- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
- 363
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #5.201
Bebegim uyutmuyor ki cnm. Su an bile tek elimle salliyorum onu. Gece de cok kalkiyor.dbcim
tebrik ederim seni,çok istikrarlısın,yanlız msjları hep gece yazıyorsun,5-6 gibi uyumuyormusun sen o saatte ya,
eprumm,
evet kafamı dağıtmam lazım,ramazan yeni başlangıcımız olsun,
ösgemm,
tatildesin halen dimi,gez dolaş eğlenmene bak,üç günlük dünya isteklerimizi ertelememek lazım,
papatyam,
tartınmı bozuk,yoksa vücudunmu kafa buluyor senle bende bilmiyorum,değiştirme imkanın varsa daha iyi olacak gibi
başkada kimse yoktu dimi,tatilde herkes
Bebegim uyutmuyor ki cnm. Su an bile tek elimle salliyorum onu. Gece de cok kalkiyor.
anladım canım,allah yardımcınız olsun,tabi ben o günleri unuttum bile,soruyorum bu kız niye gece yazıyor diye,çok çok tebrik ederim seni,her hafta ne güzel kilo veriyorsun
Başlangıç kilom 62.5
Geçen hafta 62.5
Bu hafta 61.8
Giden 700
Kızlar ben dün tartıldığımda 61.2 çıkmıştı çok sevinmiştim dün yemeğe yüklendim sonuç 61.8
Ama yine ilke göre iyi vermişim dimi
Tebrik ederim.Kızlar günaydın çok çok özür dilerim gelemedim bilgisayarim bozuldu maalesef suanda telden yazıyorum telden girmeyi pek sevmiyorum forumadahada önemlisi çok halsizdim kolumu kaldiramiyordum... Bu durumun güzel bir nedeni varmış hamileymisim kızlar benimde bebeğim olucak  bu arada 58,8 başlangıç kilom ınsallah çok kilo almam...hepinizi opuyorum
Göbeğim ve ben geldikkk onu büyüttümmm besledimmm39: Gö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?