Kizlar simdi evimdeyim nasi ozlemisim evimi anlatamam
otel ne kadar guzel olursa olsun insanin evi gibisi yok gercekten.
Bu arada sizleri de cok ozledim tabi
ve son 2 gun girip okuyamadim bile sebebi asagida yazili
Happy hamilesin demek cok guzel canim yaaa
tadini cikar ve bebisinin de sagligi icin saglikli beslen boylece kilo almazsin hatta suanki fazlaliklarinda gider sadece bebis kilo alir canim
Nelson sehraa donmussunuz kizlar siz de hosgeldiniz hadi butun kizlar kenetlenelim ramazanda kilo verelim
Ebru .papatya btlkubra sizleri de okudum kizlar hepinizi cok ozledim.
Yasadiklarima gelince
Otel tek kelimeyle mukemmel yapan adam sunu demis olmali oyle bi otel olsun ki insanlar beni konussun okadar ince detay varki insana kendini ozel hissettiren otelin icinde avrupa yakasi anadolu yakasi ve dolmabahce sarayi diye 3 bolum var
Ve havuzun ortasinda da kiz kulesi restaurant olarak yemek yiyebiliyosunuz kisacasi hersey cok guzeldi otel anlatmakla bitmez zaten baska bi dunya orasi.
Yemege gelince cok yedim sayilir ama .hic keyfini cikaramadim kizim pek musade etmedi yemek yememe farkli farkli dunya mutfaklari vardi tadabilirdim firsatim varken ama nerde karnimi doyurmaya baktim resmen olsun gene de guzeldi hersey
Ve birkac talihsiz sey de yasadik ilk olarak kendi evimizden havaalanina giderken yariyoldan eve geri donduk esim tlf evde unutmus
Sonra otele gidip odaya cikinca ben valiz acmaya basladim ama cuzdanim yok ara ara bulamadim icinde hepimizin nufus kagidi var kaybolsa ucakla izmire donemiycez birde nufus kagidi bu yani kotu niyetli insanlarin eline bi gecse neyse resepsiyona haber verdik biz indik havuza benim yuzum 5 karis aklim hep cuzdanda sonra aksam yemege inerken esim gitti lobiye( orda kaybolduguna emindim cunku lobide girevliye nufus kagitlarini vermistik ) bi geldi yukari bulamadim ben de yandik dedi ben bi kotu oldum sonra bi cikardi cuzdani sanki yeniden dogmus gibi oldum lobide kizima veriyodum oynuyodu .2 koltugun arasina dusmus farketmemisim 2 saatlik uyku ve yorgunluguma verdim olayi
3. Vaka ise cocukluk ark. Esi biz disarda bi cafede oturduk kizimin d.g iste sonlara dogru kizcemin uykusu geldi baska bis masaya gectik acik alandi zaten kizima tlf sarki acip uyuttum sen tlf orda birak bin arabaya otele git
Esime diyorum tlf yok bi caldir bi aradik bi adam acti burda unutmussunuz diye yarin olunca ark.gitti aldi ordan( otelle arasi cok uzakti biz gitmedik o yuzden)bizde bugun havaalanina gitmeden gidip aldik ark.okadar yolu geri donduk birde.
Ben asla bi tokayi bile unutmazdim nasil olduda bunlar oldu anlamadim esim de anlam veremedi halime zaten neyse bulundu Allah'tan .artik daha dikkatli olurum.