Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ay Özge kusura bakma çok utandım Aklımda öyle kalmış bide eşim kızımın d gününde tatili ayarladı felan demeni hatırladım o yüzden:-(
Mevcan , canım Allah sabırlar versin çok üzüldümÖlüm hepimiz için ama hiç yakıştıramıyoruz helede yakınlarımıza

başağrısı mahvetti beni,göz kapaklarımı açamıyorum acıdan,mimarımızın babası vefat etti sabah,çok yaşlı ve hastaydı,ilkindide cenazesi kaldırılıcak,tüm ofis gidiyor,kafamı koltuğa koyup dinlenicem,

2013 ne lanet geldi böyle,ne çok cenazemiz oldu bizim,bu son olur inşallah.

Oğlum uyurken evi sildim banyo wc çok yoruldum.Migdem bulanıyor yemek yemek istemiyorum peynir ekmek attım ağzıma .
Db, Brlkbra,zuzu sehra hawar nerdesiniz?Topik çok sessiz
Mevcan, canım bu akşam erken yat dinlen.Gözlerine patates bağla çok iyi geliyor!Hayat devam ediyor maalesef

Burdayim,

Sabah
Yarim pide
1 domates
Peynir
Zeytin

Ara
Yarim pide
Domates

Ogle
Taze fasulye
Yogurt
Dilim ekmek

Aksam
Kabak mucver
Yogurt

Kızlar topigimiz çok sessizHerkes saldı kendini benim gibi galibaBugn cıs patlaması yaşıyorum!Cumaya ne olur düşünemiyorum

Ahh ahh bu saatlerde özgeyle ben olurduk hepTek kaldım ve topigin bu hali beni üzüyorTok ve karın ağrısı Açve sabaha merakla uyanmak ne güzel!Yarın farklı bişiler deniyxem!İyi geceler kızçeler

günaydınn

2 gündür kendimde deilim,bu haftalık mazur görün beni,ne diyet ne birşey umrumda,cenaze sahipleri dönüyor bugün,akşam oraya gidicez eşimle,rahmetlinin eşinin sütü kesilmiş maalesef,dün hastaneye kaldırmışlar,doktorlar zorla emzirtiyorlarmış bebeği,sakinleştirici vermemişler,sütün gelir zarar görme diye,

3 günlük dünya kalp kırmaya değmez,

Kizlar gunaydin
Ebrucum estagfurullah niye utanasin onemli olan cani gonulden kutlaman zamanin ne o emi var
Dedigin gibi baya kisi yok ama umuyorum ramazanda daha kalabalik oluruz
Mevcancim yazdiklarindan cok etkilendim nasil bi acidir Allahim o ya ama iste herkesin sinavi farkli o 3 cocuk sabir ve guc kaynagi olur ins. annelerine Rabbim zamani gelince cennette bulusturur ins. Onlari
Bana gelirsek odada tarti var bir iki kere tartildim tabi sma sonuc vahimdi yinede burda gonlumce yiyip iciyorum belkide buraya son gelisimdir tadini cikarmaya bakiyorum
HepiniziArada gelirim yine

Gunaydin kizlar nasilsiniz off ben iyice kendimi saldum ama ramazana toparlicam yani saldim derken cok yemiyorum ama duzenlide yemiyorun malesef ramazanda baya dikkat etmeyi dusunuyorum o zaman kilo veririm umarim bide ramzandan sonra diyetisyene gitmeye karar verdim sizi birakmicam tabiki ama daha ole daha ii olcagini dusunuyorum bu aradq leslie ye devam ediyorum kizlae yaz beni baya dagitti toparliyamiyorum kendimi yaa ;((

Mevcan basiniz sagolsun canim erken yas kalp krizi gecirenler cok kurtulamiyo kendi kuzenimden biliyorum 29 yasinda kalp krizi gecirdi ve kaybettik ustelik 6 aylik bebegi vardi emziriyodu annem hala der kefeni hep sut bulusigi olmustu diye ama hayat bu ne getircegi belli olmuyo hqyat dewam ediyo

Osgecim sık sık tartilip moralini bozma ye istedigini ama bol bol yuz )

Ebrucum sizde tatile gidiyomussunuz nereye gitceksiniz bizde bayramdan sonra gidicez bakalim nere olursa artik

Kizlar kizim uyumusken islerimi halledip leslie yapcam yine gelirim optum sizi

Günaydın arkadaşlar...
Özge ,tatilde tartıya çıka bence boşver.Tatilin tadını çıkar.Ramazzandaa düzüne giricez inş.Karnım daaha da büyüdü sanki kaç gündür mekik bile çekmiiyorumSehra gel topla bizi
Mevcan ,çok zor bir durum.İnş bebegin rızkı kesilmez Anneciginede Rabbim yardım etsin

