- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.181
Gunaydin kizlar nasilsiniz off ben iyice kendimi saldum ama ramazana toparlicam yani saldim derken cok yemiyorum ama duzenlide yemiyorun maleseframazanda baya dikkat etmeyi dusunuyorum o zaman kilo veririm umarim bide ramzandan sonra diyetisyene gitmeye karar verdim sizi birakmicam tabiki ama daha ole daha ii olcagini dusunuyorum bu aradq leslie ye devam ediyorum kizlae yaz beni baya dagitti toparliyamiyorum kendimi yaa ;((
Mevcan basiniz sagolsun canim erken yas kalp krizi gecirenler cok kurtulamiyo kendi kuzenimden biliyorum 29 yasinda kalp krizi gecirdi ve kaybettik ustelik 6 aylik bebegi vardi emziriyodu annem hala der kefeni hep sut bulusigi olmustu diye ama hayat bu ne getircegi belli olmuyo hqyat dewam ediyo
Osgecim sık sık tartilip moralini bozma ye istedigini ama bol bol yuz)
Ebrucum sizde tatile gidiyomussunuz nereye gitceksiniz bizde bayramdan sonra gidicez bakalim nere olursa artik
Kizlar kizim uyumusken islerimi halledip leslie yapcam yine gelirim optum sizi
başsağlığı dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,
topiğin sessizliği hepimizi yormuş gibi geldi bana,bir çoğu arkadaşta tatilde zaten,bu haftalık böyle olsun ama,pazartesi itibari ile kendimize gelelim ve düzenli menü paylaşalım olurmu,hem hatalarımızı başkasından duymak daha motive edici olur dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?