Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün sabah çeyrek ekmek öğle mercimek çorbası ara 1 çikolta 1 dilim kek akşam biraz bulgur pilavı süt için Az bişi musakka dahada bişi yemem zaten akşam hiç atıştırmam yinede kilo gitmiyor

Cikolata ve kek cok kalorili cnm.

günümüz aydın olsun çıtırcıklarım benim,

ösgemmmmmm iyi yolculuklar,iyi tatiller bebeğim,

akşam iş çıkışı arkadaşımla avm ye gittik.köfteci ramiz amcamda 1 porsiyon ızgara köfte ve ayran yedim içtim.üstüne 1 saat yine avm gezip alışveriş yaptık ama ne hikmetse 8 gibi yediğim o köfte gece beni çokk rahatsız etti :2::2:

vicdanımda çok rahatsız oldu yawww,tühhh bana bisboğaz mevcan cuma günü tartıda + yı gör bak ben ne yapıcam sana

geçmiş azıcıktı okudum hepsini,

şimcik kahvaltı yapmak için aranızdan ayrılıyorum,geleceğimmmmmmm

Kofteden bir sey olmaz cnm. Bneim gibi hamur isine gomulmemissin. dun cok stresliydim. Uuzntuluydum. Sutum azalmisti. Bugun yedim de yedim sabah.

Sabah
2 ispanakli gozleme devamini sagiya yazicam.

Sabah
2 ispanakli gozleme ( sutum olsun diye)
1 haslanmis yumurta
1 domates

Ogle
Fil gibi yedim acikmama oglen

Aksam
Sulu patates
Yogurt
Domates

Yatarken
Rezene cayi
Humana still tea

1300 kcal ile hunu tamamliycam.

Icim yaniyor icim. Hem gozleme hem pismanlik icimi yakiyor.

2. Gozlemeyi kendimi zorlayarak yedim. Kapasitem yarim gozlemeydi. Kusacak gibi oldum ama oglum agladigi icin kendimi tuttum.

db cim daha öncede söyledik sana,önceliğin süt olmalı diye,

kilon gayet iyi,sona yaklaştıkça insan çıldırıyor bitsin diye ama,bu sütünü olumsuz etkiliyorsa durmak gerekir.

yanlış hatırlamıyorsam haftada 500 gram civarı veriyordun kilo,

bunu 100-200 grama düşürüp ,oğluşunuda sütsüz bırakmayabilirsin

gözleme yediğin için deil,sütün azaldığı için üzül boşver hamurişi yedim diye vicdan yapmayı,

çizelgene baksana harikasın bir kere

Cnm moral icin sagol. Yediklerim etkilemiyor da canimi bir seye sIktiysam sutum azaliyor ya. Ben de normale donsun diye yedim de yedim. Iyi simdi sutum. Bugun spor da yaparsam toparlarim.

günaydın kızlar:
özgecim iyi tatiler..bol bol eğlen ve dinlen...
ebrucum fethiye güzel yerdir. sevindim senin adına. sana da iyi tatiler canım...
ben de durum çok kötü kızlar...bugün regl olmam gerek ve ben bu sabah 64,2 çıktım. yani başlangıç kiloma geri dönmeme 600 gram kaldı. onu da aldım mı tamamdır. :18::18::18:
artık pek dikkat edemiyorum. içimde bir bıkmışlık, usanmışlık var. hiçbirşey umurumda değil sanki...
bir an önce izne ayrılıp gitmem istiyorum burdan...

off kızlar küçük gelinimizin eniştesi,hemde eşimin akrabası,çok iyi bi arkadaşımız kalp krizi geçirmiş,daha yaşı 35,2 kızı var ilkokula giden,geçen hafta 3.kızı dünyaya gelmişti,durumu çok kritikmiş,doktorlar umut vermemiş,herkes oraya gidiyor,moralim berbat ötesi,çalışıyorum çıkamıyorum,allah rızası için bi dua edin o yavrucuklar babasız kalmasın,

Başınız Saolsun canım çok üzüldüm:-(
Babasızlık nedir biliyorum az da olsa(

Kizceler otele geldik kahvaltimizi ettik ama daha odaya cikamadik 12 de oda degisimleri yapiliyomus sanirim odanin temizlenmesini bekliyoruz esim ve kizim uyudu kaldi lobide ben de size bakayim dedim.
Otel cok guzel gordugum kadariyla osmanli konsepti var hep cariye gibi giyinmis kizlar servis yapiyor surekli ve sizleri kapida onlar karsiliyor buyuk buyuk tasli avizeler falan ortami guzel.yani
Suan bi an once odama cikip bavullarimi yerlestirmek ve biraz uyumak istiyorum 2 saat uyudum dun gece gozlerim aciyor artik
Burda cocukluk arkadasim var onunlada gorusucez hem gelmisken kizcemin dogumgununde onlarda olucak

Mevcancim msjini okuyunca derin bi offf cektim cok zor gercekten Allah esine ve sevenlerine sabir versin basiniz sagolsun.Cok uzuldum gercekten.

maalesef acı haber geldi,rabbim 3 evladı babasız bıraktı

Dua etmistim cnm. Bu yazini gordum uzuldum. Allah rahmet eylesin..

Özgecim selinin dogum günü kutlu olsunİyiki dogmuş iyiki dogurmuşsun ve iyiki senin gibi annesi var.Ailesine hayırlı bir evlat,Rabbine hayırlı bir kul,vatanına milletine hayırlı bir insan olur inş.(amin)

Özge canım bugün bi arkadaşımında dogum günüydü selinde aklımdaydı ama mevcanın olyaı beni derinden etkiledi.Bide oglum zor uyudu uyurken işlerimi halledeyim derken bu saat oldu.Otele giriş yapmışsıınız.Ohh sende hürrem edasıyla salına salına gezin orda madem

Dolunay epilasyona göre bugün epilasyon günüydü.Bende uyguladım.Epilasyon yaptım.Ogluşu yıkadım uyuttum.Banyo cifleledim.yemek yedim balkon yıka çamaşır as,ütü yaptım.Belim koptu.Acele acele oglum uyanmadan yapayım dedim.Şimdi kiraz molası verdim.
Sehraa hawar nerdesiniz kızlar özledim sizi

Ebrucum kizimin d.g bu cuma arkadasimda ogune iznini ayarlamis beraber kutluycaz karisik yazinca bugunmus gibi anlasildi sanirimsaol ama kutladigin icin ins. Hepimizin evladi hayirli vatana millete faydali insanlar olurlar.
suan yemekteyiz ve kizim koltukta uyuyor
Bugun babasiyla 2 saat sudan cikmadi yemek yediriyordum bi baktim uyumus kalmis

günaydın kızlar
dün erken çıkıp cenaze evine gittim,memleketine defnedicekler bugün,cenaze dün kapının önüne geldi helallik için,o acıyı anlatamam size,o çocukları,karısı kucağında 1 haftalık bebeği offf allahım,

dünden beri baş ağrısı çekiyorum doğru düzgün uyuyamadım,rabbim kimsenin evladını annesiz,babasız bırakmasın

ben bi kafamı toparlayım gelicem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…