Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydınnnnnn

nasılsınız çıtır anneler,nasıl geçti haftasonunuz şükür ben bu hafta sonu abartmadım yani abarttımda az abarttım

topiğimiz canlanmış,haftasonu msjlar yazılmış,malum evde netim yok o yüzden giremiyorum kk ya,gerçi netim olsada ben yokum evde

ben geçmiş msjları okuyup kaçıyorum,pazartesi iş yüküm fazla malum,kaçtım byyy

offff leynn çeneniz ammada düşmüş

okumaya bi başladım beynim döndü yaww

aklımda bi şey kalmadı,bende beğeni yaptım,

bi db - kilo görmüş onu hatırlıyorum (son mesaj o çaktırmayın )

bide ebrumm sabah şekeri yok demiş ya cepte netim var ,yazmakta okumakta zulüm diye girmiyorum

bu sefer kesin kaçtım,geleceğim beni özleyin anacım...

Dün kaçamak yapmamıştım.Akşam 11 gibi 1 mini çokomilk attım ağzımaAma dün toplam 3 saat yürümüşüm!Gece bir bacak ağrısı duramadım aç karınla ağrı kesici içtim.Bu sefer migde bulantısı zor daldım uykuyaSabah'ta ogluşla yürüdük biraz ama tartı çok fazla artı çıktı anlamadım:-(

yemeğimi yedim,bir tabak meyve arakladım geldim katıma,hava püfür püfür keyfim yerinde bugün,

uyuyormu herkes,yoksa bebişlermi yoruyor sizi,tabi ben kızı büyüttüm,atıldım iş hayatına,2.çocuk zamanı görün siz beni

eprummm,

benim tartıda bi tuhaf anacım akşam 59.3 gösterdi,sabah 60 acaba gece uyanıp bir şeyler yedimde haberimmi yok diye düşünmeye başladım

dün ankaranın bi ilçesine gittik,1 senedir gitmiyordum,beni gören herkes şok şok oldu,ay bi havalandım bi havalandım sorma

tartıya çok takılma,vücud dilini dinle yeter,

Kizceler gunaydin pardon tunaydin
Gece 03.30 da uyuduk 09.00 gibi uyandim hic halim yok ama bugun islerim cok malum yarin tatile gidiyorum :124:evi temizliycem .temiz birakip gideyim demi ama
Sabah sekerimiz gelmis hosgeldin canim
Ebrucum sana tavsiyem tartilip yok yere moralini bozma vucudun + cikman icin cok sebep olabilir bu kilo aldigin anlamina gelmez sonucta haftada 1 tartil kilo vermene bence faydasi var bunun

iyi tatiller bebeğim sana,açık büfeye saldırıp sakın kilo alma emi gülüm,benim gibi yap sadece,börekler,pastalar,kurabiyeler,kızartmaları ye emi şaka kız şaka tatilde kiloyu kafaya takma eğlenmeye bak

herkes,tatile,köye felan gidiyor ne güzel ya,kızım ilkokula başlayacağı için ben bu sene iznimi okul haftasına yazdırdım,bayramda 3 günlüğüne bi yerlere kaçsamya bende

çokkk kıskanıyommmmmmmm sizi

Basindan ayrilmama izin bermiyor beyefendi. Arada uayniyor aninda sallamami istiyor. Sirtim agridi artik. Bir uzanamadim.

Sabah
Yarim gozleme
1 yumurta
2 zeytin
1 domates

Ara
Yarim gozleme
1 domates
2 zeytin

Ogle
2 kofte
2 dilim denge light ekmek
Yarim kase yogurt

Aksam
Sulu patates yemegi 1 tabak
1 kase yogurt
4 yaprak marul

Ara
Rezene cayi

Db,Bugünkü menünü beğendim !
Mevcanım,bayramda 2 günlüğüne git bi yere kafa izni yap!
Özgecim kolay gelsin!Özliycem seni:-(
Bol bol eğlen tadını çıkar!
Annem gelicek onu bekliyorum.Ama açlıktan ölücem!Hava soğuk diye kuru fasulye pilav yaptım ohh miss gibi:)

eprummm

bizde 3 günlüğüne istiyoruz bir yerlere gitmek ama,bayram öncesi taşınıcağım için exstra tatil bizi çok sarsacak,eşimde 2 günlüğüne kapodokyaya gidelim diyor,yada bayramın 3.günü abanta ama ne olur nasıl olur bilemiyorum,

Bebegim cok huysuzdu menume sadik kalamadim. Cok yoruldum cok aciktim. Aksam 6 kofte yogurt ve ceyrek gozlemeyle bir dilim ekmek yedim.

