Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar simdi evimdeyim nasi ozlemisim evimi anlatamam otel ne kadar guzel olursa olsun insanin evi gibisi yok gercekten.
Bu arada sizleri de cok ozledim tabi ve son 2 gun girip okuyamadim bile sebebi asagida yazili
Happy hamilesin demek cok guzel canim yaaa tadini cikar ve bebisinin de sagligi icin saglikli beslen boylece kilo almazsin hatta suanki fazlaliklarinda gider sadece bebis kilo alir canim
Nelson sehraa donmussunuz kizlar siz de hosgeldiniz hadi butun kizlar kenetlenelim ramazanda kilo verelim
Ebru .papatya btlkubra sizleri de okudum kizlar hepinizi cok ozledim.
Yasadiklarima gelince
Otel tek kelimeyle mukemmel yapan adam sunu demis olmali oyle bi otel olsun ki insanlar beni konussun okadar ince detay varki insana kendini ozel hissettiren otelin icinde avrupa yakasi anadolu yakasi ve dolmabahce sarayi diye 3 bolum var
Ve havuzun ortasinda da kiz kulesi restaurant olarak yemek yiyebiliyosunuz kisacasi hersey cok guzeldi otel anlatmakla bitmez zaten baska bi dunya orasi.
Yemege gelince cok yedim sayilir ama .hic keyfini cikaramadim kizim pek musade etmedi yemek yememe farkli farkli dunya mutfaklari vardi tadabilirdim firsatim varken ama nerde karnimi doyurmaya baktim resmen olsun gene de guzeldi hersey
Ve birkac talihsiz sey de yasadik ilk olarak kendi evimizden havaalanina giderken yariyoldan eve geri donduk esim tlf evde unutmus
Sonra otele gidip odaya cikinca ben valiz acmaya basladim ama cuzdanim yok ara ara bulamadim icinde hepimizin nufus kagidi var kaybolsa ucakla izmire donemiycez birde nufus kagidi bu yani kotu niyetli insanlarin eline bi gecse neyse resepsiyona haber verdik biz indik havuza benim yuzum 5 karis aklim hep cuzdanda sonra aksam yemege inerken esim gitti lobiye( orda kaybolduguna emindim cunku lobide girevliye nufus kagitlarini vermistik ) bi geldi yukari bulamadim ben de yandik dedi ben bi kotu oldum sonra bi cikardi cuzdani sanki yeniden dogmus gibi oldum lobide kizima veriyodum oynuyodu .2 koltugun arasina dusmus farketmemisim 2 saatlik uyku ve yorgunluguma verdim olayi
3. Vaka ise cocukluk ark. Esi biz disarda bi cafede oturduk kizimin d.g iste sonlara dogru kizcemin uykusu geldi baska bis masaya gectik acik alandi zaten kizima tlf sarki acip uyuttum sen tlf orda birak bin arabaya otele git
Esime diyorum tlf yok bi caldir bi aradik bi adam acti burda unutmussunuz diye yarin olunca ark.gitti aldi ordan( otelle arasi cok uzakti biz gitmedik o yuzden)bizde bugun havaalanina gitmeden gidip aldik ark.okadar yolu geri donduk birde.
Ben asla bi tokayi bile unutmazdim nasil olduda bunlar oldu anlamadim esim de anlam veremedi halime zaten neyse bulundu Allah'tan .artik daha dikkatli olurum.

Son düzenleme:
Okurken yüreğim ağzımda okudum karnım acıktı stresten vallacanım ya nebstres olmuşsun şu otel neresi de bana bi bakimgecenin bi vakti değer verdiğim bi insanın oralarda bi yetde uyanık olması çok güselmişşl

Kizlar valizlerimi actim 3 makine camasir var ilk makineyi calistirdim.
Suan cok yorgunum yarin bir dunya utu yemek is guc beni bekler hurrem sultanlik sona erdi anliyacaginiz
Ben tatilin 4. Gunu regl oldum ramazanin ilk 2 gunu oruc tutamiycam dolayisiyle
Dolapta bombos yarin esim icin sahurluk alayim yemeklikte alincak
Kizim butun tatil boyunca hastaydi malesef cok oksurdu ilaca ragmen yarin dr bekliyodu bizi ona da gidicex yeni evin son isleri bitmis olmali onu da gormek istiyorum offf yarin ola hayrola iyi geceler canlarim

Canim ne cekti bu osgeee bi bilsenizResmen stres ustune stres yasadim ama cok sukur kayipsiz donduk esim bin kere sordu otelde birsey unuttunmu diye
Otel antalyada mardan palace antalyadaki yol ustundeki reklamlarda bile otelin resmi yok simgesi var bana cok class ve akillica geldi merak uyandiriyo insanda zaten adamin politikasi bu gidenler anlatiyo gizli reklam yani
Dunyanin 3. İyi oteliymis diyim sen anla
Aynen canim uyanik oldugunu bilip yazismak mutlu etti benide

