diye 2 lokma ıspanaklı börek
6-7 tane de çilek =)
Tekrar geçmiş olsun canım.Bnim ev eczane gibi görsen 3 raf ilaçEbrucum kizimin oksurugu fena yaaa yavrum uyandi kriz tuttu uyuyamiyo dun dr aradim kapaliymis pazartesi gel dedi ilac versem be vercem bilemeedim ezbere ilac vermekte istemedim zaten elimde sogukalginligi icin surup var birtek
Temizlige gelince o malum d ile baslayan camasir suyundan ben de vazgecemiyorum ama cok agir kimyasallar iceriyor iste kendimize de zarar cevreye de.
Ozelden yazarsan sevinirim siteyi bbirde ben amyway (loc) urunlerin methini cok duydum dogalmis hem yeni ev icin almayi dusunuyorum cam ocak var ora hic izgarasi yok goruntusu cok guzel ama kullanislimi bilmiyorum onun temizligi ve firin icin alirim sanirim cizilmesin diye
Bu arada tatile gidicek olmana cookkkk sevindim canim :13:bak onunde bi zxman var gec degil yani insallah kilo vererek gidiceksin tatiline
Yarin sabah sekerimiz gelicek az kaldi canim
Canım kilonu dert etme.Saglıkla bebegini kucagına al sonra verrsin burda merak etme!Ben daha anne değilim ama hamileyim ve çoook kilo aldım(
Bana da yardım edin en azından bundan sonra kilo almıyım.
Hatta acaba az da olsa kilo vermek mümkün müdür?
Tabi bebeğe zarar vermeden =))
eee bu kadar koşturmaya kilo kalmaz bravo zuzuummbaşlangıç 68
geen hafta 61.400
bu hafta 61.000
giden 400
gelen yok
o kadar yememe rağmen ilo almamışım ya helal olsun bana ama köyü olanlar bilir köyde iş hiç bitmez temizliği yaparsın sonra hamur işi yaparsın kışlık veya ramazanlık sonra da çocukların peşinde koşarsın sanırım bu yüzden kalori almadım
Canım kaç gündür bakıyorumda leslie yaıosun hiç bırakma bu hafta 7 li rakamları güüsün inş.günaydın kızlar nasılsınız sabah kalktım kahvaltı yaptım kızımla oynadım sonra kızı uyuttum 2 mil leslie yaptım duş aldım suyumu aldım yanıma oturdum şimdi bugün düğünümüz var ona hazırlancam şimdilik böle kızlar öptüm sizi
Kizlar baskul kafayi yiyor arada.
Kiyafetlerim o gr olabilir mi.
Kiyafetlerimi cikarinca da ayni kiloyu gosteriyor ya.
Cnm bak senin icin kalori hesabi yapicam simdi
1 somon ekmek 642 kalori
Menemen bir tabak 150 kalori
Peynirli gozleme yagsiz 200 kalori
Domates salatalik biber maydonoz tas catlasa 50 kalori
Zeytin 24 kalori
Cayi saymiyorum bile
Zaten 1000 kusur kalori almissin cok az yani en az 1400 olsun. Onu da dondurmadan tamamlamissin iste.
Abbas waffle dimi ama sıcakta gitmez be canım dondurma daha iyi:)Zuzum hoşgeldin canım ama inş kilonla gelmemişsindir:)Çamaşır makinası yumuşatıcı yerine mi koyuyorsun sirkeyi?Şimdiden kolay gelsin canım muck
Özge , kızın öküsürügü nasıl oldu?Geçmiş olsun canım!Elma sirkesini bende camlara ve bulaşık makinasını duyup baaydır uygularım!Ama zuzumun çamaşır için ilk kez duydum!Bugün bi site buldum tesadüf eseri.Herşeyin doğalını yapıolar!İstersen özelden yazarım bakarsın.Ben bayılıyorum çamaşır suyuna vernele illa bişiler kokucak!Ama zararları o kadar büuükki!Hele küçük çocuklar için!Dogala geçicem diyorum ama vernel koymayınca yada yere çamaşır suyu koymayınca temizlenmiyormuş gibime geliyor:-(
Fenerbahçe'm , ahh oraya gidip dondurma yada waffle yemeden duramazdım ama Bayadır gittiğim halde yemiyorum!Ama bu hafta waffle yemek istiyorum!Neyse artık bugün yeni birgün ve yeni motivasyon
Yok canım ya 1 ekmek kadar da yemedim yarım anca yemişimdir beyaz ekmek olmıyaydı iyiydi:)Fenerbahcem sabah kahvaltisi ve sonraki aran iyi olmus
Ama emziren biri olarak 3 saatlik ara aciktirir insani ekmegin dibine tam vurustan kastin 1 ekmek sanirim