Kızlar daha yeni oturuyorumAnnemle bütün deterjanları içtik nerdeyseÖzge sözde dogala geçicektim ama ogluş uyurken annem duramaz zaten orası böyle burası yag olmuş hep kusur bulur ve başlar hiç oturmaz.Kahve içmek için zor oturdu 2 dk.Mutfak tertemiz olduPazara gittim cam sil yorulduk ikimizde.Şimdi gitti annem.Bu akşam bebegi olan arkadaşıma hediyesini vermeye gidicez.Kv börek gfelan yapıcam demiş eşime.Ama canım hiç bişi istemiyor.Akşam yemegide yemeyi düşünmüyorum.2dl.ekmekle kuru fasulye ve bol sata yedim.Bi sürü pilav yaptım ama yemedik.Eşim yer akşama ogluşla.Ben meyve yiycem şimdiKv çok gzel tatlı yapıyor eger tatlı varsa tatlı yerim bi tek.Kızlar önceden olsa eşimlede pilav fasulye yerdim tok olsamda.Ama şimdi aklıma yemek bile gelmiyor.Hiç saate bakmıyorum artık

Gönül herşeyi istiyor canım ama hepsi bi anda olmuyor.En önemlisi evin olmuş boşver tatile uzun uzadıya seneyede çıkarsın.Eşimde kaynımın dügünü 2 hafta sonra hala kızı 3 hafta sonra teyze kızı dügünü var diye gitmiycez demişti.Çok üzülmüştüm.Ama onada hak veriyorum.Onlar çok takı takarlar aile bagları kuvvetli bide arnavut oldukları için hepsine ayı kıyafet bi kıyafet bi daha giyilmez saçıydı ayakkabısıydı çok masraflı.Ki kaynımın kine daha iyi bişiler almak istiyorum.Ama bi sitede yarı yarıya indirim görünce battı balık yan gider seni mi üzücem hazır indirimde var dediSizde bu sene öyle 2 günlügüne gidin seneye 1 haftalıgına gidersiniz
Bebegim cok huysuzdu menume sadik kalamadim. Cok yoruldum cok aciktim. Aksam 6 kofte yogurt ve ceyrek gozlemeyle bir dilim ekmek yedim.

Olsun canım erken yemişsin sanırım yakarsın geceye kadar.

Ben veremiyom diye kendimi saldım 2 günür çikoltlr kekler Ekmek çeyreği geçmiyor o tek sabah

Bugün sabah çeyrek ekmek öğle mercimek çorbası ara 1 çikolta 1 dilim kek akşam biraz bulgur pilavı süt için Az bişi musakka dahada bişi yemem zaten akşam hiç atıştırmam yinede kilo gitmiyor

30 dk:
Koşu : 450 cal
Yüzme : 360 cal
Bisiklet :400
Boks :325
Tenis : 300
Basketbol : 288
Kayak : 270
Paten : 252

sabah aç karnına kayısılı form ayım
kahavltıda 1 dilim ekmek üstü fıstıkı ezme den yedim 1 bardak çay
ara nescafe yarım metro çıku
öğle 3 çatal makrna yoğurt
ara türk kahvesi
akşam 5 köfte 1 yemek kaşığı mkarna
spor ev temizliği ütü
su 1 litre
şimdi uyucam çok uykum geldi :) iyi geceler hepinize kızlar

Canım hemen umutsuzluğa kapılma!Menülerin düzene girince vermeye başlarsın.Bol bol su iç yoğurt ye!Bak papatyamız düzenli kusursuz menüler ve spora rağmen veremedigi zamanlar olduAma pes etmedi belki şimdilik menü paylaşmaya ara verdi ama spora ağırlık verecek!Yani hep bişiler deniyoruz hemen pes etmiyoruz!Ben inanıyorum cumaya -çıkacağına!

Kizlar iyi geceler
Bugun sabahtan evi sildim supurdum 1 makine camasir yikadim kurumadan utuledim onlari gece utulemek zor olur diye iyi ki de utulemisim suan hic halim yok yanima kiyafet ne alicaksam utulude olsa dolapta burusuyorlar biraz tekrardan utu yaptim saat 16.00 oldu zaten yemek yedik dus aldik kizimi dr goturduk salgin varmus bogazlari kipmirmizi olmus antibiyotiklik bi rahatsizlik degilmis uzun surmez gecer dedi ilac verdi orda kullanicam havuza denize girmesinde hic bir sakinca yok dedi
Simdi bavul yapicam sabah 6 da uyanicaz ucak 8 de kalkiyor ben yatana kadar saat 3 olur zaten.
Mevcancim bu tatilde yiycem icicem kiloyu dusunmuycem ama donunce umuyorum hersey daha iyi olcak tam motivasyon devam edicem
Ebrucum ben de sizi ozluycem orda firsat bulursam girerim zaten
Kendinize cok iyi bakin kizceler sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…