Son düzenleme:
malum ruh halimi biliyorsunuz,moralim halen kötü ama artık kafamı dağıtmak istiyorum,dün yine cenaze evine gittik,rabbim sabır versin,her yer buram buram acı kokuyor,eşi kocasının son kirlide kalan çamaşırları yıkamış,ütüleyip dolabına asmış

çok ağladım,eşimde çok sinirlendi 40 ı çıkana kadar artık getirmiycem seni dedi,sanırım belli bir süre gitmemek benim için iyi olacak

bu arada kızlar,rahmetlinin arkasından çok kötü bir dedikodu yayılmış (umarım dedikodudur ), duyunca çokkk üzüldüm,eşinin kulağına giderse yalanda olsa o kadın bir kez daha ölür.(bir çoğunuz tahmin etmiştir)

neyse yazıp sizleride üzmek istemiyorum,

ramazan hepimiz için hayırlı uğurlu olsun şimdiden

1 haftadır ye ye ye,spor hakgetire,resmen şişmişim

59.5 dim, sabah 61 kilo geldim,ramazan sonrası 2 tane düğünümüz var,eylüldede yiğenimin düğünü var,artık gevşek davranacak durumda deilim amacım ramazan boyunca 59 kilo olmak,

bugün eve gidince ıspanak,çorba,semizotu ve ızgara tavuk göğüs yapıcam,dolaba atayım bari,eve gidince bide yemek derdim olmasın,yarın itibari ilede iftar sonrası yürüyüşe başlıycam,

mümkün oldukça menü paylaşalım kızlar,benim gibi çalışan,yemek pişirmeye çok vakti olmayan annelere yol göstermiş olursunuzda

canım bu ne güzel haber hayırlı olsun.

sabah gittim kan verdim saat 16 gibi d,yetisyene tekrar gidecem ..

ve son gün dedim bir karışık kızartma yiyeimm.. balkon keyfşnde kahvaltımı yaptım şimdide ağor ağır çayımı içiyorummm.eh komşumuda gördüm oda gedli.. bir ara onunlada kahve keyfimi yaparım..
kızlar hoşbulduk...herkes teker teker topiğe dökülmeye başladııı.. gelin diyet bizi bekliyorr..
özgecim yazdıklarını okudum bir kaç küğçük aksilik olmuş ama tatil tatildir.. insanın kafası dinleniyorr..ve gttiiğin otel,nde muhteşem olduğunu yazmışsın daha ne deyimm.. ama farklı tatları deneyecek fırdat yaratmamışsın kendine kızdım bakk.. ve ve ve tam gaz buradayız..toplan topik yarın menu paylaşmaya başlayacamm..

mevcan kendine gel canım hayat iyisiyle kötüsüyle devam ediyor..
ebrulim kız nasıl hazırmısın rammazan diyetine..

kız db yenirmi o kadar puğaca bak bu son olsun.. bende tıkıştırdım midemi buğün.. ama benim için ,iyi haber çok kilşo almamışsım...hatta 100 gram almışım tatilde..

Btlkubra tatlım hoşbulduk.. kız bende gndzleri uyuyup akşamları yürüyüm diyorum... ama ben,mki keyif yürüyüşü olacak ama hiç yürümemekten iyiyidir sanırım

nelsonum kilo işinde kendimi toparlarım ama sanırım gülmem için biraz zamana ihtiyacım var,

happy nin bebişi olacakmış artık bizle kilo verme deilde,az kilo alma menüleri paylaşırsın,

ösgem,nelson,sehraa,kubra hoş geldiniz kızlar,ne güzel gezdiniz ya,maalesef bu sene tatil yok bana

papatyam iyi tatiller sana şimdiden bebeğim,

topiğimiz eski neşesine dönsün artık,ramazan boyunca hedef kilolarımız olsun,onlara ulaşmak için el birliğiyle mücadele verelim,

güncel kilom 61

ramazan sonu 59

vermek istediğim : 2 kilo

kızlar kimse uğramamış topiğe hayırdır terk mi eylediniz diyeti rejimi..

hadin silkelenin silkinin ...........ramazan ve diyet bizi bekliyorr..
buğün yedim yedim tıkındım.. ve diyetisyenime gittim.. ama bir kalabalık anlatamam.. yorgunluktan ölmüş diyetisyenim :200 hasta muayene ettim buğün diyor.. bir haftalık hastalar bir hafta erken geldi ramazan sebebi ilee dedii

neyse hızlandırılmış bir kilo tartımı ve menu yazımının ardındann bu gece bu diyete başlıyorum..... ve sizleerde benle baraber msisiniz.. diyet listemi paylaşabilirim istersenizz.