Yaa sen emzirmesen elestircem de dilim varmiyor bebisin bol bol emsinde kalori yak bari
Gene buraya kadar hadide o kagit helva olayi fena iste suan onlar gobeginde ve totonda yag olarak yerini aldi bu gibi etkinligi haftada 1 ve mumkun mertebe saat en gec 18.00 gibi yap ozsman telafi etmene gerekte kalmaz ve tadini cikara cikara yersin
Bu arada ben de ilk diyet gunumde babam yas pasta alip gelmistiertesi gunde misafirlikte gene yas pasta onume koymuslardi( hic dayanamam)ben yarisini yemistim sanirim oyle hatirliyorum oluyor yani boyle seyler
Haklısın saglıgımızla oynuyoruz.Hem temizlik malzemeleri için hemde oğlum ve kendimiz için şampuan duş jeli gibi şeylerin doğalını araştırmaya başladım.Eve geçince özelden yazarım canım.Loc mutfak ürünlerini al bakalım 1tane dene önce derim!Kizlar gunaydinlar
Gnn86 canim hamur isi aburcuburdan mumkun mertebe uzak dur gene buraya devam edebilirsin tabi sen zaten saglikli beslenirsen sutunu yogurdunu yumurtsni etini hep dengelersen zaten sadece bebisin kilo alir dogum sonrasi da az bi kilo kalir sana haa arada canin bisi ceker hamissin onu da ye yani kac kere hamile kalicaz keyfini de cikarmayi ihmal etme tabi abartmadan
Db55 hassas tartilar yapiyor bazen benimki de yapiyordu surekli tartilma zaten iyi gidiyosum vucudunu strese sokma bosuna
Btlkubra hadi bakalim bugun aksamda senden iyi bi performans bekliyoruz canim bol bol oyna
Ebrucum bizim eve gelen misafir basim agriyo dese vericek ilacim yok o derece
Esim de ben de cok nadir ilac aliriz cogu insanin evi cocuk yuzunden ilac doluyor zaten Allah beterinden korusun tabi ama kizim yilda 2 3 kere hastalanir o da genelde kuzenleri hastaysa ona gecer bunye meselesi sanirim kimisi hassas oluyo eltimin evi de ilac dolu malesef kizlari cok sık hastalaniyor
Loc camlarda da iyiymis demislerdi ben de hemen 2 kutu alayim diyordum ozaman mutfak icin alirim cok abartmam yani memnun kalmazsam almam birdaha zaten.
Ben de artik elimden geldigince dogala donucem sen de sakin 2 3 ilaci birlestirip kullanma bak Allah korusun soluyosun o havayi ne gerek var gene kirleniyo nasilsa sagligindan onemli degil canim
Devam et canım leslie ye!Masaja devam edince gelişmeleri yine yaz emi:)Eşin kıskanç anlaşılanEbrucum valla leslie cok ii oodu baya ter atiyorum henuz 2 mil yapiorum ama yavas yavas artiririm artik bide leslie yapinca kendimi dinc hissediyorum ayy ins canim yaa inan bende cok istiyorum 7 li rakamlari :)) canim gecen yazmistin cvp atamadim masaja devam edicem sali gunu baslicam ins :)) osgecimm valla esim dugun dedinmi strese giriyo kiyafetime makyajima basortumun rengine kadar karisir cok dikkat cekiyomusun o yuzden oturdugum yerden kalkabilirsem iyi
Bizde tamamladık çok şükür canım!Ama hala ben oturtunca yapıyor :/ sizde tamamlamışsınız ne güzel :)Artık rahatsız bu anlamda:)ebrucum oğlunun tuvalet alışkanlığı nasıl oldu seni o topikte bazen görüyordumbenimki25 aylık kestim bezden çok şüküramaçok zor oldu evin her köşesi battı
merhaba kızlar:
telden takip ediyorum sizi sürekli de biliyorsunuz ben telden yazma özürlüyüm. ancak çok zor durumda kalırsam pc yada laptop yoksa etrafımda ancak yazıyorum. o da benim yazdığımı düzeltiyor ya. ben özgecim yazıyorum tel özgeçmiş diyor...
db ben de merak ediyorum neden hep pide yiyorsun. bazen sabah kahvaltıda bile pide yiyosun...
zuzu ne güzel kilo almamışsın. çok sevindim senin adına...
ebrucum tatil ayarlanmış ne güzel. nereye gidiyorsunuz tatile...
