Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bebegim uyutmuyor ki cnm. Su an bile tek elimle salliyorum onu. Gece de cok kalkiyor.

Bebegim uyutmuyor ki cnm. Su an bile tek elimle salliyorum onu. Gece de cok kalkiyor.

anladım canım,allah yardımcınız olsun,tabi ben o günleri unuttum bile,soruyorum bu kız niye gece yazıyor diye,çok çok tebrik ederim seni,her hafta ne güzel kilo veriyorsun

anladım canım,allah yardımcınız olsun,tabi ben o günleri unuttum bile,soruyorum bu kız niye gece yazıyor diye,çok çok tebrik ederim seni,her hafta ne güzel kilo veriyorsun

Tesekkur ederim cnm. Emzirmenin sayesinde cnm. Emzirme 1 saatlik yuruyus ya da bisiklete es deger. Yediklerimi de azaltinca boyle oldu. spor da yapsam ( cok kacirinca mecbur yapiyorum) daha hizli veririm.

Başlangıç kilom 62.5
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.8
Giden 700

Kızlar ben dün tartıldığımda 61.2 çıkmıştı çok sevinmiştim dün yemeğe yüklendim sonuç 61.8
Ama yine ilke göre iyi vermişim dimi

Oooo masallah cnm. Cok iyi vermissin. boyle devam edersen kisa zamanda kilolar gider.

Kızlar balkonu yıksyıp çamaşır astım.ogluşumu yıkadım uyuttum.Bi sürü iş var yapmak istediğim !Duş alıp Kur'an okuyacam.Dün halıları yokamacıya verdim yerler boş batıyo hemen bi vileda geçicem banyo wc sonrada browni yapıcam.Bakalım hangisini yapabilicem! Tartı tokatladı kendime geldimBugün şimdiye kadar dikkatteyim 1 dl browni yerim .Kilo verenleri tebrik ediyorum :)

Bugün:
10:30 : 1.5 dl beyaz ekmek,2 çatal kahvaltı sosu, kk peynir , yarm domati, 1salata
11:00 : Türk kahvesi
15:30 : 4 mini fırında dolma,2kaşık yoğurt
17:45 : 1kase çorba,1dl ekmek

Spor : ev temizliği
150 mekik

Bacaklarım ağrıyor.Agrı kesici içtim hazırlandım.Anneme ordan hasta ziyaretine gidiceZ.1dl browniden yerim çayla inş Annecim bişiler hazırlamazBugün tartıyı öyle görünce menü paylaşımına geri döndüm:) Sizlerde gelin hadi eski motivasyon günlerimize geri dönelim!

Fenerbahçe'm ve Db tebrik ediyorum kızlar! Emzirmeninde büyük payı var inanın!Özgeyle ben Emzirirken çatır çatır veriyorduk:)Bırakınca zorlandık Ama pes etmiyoruz çıtır anneler olucaz

Sabah

2.00 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal) 200 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 16 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Actifryda patates kizartmasi (207 kcal) 207 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Light Beyaz Peynir (185 kcal) 93 kcal

Ogle

0.50 x 1 Porsiyon İç Pilav (341 kcal) 171 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 100 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal

Aksam saat 16:00 gibi yiycem

2.00 x 1 Adet İçli Köfte (Haşlanmış) (150 kcal) 300 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Fırında Kabak Mücver (180 kcal) 180 kcal
3.00 x 100ml Humana kimyonlu rezene cayi (15 kcal) 45 kcal

Alınan Kalori Toplamı1472 kcal

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar!Nerdesiniz :-(
Öğlenden sonra arkadaşta toplanıcaz.Ordan kv geçerim herhalde.Özledim sizleri muhabbetlerimiziMevcanımın morali bozukSehra hawar nelson dönmediniz mi daha ?
Özge nasıl gidiyor tatil Canım?
Btlkbra başladın mı diyetisyene?

kızçeler nasılsınız ben geldim.. gezdim yedim içtim eğlendim süprizler yaşadım ve bu sabah evime kilolarımla dönddümm..

ebrum tatlım evet pazattesi diyetisyene gideceğim..sabah tahlil yapılacak sonrada beni bilgilendirecek diye bekliyorum bakalım neler diyecekkk kaç kilo geleceğim...ebru sende tat,l yerini belirlemişşin 12 ağustosmuyduuu temmuzmuydu.. hadi gayret sıkalım dişimizi ve gitsin göbüşlerimizzz

mevcan canım neşeli kızçemm.. son yazdıklarını okudum.. başınız sağ olsun.. ani ölümler insanı yıkıyor.. allah geride kalanlara bol sabır cve uzun ömür versin

db kilo verişi güzell.. yavaş yavaş da olsa gidiyor kilocukların tebriklerr

papatyam faceden de beni takip ettiğin üzere çok gezdim çok ama görüyorum ki sen kilo üzerine kilo almışınç. topla kız kendiniii