. 15 günde 4 kg vermiş olarak beni görrecekmiş diyetisyenımm... 30 temmuza kadar tartılmayıda yasakladı.. buğün muayenede 60,7 geldim.. elbiseli kg ama evde tam 1 kg fazla geliyorum.. tok karnına neysemm.. sonuç şuki 60,7 diyetisyenimde geldim.. 15 gün sonrada 56 olacammm... 15 günde bu kilo vermeyi hallediyoz ve sonra korumaya gececeğiz dedi.yani bir ayda bu iş tmm..
5 kg bacaklardan 2 kg göbekten verecekmişimm..

ramazanın ilk gnleri oruç olacağım için ona göre bir menu verdiç. regl dönemimdede gideceğim listemi ona göre ayarlayacağızzz..

bir ay sonraa 55 kg olcem kızlar (inşalah)

Beraber olalım 56canımmm(ben korkundan tartıya çıkamıuorum :18:cuma çıkcam inş listeni paylaş betaber yapalım nelll

Kızlar ben daha geçmişi bile okuyamadım inanır mısınız bavullar sçıldı çamaşırlar at as topla ütü perdeler yıkandı ütü camlar silindi halılar yıkamaya derken öldüm öldüm resmentemizlikçi hanım bana günlük vercekti resmen ya ben daha fazla yoruldumyarın orucuz inş ben kilo almak istemiyorum kuzlar zati tatilde ipin ucu kaçtı korkumdan tartıya çıkamıyorum göbeğimden tartı ekranı görünmüyor(eğilincede fazla çıkcam diye korkuyorum:26:ay allah beni napmasın yapspatyaaa ben ysvaşyavaş dinimizi öğreniyorum kaza diye bişey var ramaz orucunun yeri apayrı tabi ama sen namaz ve dua ile destekle olayı

***gece sahur için kalkınca aç karnına :
1yk içine 1 tatlı kaşığı tohum keten tohumu (keten tohumu ezilmeden yenecek)
üzerine 1 çay b ılık limonlu su

***sahurda
şekersiz çay serbest
1 ince dilim yarım yağlı peynir + bir yumurta(haşlanmış yada az tereyağla pişirilmiş olabilir)
1 ince dilim tam buğday ekmeği
bol bol yeşililk domates salatalık(sınırsız)
1 ceviz

1 kase çorba

***niyet etmeden önce
1-2 parça karpuz veya 1-2 tane hurma + bol su

****iftar sırasında

1-2 bardak su(ilk başta çok su içilmeyecek) +1-2 parça karpuz veya 1-2 tane hurma

***iftarda
1 tavuk budu kadar et tavuk yada balık
5 yk susuz yemek(her türlü yemek olabilir)
2yk yoğurt yada bir kase çacık yada bir bardak ayran
zeytinyağlı ve bol limonlu bolca salata
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kase çorba

2 bardak metabolizma hızlandırıcı çay

21,30-22,00 ara öğün: 1 meyve+ bir su bar. ayran

günde
2,5 litre su içilecek
6 bardak metabolizma hızlandırıcı çay içilecek
30-60 dak yürüyüş
dukan diyeti egzersizleri 8 dak yapılacak yada 30-40 mekik çekilecek

metabolizma hızlandırı çay tarifi

1 adet çubuk tarçın
2 tane dilimlenmiş kabuklu elma
yarım çay kaşığı toz karabiber
5-6 tane karanfil

hepsi 15 su bardağı su içine atılcak. su kaynayınca kapatılacak hemen süzülücek. günde 6 bardak bol limonla içilecek..(buzdolabında saklanacak bozuluyor)

ve 20 gün sonra en az 4 kg gidecekkk

kız ben sahurda diyetime başlıyorum.. çayımı buğün hazırlayamadım.. buğün değil da yarın iftarda içmeye başlayacağım..

pes etmek yok
20 gün makarna pilav yok

tatlım 2 yıl öncede ben ramazan ayında tatile gitmek zorunda kalmıştım.. insan gitmeden önce kendini kötü hüsediyor ama yapacak birşey yok şartlar bazen öyle denk getiriyor.. sehranında dediği gibi kaza olayı var.. sen gönlünü temiz tut ben sana dua ederim.. tatilinin tadını çıkarr güzelimmm

bu ramazanda kendime hedefler koydum

1- 55 kg olmak
2- kuranı hatim etmek(daha önce başladım ama hiç kendime ait hatimim olmadı)
3- namazlarımı aksatmamaya çalışmak
4-günlük kitap okumak
5- kadınlar kulübüne menü yazmayı aksatmamak
6-kızlarıma salli ve barik dualarını ezberletmek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…