- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.141
yemeğimi yedim,bir tabak meyve arakladım geldim katıma,hava püfür püfür keyfim yerinde bugün,
uyuyormu herkes,yoksa bebişlermi yoruyor sizi,tabi ben kızı büyüttüm,atıldım iş hayatına,2.çocuk zamanı görün siz beni
eprummm,
benim tartıda bi tuhaf anacım akşam 59.3 gösterdi,sabah 60 acaba gece uyanıp bir şeyler yedimde haberimmi yok diye düşünmeye başladım
dün ankaranın bi ilçesine gittik,1 senedir gitmiyordum,beni gören herkes şok şok oldu,ay bi havalandım bi havalandım sorma
tartıya çok takılma,vücud dilini dinle yeter,
Gönül herşeyi istiyor canım ama hepsi bi anda olmuyor.En önemlisi evin olmuş boşver tatile uzun uzadıya seneyede çıkarsın.Eşimde kaynımın dügünü 2 hafta sonra hala kızı 3 hafta sonra teyze kızı dügünü var diye gitmiycez demişti.Çok üzülmüştüm.Ama onada hak veriyorum.Onlar çok takı takarlar aile bagları kuvvetli bide arnavut oldukları için hepsine ayı kıyafet bi kıyafet bi daha giyilmez saçıydı ayakkabısıydı çok masraflı.Ki kaynımın kine daha iyi bişiler almak istiyorum.Ama bi sitede yarı yarıya indirim görünce battı balık yan gider seni mi üzücem hazır indirimde var dedieprummm
bizde 3 günlüğüne istiyoruz bir yerlere gitmek ama,bayram öncesi taşınıcağım için exstra tatil bizi çok sarsacak,eşimde 2 günlüğüne kapodokyaya gidelim diyor,yada bayramın 3.günü abanta ama ne olur nasıl olur bilemiyorum,
Bebegim cok huysuzdu menume sadik kalamadim. Cok yoruldum cok aciktim. Aksam 6 kofte yogurt ve ceyrek gozlemeyle bir dilim ekmek yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?