Nelson yine gezmelerde en son izmir de old. yazmış face ye...
kübra cım ben uzun zaman leslie yaptım. mili zorlanmadan yapabiliyodum...zamanla alışırsınız...
ben diyet modundan çıktım. ve daha rahat olduğumu farkettim. mesela dün akşam 18:00 de 2 yk kadar et kavurma, 2 yk erişte bol salata yedim.
gece 12:00 gibi arkadaşlar ekmek arası köfte yiyelim dediler. eskiden olsa görmemişler gibi koşardım hemen yumulurdum. aç olmama rağmen yok dedim yemicem. sanırım diyette değilim istesem yerim ama canım istemiyor modundayım. eskiden olsa diyetteyim ama hadi yiyivereyim, fırsat bu fırsat derdim. bilmem anlatabildim mi...
az önce uzun zamandan sonra spora yeniden başladım. jillian yapacaktım ama sevmedim. hareketler arasında çok duraksıyor gibi geldi bana. zaten indirememiştim. netten izliyordum. nette bir ara gitti geldi olmadı yani.
slim in 6 yaptım. duştan sonra da baktım oğlum pötibör yiyor. attım ağzıma iki tane...
ben anladım ki yemeyerek kilo veremiyorum. ben spora önem vermeliyim. bu yaştan sonra hem vücudum şekilli durmalı hem de boğazdan keserek gitmiyor benim kilolar...
Cnm benim toplam aldigim kalori 1500 u gecmiyor. Sen belki bilmeden kalorili seyler yiyorsundur ya da porsiyonun fazladir ya da gec yiyorsundur.ben iki çocuktan fırsat bulamıyorum yazmayaçok azalttım yemeği ama tartı hep aynı hiç umudum yok ben db55 gibi yesem 80 olmuştum azyiyorum ama gitmiyor kilolar bem mamada veriyorum sütüm yetmiyor.db55 bişeyi merak ettim niye hep menünde pide var:26:
merhaba kızlar:
telden takip ediyorum sizi sürekli de biliyorsunuz ben telden yazma özürlüyüm. ancak çok zor durumda kalırsam pc yada laptop yoksa etrafımda ancak yazıyorum. o da benim yazdığımı düzeltiyor ya. ben özgecim yazıyorum tel özgeçmiş diyor...
db ben de merak ediyorum neden hep pide yiyorsun. bazen sabah kahvaltıda bile pide yiyosun...
zuzu ne güzel kilo almamışsın. çok sevindim senin adına...
ebrucum tatil ayarlanmış ne güzel. nereye gidiyorsunuz tatile...
Nelson yine gezmelerde en son izmir de old. yazmış face ye...
kübra cım ben uzun zaman leslie yaptım. mili zorlanmadan yapabiliyodum...zamanla alışırsınız...
ben diyet modundan çıktım. ve daha rahat olduğumu farkettim. mesela dün akşam 18:00 de 2 yk kadar et kavurma, 2 yk erişte bol salata yedim.
gece 12:00 gibi arkadaşlar ekmek arası köfte yiyelim dediler. eskiden olsa görmemişler gibi koşardım hemen yumulurdum. aç olmama rağmen yok dedim yemicem. sanırım diyette değilim istesem yerim ama canım istemiyor modundayım. eskiden olsa diyetteyim ama hadi yiyivereyim, fırsat bu fırsat derdim. bilmem anlatabildim mi...
az önce uzun zamandan sonra spora yeniden başladım. jillian yapacaktım ama sevmedim. hareketler arasında çok duraksıyor gibi geldi bana. zaten indirememiştim. netten izliyordum. nette bir ara gitti geldi olmadı yani.
slim in 6 yaptım. duştan sonra da baktım oğlum pötibör yiyor. attım ağzıma iki tane...
ben anladım ki yemeyerek kilo veremiyorum. ben spora önem vermeliyim. bu yaştan sonra hem vücudum şekilli durmalı hem de boğazdan keserek gitmiyor benim kilolar...
13.30 - menemen , 3 dilim tam buğday ekmeği, 2 çatal peynir , 2 zeytin sekersiz çay
16.00 - şeftali ,kiraz
18.00 bi porsiyon köfte 1 dilim ekmek salata
22.00 karpuz çokca:)
Suda içemedim en fazla 1 bardak suyla aram hiç yok
Spor da aynen avm ve sonrası ev süpürme:)
Karpuzun zararı varmı bilmiyom baya yiyorum süt yapıyo napıyım
Bu arada dışarıda olduğmuz için yine aralar düzensiz eşim evde oluncada en erken bu saatte kHvaltı yapıyoruz erken kalkmaz asla tabi bende güne hep öğleden sonra başlıyoruz çok kötü doğum iznime ayrıldığımdan beri 2 den önce yattığımı bilmem ezanlarda uyduğumuz bile oldu çoğu zamanama hep eşimin yüzünden o yatmak istemiyo bende tek başıma asla uyumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?