Nelsonda diyetisyene başlıycaktı gelince.Git bakalım canım faydası oolur ebette ama dedigin gibi bizide bırakmaEmziren bi anne off içim acıdıDedigin gibi hayat devam ediyorBiz fetiye ölüdenize gidicez canımLeslie ye devam etmene çok sevindim bırakma sakın.Faydasını elbet görüceksinBende saldım canım ya ramazanda da iftar soralarından daha da almayız inş.:18:

merhaba kızlar:
mevcan nasıl içim acıdı anlatamam. rabbim sabır versin. eşim bazen iş gezisine falan çıkıyor da kafayı yicek gibi oluyom. allahım ne büyü k acı. ama söylenecek ve yapılcak hiçbirşey yok maalesef...
özgecim tartılma bence de...kızının doğum günü de şimdiden kutlu olsun...
şimdi kızlar ben dün sabah kalkınca tartıldım hopp 64.0...sonna evin içinde dolaştım azıcık söylemesi ayıp wc'ye çıktım. tartıldım ve ne göreyim....65,0...mümkün mü tabi i değil. izinden dönünce yeni bir tartı alıp yeniden sil baştan başlıyorum...
işte son iki günüm..sonra ver elini yunan adaları. oralarda nasıl şeyler yerim bilmiyorum. ramazanda ben de toparlamaya çalışacağım inşallah...
ebrucum fethiye ölüdeniz çok güzel bir yer. kelebekler vadisi, kayaköy, 12 adalar turu ve saklıkenti de gör mutlaka...

kafamı dağıtayım diye geldim kimsecikler yok,bu haftalık diet işimi askıya aldım,facede akrabaları resimlerini paylaşmış oturdum zırıl zırıl ağladım.hiç ölmeyecek gibi yaşamaya devam etmek ne acı

başsağlığı dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,

topiğin sessizliği hepimizi yormuş gibi geldi bana,bir çoğu arkadaşta tatilde zaten,bu haftalık böyle olsun ama,pazartesi itibari ile kendimize gelelim ve düzenli menü paylaşalım olurmu,hem hatalarımızı başkasından duymak daha motive edici olur dimi..

Akrabamızın oglu ameliyat olmuştu.Tam oglumu uyutacakken eşim geldi.Gittik ziyarete ordan eşimin bi kaç işle ilgili ugraması gerekn yerler varmış.Arabada oglum uyudu.Eve geldk yatırdım.Karnımı doyurdum,Fırına yemegi attım,çamaşırları astım mutfagı temizledim.Şimdi nete bakınıcam biraz.Sonra pazara çıkıcam.İşte böyle bugünde bitti saylır.
Mevcanım ,çok etkilidi bu olay seni kafanı dagıtacak bişiler yapsan.
Papatyam ,balayında ugramıştık ölüdenize bi yemek yiyip yola devam etmiştik.O yüden bugün nereleri gezilir diye araştıracaktım.Saol söyledigin içinEşim zaten otelde duramazÇingeneler gibi habire gezeriz yok tarihi eser yok burası bayılır yeni yerler gezmeye Dinlemeye mi yorulmaya mı gidiyoz anlamıyom valla

Evet caanım herkeste bi yorgunluk bi sıkkınlık olmuş anlaşılan.Hatırlıyorumda sahurda ne yediysek o satte foruma girip yazışırdıkBir ramazan daha beraberiz ne güzelHiç kopmayalım burdaki arkadaşlıklar burası bana çok iyi geliyor inanın 2011 kasımdan beri burdayım

Kimse gelmemişYarın tartı tokat gibi yüzüme yapışınca yarın düzene girerim yine!
Sehra tatil bitmedimi? Hani tablo yapacaktın!
Nelsonumda tatilde.

günaydın kızlar,

tartılmadım,içimden gelmedi,tartılsamda sonuç kesin kötüydü zaten,

dün cenaze evine gittik,sakinlik bürünmüş artık eve,her odada bir kuran okunuyordu.kuranın sesi insanın canını nasıl yakar ya,
ablada odasında bebeğini emziriyordu.diyecek bi şey bulamadım,sadece bebeğin sana hediye dedim,sütüm kesilmesin,mesut görüyor çok üzülür diyebildi. kalakaldım öylece,ek mamaya başlamışlar,görseniz birde güzel,diğer kızlarıda küçük,biri cep telefonunda oyun oynuyor,diğeri evcilik.

neyseki sakinlemişler biraz,bağırmak yerine kuran okuyorlar.pazar günü gene gidicem,bebeğin maması ile,bez numarasını aldım,alıp götürücez bizde.

işte böyle kızlar benden,kafamı dağıtmak istiyorum ama nasıl

dbcim

tebrik ederim seni,çok istikrarlısın,yanlız msjları hep gece yazıyorsun,5-6 gibi uyumuyormusun sen o saatte ya,

eprumm,

evet kafamı dağıtmam lazım,ramazan yeni başlangıcımız olsun,

ösgemm,

tatildesin halen dimi,gez dolaş eğlenmene bak,üç günlük dünya isteklerimizi ertelememek lazım,

papatyam,

tartınmı bozuk,yoksa vücudunmu kafa buluyor senle bende bilmiyorum,değiştirme imkanın varsa daha iyi olacak gibi

başkada kimse yoktu dimi,tatilde herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…