özgem selinin doğum günü idi deilmi yanlışım varsa düzlet.. doğum günün kutlu olsun bebbeğinin ve tatildesin gez eğlen kiloyu sorun yapmaaa.. kafan rahat olsun.. tartı martı düşünmeee.. stresini at biz senin burada bekliyoruz eğer kilo alırsan veririz kız geri kilolarııı..

fenerbahçem sende kilo vermişisin tebriklerrr..

sehra daha dönmemş sanırım.. zuzu ve havar sizden de haber yok okuduklarımı unutmadıysam

başka aklımda kalanda olmadı kusuruma bakmayın..

ve kızalr bu sabah 5 gibi geldim.. biraz uyudum uyandım çamaşırları yıkıyorum şimdide.. eve daha dokunmadım.. diyet yapmadım tabi gezerken yedimde yedim hatta.. baskülde bu sabah tartıldım ama uzun bir otobüs yolculuğu yaptığım için vucdum ödem toplamıştır.. hepsi lilo değildir diye ümit ediyorum bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım.. pazatresiye kadar diyette yapmayacağım.. salı günü hopp ben ramazan ve diyet bütünleşeceğimmmm..

ve sizlerde bana katılın menumu sizlede paylaşacağım vee en az 4-5 kg verelimmm bu ramazandaaa..özgemm izmire hayalim olan 55 kg olarak gezmeye geleceğim inşallahhhhh

kızlar bomba gibi geldmmm yaaaa

hayalimden bile güzel bir tatil yaşadmmm

Kızlar günaydın çok çok özür dilerim gelemedim bilgisayarim bozuldu maalesef suanda telden yazıyorum telden girmeyi pek sevmiyorum foruma dahada önemlisi çok halsizdim kolumu kaldiramiyordum... Bu durumun güzel bir nedeni varmış hamileymisim kızlar benimde bebeğim olucak 😊 bu arada 58,8 başlangıç kilom ınsallah çok kilo almam...hepinizi opuyorum😘

Göbeğim ve ben geldikkk onu büyüttümmm besledimmm39:

Ama darmaduman ev bi bayan çağırmam lazım olacak iş değil tek başıma

Tebrik ederim.
Göbeğim ve ben geldikkk onu büyüttümmm besledimmm39:

Hosgeldin.

Nelsnoum hoşeldin canımBomba gibi dönmüşsün ve bizi motive etmeni bekliyoruz.Güzel bi tatil geçirmene sevindim.12 agustos kısmetse tat,l,miz canım.
Sehracıkkk,özledik seniBizde göbüşümüzle hala buradız.
Happyy, canım çok sevindim

kIZLAR dönmenze çok sevindimTopigimiz eski neşesne ve motivasyonuna geri dönüyorAnca kahvaltı ettik ortalıgı topladım ogluşa erik kompostosu yaptım.Sabahları hazır meyve suyu yerine içsin diye.Kayısıyı sevmişti inş. erigide sever.Yine bir ramazanda beraberiz arkadaşlar ne güzel.Ramazan içime huzur veriyor.

Merhaba kızlar:
Yavaş yavaş gidenler dönmüş. Hoşgelmişler. Sehracım sen gittin geldin de göbek var. Ben gitmeden bayağı büyüttüm.
Dün iznim başladı kızlar. Yarın tatile gideceğiz. Ramazan'da gitmek hiç içime sinmiyor ama gem eşimin hem benim idari görevimiz olunca yardımcılarımız gidip geldiler. Öyle ha diyince gidemiyoruz maalesef. Oralarda ne yiyip ne içerim bilmem ama endişeliyim biraz.
Netim olacak. Okurum sizi ara sıra...

Kızlar çok yoruldum.Evi sil süpürdüm balkonları yıka kaç kez çamaşır as topla banyo wc derken bu saat oldu.Şimdi kv gidiceZ yemeğe sahurluk biiiler alırım.Hslılarım geldi.H.içide camları silip halıları sererim.
Papatyam iyi yolculuklar canım.Tatilin tadını çıkar!
Özgecim bugün dönecekti yanılmıyorsam !

Kizlar havaalanindayim suan eve donuyoruz ilk firsatta gecmisi okuyacagim yazacaklarim var size.

Kızlarr nasılsınız tppik yavaş yavaş canlanıyp nelson sehra hosgeidınız kızlar özledik sizi ) ösgecim sende hoşgeldin kızlar yarın ramazan çok heycanlıyım bakalım ramazanda kilo durumum nası olcak acaba gerci hergun akşam yürüyüşe çıkıcam inş ii olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…