- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.161
Bugün sabah çeyrek ekmek öğle mercimek çorbası ara 1 çikolta 1 dilim kek akşam biraz bulgur pilavı süt içinAz bişi musakka dahada bişi yemem zaten akşam hiç atıştırmam yinede kilo gitmiyor
Kofteden bir sey olmaz cnm. Bneim gibi hamur isine gomulmemissin.
günümüz aydın olsun çıtırcıklarım benim,
ösgemmmmmm iyi yolculuklar,iyi tatiller bebeğim,
akşam iş çıkışı arkadaşımla avm ye gittik.köfteci ramiz amcamda 1 porsiyon ızgara köfte ve ayran yedim içtim.üstüne 1 saat yine avm gezip alışveriş yaptık ama ne hikmetse 8 gibi yediğim o köfte gece beni çokk rahatsız etti :2::2:
vicdanımda çok rahatsız oldu yawww,tühhh bana bisboğaz mevcan cuma günü tartıda + yı gör bak ben ne yapıcam sana
geçmiş azıcıktı okudum hepsini,
şimcik kahvaltı yapmak için aranızdan ayrılıyorum,geleceğimmmmmmm
db cim daha öncede söyledik sana,önceliğin süt olmalı diye,
kilon gayet iyi,sona yaklaştıkça insan çıldırıyor bitsin diye ama,bu sütünü olumsuz etkiliyorsa durmak gerekir.
yanlış hatırlamıyorsam haftada 500 gram civarı veriyordun kilo,
bunu 100-200 grama düşürüp ,oğluşunuda sütsüz bırakmayabilirsin
gözleme yediğin için deil,sütün azaldığı için üzül boşver hamurişi yedim diye vicdan yapmayı,
çizelgene baksana harikasın bir kere
off kızlar küçük gelinimizin eniştesi,hemde eşimin akrabası,çok iyi bi arkadaşımız kalp krizi geçirmiş,daha yaşı 35,2 kızı var ilkokula giden,geçen hafta 3.kızı dünyaya gelmişti,durumu çok kritikmiş,doktorlar umut vermemiş,herkes oraya gidiyor,moralim berbat ötesi,çalışıyorum çıkamıyorum,allah rızası için bi dua edin o yavrucuklar babasız kalmasın,
maalesef acı haber geldi,rabbim 3 evladı babasız bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?